Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Моят блог в Blog.bg
Автор: kolevdobri Категория: Политика
Прочетен: 3233879 Постинги: 6935 Коментари: 4324
Постинги в блога от 07.05.2016 г.
 Щял да замрази цените на градския транспорт. Как да стане ли?
Като уволни ватманите и купи такива мотриса като в Дубай. Там не плащат за ватмани.
Другото е, като смени англичаните с пакистанци. 

Очаквам още бял да стане президент на Кения и сунит да стане кмет на Женева. Разбира се, че прекалявам, но кой си е мислел, че пакистанец ще управлява най-богатият град в света, имайки предвид колко бедна държава е Пакистан.
Категория: Политика
Прочетен: 691 Коментари: 2 Гласове: 1
 Днес така се кефих на разходката из центъра на София - прекрасната преобразена пешеходна зона на "Витошка", подобреният район около НДК, жълтите плочки, минералната вода, зелените площи, новият парк Възраждане, докато не слязох да видя разкопките под Ларгото. Прекрасното ми настроение отиде по дяволите. Такава простотия не бях виждал. Някакви тухли и нищо. Толкова шум и пари, хвърлени на вятъра.

Смятах да водя там гости от чужбина, но след като видях целия този кич, още от сега се отказах. Не знам какво толкова видя Рашидов, че се хвали с този обект.
Категория: Политика
Прочетен: 494 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 09.05.2016 14:00
 Какво произвежда държавата?
Държавно здравеопазване. Харесва ли ви?
Държавно социално осигуряване. Харесва ли ви?
Държавна сигурност. Харесва ли ви?
Държавно образование. Харесва ли ви?
Може би държавното се харесва на тези, които не работят. Те биха умрели от глад, ако го нямаше държавното.

Може ли държавата да произведе това, което произвеждат Епъл, Майкрософт, Гугъл, Мерцедес, БМВ, Ауди или Ферари или да направи успешен университет като Харвард?


Държавата е доказала, че може да произведе Москвич и Трабант. А онези университети, които са направени с пари на големите български дарители, братята Евлоги и Христо Георгиеви, от град Карлово /Софийският университет/ и Димитър Апостолов Ценов от Свищов /Стопанската академия/, са така съсипани от държавното безхаберие, че не могат да влязат в първите хиляда, а камо ли в първите 100 в световната класация.

Иска се малко мозък да се види това. Освен ако мозъкът не е промит от комунистическата зараза. Но дори и да са "обгазени" с идеите на комунизма, никой комунист не е изпратил детето си да учи в Пхенян.
Категория: Политика
Прочетен: 361 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 09.05.2016 13:59
 Вината затова, че циганите не знаят български, е изцяло тяхна.
Това, че интелектуалната недостатъчност е характерна циганска черта, е твърдение, което може да бъде оборено единствено от циганите.

Вината затова, че циганите бягат от училище и резултатите им в училище не са никак впечатляващи, са си е  само тяхна, защото решението да бягат от училище си е лично тяхно.

Няма какво да се лъжем, че това племе може да бъде приобщено към нашето българско общество. Аз лично не искам, обществото към което принадлежа, изкуствено да му пришиват циганското племе, с което трябва да съжителстваме, разбирай да им плащаме сметките, а те да не приемат, зачитат и уважават правилата на това общество, което ги храни.

Всеки, който иска  обществото ни да продължава безсмислената битка за "приобщаване" на тези хора към един по-цивилизационен избор, моля да отиде да живее сред тях - в самите гета. Да ги научи да си чистят боклуците, които изхвърлят пред незаконните си къщи, да ги научи да зачитат правилата, да ги образова и възпита. Нито един от техните защитници, не прави това и затова аз наричам тези хора лицемери и сребролюбци, защото го правят заради парите.

От циганите зависи дали ще им казваме "мръсни мангали" или "роми". 

ПЪТЯТ КЪМ ПРИОБЩАВАНЕТО Е, ВЛАСТТА ДА НАКАРА ТЕЗИ ХОРА ДА СПАЗВАТ ЗАКОНА И ДА СЕ НАУЧАТ ДА ЖИВЕЯТ БЕЗ НАШИТЕ ФИНАНСОВИ ИНЖЕКЦИИ. Тогава, ако оцелеят като етнос, може и да заслужат да им казваме "роми". А дотогава са си едни мръсни, прости и крадливи мангали, които трябва да издържаме с нашите пари.

ВРЕМЕ Е ЦИГАНИТЕ ДА ФОРМИРАТ СОБСТВЕН БЮДЖЕТ И ДА НЕ РАЗЧИТАТ ПОВЕЧЕ НА НАШИЯ БЮДЖЕТ. Каквото вкарат в техния бюджет като средства, с това да разполагат. ХА ПОМИСЛЕТЕ СИ, дали ще продължат така да се размножават, както го правят сега!
Категория: Политика
Прочетен: 678 Коментари: 2 Гласове: 5
Последна промяна: 07.05.2016 06:56
Всеки път едно и също. Цигани ограбват и пребиват българи, последните искат реванш, а властта изпраща жандармерия за да спре българите в желанието им за отмъщение. Дали е Катуница, Кв. Орландовци в София, Раднево, Розино или друго населено място, пропищяло от циганската престъпност, отношението на властите е едно и също - пълно безхаберие. Тогава възниква въпросът - защо незаконните гета се увеличават, а общинарите се правят на кьорави! Защото сме ги оставили на спокойствие да си бъдат едни недосегаеми чиновници, които само ни лапат паричките. Защото не търсим отговорност от тях. Затова циганизацията на България е в пълен ход. Защото жандармерията пази циганите от нас, вместо да пази нас от циганите. 
Категория: Политика
Прочетен: 703 Коментари: 5 Гласове: 2
Търсене

За този блог
Автор: kolevdobri
Категория: Политика
Прочетен: 3233879
Постинги: 6935
Коментари: 4324
Гласове: 2406
Архив
Календар
«  Май, 2016  >>
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031