Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Моят блог в Blog.bg
Автор: kolevdobri Категория: Политика
Прочетен: 3234001 Постинги: 6936 Коментари: 4324
Постинги в блога от 09.11.2016 г.
 Ако харесвате как е устроена държавата, ще оставите на комунисти, герберисти, десепари, пишман реформатори, които една реформа не можаха да направят, на партиоти - ченгета, откровени мутри и на всякаква друга сволоч /от руски - мръсник, боклук/ да продължава да е във властта.
Не ни трябва нито баба Цеца, нито шофьорът на самольот - Радев.


Трябват ни хора, които по никакъв начин не са свързани със статуквото. ИНАЧЕ НЯМАМЕ НИКАКВО ПРАВО ДА МЪРМОРИМ, ДА ПРОТЕСТИРАМЕ И ДА СМЕ НЕДОВОЛНИ ОТ ПОЛИТИЧЕСКАТА КЛАСА.


НА ПЪРВИЯ ТУР УДАРИХМЕ ЗВУЧЕН ШАМАР НА ПОЛИТИЧЕСКАТА КЛАСА ЧРЕЗ РЕФЕРЕНДУМА И КАТО МНОЗИНА ОТ НАС ГЛАСУВАХА ЗА МАРЕШКИ, ЧОВЕК, КОЙТО ПОНЕ ДОСЕГА НЕ Е ИМАЛ НИЩО ОБЩО СЪС СТАТУКВОТО.


СЕГА Е ВРЕМЕ ДА УДАРИМ ВТОРИ ШАМАР НА СЪЩАТА ТАЗИ ПОЛИТИЧЕСКА КЛАСА. ДА НЕ ПОДКРЕПИМ НИТО ЕДИНИЯТ, НИТО ДРУГИЯТ. ТОВА СА ХОРА НА СТАТУКВОТО. ТЕ ЩЕ ПРАВЯТ ВСИЧКО, ЗА ДА ГО ПОДКРЕПЯТ И ЗАДЪРЖАТ. НЯМАМЕ ПОВЕЧЕ ВРЕМЕ. ВСЕКИ, КОЙТО Е ИЗДИГНАТ И СВЪРЗАН СЪС СТАТУКВОТО, НЕ Е НАШИЯТ ЧОВЕК.


ГЛАСУВАЙХЕ С "НЕ ПОДКРЕПЯМ НИКОГО", А АКО ТОВА НЕ ВИ УДОВЛЕТВОРЯВА, ГЛАСУВАЙТЕ С ЕДНО ЗВУЧНО "ДА ВИ ГО НАЧУКАМ". НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ПОВЕЧЕ "ЗА", АКО ИМАТЕ И НАЙ-МАЛКО СЪМНЕНИЕ В МОРАЛНИТЕ И ДРУГИТЕ КАЧЕСТВА НА КАНДИДАТИТЕ ИЛИ АКО ТЕ ЯСНО СЕ СВЪРЗВАТ СЪС СТАТУКВОТО.
Категория: Политика
Прочетен: 235 Коментари: 0 Гласове: 1
 Нагли та нагли. Слушах ги днес, 09.11.2016г. по бТВ в сутрешния блок. Хората на Слави ги питат, защо не са обезпечили правото на глас на всички български граждани, които са отишли да гласуват, а клакьорите на Борисов вадят водА от девет кладенеца, само и само да се измъкнат.


Какво по-голяма глупост от това, да не дадеш възможност на хората, които са се наредили на опашка пред избирателните секции да упражнят правото си на глас и след това да кажеш, че референдумът не бил събрал достатъчно гласове.


Какво по-голяма наглост от това да кажеш, че след като бюлетината за референдума не била сложена в плик, гласът нямало да се зачита.


Каква по-голяма наглост от това, да си поискаш плик за референдума и те да ти кажат, че нямат пликове и ти да пуснеш бюлетината така, както я пускаш за избора на президент и след това да ти кажат, че гласуването ти за референдум не е валидно.


Каква по-голяма наглост от това, да накараш хората, дошли от стотици километри в САЩ, Англия, Германия и другъде по света, да чакат, да мръзнат в студеното време и накрая да не могат да гласуват, заради лошата организация на ЦИК.



ТОВА СА "НАГЛИТЕ", ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО ТЕЗИ НАГЛИ ОТ ЦИК И ЦЯЛАТА ПОЛИТИЧЕСКА КЛАСА, ЗАРАДИ ТОВА ИМА И ДРУГИ НАГЛИ. НАГЛИ ДО НАГЛИ И СВЕСТЕН ЧОВЕК НЕ ОСТАНА В ТАЗИ БЪЛГАРИЯ. БЕЗЗАЩИТЕН СИ В ТАЗИ СТРАНА. САМО ДЪРЖАВАТА ИМА ПРАВА. САМО ДЪРЖАВНИТЕ ИНСТИТУЦИИ ИМАТ ПРАВА. ВСИЧКО Е ПУНТА МАРА ИЗМИСЛИЦА.

СЛАВИ, ПРАВИ ПАРТИЯ, ПЕЧЕЛИ ГЛАСОВЕ, ВЛИЗАЙ В ПАРЛАМЕНТА И ПРОМЕНЯЙ ШИБАНАТА КОНСТИТУЦИЯ, ЗАЩОТО АКО НАРОДЪТ РЕШИ ДА НАПРАВИ ВСИЧКО ТОВА ПО СВОЙ СИ НАЧИН, НЕ ЗНАМ КЪДЕ ЩЕ СЕ КРИЕ ЦЯЛАТА ТАЗИ ПАПЛАЧ ОТ ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ, ПОЛИТИЦИ, КЛАКЬОРИ И КОРУМПИРАНИ ПРОДАЖНИЦИ.
Категория: Политика
Прочетен: 220 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 09.11.2016 11:55
 Преди два месеца, ако не се лъжа, Каролев честити на Тръмп. Браво на Владо, разбира си от работата.


И така, семейство Клинтън - капут. Да си гледат далаверите във фондацията. Стига им.

Американците им писна от педераси, феминистки, черни и латиноси, псевдодемократи и какви ли още не глупости.

Не на последно място - те виждат, че Хилари е болна. А на Америка не им трябва болен президент. Да не забравяме най-големият компромат на Хилари - аферата с Либия, заради която, Европа се напълни след това с мангали.

Едно единствено нещо ме притеснява в Тръмп. Не са много ясни бизнес делата му. Ще направя аналогия и с Марешки. Последният е уникално явление за България, защото бизнесмен получава такава подкрепа от избирателите. Олигархът Николай Бинев беше пълен провал на изборите, с неговите 12 хиляди гласа и то предимно от свързани с него хора - служители, работници и т.н., тоест корпоративен вот.


Но и при Тръмп и при Марешки, независимо от това, че са много богати, за своите си държави и при двамата няма достатъчно надеждна финансова информация. Жената на Марешки например, която е управител на повечето му фирми, не е подала информация съгласно закона в Агенцията по вписванията за 2014 и 2015г. За Тръмп пък така и не стана ясно, ползвал ли е данъчни преференции и за какво и в какви размери. Нещо ни омотаха там с информацията. Заложиха на чувства, емоции и общи приказки. Защото ако един бизнес не върви, защо да подкрепяме неговият собственик. Плюс това трудно е всеки един гражданин да прецени, дали съответният бизнесмен открито и честно си е спечелил парите. Марешки трябваше например да отговори на обвиненията, че неговият бизнес е едно добро попадение от страна на групировката на ТИМ. Откритостта на такива лица не трябва да буди никакво съмнение. Засега съмненията обаче остават. Да видим дали в следващ период от време, бизнесът ще бъде достатъчно открит, за да не се вкарват избирателите в заблуда, че ни писна от лъжи, през всичките тези години, в които професионални политици, измислени асистенти от вузовете, адвокати от някоя адвокатска кантора или собственици на охранителни фирми, ни лъжеха, а нас в същото това време ни мързеше да ги попитаме каквото и да е.


В заключение: На американците им писна да бъдат нещо друго, освен американци. Това е нация на предприемачите, нация на свободната икономика, нация, която не се посвени да изтреби местното население, че да им вземе земите. Такива като Обама се опитаха да превърнат американците в мекотели, използвайки парите на бюджета. Аман от тъпи социални програми, които не направиха нищо друго, освен че докараха дълга на Америка до 20 трилиона долара. Ама това е то, социализмът. гадна работа.
Категория: Политика
Прочетен: 573 Коментари: 1 Гласове: 0
Последна промяна: 09.11.2016 11:44
Търсене

За този блог
Автор: kolevdobri
Категория: Политика
Прочетен: 3234001
Постинги: 6936
Коментари: 4324
Гласове: 2406
Архив
Календар
«  Ноември, 2016  >>
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930