Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Моят блог в Blog.bg
Автор: kolevdobri Категория: Политика
Прочетен: 3187094 Постинги: 6846 Коментари: 4286
Постинги в блога от Март, 2014 г.
2 3 4 5  >  >>
https://www.youtube.com/watch?v=0Qk-6SHy1HY


Клипчето е показателно, въпреки, че е от преди 2 години. Бил съм на това място и съм наблюдавал тези хора, но не съм се досетил да им задавам такива въпроси.

Шокиращо е да даваш гражданство на хора, които нито знаят българския език, нито знаят кой е Левски и Ботев. Само един от интервюираните се беше постарал поне да прочете, кой е основателят на Българската държава на Балканския полуостров и в коя година е направено това.

Жалка картина. И раздаването на гражданство е като фалшивите ни университетски дипломи и като всичко друго в тази държава - фалш и лицемерие.
Категория: Политика
Прочетен: 531 Коментари: 0 Гласове: 1
  1. Искам Премиерът на България да е високо платен. Искам да взема повече пари от премиера на Сингапур - най-високо платеният държавник. Искам да гледам моят Премиер с радост, когато прави изявления и да му засвидетелствам уважението си и подкрепата си;
  2. Искам народните пратеници да изглеждат и да бъдат хубави, интелигетни и образовани. Да бъдат заплатени и да живеят достоен живот. Искам те да бъдат хора, от които можем да научим много неща. Искам да се възхищавам от техните законодателни умения. Искам да вярвам на нашите пратеници;
  3. Искам българският офицер да бъде такъв, какъвто ми го описаха възрастни хора от Скопие. Когато е минавал български офицер по площада в града, всички са се възхищавали от неговата фигура и походка. Искам българската армия да бъде обичана и уважавана. Искам всички ние, българите да сме поне толкова ангажирани със защитата на родината си, така, както го правят швейцарците. Искам офицерите да са добре платени. Искам да науча нещо от тях, да получа доблест, която ми липсва, смелост, която ми липсва и вяра, която ми липсва;
  4. Искам да вярвам на моят полицай. Не аз да го търся, а той мен да ме търси. А това означава да ме познава по име. Ако на 300 човека трябва да има по един полицай, би трябвало той да познава поне 100-150 човека и то лично. Това му е работата - да ни познава - да знае плюсовете и минусите. Искам той да е добре заплатен, добре оборудван и неговата дума и действия да тежат, образно казано. Искам да изглежда добре и физически и умствено. Искам природно интелигентен полицай, когото да мога да избера с моя глас на кварталното събрание;
  5. Искам първо да имам мой съдия, да го чувствам като мой и да участвам в неговия избор. Тогава ще го уважавам и почитам. Той ще бъде законът за мен. Неговата дума ще бъде закон за мен;
  6. Искам да уважавам българският учител и той да е свят за мен.
  7. Искам първо да имам мой прокурор, да го чувствам като мой, да участвам в неговия избор. Тогава ще го уважавам и почитам;
  8. Искам да уважавам българския чиновник, защото той ще се грижи да нямам съществени административни бъркотии;
  9. Искам, ама не се получава. Вероятно не искам твърде силно, както казват онези, които водят мотивационните курсове;
  10. Искам да плащам с радост, но не плащам с радост, за всички изброени по-горе...
Категория: Политика
Прочетен: 314 Коментари: 0 Гласове: 1
http://www.theguardian.com/world/video/2014/feb/07/eu-us-diplomat-victoria-nuland-phonecall-leaked-video



Виктория Нюланд беше в България. Същата страна, която е член на Съюза, който Виктория искаше да "изчука".

Видя се с българския премиер. Не чух някакви извинения. Премиерът ни отново беше надупен. Като всички български политици досега. Да, имаше нещо като "извинявай", но не беше казано на наша територия.



Абе тези хора, европейските политици и в частност българските им протежета, не разбират ли, че с нас ще се държат така, както им позволим?


И изобщо за какво са си говорили, никой не разбра. Обичайните общи приказки и замазвания и лигавения. Не разбрах какво иска от нас тази кучка? Пък и е грозна. Ходи на площада в Киев, да раздава кроасани на протестиращите. Вижте украинката как й отказа. Тя си мисли, че хората там са умрели за нейните кроасани.

Категория: Политика
Прочетен: 514 Коментари: 0 Гласове: 4
Последна промяна: 29.12.2019 14:26
Години наред слушам за пречиствателните станции. Колко много станции направило поредното смотано българско правителство, колко европейски пари били похарчени за тази цел.

Нека някой разследващ журналист да провери: КОЛКО ЕЛЕКТРИЧЕСТВО СА ОТЧЕЛИ КАТО КОНСУМАЦИЯ ПРЕЧИСТВАТЕЛНИТЕ СТАНЦИИ И ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ КОЛКО ЧАСА В ДЕНОНОЩИЕТО ИЛИ В СЕДМИЦАТА ИЛИ НАПРАВО ДА СИ ГО КАЖЕМ - В МЕСЕЦА, ТЕ РАБОТЯТ.

Бях на гости в село Мала Църква, Самоковско. Там има чудесна на вид пречиствателна станция. Пил съм вода от чешмите в селото - прекрасна вода. Този път, водата беше доста жълненикава. Ставаше по-мръсна, като увелича напрежението на водата. А чешмата се намира на 150 метра от станцията. Не знам как да го коментирам това.



Категория: Политика
Прочетен: 359 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 31.03.2014 19:22
Някаква фирма, взела някакви милиони от Агенцията по храните, ей така без търг, като обяснението било, че тя имало опит, защото и миналата година тя правила тази ваксинация.

Бах ти и сладката работа разбираш ли? Ваксината се хвърляла от самолет. Очаквам след някоя друга година да я хвърлят от Космоса, защото технологиите напредват, нали така.

Става дума за технологиите за крадене, не за другите технологии.

Чудя се как досега дивите лисици са преживявали без ваксини. Едно изследване на Евробарометър показва, че дивите лисици не са били особено щастливи едно време. Не е като сега - кеф ти ваксина, кеф ти две.

И нека да мислим разумно - как така ще ваксинираме лисиците, а другите животни остават пренебрегвани?


Трябва да се променят и детските приказки. Там да се говори за "Ваксинираната Кума Лиса" и за "Неваксинирания Кумчо Вълчо". Децата трябва да знаят на коя страна са все пак.

Категория: Политика
Прочетен: 1128 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 31.03.2014 18:53
Сега разбрах, че адвокатите имали законно определени минимуми за хонорари.

За нотариусите всички знаем, че има законово определен минимум за нотариални услуги. Никой не може да договаря по-ниски възнаграждения.

Тъй като работата ми предполага да имам информация за бизнеса на експерт-счетоводителите, те там също си имат някакви неформализирани процедури, според които взаимно не могат да си "подбиват" цените на предлаганите услуги.

Случаят с тарифите на съдебните изпълнители е аналогичен.

Решавам да пререгистрирам автомобил и съм спазил всички изисквания на закона. Установява се, че има само една фирма, която върши тази работа. Да не ви казвам на какви цени. Е как да не се съмнявам, че министърът на транспорта или висш чиновник или политик е замесен във всичко това?

Чудя се, в пазарно стопанство ли живеем или напротив?

Има ли в България Комисия за защита на конкуренцията или няма?

Аз също искам законово да ми се гарантират таксите, които вземам за извършване на услугите, които предлагам на своите клиенти. Със сигурност щях да съм по-добре, защото за последните няколко години, таксите в моя бизнес са намалели почти наполовина, за разлика от адвокатските хонорари, които се увеличават нормативно, на нотариусите, които са "бетон" и не можеш да ги помръднеш, на счетоводителите и на съдебните изпълнители. Защо аз трябва да работя в пазарни условия, а всички тези, за които става дума - не? ЗАЩО ЗА ЕДНИ ИМА, А ЗА ДРУГИ НЯМА?

Уж работата на Комисията е да преследва картелни споразумения и всички знаем, че миналата година бяха наказани производители на олио и други стоки, които договаряли ценови нива, с които ощетявали потребителите. А кой ще ни защити от юридическата и счетоводната мафия.
Категория: Политика
Прочетен: 450 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 31.03.2014 18:44
Какво беше разочарованието ми, когато отидох и говорих с полицате - бяха мъж и жена. Пишеха акт на някакъв клетник от спедиторска фирма. Нещо сгафил на пътя и те хукнали да го гонят.

След това говорих и с него и го попитах какво става. Отговори ми - преследваха ме, за да си вземат "десеттяхто" - десетте лева.

Стана ми тъжно. Точно си помислих, че полицията е излязла от канцелариите, за да се бори с престъпността, но отново видях служители на КАТ, които доста усърдно си гонят "десеттяхто" лева.

 Толкова излишно напрежение. А аз си мислех, че полицията е дошла, за да направи оглед и да опише щетите нанесени ми при неоторизиран опит за взлом в офиса ми. Бях се обадил преди няколко седмици, че имам такъв проблем. На въпроса ми ще "свършат ли и друга работа", освен да пишат акт за пътнотранспортно нарушение, те ми отговориха: Обадете се на районния полицай и той ще ви каже как да процедирате. Тогава им казвам, че съм говорил вече с районния, но той не прояви желание да дойде на място, на което те изкрено се възмутиха и си тръгнаха.

Жестоко нали?
Категория: Политика
Прочетен: 416 Коментари: 0 Гласове: 2
"Мащабна" акция, в която участва половината полиция в региона и спецчастите доведе до небивали успехи в Съединение.

Блокирали са града, така, както по времето, когато царската полиция и армия са търсили шумкари.
  1. Градът е бил тотално блокиран. Направили са 8 пропускателни пункта за влизане и излизане. Всички автомобили са били проверявани;
  2. Претърсени са 33 жилища;
  3. Иззети са 1.8 кг. марихуана;
  4. Две везни - особено ценна стока - продаваят я в супермаркета по 34 лв. за парчето;
  5. Иззети са 10 150лв., 100 евро и 400 долара;
  6. Два пистолета и боеприпаси за тях;
  7. Множество СИМ карти и много мобилни апарати;
  8. Четири лаптопа и  два таблета;
  9. Четири компютърни конфигурации и флаш памет  - каквото и да значи това;
  10. Задържани са 26! лица.
СТРАХОТЕН УДАР, С КОЙТО БИ СЕ ГОРДЯЛ ВСЕКИ РАЙОНЕН ПОЛИЦАЙ. ДОРИ СИ МИСЛЯ, ЧЕ С ТАКОВА "ПОСТИЖЕНИЕ" НЕ БИ ТРЯБВАЛО ДА СЕ ГОРДЕЕ ДОРИ И КВАРТАЛНИЯ ПОЛИЦАЙ, НА КОЙТО ХИЧ НЕ МУ ДРЕМЕ, КАКВО СТАВА В КВАРТАЛА МУ.
НАШИТЕ БОСОВЕ НА ПОЛИЦИЯТА ОТНОВО ПОКАЗВАТ, ЧЕ СА ВРЪЗКАРИ - АКО ОТ МЕН ЗАВИСЕШЕ ТЯХНОТО БЪДЕЩЕ, БИХ ПОИСКАЛ ПЕРСОНАЛНА ОТГОВОРНОСТ И ОСТАВКИ НА ВСИЧКИ, КОИТО СА ПЛАНИРАЛИ ПОРЕДНАТА АКЦИЯ, КОЯТО ПРЕВРЪЩА ПОСТЕПЕННО БЪЛГАРСКАТА ПОЛИЦИЯ И СПЕЦЧАСТИ В ПОСМЕШИЩЕ. ПРЕДИ МЕСЕЦ НИ ПРОБИХА ГЛАВИТЕ ЗАТОВА, КАК ЖАНДАРМЕРИЯТА ЩЯЛА ДА БОРИ БИТОВАТА ПРЕСТЪПНОСТ В СЕЛАТА. Е КАКВО СТАНА? ПРИБРАХА СЕ ПО КАЗАРМИТЕ И ВСИЧКО СИ Е ПОСТАРОМУ. СЕГА ПОРЕДНАТА ПРОСТОТИЯ. НЯМА МИСЪЛ, НЯМА КОНЦЕПТ.

ГОСПОДА ПОЛИТИЦИ И РЪКОВОДСТВО НА МВР. ВИЕ САМИТЕ ЗНАЕТЕ, ЧЕ ЦЕНТРАЛИЗИРАНАТА СИСТЕМА ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА СИГУРНОСТТА СЛУЖИ НА ВСИЧКИ ДРУГИ, САМО НЕ И НА ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА И ТЕЗИ ПОКАЗНИ АКЦИИ ДЕМОНСТРИРАТ ТОТАЛНО НЕУВАЖЕНИЕ КЪМ ПАРИТЕ НА ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ.




С образуваните 13 досъдебни производства, полицията е намерила работа на цялата съдебна система в района между София и Пазарджик. И оправдание на разходите, които ние данъкоплатците плащаме. Не съм съгласен да се прави всичко това. Само си представете какво "огромно" количество незаконно вещество - марихуана е задържано - около кило и осемстотин грама!!!

ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ ДА НАПРАВЯТ ТАКЪВ ТАРАШ В СОФИЯ? ДА ЗАТВОРЯТ ГРАДА И ДА НИ ПРЕТЪРСЯТ ВСИЧКИ, ДО ПОСЛЕДНИЯ ЧОВЕК. ЗНАЕТЕ ЛИ КОЛКО МАРИХУАНА, КОКАИН, ЕКСТАЗИ, ПИЩОВИ, ДОЛАРИ И ЕВРО И ЛЕВОВЕ ЩЕ НАМЕРЯТ. А СЪЩО И ЗЛАТНИ НАКИТИ. И ВСИЧКИ НИЕ СПОРЕД ТЯХ, ТРЯБВА ДА СИ МИСЛИМ, ЧЕ ТЕЗИ ХОРА СИ ВЪРШАТ РАБОТАТА И НИ ОСИГУРЯВАТ СПОКОЙСТВИЕТО, ОТ КОЕТО СЕ НУЖДАЕМ.

ПРОСТО НЕ МИ СЕ МИСЛИ ЗАТОВА, КАКЪВ ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ ГИ ТРЕСЕ ВСИЧКИ ТЕЗИ "ОРГАНИ", СЛЕД КАТО СЛЕД ТОЛКОВА МНОГО ПОДГОТОВКА, ТРЕНИРОВКИ И ПРИТЕСНЕНИЯ, КОИТО НИ СЪЗДАВА, ДА ОТКРИЯТ "ОГРОМНОТО КОЛИЧЕСТВО" ОТ БЛИЗО 2 КИЛА МАРИХУАНА!!! ТО ПОНЕ ДА БЕШЕ НЕЩО КОКА, МОКА ИЛИ НЕЩО ПОДОБНО. А ТО - МАРИХУАНА. И ВМЕСТО ДА СЕ ИЗВИНЯТ ЗА ПОРЕДНАТА ВЪЗДУХАРСКА АКЦИЯ, ПРЕСАТА ГЪРМИ, ВСЕ ЕДНО, ЧЕ КОЙ ЗНАЕ КАКВО СА НАПРАВИЛИ. ИЗГУБИЛИ СА НИ ВРЕМЕТО, ПОХАРЧИЛИ СА НИ ПАРИТЕ И ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ГИ ХАРЧАТ, ЗАЩОТО ВМЕСТО ДА РЕШАВАТ ИСТИНСКИТЕ ЗАДАЧИ, ЗАРАДИ КОИТО ПОЛУЧАВАТ ПАРИ, ТЕ ПОСТОЯННО ДЕМОНСТРИРАТ НЕПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ.

САМО ЗА ПРИМЕР. ЗАЕДНО СЪС "СПЕЦАКЦИЯТА" В СЪЕДИНЕНИЕ, СОФИЙСКИ ПОЛИЦАИ СЛУЧАЙНО СПИРАТ ЗА ПРОВЕРКА НЯКАКЪВ ХОЛАНДЕЦ. УСТАНОВЯВА СЕ, ЧЕ Е БИЛ РЕГИСТРИРАН ЗА УПОТРЕБА НА НАРКОТИЦИ. ПРОВЕРИ ЛИ ГО И ЗАЛОВИЛИ 2.1 КГ. МАРИХУАНА. КАКВО ИЗЛИЗА - ЧЕ ЕДНА СЛУЧАЙНА ПРОВЕРКА Е ПОСТИГНАЛА ПОВЕЧЕ, ОТКОЛКОТО ПОЛИЦИЯТА НА ПОЛОВИН ЮЖНА БЪЛГАРИЯ, С УЧАСТИЕ НА СПЕЦЧАСТИТЕ!!!
И СЕГА ХОЛАНДЕЦЪТ ГО ОЧАКВА ГЛОБА ДО 100 000 ЛЕВА И ДО 12 ГОДИНИ ЗАТВОР. ЧУДЕСНО ПРАВОРАЗДАВАНЕ. В СЪЩОТО ВРЕМЕ ХОРА, КОИТО СЪСИПАХА БЪЛГАРИЯ И НАПРАВИХА СЪВСЕМ ЗАКОННИ ЗУЛУМИ ЗА ДЕСЕТКИ МИЛИАРДИ, ПРОДЪЛЖАВАТ ДА УПРАВЛЯВАТ ИКОНОМИКАТА НИ И НАС САМИТЕ.

Ето още една новина: http://novinite.bg/articles/67193/raquo-Blizo-polovin-ton-marihuana-izzeta-pri-akciya .

Митничари заловили половин тон марихуана. Ето на това му се казва добра работа. И то без спецчастите и стотици полицаи. И то играят на едро, а не като случаят в Съединение.


ГОСПОДА СПЕЦЧАСТИ И ПОЛИЦАИ - ПОКРОВИТЕЛИТЕ НА ГОЛЕМИТЕ МРЕЖИ ЗА ТЪРГОВИЯ С ДРОГА СА ВЪВ ВАШИТЕ РЕДИЦИ И В РЕДИЦИТЕ НА ПОЛИТИЧЕСКАТА КЛАСА И КОРУМПИРАНИТЕ ЧИНОВНИЦИ. НЕ НИ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ, ЧЕ ЦЯЛАТА ТАЗИ ГАНГСТЕРСКА СИСТЕМА МОЖЕ ДА СЪЩЕСТВУВА, БЕЗ ПОДКРЕПАТА НА ДЪРЖАВАТА И НЕЙНИТЕ ИНСТИТУЦИИ. ТАКИВА ПОКАЗНИ И НЕЕФЕКТИВНИ АКЦИИ САМО НИ УБЕЖДАВАТ, ЧЕ ИСКАТЕ ДА НИ ХВЪРЛИТЕ ПРАХ В ОЧИТЕ. ДА, АМА НИЕ СМЕ СИ СЛОЖИЛИ ПРЕДВАРИТЕЛНО ОЧИЛА И НЕ СЕ ВРЪЗВАМЕ НА НОМЕРАТА ВИ. ХВАНАХТЕ ДВЕТЕ КИЛА МАРИХУАНАТА, А КАМИОНЪТ ЗАЩО ГО ПУСНАХТЕ?
Категория: Политика
Прочетен: 912 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 31.03.2014 20:45
Единственото нещо, което ще расте през тези години е публичният дълг. Той се очаква да нарасне от 17% спрямо БВП за 2013г., на 24% през 2014г. и на 26% през следващата година.
Коментарът ми е: Ами така се прави "социална" политика, защото ляво ориентирано правителство друго не може да направи. И след като не може да направи така, че бизнесът да върви, взема заеми, набутва бъдещите поколения да плащат и си купува отново властта от настоящите поколения, разбирай, преди всичко от хората, които на на държавна издръжка.

Очаква се леко намаление на брутния дълг - от 37 на 36 милиарда евро , което означава, че се очаква да намалее чувствително задлъжнялостта на граждани и фирми, защото в същото време се прогнозира силно увеличаване на държавния дълг. Притеснителен факт е, че общият ни дълг към света се движи в рамките на около 90% от БВП, което за бедна България е твърде висок показател. Това че Британия има два пъти по-голям относителен дълг от България не е успокоителен факт за нас.

"Месечните индикатори,
публикувани за януари
2014 година подсказват за
продължаващо бавно
ускоряване на растежа,
което е и част от нашата
прогноза от последната
тримесечна публикация"

С тази бавна, незаинтересована, корумпирана, политизирана, лошо организирана и непрофесионална бюрокрация какво друго да очакваме, освен "бавно" ускоряване на растежа.

"Последните данни за
съотношението на
работната сила към
населението отразяват в
значима степен ускоря-
ващо се свиване на броя
на хората във възрасто-
вата група 15-64 години"

Простичко казано, тези които се очаква да работят и да плащат данъци намаляват.

"Увеличението на
заплатите през последни-
те четири тримесечия
значително надхвърля
степента на повишаване
на производителността
на труда, което подсказва
за по-слаб ръст на
заплащането в следващи-
те тримесечия"

Заплатите се увеличават, заради административни и политически определени решения, които целят купуване на гласове на едро. Примерно нормативно определяне на нова, по-висока минимална работна заплата, както и повишение на заплатите в държавния и общинския сектор. Сега там заплатите са по-високи от частния сектор. Фирмите също трябва да следват тази политическа тенденция, независимо от това, дали са повишили производителността на труда или не, независимо от това, дали държавата им пречи да правят бизнес или не.



Категория: Политика
Прочетен: 517 Коментари: 0 Гласове: 1
https://www.google.com/maps/place/Sofia/@42.7139324,23.330041,1683m/data=!3m1!1e3!4m2!3m1!1s0x40aa8682cb317bf5:0x400a01269bf5e60



Централните софийски гробища.

Преди години ходих в гр. Пела, Северна Гърция. Исках да видя древната столица на Македония. На площ от 100 квадрата видях няколко купчини камъни, но както и да е.

Разгледах градчето. Невероятно поддържано, подредено, чисто. Във всеки двор имаше спрян комбайн за прибиране на памук, голям трактор или друга техника. Тогава бях шокиран от такова изобилие и богатство. Но нямаше градинки и дървета в града.

На най-високата точка на града видях много дървета - големи, хубави. Оградени с прекрасна ограда. Реших отдалече, че става дума за парк и реших да отида да се поразходя в него. Да, ама не. Беше гробище. Нямаше по-хубаво място в целия град. Зелено, чисто, подредено....

Защо умрелите да заслужават по-добро архитектурно планиране от живите? Същият въпрос важи и за София.

Какво им е пречело на архитектите на София да планират града така, както са планирали гробището преди години?

Всичко друго в София, гледано "от горе" е голяма бъркотия.


Сега се поразходих из квартал Витоша в София. Предполага се, че това е скъп квартал. И е наистина скъп. Вървя по улиците, защото няма тротоари. Някъде има малки подобия на тротоар, направен от някой от частниците. Дори и не са очертани. По улиците - коли, които се опитват да се промушат някакси между спрелите автомобили по и без това тесните улици. Нищо не е направено както трябва. И мръсно, мръсно. Боклуци разхвърляни навсякъде.  За какво плащаме на общината един куп пари при покупка на жилище и при всяка следваща продажба на имот, след като нито пътищата пътища, нито тротоарите тротоари?
Опитах се да проверя за този квартал инвестиционната програма, а също така и колко БВП произвежда квартала и колко данъци плаща на общината и на държавата. Останах си само с опитите. Всичко е тайна и е централизирано. Нямаме достъп до такава информация. И като се измориш от задаване на въпроси, просто махаш с ръка и се примиряваш.
Не се примиряват само циганите които обикалят квартала и набелязват нещо за крадете за през нощта. Както и предполагах, не срещнах нито един полицай, а преминах през квартал, в който със сигурност живеят поне 10 хиляди човека.

Категория: Политика
Прочетен: 409 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 27.03.2014 15:59
Всеки прави това, което му разреши държавата. Държавата разрешава на един човек да прави така бъркотия, че срещу него да има заведени 48 дела и нито едно приключило.
Държавата прави така, че този човек да забогатее по съмнителен път. Държавата прави така, че някой друг от неговия бранш решава да му отнеме живота и дори пренебрегва 40 хиляди лева, които той носи по джобовете си - бах ти и джобовете е имал.


Държавата създаде и в същото време и уби този човек. Сега ще похарчи пари, за да разследва, разследва или имитира разследване. Сега хората от онази същата система, която не си е свършила работата, ще получат пари, за да не си свършат отново работата.


И нега да ви съобщя интересна и актуална вест - ДНЕС, 27.03.2014г., до 12.49 часа на обяд, ВСЕ ОЩЕ НИКОГО НЕ СА УСПЕЛИ ДА УБИЯТ.
Категория: Политика
Прочетен: 468 Коментари: 0 Гласове: 2
Това чух от устата на мой служител, който коментираше работата на КАТ.
Категория: Политика
Прочетен: 299 Коментари: 0 Гласове: 1
2 3 4 5  >  >>
Търсене

За този блог
Автор: kolevdobri
Категория: Политика
Прочетен: 3187094
Постинги: 6846
Коментари: 4286
Гласове: 2393
Архив
Календар
«  Март, 2014  >>
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31