Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Моят блог в Blog.bg
Автор: kolevdobri Категория: Политика
Прочетен: 3195634 Постинги: 6870 Коментари: 4296
Постинги в блога от 30.10.2014 г.
http://www.dnes.bg/stranata/2014/10/30/obshtinskiiat-syvet-na-pernik-shte-izbira-kmet-na-grada.243717

Кметицата Янакиева станала депутат и затова ще се избира нов кмет на Перник.

Интересно, кой е упълномощил ЦИК да казва, дали трябва да има избори и дали трябва населението на Перник да избира или да няма право да избира кмет?


Отново се отнемат основополагащи права на български граждани. На като гледам на гражданите не им пука. Повече се интересуват какви промоции за алкохол има в супермаркетите, отколкото, че някой им отнемал или ограничавал правата.

Нека със здраве да го духат тогава!
Категория: Политика
Прочетен: 379 Коментари: 0 Гласове: 3
Може да се постави и обратният въпрос - защо бедните държави нямат проблеми с раждаемостта, като богатите.


Има много анекдоти по този въпрос. Единият е, че ако получаваш по 1 долар на ден, не можеш да спестиш пари за презервативи. Другият е, че черните имат толкова големи пениси, че презервативите им са къси и не вършат работа. А истината е простичка - колкото си повече притеснен икономически, толкова отвътре ти идва да оставяш по-голямо поколение. Никой в бедните държави не мисли, дали може да осигури добър живот на поколението си. Раждат се така, както и при дивите животни  - колкото се може повече, като се оставя природата да регулира броят. Да, но в един цивилизован свят няма как да оставиш милиони деца да умрат. И въпреки, че стотици хиляди от тях умират всяка година от недохранване, лоша хигиена и какво ли още не, бедните държави стават все по-населени и по-населени.

Хуманизмът на богатите държави прави проблема още по-значителен. Като изпратиш храни и лекарства на бедните, те някакси се "позакрепват" и още повече увеличават популацията си. Като в омагьосан кръг сме. Колкото сме по-ангажирани с проблемите на бедните страни, толкова повече стимулираме и без това значителната популация там.

Трябва открито да заявим на западните политици, че хората в бедните страни нямат кой знае колко развлечения в живота си, освен да правят секс. И те го правят - редовно и в големи дози. Разбира се, нямат никакво намерение "да се пазят" да не забременеят. Точно обратното. Затова помощите, които получата тези страни, вместо да решават проблемите, точно обратното - задълбочават ги.

Но нали прокрамираният от много страни мултикултурализъм ще "оправи" проблема с раждаемостта в изпедерастената Европа. Като са толкова богати и богатството е по-важно за населението на Европа, има кой да ражда деца - мераклии пълно, като се започне от нашите цигани, та се стигне до азиатци, африканци и какви ли още не.

На това се казва промяна на приоритетите. Когато парите са на първо място, а не възпроизводството, държавата става богата, но безлюдна. Трябва да се "купи" народ или да се плати на някой друг да ражда и отглежда деца.в

Постоянно дават за пример за най-щастливи държави, такива като Дания, Норвегия, Швеция, Финландия. Щастието изглежда не включва раждането и отглеждането на деца, а колко пари разполагаш за харчене. Е, всичко си идва на мястото. "Щастливите датчани ще се разхождат насам натам, а нещастните пакистанци ще им раждат деца". Сделката е сключена и мир ще има на света.

Белите изчезват така, както изчезват снежните шапки на полюсите. Глобално затопляне, какво да се прави.
Категория: Политика
Прочетен: 731 Коментари: 0 Гласове: 2
Търсене

За този блог
Автор: kolevdobri
Категория: Политика
Прочетен: 3195634
Постинги: 6870
Коментари: 4296
Гласове: 2398
Архив
Календар
«  Октомври, 2014  >>
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031