Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Моят блог в Blog.bg
Автор: kolevdobri Категория: Политика
Прочетен: 3196566 Постинги: 6870 Коментари: 4298
Постинги в блога от 26.03.2012 г.

 

 

КАКВО НОВО В МИНИСТЕРСТВОТО НА ИКОНОМИКАТА? Не разбрах, какви са вижданията на новият министър за икономиката.

 

Някой нещо да е чул, че досега министерството не е функционирало както трябва и затова старият министър е сменен?

 

Някой на някого да е казал, че нормативната база, регулираща икономическата дейност в страната е лоша и вината изцяло е на стария министър?

 

Някой на някого да е дал правдоподобни обяснения за тази смяна и за всичко, което ще предстои?

 

Сега 33 годишният министър с „огромен” опит в управлението на хора и ресурси, още на другия ден решава да смени шефа на Енергийния холдинг. Обяснението е, че има „... нужда от мениджър, който познава в детайли развитието на енергетиката в България”.

 

Здравейте на всички!!! Значи досегашният шеф на холдинга – Йордан Георгиев, не познава в детайли развитието на енергетиката в България???

 

Така ли господа управляващи? А защо тогава сте го избрали, след като не познава в детайли развитието  на енергетиката в България? И освен Трайчо Трайков, кой има вина за избирането на този непознаващ в детайли развитието на енергетиката в България, за шеф на БЕХ? Може ли такова назначение да стане без гласното или негласното одобрение било от някой вицепремиер, било от Бойко Борисов? Ако ми кажете, че може, аз ще ви отговоря, че сте идиот и то пълен.

 

Това, че сте назначили дете от детската градина за министър, г-н Борисов, не означава, че всички ние сме деца, които можете да заблуждавате. Кажете си истинската причина, кой на кого е платил, кой на кого е отказал да плаща, кой на кого е човек, кое лоби загуби и кое лоби спечели битката за министерското кресло.

 

Цялостното управление на държавата до този момент, включително и вашето управление ме карат да се съмнявам във всички мотиви, с които назначавате или уволнявате. Карат ме да се съмнявам от какво имате нужда – от човек, който да свърши работа или от послушни пионки, които да разигравате така, както намерите за добре и когато сметнете да ги сменяте като носни кърпи.

 

Г-Н БОРИСОВ, БЪЛГАРСКАТА ИКОНОМИКА Е В ПЛАЧЕВНО СЪСТОЯНИЕ. НИЕ СМЕ ЕДНА ЧЕРГАРСКА НАЦИЯ, ОРИЕНТИРАНА КЪМ ТОВА ДА ПРИСЛУЖВАМЕ НА БОГАТИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ ДЪРЖАВИ. ТЪЙ КАТО ВИЕ УПРАВЛЯВАТЕ СЕГА, ВИЕ НОСИТЕ ОСНОВНАТА ОТГОВОРНОСТ ЗА ТОВА, ЧЕ ИКОНОМИКАТА НИ НЕ ФУНКЦИОНИРА КАКТО ТРЯБВА.

 

АКО НЕ ЗНАЕТЕ КАК ТРЯБВА ДА НАКАРАТЕ ЕДНА ИКОНОМИКА ДА ФУНКЦИОНИРА ЕФЕКТИВНО, ОБАДЕТЕ МИ СЕ, АЗ ЩЕ ВИ КАЖА. И ТО БЕЗПЛАТНО. ЩЕ ВИ КАЖА КАК ДА НАПРАВИТЕ БЪЛГАРИЯ БОГАТА ДЪРЖАВА САМО ЗА 20 ГОДИНИ. НЕ СРЕДНО БОГАТА ЕВРОПЕЙСКА СТРАНА, КАКТО ВИЕ ИСКАТЕ, А БОГАТА.

 

НО ТРЯБВА ДОСТА ДА ПОРАБОТИТЕ И ТО ЗНАЧИТЕЛНО ПО-УМНО, ОТКОЛКОТО СЕГА.

 


Категория: Политика
Прочетен: 782 Коментари: 1 Гласове: 2
Търсене

За този блог
Автор: kolevdobri
Категория: Политика
Прочетен: 3196566
Постинги: 6870
Коментари: 4298
Гласове: 2399
Архив
Календар
«  Март, 2012  >>
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031