Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Моят блог в Blog.bg
Автор: kolevdobri Категория: Политика
Прочетен: 3196208 Постинги: 6870 Коментари: 4296
Постинги в блога от 16.03.2015 г.
Хората искат да станат известни. Защото знаят, че това е пътят към богатството. Известен няма да станеш, като се убиеш от работа. Най-много да станеш известен като човекът, който се е претрепал от работа за нищо.


Известен можеш да станеш, само ако имаш малко акъл, който да използваш целенасочено в рекламирането на някои физически дадености.


Рекламирането на физическите дадености правят хубавите жени богати. Да не си мислите, че 24 годишна хубавица ще кара кола, която е купена от нея самата, благодарение на интелектуални или други бизнес усилия? Не разбира се - това са неща, купени от нея, след като си е продала скъпо путката на някой, склонен да плати за нея.


Която и телевизия да включите, гледате само известни хора, които преразпределят парите на тези, които ги заработват. Това са артисти и хора от тези среди, разни фръцли, спечелили някакъв конкурс, някой показал някакви способности, от които обществото няма всъщност никаква полза, но нека филмът да върви, както се казва.


Та говоря за моралните приоритети на нацията. ДОКАТО ТРУДЪТ И ТО ВИСОКОЕФЕКТИВНИЯТ И КАЧЕСТВЕН ТРУД, НЕ СТАНЕ ОСНОВЕН ПРИОРИТЕТ ВЪВ ВЪЗПИТАТЕЛНАТА НИ И ОБРАЗОВАТЕЛНАТА НИ СИСТЕМА, ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА БЪДЕМ МАСА ПРОСТ НАРОД И ШЕПА ПАРАЗИТИ, ЖИВЕЕЩИ НА НЕГОВОТО ТЯЛО. ДОТОГАВА ЩЕ ОСТАНЕМ ДЪРЖАВА НА МОЛОВЕТЕ И НА ВНОСНИТЕ ЗЕЛЕНЧУЦИ, ДЪРЖАВА, КОЯТО ПЛАЩА ПОВЕЧЕ ЗА ИЗКАЗАНИ ПО МЕДИИТЕ ПРОСТОТИИ, ОТКОЛКОТО ЗА РЕАЛНИ БЛАГА, СЪЗДАДЕНИ ОТ ГРАЖДАНИТЕ..

АКО ИСКАТЕ ДА РАЗБЕРЕТЕ ЗА КАКВО ГОВОРЯ, ГЛЕДАЙТЕ КОЕТО И ДА Е ПРЕДАВАНЕ И ВИЖТЕ КОГО КАНЯТ И КОЙ СЕ ИЗКАЗВА. ВИЖТЕ НА КОГО ДАВАТ ДУМАТА. НЯМА ДА ВИДИТЕ НЯКОЙ ПРЕДПРИЕМАЧ, КОЙТО СЕ Е УБИЛ ОТ РАБОТА И Е ПРЕДПРИЕМАЛ КАКВИ ЛИ НЕ РИСКОВЕ, ЗА ДА СЕ СПРАВИ С ПОЛОЖЕНИЕТО НА ПАЗАРА, ДА ПЛАТИ ЗАПЛАТИ НА РАБОТНИЦИТЕ, ДА СЕ ПРЕБОРИ С БЮРОКРАЦИЯТА. НЯМА ДА ВИДИТЕ ТАКОВА НЕЩО. НАЙ-МНОГО В "БРАЗДИ" ПО БНТ1 ДА ВИДИТЕ НЯКОЙ СЕЛСКИ СТОПАНИН, ЗАТЪНАЛ В КРАВЕШКИ ЛАЙНА ДО УШИ, КОЙТО ДА ГОВОРИ, ЧЕ ЧАКА НЯКАКВА ПРОГРАМА ОТ БРЮКСЕЛ, ЧЕ ДА СИ ОПРАВИ ДЕРЕДЖЕТО. ТОВА ЩЕ ВИДИТЕ. НИЩО ПРОДУКТИВНО.

ДА РАБОТИШ Е СКУЧНО. ТОВА Е МОТОТО НА СЪВРЕМИЕТО. ДА СИ ТАРИКАТ Е ТАРИКАТСКО. ДА ПОЛУЧАВАШ ПОВЕЧЕ, А ДА ДАВАШ ПО-МАЛКО - ЕТО ТОВА Е СМИСЪЛЪТ НА ЖИВОТА, НАЛОЖЕН НАПОСЛЕДЪК. И ЗАТОВА НЯМА НИТО ЕДИН ПРОДУКТ, КОЙТО ПРОИЗВЕЖДА БЪЛГАРИЯ ИЛИ УСЛУГА, КОЯТО ПРЕДЛАГА, НА КОИТО ДА СВАЛЯ ШАПКА. ЗАЩОТО ТРУДЪТ НЕ ТЕ ПРАВИ ИЗВЕСТЕН И БОГАТ. ПРОСТОТИЯТА ТЕ ПРАВИ ИЗВЕСТЕН И БОГАТ. ЗАТОВА ХОРАТА ИМАТ СМЕТКА ДА ИЗПРОСТЯВАТ, ВМЕСТО ДА СЕ ТРУДЯТ.
Категория: Политика
Прочетен: 308 Коментари: 0 Гласове: 2
Наистина имаме беден речник и не се слушаме какви ги дрънкаме.

Вчера присъствах на такъв разговор пред лекарски кабинет. Излиза лекарката и пита млада жена, която чака пред вратата:

- "Извинете, вас някой ви праща ли или идвате от регистратурата"?


на което младата жена отвръща:
-"По принцип....",

Лекарката веднага я прекъсва: "Оставете принципите и ми отговорете бързо и ясно, защото нямам време за губене - някой ви праща или идвате от регистратурата"?


Наистина бях възхитен. Тази лекарка по нагледен път показа на тази млада жена, че вместо да се прави на много умна, трябва да се цени времето и на лекарката и собственото време. Но поколението ни е такова. Не е научено да говори както трябва. Научено е да шикалкави и затова такива паразитни изрази като "по принцип" съществуват в езика ни.

Браво на докторката. Уважавам интелигентността. Тя ще ни спаси от простотията.
Категория: Политика
Прочетен: 297 Коментари: 0 Гласове: 2
Чух тази крилата реплика, докато бях в Пирогов в събота.


Млада жена, на около 25 години и 50 годишната й майка се разправяха откъде да си купят вода за пиене. Имаше един автомат за продажба на различни боклуци, като в него имаше и вода. Марката на водата беше "Приказна вода". Майката казва на дъщерята да вземе минерална вода, а онази казва, че тук нямало минерална вода, а имало "Приказна вода".


Простотия какво да се прави. Необразованост и простотия. Горката не знае, че по магазините не се ПРОДАВА ДРУГА ВОДА, ОСВЕН МИНЕРАЛНА. ЕДИНСТВЕНАТА ВОДА, КОЯТО НЕ Е МИНЕРАЛНА, ТОВА Е ДЕСТИЛИРАНАТА ВОДА. ВСИЧКО ДРУГО Е МИНЕРАЛНА ВОДА. ДОРИ И ДЪЖДЪТ Е МИНЕРАЛНА ВОДА, МАКАР И СЛАБО МИНЕРАЛНА ВОДА.


 Имало "Приказна вода", нямало минерална вода.!!!Има събития, които ме оставят без дъх и не намирам думи, за да изразя учудването си от простотията и откритото демонстриране на невежество от някои хора. На пактака изобщо не й идва на главата, че "приказна", това е марка вода и че марката не указва дали водата е минерална или дестилирана.
Категория: Политика
Прочетен: 693 Коментари: 2 Гласове: 1
Престанете да ни показвате как крави летят, а децата няма да станат деца, ако не ядат Киндер.


Вчера гледах някаква реклама, в която участваше - НЕРОДЕНО БЕБЕ. То беше главният герой на рекламата. Майка му трябвало да яде нещо, че то да се роди здраво.


Е това е пошлост господа от СЕМ. Ей, човекът с папионката. С нищо друго не те запомних, освен с празните приказки, които сипеш от екрана. Накрая нищо. Ебането е забранено, докато в същото време реки от кръв се леят по екрана. Чрез ебането се правят деца, доколкото ми е известно, така че се вземайте  в ръце и ако искате повече деца в тази държава, давайте повече ебане, особено по телевизията, за която даваме едни 100 милиона лева всяка година и която ни лъжи с някакви измислени програми ден и нощ.



Категория: Политика
Прочетен: 257 Коментари: 0 Гласове: 1
Много пъти съм наблюдавал реакцията на животни в различни ситуации. И опитомени и диви.

Много са интересни и колкото повече ги наблюдаваш, толкова по-разумни доводи можеш да си направиш за тяхното поведение.


Но тъй като не съм професионалист, а любител в тази област, интересувам се за научните експерименти, правени от учените, затова как реагират животните в едни и същи ситуации.


Гледах един филм за кучета и вълци. Вълците бяха свикнали с хората, които се грижеха за тях и си играеха на различни игри.

В една от тези игри, научният работник слага храна в клетка и отвързва кучето. То започва да се върти около клетката и след като не може да достигне до храната, започва да се УМИЛКВА ОКОЛО ЧОВЕКА, ЗА ДА СИ ПОЛУЧИ ХРАНАТА.


Какво става при същият експеримент, когато пускат вълка да "реши проблема". Той обикаля веднъж клетката, констатира, че вътре има храна и ЗАПОЧВА ДА СЕ БОРИ ЗА НЕЯ. КОПАЕ, ЛЯГА, СТАВА, ХВАЩА КЛЕТКАТА СЪС ЗЪБИ. ТРЪШВА Я НАСАМ НАТАМ, ДОКАТО ТЯ НАЙ-НАКРАЯ СЕ ОТВАРЯ И ВЪЛКЪТ СТИГА ДО ХРАНАТА, БЕЗ ДА ИМА НУЖДА ОТ ПОМОЩТА НА ЧОВЕКА.



ИЗВОДИ: ВЪЛКЪТ Е НЕЗАВИСИМ, НО ПРИ ДОСТАТЪЧНО УСИЛИЯ ОТ ЧОВЕКА, ТОЙ МОЖЕ ДА ГО РАЗВРАТИ.


ТАКА Е И С ХОРАТА: ХОРАТА ПО ПРИНЦИП СА НЕЗАВИСИМИ, НО ПРИ ДОСТАТЪЧНО УСИЛИЯ ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО, ТЕ МОГАТ ДА БЪДАТ РАЗВРАТЕНИ.


ЗА ВСЯКО НЕЩО В ТОЗИ СВЯТ ТРЯБВА ДА ПОЛАГАМЕ УСИЛИЯ И ДА СЕ БОРИМ, БЕЗ ДА РАЗЧИТАМЕ НА ДЪРЖАВНА ПОМОЩ. ЗАПОЧНЕМ ЛИ ДА РАЗЧИТАМЕ, ЗНАЧИ ОТ ВЪЛЦИ СМЕ СЕ ПРЕВЪРНАЛИ В КУЧЕТА. ОТТАМ ПЪТЯТ ДО ПОМИЯРИТЕ И КРАТЪК.




Сега си спомням - предаването беше "Липсващото звено" по 7  NEWS, неделя 15.03.2015г., в 18, 25 часа.
Категория: Политика
Прочетен: 239 Коментари: 0 Гласове: 0
Разболява му се дъщерята. Отива на доктор. Докторът предписва антибиотик. Взема рецептата и бегом в аптеката. Дава рецептата и получава лекарство. Отива в къщи и дава от това лекарство на детето си.


НЕ СИ ПРАВИ ТРУДА НИТО ДА ПРОЧЕТЕ КАКВО Е НАПИСАЛ ДОКТОРЪТ НА РЕЦЕПТАТА, НИТО КАКВО ЛЕКАРСТВО МУ Е ДАЛ АПТЕКАРЯ!!!


СЕГА ЩЯЛ ДА СЪДИ АПТЕКАРЯ. ВЯРНО Е, ЧЕ ОНЗИ НЕ СИ Е СВЪРШИЛ РАБОТАТА, АМА ОТ ДРУГА СТРАНА, АКО МУ БЕШЕ ДАЛ ОТРОВА ЗА МИШКИ И НЕЯ ЛИ ЩЕШЕ ДА Я НАПЪХА В УСТАТА НА ДЪЩЕРЯ СИ?


БАХ ТИ И ТЪПОТО НАСЕЛЕНИЕ НАИСТИНА!!!
Категория: Политика
Прочетен: 225 Коментари: 0 Гласове: 1
Никъде по света не е доказано, че като храниш бедните, те стават по-малко. ТОЧНО ОБРАТНОТО - СТАВАТ ВСЕ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ.


НИКЪДЕ В СВЕТА СИСТЕМАТА ЗА СУБСИДИРАНЕ НА ХРАНА ЗА БЕДНИТЕ НЕ Е ПРОРАБОТИЛА ЕФЕКТИВНО.

Конкретният пример е от Венецуела. Близо 14 години наред, високите цени на петрола даваха на страната възможност да прави измислена социалистическа икономическа политика.


Нека така да го кажа - това, което правеше правителството на Венецуела, преди да дойде Уго Чавес /лека му пръст/ на власт, беше кражба и то законна, правена в името на мултинационалните корпорации. Само си представете, преди 15 години, Венецуела е продавала на нефтените корпорации петрол на цена от 8 евро на барел. Ако това не е кражба, ряпа му кажи. И именно заради такава кражба, Чавес дойде на власт.


Какво произтече от това? На практика някои видими подобрения, но като цяло системата не се промени към по-добро. Явната кражба беше заменена с открита конфронтация със САЩ. Вярно е, че следствие на тази политика, Венецуела вече продаваше петрола на международни цени и много пари се вляха в държавната хазна, като по този начин страната стана една от най-богатите страни по БВП на глава от населението в Латинска Америка.. Но както се казва, тези пари основно бяха изядени, изпити, изсрани и изпикани от народа на тази страна. Вместо това да доведе до съществено подобрение на конкурентоспособността на икономиката, тя остана в крайна степен зависима от износа на петрол, който подпомагаше социалните програми. Но както се казва, вместо правителстовото да съсредоточи тези пари за направи икономиката конкурентна, то започна да се заиграва със социални програми, които в краткосрочен план подобряват условията на живот, но в дългосрочен се явяват дълбоко неправилни.


Какво беше направил Чавес? Направи магазини за бедните, където хранителните стоки бяха субсидирани от държавата. Какво се получи? Някои бедни успяваха да си купят от тези храни, но част от тях се отклоняваше от крупни търговци, че и от самите бедни, които се включиха в контрабанда на тези стоки в съседна Колумбия. И сега нямали тоалетна хартия и стоки от първа необходимост. Че как да имат, като никой не си знае сметката. В една икономика всеки, който иска да притежава нещо, трябва да плати пазарната му стойност. Това е икономика. Всичко друго е измислица.


Но политиците там, както и на много други места по света - Гърция и България например в различни нюанси, използват бюджета на страната за явно купуване на гласовете на избирателите, нарушавайки всички принципи на свободната пазарна икономика, скривайки се зад социалистическите лозунги за грижа за бедните.


ДЪРЖАВАТА ТРЯБВА ДА НАПРАВИ ТАКА, ЧЕ ХОРАТА ДА НЯМАТ СМЕТКА ДА СА БЕДНИ. ВМЕСТО ТОВА, ТЯ ПРОИЗВЕЖДА БЕДНИ, ПРОИЗВЕЖДА СТАДО, КОЕТО ЛЕСНО ДА УПРАВЛЯВА. ЗАЩОТО ТРУДНО СЕ УПРАВЛЯВАТ СВОБОДНИ ХОРА.
ТОВА, ЧЕ СЕ РАЗКАПВА МОРАЛЪТ НА СТРАНАТА, НЕ ПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ НА НИКОГО - НИТО НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ, НИТО НА НАСЕЛЕНИЕТО. ВСЕКИ ГРАБИ НА МОМЕНТА И ЖИВЕЕ ЗА МОМЕНТА.
Категория: Политика
Прочетен: 203 Коментари: 0 Гласове: 0
Гледах едно разследване на НОВА тези дни.


Прези 8 години, с влизането в Съюза, България се задължава да квотира производството на тютюн и да се вмества в определени производствени капацитети до 2020г.


Както всички знаете, Министерството на земеделието е собственост на ДПС. Открай време там господства тази политическа сила. Когато беше Дикме министър, имаше една поправка в закона, според която, кметовете по населените места изготвят списък и квотират производството по места. Сега се установило, че кметовете или техни близки, получават големи субсидии, а тези, които произвеждат тютюна са принудени да продават стоката именно на кметовете или техни близки. Всички знаели за тази схема, но всички си мълчали, включително и прокуратурата, на която явно й плащаме да си мълчи и да се намесва само по поръчка на силните за деня.


И така, всяка година ние, данъкоплатците плащаме едни 110 милиона лева за субсидии. От една страна субсидираме производството на отрова, с която след това се трови и младо и старо, както се казва, а след това трябва да плащаме и за лечение на същите тези хора, като се разболеят. Да не говоря, че където и да отида - и в парка и на улицата, че и в болниците, трябва да търпя тази гадна миризма, да трови живота ми, без никой да ме пита дали искам или не. Тази напаст съществува независимо от забраните и законите, защото държавата ни е слаба и шибана едновременно.

В същото време цялата репресивна машина се задейства, ако открият, че някой отглежда няколко стръка марихуана, която е много по-безвредна от тютюна. Лицемерие, какво да го правиш. На държавно ниво.
Категория: Политика
Прочетен: 203 Коментари: 0 Гласове: 0
 И как политици и бюрократи я използват всеки ден. Толкова много я изтъркаха от употреба, че накрая стадото повярва, че демокрацията е лошо нещо. Подготвят стадото за диктатурата - това е изводът и не трябва да бягаме от него.



Няма ли да ви звучи смешно определението "вълк - вегетарианец"?  Или "умен червей"?


Вместо "демокрация", правилният изразен апарат е "неграмотна тъпокрация". Тълпата не знае какво прави.. Участва в някакъв измислен от друг спектакъл. Тълпата е измисленият ГЛАВЕН ГЕРОЙ В ПИЕСА, НАПИСАНА ОТ ЕЛИТА. Но както знаете, главният герой е герой само на филм, герой на ужким. Като всички нас.

Деформираният колективен мозък не работи за общото съзнание, а за частното такова. Добродетел е подмазничеството на робовладелците.

И чакай от този народ развитие...Той не знае какво е демокрация, не знае, че неграмотната тъпокрация ражда това, което имаме сега като управление.

Тъп и безчувствен народ. ДИКТАТУРАТА Е БЛИЗКО. Властта прави това, което й позволява народа. След като народът е безчувствен и ограничен, значи властта още повече ще се консолидира  и централизира.

Производството на овце е в пълен ход. Хората са загубили съпротивителните си сили. Тях просто ги мързи да мислят, да работят, да бъдат активни. ТЕ ЧАКАТ НАГОТОВО.


ТАКА ТЕ САМИТЕ ПРОИЗВЕЖДАТ ДИКТАТОРИТЕ СИ - ЧРЕЗ ОВЧЕДУШИЕ И РАБОЛЕПИЕ.

Категория: Политика
Прочетен: 247 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 16.03.2015 16:31
Имаме много герои в историята.


НО НЯМАМЕ НАРОД ОТ ГЕРОИ


ИНФАНТИЛНОСТТА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД Е ДРУГОТО НЕЩО. ПРОСТО ИНФАНТИЛЕН НАРОД. В ГЪЗА ДА МУ БРЪКНАТ, ТОЙ НЯМА ДА ИМА НИЩО ПРОТИВ. НАРОД, КОЙТО ОБИЧА УГНЕТИТЕЛИТЕ СИ. ВСЪЩНОСТ, ТОВА НЕ Е ОБИЧ, А МЪРЗЕЛ. НО ТОВА НЕ ПРОМЕНЯ НЕЩАТА. ВАЖНОТО Е, ЧЕ Е ИНФАНТИЛЕН.
Категория: Политика
Прочетен: 135 Коментари: 0 Гласове: 0
Наложи ми се като придружаващо лице /слава богу/ да престоя около 2 часа в Пирогов веднъж и още един път като лице, което решава административни задачи. Какво видях:

  1. Добри лекари - няма спор, но със забележката, че те самите не изглеждат добре - кой с корем, кой подпухнал - нали знаете, не е лесна и тяхната;
  2. Не се знае кой е на опашка, кой влиза, кой какви права има - по-нахалните успяват, а болницата не е направила добър ред на прием;
  3. Задължително трябва да имате придружител, който да ви разкарва от кабинет на кабинет и първия етаж;
  4. Външната охрана я отпиши - не знам изобщо защо я има в този й вид. Днес ги видях отново навън, пушат цигари и пият кафе. Кой влиза, кой излиза, какво се носи - това не ги интересува;
  5. Видях пациент с пълна чанта "благодарности". Значи жив е българският народ, както се казва! И после говорят за корупция - тя корупцията без помощта или още по-лошо, без да е предизвикана от нас - пациентите, изобщо не може да вирее;
  6. Осигурени, неосигурени - пак е пълен хаос. Пред мен лекуваха неосигурен. Някои ще кажат, да го оставят да умре ли? Не, само казвам, че лекуват неосигурен. А такива има над милион български граждани. Не стига друго, ами се и пререди пред мен. Както предположихте, беше циганин, който явно беше я преял, я препил, че да го боли корема. Придружаваха го една циганка и друг циганин. Толкова лошо миришеха, че няма повече накъде. Спомних си правилото в Инд комерс, сервизът, където отвреме на време си поправям колата - там мръсна кола не пускат да влиза. Първо я измиват и после я ремонтират. Та си помислих, дали да не практикуват това нещо и в болниците. Представих си, че аз съм на мястото на доктора, който трябва да окажа помощ на този човек. Аз трябва да вляза в контакт с него със специален обезпаразитяващ костюм!!!;
  7. Пациентите за операция - няма да ви кажа в какви пижами ги обличат - всичките им "дребории" се виждат като на кино;
  8. Трябва да си носиш тоалетна хартия, вода...
  9. Видях един 150 кила санитар - през тези часове, докато бях там, неговата "работа" беше да се шляе насам натам и да "върти километраж". Най-полезното нещо, което направи, беше да пробва зарядно на телефон на един от контактите на болницата. Изглеждаше като прошляк - нехигиеничен отвсякъде - мръсни обувки, небръснат, със сплъстена коса. Днес на влизане в болницата отново го видях и го проследих къде отива. Беше 9,15 часа сутринта. Пресече булеварда и влезе в заведението за бързи закуски, случайно да не остане гладен;
  10. Най-голямото натрупване е на ренгена - на всички им е ясно, че няма мераклии да работят тази работа. Помислих си, че ако Пирогов имат проблеми с ренгена, който постоянно се разваля, какво е в малките градове и по-малките болници!
  11. Отивам на касата да плащам за консумативи за операция - нелюбезни служителки - не знаят нито да ме упътят, нито нищо. Скарахме се разбира се. По някакъв начин разбрах, че се плащало на друго място. Как е възможно, един е "Пирогов", а имало каси на различни места. Вероятно са направили отделните клиники в лечебното заведение на собствена стопанска сметка и всеки си има отделна каса. Нерационално. Как да се добера до 7-ми етаж. Единият асансьор е за служебно ползване, а другият за колички с болни - тоест и той е за такова ползване. Направих се на ударен, защото не ми се изкачваха толкова етажи нагоре, че да взема документ за плащане. Там ми дадоха документа и ми казаха, да сляза на 2-ри етаж да платяц
  12. На нито един от етажите не е отбелязано кой номер е етажа. Като се има предвид, че сутеренът не се води етаж, объркването е пълно. Накрая стигнах до втори етаж. Търся къде да платя. Влизам, а вътре ме "лъхва" миризмата на цигари. Правя забележка, а отвътре се правят на ударени. Нямало такова нещо демек. Плащам и излизам навън;
  13. Докато слизах по стълбите видях, че дръжките на перилата на стъпалата са толкова мръсни, че повече няма накъде. Не е редно да се оплакват клиниките, че няма пари. Това ми звучи като онова циганче, на което му дадох пари да си купи сапун и нокторезачка, за да се хигиенизира, той взе парите и когато го видях пак и го попитах защо ръцете му пак са мръсни, а ноктите пълни с къл и неизрязани, той ми каза, че ако го направи, никой няма да го съжали и никой няма да му даде пари. Благотворителната ми нагласа беше дотук - сега и да умира, не бих му дал пари, защото видях много измамници в този бизнес за последните 25 години и не искам аз да бъда глупакът. Та с Пирогов е същото. Горе в коремната хирургия са закачили благодарствена плоча на дарителите, които са помогнали на клиниката. Нищо не оправдава обаче липсата на хигиена, която е наистина травмираща.
ПИТАМ СЕ, АКО ТОВА БЕШЕ ЧАСТНО ЗАВЕДЕНИЕ, ДАЛИ КОНТРОЛНИТЕ ОРГАНИ НЯМАШЕ ДА МУ ВЗЕМАТ ЛИЦЕНЗА ОЩЕ СЪЩИЯ ДЕН, КАТО ВИДЯТ КАКВА МРЪСОТИЯ Е ВЪТРЕ.
Категория: Политика
Прочетен: 354 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 18.03.2015 09:51
Търсене

За този блог
Автор: kolevdobri
Категория: Политика
Прочетен: 3196208
Постинги: 6870
Коментари: 4296
Гласове: 2398
Архив
Календар
«  Март, 2015  >>
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031