Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Моят блог в Blog.bg
Автор: kolevdobri Категория: Политика
Прочетен: 3197050 Постинги: 6871 Коментари: 4298
Постинги в блога от 21.01.2014 г.
Не разбрах само, дали е разпоредил на банката на Ватикана да отпусне средства затова. Не разбрах дали е разпоредил на своите католически свещеници да се задействат и да приемат в църковните имоти бежанци и да им помагат кой както може. Не разбрах защо папата не отпусне градината зад папската резиденция за палатков лагер на бежанците от Африка.

Отново ни взеха за мезе. Вместо да ни призовава да направим някакво добро, нека първо да даде пример. Ватиканът има твърде голяма сграда - нека я превърне в лагер за бежанци. Тогава аз лично ще предоставя 10 000 лева помощ за папската институция, защото ще видя с очите си, че срещу мен няма лицемери и лъжци, а хора, които наистина искат и помагат на страдащите. Дотогава ще приема, че това са нечистоплътни хора, които се борят за власт и пари, а нас ни правят на будали.

Всеки такъв призив ще бъде тълкуван от нас умните и интелигентните като: ДАЙТЕ ДА ДАДЕТЕ! Искаме примери господин ПАПА, а не призиви.

Категория: Политика
Прочетен: 568 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 24.01.2014 09:40
Къде е маститият Георги Лозанов? То не са кървища, то не е насилие. Излиза Севда Шишманова и казва, че филмът бил единственото българско нещо, което било конвертируемо и познаваемо.
АМИ ТО ЕДИНСТВЕОТО НЕЩО, КОЕТО Е КОНВЕРТИРУЕМО ЗА КОЛУМБИЯ Е КОКАТА. ЧРЕЗ КОКАТА, КОЛУМБИЯ Е ПРИПОЗНАТА В СВЕТА. СТРАХОТЕН АРГУМЕНТ Г-ЖА ШИШМАНОВА НАЛИ? Не може ли България да е припозната в света като производител на електроника, машини и софтуер, а не на ганстерски филми?

Защо не изразходвахте нашите пари за нещо по-градивно? При разпадаща се държава, държава, в която нищо не работи както трябва, ще харчим десетки милиони левове от парите на данъкоплатците, за да показваме различни начини на убиване на човешки същества.

ФИЛМЪТ Е РЕКЛАМА НА МАФИОТСКИЯ НАЧИН НА ЖИВОТ. ТОЙ ПОКАЗВА, ЧЕ МАФИЯТА Е НЕДОСЕГАЕМА, А НИЕ СИ ДАВАМЕ ПАРИТЕ НА ПОЛИЦИЯТА НАПРАЗНО, ЗАЩОТО НЯМА НИКАКВА ФАЙДА ОТ НЕЙНИТЕ ДЕЙСТВИЯ. МАФИЯТА Е ВЕЧНА. ЗАЩО ТОГАВА ДА ПЛАЩАМЕ НА ПОЛИЦИЯТА Е ВЪПРОСЪТ? ЯВНО Е, ЧЕ НЕ ВЪРШИ РАБОТА. НО ПОСЛАНИЕТО НА ФИЛМА НЕ Е ТАКОВА И МЛАДОТО ПОКОЛЕНИЕ ЩЕ ИМА ЗА ПРИМЕР В ЖИВОТА ТАКИВА КАТО ДЖАРО, КУКАТА ИЛИ КОЙТО И ДА Е ОТ ОНЕЗИ МАФИОТИ. ТОВА ЛИ ИСКАМЕ?

В СЪЩОТО ВРЕМЕ НЕ ЗНАЕМ НИЩО ЗА ХОРАТА, КОИТО ДАВАТ ПАРИ НА ТАКИВА КАТО ВЯРА АНКОВА И НА СЕВДА ШИШМАНОВА, ЗА ДА ПРАВЯТ ТОЗИ КИЧ И ДА НИ ГО ПРОБУТВАТ КАТО ПСЕВДОКАЧЕСТВЕНА ПРОДУКЦИЯ.


В СЪЩОТО ВРЕМЕ, В СОФИЯ ИМА 15 ХИЛЯДИ ДЕЦА, ЗА КОИТО НЯМА ДЕТСКА ГРАДИНА. ОЩЕТЯВАМЕ БЪДЕЩЕТО СИ, ЗА ДА ПОКАЖЕМ КАК ДОБРЕ СИ ЖИВЕЯТ МАФИОТИТЕ.

ПРЕДИ ГОДИНИ ЕЛИН ПЕЛИН Е ИЗРАЗЯВАЛ ВЪЗМУЩЕНИЕТО СИ ОТ КИНОТЕАТРИТЕ, ЧРЕЗ ЕДИН ОТ ГЕРОИТЕ СИ. ИСКАЛ Е ДА ГИ ПОДПАЛИ. ДА КАЖЕМ, ЧЕ Е НЕЩО КРАЙНО. НО МОЖЕ ТОЗИ ФИЛМ ДА СЕ ПРОЖЕКТИРА ИМЕННО В КИНАТА. НЯКОЙ ДРУГ ДА ГО ФИНАНСИРА И КОЙТО ИСКА, НЕКА ДА СИ ГО ГЛЕДА. ДА ИЗВАДИ ПАРИ И ДА СИ ПЛАТИ БИЛЕТА. ЗАЩО АЗ КАТО ДАНЪКОПЛАТЕЦ ТРЯБВА ДА ФИНАНСИРАМ ТОВА. НЯКОЙ ДА МЕ Е ПИТАЛ?

Категория: Политика
Прочетен: 685 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 22.01.2014 13:47
Това пролича и вчера, когато оставиха Станишев да си развява байряка. Същото в голяма степен се случи и когато се опитваха да "настъпят" Мая Манолова преди около месец.

Господа сценаристи, не е ли по-лесно вместо да импровизирате, да си подготвите предварително въпросите. БСП има програма. Ами отворете програмата и писаните предизборни обещания и задавайте въпроси:
  1. Какво стана с предизборното обещание за откриване на нови работни места?;
  2. Какво стана с предизборното обещание за намаляване на бюрократичната тежест върху бизнеса;
  3. Какво стана с предизборното обещание за прозрачност на управлението - могат да се дадат десетки примери за непрозрачно управление - като се започне от избора на всеки един висш служител на държавата и се стигне до непрозрачния начин на формиране и разпределение на парите на данъкоплатците;
  4. По отношение на бюджета - задайте му въпрос с какво бюджетът за 2014г. се различава като принцип на формиране и разпределение, от бюджета за 1989г.?
  5. Задайте му въпрос дали знае кои са най-големите данъкоплатци в страната. Дали познава поне първите 10 от тях, защото именно заради такива хора, Станишев и компания могат да финансират социалистическите си глупости и могат да купуват гласове за изборите;
  6. След като свършите с глобалните въпроси задайте му въпроси от лично естество, като например, колко дни трудов стаж има, изключвам годините, в които е бил партиен номенклатурчик, колко данъци е платил на държавата преди да стане политик, как сегашната му жена получава от държавата пари за неясни мероприятия и то тогава, когато той е бил премиер. Как се получава подкрепа от лидери на ПЕС? Всички знаят, че преди това българския данъкоплатец е плащал вересиите на такива негови началници като Свобода, които сега търгат наровете в австрийски затвор.
Не виждам нищо положително, което това управление да е направило за изминалите 7 месеца. Дори и имаха наглостта да кажат, че електронното правителство не е приоритет. Може би защото то няма да им докара гласовете на пенсионерите или майките с деца или циганските гласове.
Сценаристите на Слави пропуснаха да наврат Станишев на "кучето в гъза", което означава, че или не са професионалисти или предварително са инструктирани, да не задават неудобни въпроси. Все пак и Слави е човек и нищо човешко не му е чуждо.

Категория: Политика
Прочетен: 631 Коментари: 0 Гласове: 0
Търсене

За този блог
Автор: kolevdobri
Категория: Политика
Прочетен: 3197050
Постинги: 6871
Коментари: 4298
Гласове: 2399
Архив
Календар
«  Януари, 2014  >>
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031