Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Моят блог в Blog.bg
Автор: kolevdobri Категория: Политика
Прочетен: 3222527 Постинги: 6928 Коментари: 4323
Постинги в блога от 12.04.2016 г.
Училища, в които учениците да са само от цигански произход. Проблемът е обаче, дали ще се намерят цигани - учители, защото, ако циганите са искали да учат и ако ученето им се отдаваше, вероятно щеше да има цигани учители. Да, ама няма. Тогава някоя българска учителка ще трябва да се мъчи с тези "чужденци". Дори и по-лошо - циганите са по-тежки за обучение от чужденците. Няма какво да обиждаме чужденците. Виждаме колко сирийци в България говорят български така, както малко българи го могат. Да сте чували циганин да говори добре български? Да, Азис и майка му говорят прекрасен български, но това изключение само потвърждава правилото, че тази общност се е капсулирала и то за лошо. Гледах едно предаване по Нова, затова, как учители се мъчат да накарат тези деца да научат нещо. Стана ми жално за тях, а не за децата. За учителите ми е жално. Каква отдаденост трябва да има един човек към тази професия, за да извършва това самоизтезание. Аз съм преподавал на студенти и ми е било много тъпо, ако срещу мен застане "говедо", което е дошло в университета, за да вземе диплома и не му се учи и ми идеше, ако имах власт, да му забраня да стъпва във висше учебно заведение, за да не замърсява с присъствието си тези светини - българските училища. Затова съчувствам на учителите, които трябва да учат цигански деца - първо тези деца нямат никакви или почти никакви хигиенни навици, а възпитанието им е получено покрай кофите с боклук или на сметището. Тъпата и мизерна среда, в която живеят тези деца обезсмисля цялото усилие на тези учители. Признавам си, аз не бих извършвал тази работа, та дори и да ми дадат 10 000 лева заплата. НЕ ИСКАМ, ЗАЩОТО ТРЯБВА ДА СЕ ПРОСТЯ С МНОГО СВОИ МОЗЪЧНИ КЛЕТКИ, КОИТО СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ УМРАТ, В ОПИТИТЕ МИ ДА НАУЧА ТЕЗИ ЦИГАНИ НА НЕЩО. 



 Жена ми е с педагогическо образование. Много пъти ми е разказвала, какви успехи е постигала с деца, които са предимно от турски произход, когато преди години е била тяхна учителка. Разказваше ми с ентусиазъм, как са печелили конкурси и колко добре са се представили тези деца на различни състезания, организирани от училището. Беше горда с постиженията си. Става дума за турчета. Въпреки наслоените представи, заради общата ни история, която ни е наложена от турците, не можем да отречем факта, че турците като народ претърпяха катарзис в последните 150 години. От мързелив народ, който е разчитал на труда на поробените народи, те се превърнаха в един работлив народ, разчитайки за пръв път в собствената си история, на собствените си усилия, след разпадането на Турската империя.


Да поговорим за циганите. Много наблюдения имам върху този етнос. Много пъти съм чувал за тях да се говори, като за някакви наглеци, които ни развалят реда. Ние, българите, също не можем да се похвалим с кой знае какъв ред. Типични балканци сме - не сме нито достатъчно организирани, нито достатъчно чисти физически и духовно. Имаме си своите недостатъци и добре си ги знаем.


Всички знаем, че българите плащат образованието на циганите, плащат социални помощи, както и детски надбавки за раждане и отглеждане на деца. Може и да не са кой знае колко, но са достатъчни за тяхното физическо размножаване с темпове, които застрашават етническата карта на страната ни. Получава се нещо като при хлебарките. Размножават се бързо и не искат много.


Какво дават обаче? На практика - нищо. Само проблеми си имаме с тях. Хайде, родили един куп деца, за да вземат пари от тази си "работа", защото това си е работа за тях. След това постоянно, цял живот се оплакват, че нямат пари да ги гледат и ги карат да ровят в кофите. Създадената среда за живот, ако изобщо това може да се нарече среда на живот, убива всичко онова, което циганчетата научават в училище. Те не знаят езика и няма сила, която да ги накара да се социализират - да научат добре българския език, да научат някакви основни обноски, да усвоят знания, които да им са от полза. Живеем в някакъв паралелен свят. Единият - нашият, сравнително добре уреден, защото поне не живеем масово в бордеи, като в Индия и от другата страна, онези гета, които всеки може да види, минавайки покрай български градове и села - мръсотия до шия. Невероятна мръсотия. И така, тези деца влизат в българско училище. ТАМ ТЕ МЪЧАТ И СЕБЕ СИ И УЧИТЕЛИТЕ. След това те отново отиват в гетото, за да ги накарат да ровят в кофите за боклук. Чудесна система за живот, възпроизвеждана от българските данъкоплатци и най-вече от българските политици.


Не стига друго, ами толерастите ни карат да приемем, че смесените класове - българчета и циганчета е правилното решение. Като че ли циганските деца са по-важни от българските деца, че да ги събираме заедно. Резултатът е - изоставане в развитието на нашите деца, защото циганските така и така са изостанали. Лошият пример е заразителен. Вместо да учат, децата ни са принудени да контактират с деца, които все едно са от друга планета - ПЛАНЕТА, КОЯТО НЕ Е НАШАТА ПЛАНЕТА.

Не напразно започнах тази статия с класа, който жена ми е учила, съставен предимно от турчета. Наистина би ми било интересно, какво би направила, ако е учителка на клас, съставен предимно от циганчета.

Не че няма възпитани и добре образовани цигани, макар и те да са капка в морето. Знам един такъв случай, за който ми разказа синът ми. Познава циганче, което е отгледано и възпитано от чужденци. Той беше поразен от степента на владеене на английски език и от обноските му. Само цветът го издавал, че е от този етнос.


НО ТАЗИ КОНСТАТАЦИЯ САМО ПОТВЪРЖДАВА МОИТЕ СХВАЩАНИЯ. ТОВА ЦИГАНЧЕ Е БИЛО ОТКЪСНАТО ОТ СВОЯ ЕТНОС И ЗАТОВА Е УСПЯЛО ДА НАПРАВИ СЪС СЕБЕ СИ ОНОВА, КОЕТО ДРУГИТЕ НЕГОВИ СЪБРАТЯ НИКОГА НЯМА ДА НАПРАВЯТ, ЖИВЕЕЙКИ В МИЗЕРИЯТА НА ГЕТОТО.

Затова, ако искаме наистина тези деца да бъдат полезни за обществото, в което живеят, ще трябва да приемем такива закони, които да дадат възможност на държавата да отнеме физически тези деца от родителите им и да ги даде на други родители, които биха ги искали. Само си представете - стотици хиляди циганчета, дадени за осиновяване. Това е доста трудна задача, а като се има предвид факта, че циганите използват децата, за да получават пари от държавата, представете си какво ще последва - цигански бунтове. Още повече, българите не искат да правят и да гледат собствени деца, а камо ли да гледат циганчета.

Може да се помисли и за онази форма на обучение и възпитание, но цялостното откъсване на детето от опеката на родителите, носи своите рискове за бъдещето му. С ИНТЕРЕС ЩЕ ПРОСЛЕДЯ, КАКВА ЩЕ Е СЪДБАТА НА ОНЕЗИ 15 ХИЛЯДИ ДЕЦА В НОРВЕГИЯ, КОИТО СА БУКВАЛНО КОНФИСКУВАНИ ОТ РОДИТЕЛИТЕ ИМ И СЕ ОТГЛЕЖДАТ ОТ ДЪРЖАВАТА ДО МОМЕНТА, В КОЙТО НЕ СЕ НАМЕРЯТ ОСИНОВИТЕЛИ.

ВАЖНОТО Е ДА РАЗБЕРЕМ - СМЕСВАНЕТО НА БЪЛГАРЧЕТА С ЦИГАНЧЕТА В ЕДНО УЧИЛИЩЕ Е ДОБРЕ ЗА ТЕЗИ, КОИТО СА ИЗОСТАНАЛИ В УМСТВЕНОТО СИ И СОЦИАЛНОТО СИ РАЗВИТИЕ И ЛОШО ЗА ОНЕЗИ, КОИТО ИМАТ ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА РАЗВИТИЕ. ЗАТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ФОРМИРАТ ЦИГАНСКИ УЧИЛИЩА, В КОИТО ДА УЧАТ ДЕЦАТА ОТ ТЕЗИ МАЛЦИНСТВА, КАТО ЦЕЛТА Е, НЕЗАВИСИМО ОТ УСПЕХИТЕ, КОИТО ЩЕ ПОСТИГНАТ, ДА НЕ ПРЕЧАТ НА ДРУГИТЕ ДА СЕ РАЗВИВАТ.





Категория: Политика
Прочетен: 456 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 14.04.2016 18:51
 От десетилетия гледам едно и също нещо - субективизъм и партийно строителство, при формирането и разпределянето на бюджета.

Ето ви няколко прости правила, които според мен трябва да стоят в основата на формирането на един държавен бюджет и тези правила да се приемат с отделен текст в Закона за държавния бюджет или да бъдат оформени като отделен законодателен акт.


  1. Всеки пълнолетен български гражданин, трябва да участва с равна вноска във формирането на бюджета, след като се обезпечат необходимите приходи на държавния бюджет от косвеното облагане, митническите сборове, такси и други подобни приходи. Сама по себе си системата за косвеното облагане е достатъчно несправедлива и кара отделни индивиди да плащат повече данъци на държавата, само защото консумират повече продукция и услуги, но все още няма работеща по-добра система за акумулиране на средства за бюджета. Нека да не забравяме, че приходите от персоналните данъци върху дохода са в размер на около 2 милиарда лева за година. Ако се приеме, че пълнолетните граждани /без инвалидите и лудите/ са 6 милиона, то всеки гражданин ще дължи на държавата си всяка година по 333 лева на година. Едно такова положение го намирам за справедливо. Сега съществува пошла система за уродливо събиране на приходи за бюджета, която система изключва милиони маргинализирани лица, които не искат да учат, не могат да си намерят работа и не плащат нищо на обществото. Не стига друго, ами измислени от социалистите "ценности", дават на тези хора правото да гласуват и да определят бъдещото развитие на страната. С какво право тези хора ще получат безплатно тази възможност? Кой тъп боклук икономист социалист измисли онази система, при която ЕДИН РАБОТИ И ИЗДЪРЖА ДРУГИ ДВАМА, КОИТО НЕ ИСКАТ ДА РАБОТЯТ! КАКЪВ ЩЕ БЪДЕ СТИМУЛЪТ ЗА ТОЗИ, КОЙТО РАБОТИ, АКО НЯКОЙ НАСИЛА ГО КАРА ДА ИЗДЪРЖА ДРУГ, КОЙТО СЕ ИЗЛЕЖАВА И НЕ РАБОТИ И НЕ ПЛАЩА ДАНЪЦИ?
  2. Бюджетът на държавата трябва да обхваща само дейностите, които не могат да бъдат извършвани от частни лица - законопроизводство, съдопроизводство, координация на вътрешния ред и сигурност и т.н.
  3. Въпросите, свързани с предлагане на услуги на гражданите - образование, здравеопазване, както и осигуряване на основните параметри на сигурността, като оперативното й обезпечаване, не трябва да влизат в обхвата на бюджетния процес;
  4. На държавна издръжка са всички деца в страната, до навършване на пълнолетие, освен.
  5. На държавна издръжка са всички граждани, които са с доказани психически и физически заболявания, които правят невъзможно съществуването им без външна подкрепа. Тази издръжка се полага след като се установи, че близките родственици не са в състояние да я осигурят.
  6. Държавният бюджет никога не може да завършва с дефицит. Държавата не може да харчи повече пари, отколкото събира.
  7. Държавата не може да взема заеми и да управлява финансови и други ресурси.

Ако тези простички правила се спазват, ще отпаднат всички тези безсмислени приказки и упражнения по пишман икономика, като дефицитни бюджети, "социално-ангажирани" политики, политики по "субсидирано раждане и отглеждане на деца, които никога няма да бъдат интегрирани в същото това общество, което им плаща детските"...Няма да има популистки изказвания за увеличение на пенсиите, надбавките, помощите за трайно безработните и т.н. Няма да има нужда от цялата тази хилядна администрация, която живее на гърба на всички ни, представяйки се като спасител на бедните.
Знаете ли, казах на един кандидат за работа, колко ще му бъде брутната заплата, а той ми се сопна, че него го интересува онова, което ще остане за него, след като се платят всички задържения към различните институции и той не се интересува на практика от това, което той струва на работодателя, а от онова, което той ще вземе накрая. Това е тъпа политика. Всеки от нас трябва да знае и да се интересува, колко пари и на кого ги дава или се дават от негово име и от негова сметка. Трябва да искаме отчет за всеки даден от нас лев - независимо дали това се случва в магазина или когато плащаме някакво задължение към фиска. Сега е голяма боза, която аз искам да се изчисти. Бюджетът да се формира при ясни правила и да не спомага, държавата да ни пробутва долнокачествени услуги. Престанете да мислите за бюджета като за една каца, в която на всеки му се иска да бръкне в нея, за да се облажи. Там няма място нито за здравеопазване, нито за пенсии. Това са приходи, които след това ще се използват за издръжка на администрацията. Нищо повече. Най-лошото вече се случва, от гледна точка на икономиката. Ние толкова сме възприели бюджета като средство за решаване на частни или лични проблеми, че това възприятие трудно може да бъде променено в кратък исторически период от време, за жалост.

Категория: Политика
Прочетен: 304 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 12.04.2016 19:44
 http://btvnovinite.bg/article/bulgaria/obshtestvo/grazhdanskijat-arest-sas-svinski-opashki-meko-kazano-nezakonen.html


През последните дни стана актуална темата за гражданските арести на незаконни емигранти.


НО НИКОЙ НЕ КАЗА, КОЕ Е ПО-МАЛКО НЕЗАКОННОТО - ПРЕСИЧАНЕТО НА ДЪРЖАВНАТА НИ ГРАНИЦА ИЛИ ГРАЖДАНСКОТО ЗАДЪРЖАНЕ НА ЕМИГРАНТИТЕ.


Много се изписа по това, кой има и кой няма право да задържа незаконно пресеклите границата ни лица. ЗНАЧИ СЕ КОНЦЕНТРИРАМЕ НА ФАКТА, ЧЕ НЯКОЙ БИЛ НЕЗАКОННО ЗАДЪРЖАН, НО НЕ ГЛЕДАМЕ ПЪРВОПРИЧИНАТА - НЕЗАКОННОТО ПРЕСИЧАНЕ НА ГРАНИЦАТА. НАЛИ АКО МВР СИ БЕШЕ СВЪРШИЛО РАБОТАТА КАКТО ТРЯБВА, НЯМАШЕ ДА ИМА ГРАЖДАНСКО ЗАДЪРЖАНЕ НА ЕМИГРАНТИ!!!



НЕКА ТАКА ДА КАЖЕМ - ВСЯКО ДЕЙСТВИЕ НА БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ Е ЗАКОННО, АКО ТО В ОСНОВАТА СИ ЦЕЛИ СПАЗВАНЕТО НА ЗАКОНА. НЕКА ЖУРНАЛИСТИТЕ НЕ СЕ ПОДВЕЖДАТ ПО ИНФОРМАЦИЯ ОТ МВР, ЧЕ ХОРАТА, КОИТО ЗАДЪРЖАТ ЕМИГРАНТИТЕ, БИЛИ КРИМИНАЛНО ПРОЯВЕНИ И ИМАЛИ ДОСИЕТА В МВР. АМИ НОРМАЛЕН ЧОВЕК МОЖЕ ЛИ ДА ОТИДЕ И ДА ЗАДЪРЖИ 10 НЕЛЕГАЛНИ НА ГРАНИЦАТА? НИМА ЛЕВСКИ Е НОРМАЛЕН ИЛИ НИМА БОТЕВ Е НОРМАЛЕН!!! АКО СА БИЛИ НОРМАЛНИ, ЩЯХА ДА СИ НАПРАВЯТ СЕМЕЙСТВА И ДА СИ ОТГЛЕЖДАТ ДЕЦАТА, А НЕ ДА СЕ ИЗПРАВЯТ СРЕЩУ ТУРСКИЯ РЕЖИМ ПО ОНОВА ВРЕМЕ. НОРМАЛНИТЕ ХОРА ТОЛКОВА МНОГО СЕ СТРАХУВАТ И ТОЛКОВА МНОГО СА СЕ ИЗПЕДЕРАСТИЛИ, ЧЕ ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ.  ВЛАСТТА ТАКА Е "НАСТРАХУВАЛА" НОРМАЛНИТЕ ХОРА, ЧЕ ТЕ НАИСТИНА СА СТАНАЛИ НОРМАЛНИ - ПОСЛУШНИ И ПОКОРНИ. ТАКИВА ХОРА НЕ МОГАТ ДА ЗАДЪРЖАТ ЕМИГРАНТИ. ТЕЗИ ХОРА ЧАКАТ НЯКОЙ ДРУГ ДА СВЪРШИ ТЯХНАТА РАБОТА. А КАКТО ЗНАЕТЕ, РАБОТА НА ВСЕКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН Е ДА ПАЗИ ГРАНИЦАТА. ТАКА ЧЕ, ДАМИ И ГОСПОДА ОТ МВР - НИЩО НЕЗАКОННО НЯМА В ТОВА, БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ ДА ЗАДЪРЖАТ НЕЛЕГАЛНИ ЕМИГРАНТИ. ДАЖЕ И НАГРАДА ТРЯБВА ДА ИМ ДАВАТЕ ЗА РАБОТАТА, КОЯТО ВЪРШАТ, ТЪЙ КАТО ТЕ ВЪРШАТ РАБОТАТА НА МВР НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО. А КАКВО ДА КАЖАТ ОНЕЗИ ТОЛУПИ, НА КОИТО ИМ ПЛАЩАМЕ ЗАПЛАТИ, А ТЕ СЕ ДОГОВАРЯТ С ТРАФИКАНТИТЕ И СИ ДОКАРВАТ ДОПЪЛНИТЕЛНО ДОХОДИ, ПУСКАЙКИ НЕЛЕГАЛНИТЕ ДА ПРЕСИЧАТ ГРАНИЦАТА? КАКВО ДА КАЖЕМ ЗА ТЕЗИ ХОРА - ТЯХНАТА ДЕЙНОСТ "МЕКО КАЗАНО" ЗАКОННА ЛИ Е?


НЕЗАКОННО ЛИ Е НЯКОЙ РАЗЯРЕН БАЩА ДА ХВАНЕ НАРКОДИЛЪРА, КОЙТО ЗАРИБЯВА СИНА МУ С НАРКОТИЦИ И ГО ПРЕДАДЕ НА ПОЛИЦИЯТА? ХАЙДЕ СЕГА ДА ВИ ВИДЯ ВСИЧКИ БОКЛУЦИ, КОИТО ОСПОРВАТЕ ГРАЖДАНСКАТА ИНИЦИАТИВА, КОЯТО Е ПОРОДЕНА ОТ БЕЗДЕЙСТВИЕТО НА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ОТОРИЗИРАНИ ВЛАСТИ. СЪЩОТО Е ТОГАВА, КОГАТО БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН, ПЪК БИЛ ТОЙ И КРИМИНАЛНО ПРОЯВЕН, ЗАДЪРЖИ НЕЛЕГАЛНИ ЕМИГРАНТИ, ПРЕСЕКЛИ СЪЩО НЕКАЗОННО БЪЛГАРСКАТА ГРАНИЦА.


Защитата на отечеството е дълг и чест за всеки български гражданин. Измяната и предателството към отечеството са най-тежки престъпления и се наказват с цялата строгост на закона.
(2) (Изм. - ДВ, бр. 12 от 2007 г., в сила от 1 януари 2008 г.) Подготовката на гражданите за защита на отечеството се урежда със закон.

Това е цитат от българската конституция.
 Българските власти сега извършват измяна и предателство към отечеството, а това както виждате са "най-тежки престъпления". КАКВО ПО-ГОЛЯМА ИЗМЯНА И ПРЕДАТЕЛСТВО СПРЯМО ОТЕЧЕСТВОТО МОЖЕ ДА ИМА ОТ ТАЗИ, КОЯТО ВЪРШАТ ОНЕЗИ, КОИТО СА ОТОРИЗИРАНИ ДА ПАЗЯТ БЪЛГАРСКИТЕ ГРАНИЦИ? НИМА ДА СКЛЮЧВАШ СПОРАЗУМЕНИЯ С ТРАФИКАНТИТЕ И ДА СИ ЗАТВАРЯШ ОЧИТЕ, КОГАТО НЕЛЕГАЛНИТЕ ПРЕМИНАВАТ ГРАНИЦИТЕ НЕ Е ИЗМЯНА И ПРЕДАТЕЛСТВО СПРЯМО ОТЕЧЕСТВОТО?


И ВИЖТЕ КАКВО ГАДНО НЕЩО Е БЪЛГАРСКАТА КОНСТИТУЦИЯ. АКО ВЛАСТТА НЕ ПРИЕМЕ ЗАКОН, КОЙТО ДА РЕГУЛИРА КАК ЩЕ СЕ ПОДГОТВЯТ ГРАЖДАНИТЕ ЗА "ЗАЩИТА НА ОТЕЧЕСТВОТО", ТЕ НЯМАТ ПРАВО ДА СЕ САМОПОДГОТВЯТ И ДА ЗАЩИТАВАТ ОТЕЧЕСТВОТО. ЕТО ЗАТОВА ПОСТОЯННО ВИ КАЗВАМ, ЧЕ ВСИЧКО В ТАЗИ ДЪРЖАВА СЕ ДЕЛИ НА "ТЕ" И "НИЕ". ЕДНИТЕ СА СОБСТВЕНИЦИТЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО, А ДРУГИТЕ СА САМОТО НАСЕЛЕНИЕ - ОВЦЕ, НА КОИТО НЯКОЙ ТРЯБВА ДА ИМ РАЗРЕШИ ДА НАПРАВЯТ КАКВОТО И ДА БИЛО. ВСИЧКО, КОЕТО ИМ Е РАЗРЕШЕНО ДА ПРАВЯТ Е ПРЕДВАРИТЕЛНО ОПРЕДЕЛЕНО ОТ "ТЕ". НЯМА МЪРДАНЕ.



Какво ще се случи, ако български граждани, макар и криминално проявени, не задържат нелегално проникнали бежанци? Какво ще стане, ако ние, българите, махнем с ръка и се направим, че не виждаме, как влизат в държавата ни неканени. Дори и на полицията вече не се обаждаме, защото знаем, че полицията има нисък рейтинг на доверие сред нас, защото полицията е част от "тъмните" сили. Какво ще стане, ако наистина сме толкова безидейни и не си мърдаме пръста, както от нас очаква правителството? Какво ще стане с България, ако продължаваме да се държим като истински овце, вместо да изметем този политически боклук, който ни управлява?




СТРАНАТА НИ СЕ РАЗПАДА ЕЙ, БОКЛУЦИ НА ДЪРЖАВНА СЛУЖБА И ТЯ СЕ РАЗПАДА ОСНОВНО ЗАРАДИ ВАС, ЗАРАДИ ПРОГНИЛАТА НИ ОТ КОРУПЦИЯ ДЪРЖАВНА МАШИНА, КОЯТО НЕ ВЪРШИ РАБОТА И ЗА 5 СТОТИНКИ, А КРАДЕ ОТ НАС ВСЯКА ГОДИНА ПО 19 МИЛИАРДА ЛЕВА. ВИЕ ЛИ ЩЕ НИ КАЖЕТЕ, КОЕ Е ЗАКОННО И КОЕ НЕ Е ЗАКОННО, СЛЕД КАТО ТРЯБВА ДА СЛУЖИТЕ НА СЪЩИТЕ ТЕЗИ ХОРА, КОИТО ЗАДЪРЖАТ "НЕЗАКОННО" ЕМИГРАНТИ И ВЪРШАТ ВАШАТА РАБОТА! ЗАВРЕТЕ СИ ВАШИТЕ ЗАКОНИ ОТЗАД, АМА ХУБАВО СИ ГИ ЗАВРЕТЕ, ЗАЩОТО ТЕЗИ ЗАКОНИ НЕ СА НАШИ ЗАКОНИ - ТЕ СА ВАШИ ЗАКОНИ. СПАЗВАЙТЕ СИ ВАШИТЕ ЗАКОНИ, А НИЕ ЩЕ СИ СПАЗВАМЕ НАШИТЕ ЗАКОНИ. ЗАТОВА ИМА РЕВОЛЮЦИИ ПО СВЕТА, ЗАЩОТО ИДВА ВРЕМЕ В КОЕТО, ВЛАСТТА ЗАПОЧВА ДА СЕ ЗАНИМАВА ПРЕДИМНО СЪС СЕБЕ СИ И ЗАБРАВЯ, КОЙ ПЛАЩА СМЕТКАТА В КРАЯ НА КРАИЩАТА.
Категория: Политика
Прочетен: 319 Коментари: 0 Гласове: 3
Последна промяна: 12.04.2016 19:41
Търсене

За този блог
Автор: kolevdobri
Категория: Политика
Прочетен: 3222527
Постинги: 6928
Коментари: 4323
Гласове: 2406
Архив
Календар
«  Април, 2016  >>
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930