Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Моят блог в Blog.bg
Автор: kolevdobri Категория: Политика
Прочетен: 3223396 Постинги: 6930 Коментари: 4323
Постинги в блога от 12.05.2014 г.
https://www.youtube.com/watch?v=k6S_dJGNAuA

Не знам кое е по-правилно - незаконен референдум, както властта в Киев нарича референдумът на Изток или законното убийство, което можете да видите в Луганск пред изборната секция, от страна на украинските сили за сигурност. Украинецът, който уби руснака имаше ли право да го направи? Сега е доволен, защото е защитил Украйна и е направил всичко възможно, за да предотврати разцеплението на страната!!! Оттук нататък този човек ще спи спокойно и с чиста съвест, че отнемайки човешки живот, убивайки невъоръжен човек, е защитил любимата си Украйна от руснаците. Разбирате ли каква простотия става там?

ИСТИНАТА Е, ЧЕ ТОЗИ РАЗСТРЕЛ Е РАЗСТРЕЛ НА ПРАВОТО НА ГРАЖДАНИТЕ ДА ИЗРАЗЯТ СВОБОДНО МНЕНИЕТО СИ ЧРЕЗ РЕФЕРЕНДУМ, ПЪК БИЛ ТОЙ И РЕФЕРЕНДУМ ЗА ЗАБРАНА ЗА ПОЛЗВАНЕ НА ТОАЛЕТНИТЕ В КООПЕРАЦИИТЕ ЗА ВРЕМЕТО МЕЖДУ 12 ЧАСА В ПОЛУНОЩ ДО 5 ЧАСА СУТРИНТА. ШЕГУВАМ СЕ НАИСТИНА, НО ВСЕ ПАК КОГА ЗА ПОСЛЕДНО УКРАИНСКИТЕ ГРАЖДАНИ СА БИЛИ ПИТАНИ ЗА НЕЩО? НИКОГА. Е, ТО ВСЕ НЯКЪДЕ ЩЕ ИЗБИЕ ТОВА НАПРЕЖЕНИЕ, СЪЗДАДЕНО ОТ ПОЛИТИЦИТЕ И БЮРОКРАТИТЕ.




Сега е време тези области да направят своя държава, която да е наистина независима. И нека да не затварят урните. Да правят всяка година по 10 референдума и ще имат възможност да изпреварят както Украйна, която се управлява от лъжци и измамници, така и Русия, която наистина има нужда от повече демокрация.

Какво ще изберат оттук нататък жителите на Източна Украйна - зависи само от тях. Дано не постъпят като крепостните селяни в Русия, от 1862г., които наистина не са знаели какво да правят със свободата си, защото просто не са имали възожност да осъзнаят какво е това свобода. Сега нещата са по-различни. Населението е грамотно, има интернет - време е за промяна. Нито едно ръководство по света не дава достатъчно права на народа си и затова ситуацията в Източна Украйна е златна възможност за демокрацията. Засега е само възможност...



А ние, гражданите на Европа, кога гласувахме за последно? Не мина ли твърде много време? Не разбрахте ли, че европейските бюрократи няма да решат проблемите на Видин или Търговище? Време е да гласуваме - всеки месец и всяка седмица, а най-добре - всеки ден. Това е демокрацията. Трябва да престанем да даваме безусловна власт на един човек - пък бил той Обама, Путин, Меркел или Оланд.

НА УКРАЙНА Й ЛИПСВА ОНОВА НЕЩО, КОЕТО ЛИПСВА И НА БЪГАРИЯ  И НА ПОВЕЧЕТО ДЪРЖАВИ ПО СВЕТА - ТОВА Е СВОБОДАТА ДА УПРАВЛЯВАМЕ САМИ СЪДБИНИТЕ СИ, ДА РЕШАВАМЕ САМИ ПРОБЛЕМИТЕ СИ И ДА СЕ ОСВОБОДИМ ОТ ВЛАСТТА НА ПОЛИТИЦИТЕ И БЮРОКРАТИТЕ, КОИТО ИЗМИСЛЯТ ФАЛШИВИТЕ СИ ЗАКОНИ И НИ КАРАТ ДА ГИ СПАЗВАМЕ, А ТЕ САМИТЕ ГИ НАРУШАВАТ, ЗА ДА ВЛАДЕЯТ ТЕЛАТА И ДУШИТЕ НИ.

Категория: Политика
Прочетен: 332 Коментари: 2 Гласове: 2
Последна промяна: 13.05.2014 10:48

Искам да проверя, дали моят глас е стигнал до централната избирателна комисия, а не плува някъде по река Марица, какъвто случай имаше на предишните избори.

Искам да вляза с моя акаунт в сайта на ЦИК и да проверя, дали коректно са отразили гласа ми.

Дотогава ще мисля, че моят глас не е стигнал до ЦИК и плува в Марица или Искър.
Категория: Политика
Прочетен: 595 Коментари: 3 Гласове: 2
Търсене

За този блог
Автор: kolevdobri
Категория: Политика
Прочетен: 3223396
Постинги: 6930
Коментари: 4323
Гласове: 2406
Архив
Календар
«  Май, 2014  >>
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031