Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Моят блог в Blog.bg
Автор: kolevdobri Категория: Политика
Прочетен: 3223471 Постинги: 6930 Коментари: 4323
Постинги в блога от 22.05.2018 г.
 Защо не измислят ваксина срещу псориазис?

Защо не измислят ваксина срещу глупост?


Защо не измислят ваксина срещу простотия?

Защо не измислят ваксина срещу лошо възпитание?

Защо не измислят ваксина срещу агресията?


Защо не измислят ваксина срещу СПИН?


Вие представяте ли си, даден човек го ваксинират срещу СПИН и той редовно се сношава със спинозно болни и никога не се заразява с вируса на СПИН!!! Няма хламидии, няма нищо. Никакви зарази. Той или тя са ваксинирани и няма никакво значение с кого си лягаш и с кого ставаш, образно казано.
Както се казва, де този късмет де.


Разбирате ли, че живеем в лъжа за ползите от ваксините? НАД 70 % ОТ ВСИЧКИ СЛУЧАИ НА ПРЕЖДЕВРЕМЕННА СМЪРТ У НАС, ПЪК И ПО СВЕТА, СЕ ДЪЛЖАТ НА БОЛЕСТИ НА СЪРДЕЧНО-СЪДОВАТА СИСТЕМА. ЗА БОГА Г-ДА ФАРМАЦЕВТИ, АКО ТОЛКОВА ВИ Е ГРИЖА ЗА НАШЕТО ЗДРАВЕ, ИЗМИСЛЕТЕ ВАКСИНА И ТО РАБОТЕЩА, СРЕЩУ СЪРДЕЧНО-СЪДОВИТЕ ЗАБОЛЯВАНИЯ. ГОТОВИ СМЕ ДА ВИ ПЛАТИМ ЛУДИ ПАРИ ЗА ТОВА. ГОТОВИ СМЕ. АМА НЕ МОЖЕТЕ ДА ИЗМИСЛИТЕ. ЗАЩОТО НИКОЙ НЕ МОЖЕ И НЯМА ДА ИЗМИСЛИ ВАКСИНИ СРЕЩУ БОЛЕСТИ.

ТОГАВА ЗАЩО НИ ТРОВИТЕ С ВАКСИНИ, СЛЕД КАТО НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ИЗМИСЛИ ВАКСИНА СРЕЩУ БОЛЕСТИ? КЪМ МИНИСТЕРСТВОТО НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО ИМА МНОГО "ДОКАЗАТЕЛСТВА", ЗАТОВА, ЧЕ ВАКСИНИТЕ "РАБОТЯТ". НО НИКОЙ НЕ ОТГОВАРЯ НА ВЪПРОСА, ЗАЩО ПРЕДИ ДА ЗАПОЧНЕ МАСОВАТА ВАКСИНАЦИЯ В САЩ, НАРОДЪТ НА ТАЗИ СТРАНА Е БИЛ НАЙ-ЗДРАВИЯТ НА СВЕТА, А МЕДИЦИНАТА - НА НАЙ-ВИСОКО НИВО. ЗАЩО СЕГА САЩ ОТДЕЛЯТ 17% ОТ БВП ЗА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ, А КАЧЕСТВОТО НА ТЯХНОТО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ Е КЛАСИРАНО НА 38-МО МЯСТО В СВЕТА, ДОРИ СЛЕД ТОВА НА КУБА, ЕДНА БЕДНА, ИКОНОМИЧЕСКИ ИЗОСТАНАЛА КОМУНИСТИЧЕСКА СТРАНА. ПАРИ. ПАРИТЕ СА В ОСНОВАТА НА ВСИЧКО В ТОЗИ ОПОШЛЕН СВЯТ. ЗА ПАРИ ВСЕКИ МОЖЕ ДА ТИ ДОКАЖЕ, ЧЕ ВАКСИНИТЕ "РАБОТЯТ".
Категория: Политика
Прочетен: 186 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 24.05.2018 07:43
  Чл. 52 от Конституцията "Гражданите имат право на здравно осигуряване, гарантиращо им достъпна медицинска помощ, и на безплатно ползване на медицинско обслужване при условия и по ред, определени със закон".


Поредната дърта лъжа, записана в Конституцията. Ако не си платя 3 месеца здравните вноски, губя правата си на здравно осигурен и мога да ползвам само "услугите" на Бърза помощ, ако на това му викате услуги. Така, както правят циганите. Мнозинството от тях не са здравно осигурени и затова "Бърза помощ" е пълна с цигани. Където и да отидете, няма отърване от тях. Бил съм в спешните отделения в Хасково, София, Плевен... Навсякъде има цигани, които се ползват от УСЛУГИТЕ на чл. 52 от Конституцията, че имат право на безплатно обслужване, при условия и ред, определени със закон. А
 законът определя услугите в "Бърза помощ", като безплатни.


Така, обаче аз отивам в Бърза помощ и ползвам услуги. ЗАЩО ЗА МЕН ТЕЗИ УСЛУГИ НЕ СА БЕЗПЛАТНИ? АЗ СИ ПЛАЩАМ ВНОСКИТЕ И ВСЪЩНОСТ ТЕЗИ УСЛУГИ ЗА МЕН НЕ СА БЕЗПЛАТНИ. БЕЗПЛАТНИ СА САМО ЗА ТЕЗИ, КОИТО НЕ СИ ПЛАЩАТ - ТОЕСТ ТЕЗИ, КОИТО НЕ СА ЗДРАВНО ОСИГУРЕНИ.

ВСЪЩНОСТ, ВСЕКИ ГРАЖДАНИН, КОЙТО СИ ПЛАЩА ВНОСКИТЕ И ПОЛЗВА УСЛУГИТЕ НА "БЪРЗА ПОМОЩ", НА ПРАКТИКА МУ Е ОГРАНИЧЕНО ПРАВОТО В ТОЗИ СЕГМЕНТ, ДА ПОЛЗВА БЕЗПЛАТНО ПОЛЗВАНЕ НА МЕДИЦИНСКО ОБСЛУЖВАНЕ.


Когато Конституцията регламентира права, макар и толкова объркано и непоследователно, логично е да си зададем въпроса, защо не регламентира задълженията ни. АКО НЕ СЕ РЕГЛАМЕНТИРАТ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА НИ, КАК ТОГАВА ЩЕ СЕ ПОЛЗВАМЕ ОТ ПРАВАТА СИ? КАК Е ВЪЗМОЖНО, ДА СЪЩЕСТВУВАТ ПРАВА, БЕЗ ДА ИМА ЗАДЪЛЖЕНИЯ? И КАК Е ВЪЗМОЖНО ПРАВАТА НИ ДА СА ОПИСАНИ, МАКАР И СПОРНО В КОНСТИТУЦИЯТА, А ЗАДЪЛЖЕНИЯТА В ЗАКОНИ И ПОДЗАКОНОВИ АКТОВЕ?
Категория: Политика
Прочетен: 394 Коментари: 0 Гласове: 0
 "...в съответствие с установените стандарти и нормативи".

Чл. 55 от Конституцията.

Какво означава "здравословна и благоприятна". Нашата Конституция отново не ни дава обяснение. Че защо да го прави? Нали и така си живеем, без да ни се обяснява от управляващите, какъв смисъл влагат в тези думи. Затова ще импровизираме.


"Здравословна", според мен означава, че на нас правителството, спазвайки Конституцията, ще ни гарантира ЧИСТ ВЪЗДУХ, ЧИСТА ВОДА И ЧИСТА ХРАНА.

Прави ли го? Не, разбира се. А защо никой не санкционира правителството, че не спазва Конституцията? Ами иди и го санкционирай де, да видим как става. Правителството държи и моркова и тоягата в тази страна. Вързан си и толкова.

Държавата не може да гарантира чистия въздух в най-богатите квартали на страната, а камо ли в циганските гета и кварталите около тях, предвид ниския материален статус, породен от ниските интелектуални качества на този етнос. Пак да го кажа - през зимата не може да се диша в кв. Бояна в София, така, както и не може да се диша в циганското гето в близост до кв. "Бенковски" в София. Стандартите бяха нарушени с пъти, но на кой ли му пука. Прокуратурата, ако защитава интересите на обществото, би трябвало да повдигне обвинение на столична община, на правителството и на всички, които димяха така усърдно с тъпите си комини в столицата и в редица други населени места. Направи ли го? Не. Защо? Защото на прокуратурата не й пука за интересите на обществото. Много важно, че въздухът бил замърсен и това, че хиляди хора ще умрат всяка година, заради замърсен въздух. Имат си по-важна работа хората, няма да се занимават с дребнотемие я.


ТА ТОЛКОВА ЗА СПАЗВАНЕТО НА КОНСТИТУЦИЯТА И ПО СПЕЦИАЛНО НА ЧЛ. 55 ОТ НЕЯ.

Да не подхващам приказката за водата и храната, която ни пробутват картелите, че ще стане мазало.
Категория: Политика
Прочетен: 170 Коментари: 0 Гласове: 0
 Това право е гарантирано от чл. 45, ал.5 от Конституцията на РБ.


Моля ви само да вникнете в съдържанието на това свое право - да получавате МИНИМАЛНО трудово възнаграждение. И тъй като любимата ни държава смята народа си за смотан, затова му гарантира правото на минимално трудово възнаграждение.


Чудя се какъв е профилът на човек, който получава минимално трудово възнаграждение. Какви са неговите познания, каква е неговата квалификация, какви способности има и как той самият ги оценява.


Но преди това нека да се концентрираме на думичката "минимално". Как така конституцията използва понятия, БЕЗ ДА ГИ ОПРЕДЕЛИ И ДА ГИ ДЕШИФРИРА!!! НИКЪДЕ В КОНСТИТУЦИЯТА НЯМА ОБЯСНЕНИЕ КАКВО СЕ ИМА ПРЕДВИД ПОД "МИНИМАЛНО".

Всъщност накрая излиза, че Конституцията на страната е самият Премиер, от който зависи КОЛИЧЕСТВЕНОТО ИЗМЕРВАНЕ НА ПОНЯТИЕТО "МИНИМАЛНО", В ОПРЕДЕЛЕН ИСТОРИЧЕСКИ ПЕРИОД ОТ ВРЕМЕ. Колко широко е скроена нашата конституция, след като представя на един човек правата да определя кое е "минимално", кое "максимално" и т.н.


Всъщност защо Конституцията не гарантира на работниците и служителите МАКСИМАЛНО трудово възнаграждение? Какво й пречи да го направи? Това са просто думи, с които никой не се съобразява.
Категория: Политика
Прочетен: 90 Коментари: 0 Гласове: 1
Търсене

За този блог
Автор: kolevdobri
Категория: Политика
Прочетен: 3223471
Постинги: 6930
Коментари: 4323
Гласове: 2406
Архив
Календар
«  Май, 2018  >>
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031