Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Моят блог в Blog.bg
Автор: kolevdobri Категория: Политика
Прочетен: 3220438 Постинги: 6921 Коментари: 4321
Постинги в блога от 27.07.2016 г.
Ето няколко простички въпроси, на които все още не мога да намеря отговор. Ако някой успее, нека да ми изпрати информация.

Какви са техните присъди и какво се случва с емигрантите, след произнасяне на присъдите?


Колко мигранти, които са преминали българската граница нелегално, са получили правото да останат в страната и на какво основание?

Колко души са хванати да преминават нелегално българската граница, но срещу тях няма съдебно производство и не са осъдени?


Опитвам се да намеря такива данни, но нейсе - няма. Ако няма достатъчно надеждна статистика, в медийното пространство, а и извън него, ще продължават да се ширят измровизирани разчети и измислици.


А всъщност, измислиците ги ПРОИЗВЕЖДА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА, КОЯТО НЕ МОЖЕ ДА НИ ОТГОВОРИ НА ТАКИВА ВЪПРОСИ.
Категория: Политика
Прочетен: 546 Коментари: 2 Гласове: 0
 Това е договор между мнозинството от гласоподавателите и управляващите.


Как формално ще се сключи този договор?

Не е необходимо да има формален договор. Ако гласоподавателите могат във всеки един момент да оттеглят политическото си доверие от даден политик и могат да изберат друг на негово място, без да са зависими от политически или други вмешателства, значи имаме честен обществен договор.


Ето ви примери.

Изхождаме от съществуващата политическа среда, тоест от статуквото, което искаме да променим.


Променяме Конституцията и Избирателния закон. Тези промени ни дават права да отзоваваме всеки ръководител, който сега е на власт. Предложението е, ние, избирателите да предлагаме, назначаваме и освобождаваме от власт всички служители, които заемат високи постове във властта.


Например - някой може да не е доволен от работата на някой министър. Например Ивайло Московски. Повече от 6 години е на власт, а от електронното правителство няма и помен. Значи той е виновен и трябва да поставим на гласуване неговото оставане на този пост. НАС, ИЗБИРАТЕЛИТЕ, НИКАК НЕ НИ ИНТЕРЕСУВА, ДАЛИ ТОВА СЕ ХАРЕСВА НА ПРЕМИЕРА, ПРЕЗИДЕНТА ИЛИ КОЙТО И ДА Е. ВАЖНОТО Е, ЧЕ ИВАЙЛО МОСКОВСКИ НЕ НАПРАВИ НИЩО ХУБАВИ, КОЕТО ДА УЛЕСНИ ЖИВОТА НИ И ДА ГО НАПРАВИ ПО-ДОБЪР. 

Как да стане на практика? Всички тези, които искат да заемат мястото на Ивайло Московски и да станат министри, са предали в ЦИК своите кандидатури в електронен формат, като са споменали опциите на които трябва да отговаря кандидата - например, завършена висше образование - магистратур, поне 10 години стаж като ръководител в частния бизнес, да не е бил управител или собственик на фирма, обявена в несъстоятелност, когато са останали неудовлетворени кредитори и да не е криминално проявен. Всички кандидатури да са подредени по азбучен ред. Да няма право на партийна агитация за кого да гласуваме. Да има нецензуриран форум, в който всеки един от нас да може да пристъпи с електронния си подпис, осигурен на всяко едно лице от държавата, което има право да гласува и където може всеки да остави своето мнение за кандидатите. Няма да има тролове, защото всички ще бъдем представени с истинските си имена. Така след като сме си избрали фаворит, гласуваме с "плюс" за него. На другия ден ще видим кои са първите трима с най-много събрани гласове. Те се подлагат на ново гласуване и който събере най-много точки, той става министър на транспорта. Останалите двама, ако изрично не възразяват, биват избрани за негови заместници. На другия ден се отива в ЦИК, там дават съответния документ, с който тримата пристигат в министерството и в същия ден се извършва приемането и предаването на работата със стария екип.


Тези избрани от нас ръководители, биват вписани в официалната страница на министерството като ръководители. В същото време тази страница е свързана със страницата на ЦИК. През следващите седмици и месеци, тези служители събират "плюс" или "минус" от избирателите. Ако в рамките на три месеца от тяхното встъпване в длъжност, минусите са повече от плюсовете, в края на месеца се провежда гласуване за министър и заместници. Който получи най-много гласове, става министър или заместник. Никой министър не може да иска оставката на заместника си. Никой друг, освен избирателите, не могат да искат оставката на министъра. Дори и да е обвинен от прокуратурата, когато е министър, само и единствено избирателите могат да решат, дали да го свалят от власт или не. Ако го оставят на власт, обвиненията на прокуратуратурата падат. Ние можем да се съобразим с мнението на прокуратурата, но може и да не се съобразим. Глас народен, глас божи. Не съм го казал аз.


По този начин се процедира и за всички важни в държавата длъжности. Ха да видим тогава, как и колко ще работят тези министри, депутати, ръководители на агенции и служби и т.н. Като дамоклев меч над главите им ще виси народната воля и само с нея те ще си имат работа, ако не си вършат работата както трябва.
Категория: Политика
Прочетен: 262 Коментари: 2 Гласове: 0
Последна промяна: 15.02.2017 14:06
 Преди изборите, по време на изборите и след изборите, цялата политическа доктрина е изградена върху лъжата или по-деликатно казано, върху прекомерните политически обещания, а след изборите, върху техните неизпълнения.


Още преди Монтескьо и Русо, философи и мислители са поставяли въпроса за отношенията между управляващи и управлявани. Хилядолетия наред се е считало, че едни хора имат обективни и природни предпоставки да притежават други хора. Договори като Магна Харта, могат да бъдат важни от историческа гледна точка, но те частично решават този въпрос, защото обществото там е представлявано от аристокрацията, която всъщност представлява себе си в отношенията с краля. Различните движения в Европа, свързани с отстояване на права, като се започе от хусистите и се мине през идеологията на Томас Мюнцер /селската война в Германия/ и всички революции в Англия и особено във Франция, бурните 1848-1849 г., когато националните характеристики на протестите са особено изразени и всички бунтове след това малко или много са именно заради отсъствието на такъв договор, който да регламентира правата и задълженията на управляващите и управляваните.

В наше време се размива границата между различните съсловия, така, както ясно е била определена в миналото и така, както съществува и досега в Индия, например. Напоследък се говори не толкова за съсловия, колкото за ТЕ и НИЕ. Към "те" се включват всички тези, които имат управленски функции или получават пари от данъкоплатците, за да организират нещо в обществото. Към "ние" се включват всички останали. В много голяма степен, към "ние" се включват и голяма част от средната класа в страната и богати фамилии, които нямат връзки в политическия елит и сред бюрокрацията и сравнително честно са си изкарали парите. Този показател е валиден предимно за онези, които не са свързани със стари структури от охранителния бизнес от близкото минало, бившите служби за сигурност или бившия политически елит. Обикновено това са хора, свързани с технологиите и такива, които правят пари, продавайки стоки или услуги извън България и не са в полезрението на мафията и държавните разбойници.

Тоест, ако преди 2 столетия, обществените настроения са се формирали следствие на противоречията, съществуващи между селяни, работници във фабриките или манифактурите, залязващата част на аристокрацията, формиращата се средна класа - дребни търговци, формиращото се съсловие, което предлага скъпи услуги на обществото - адвокати, архитекти, скъпо платени хора на изкуството и т.н. и накрая богатите фабриканти и собственици на имоти и бизнес и властта като цяло, сега те се формират, следвайки закономерността на историческия процес, противопоставяйки тези, които живеят с пари, дадени им от бюджета и тези, които пълнят бюджета.

Тук тънката линия е в това, че повече хора живеят с пари от бюджета, отколкото са тези, които внасят пари в него. С налагането на политическата доктрина за всеобщото избирателно право, всеки има право да гласува, независимо дали допринася с нещо за обществото. Тази политика започва да се прилага от края на 19-ти век, за да се замажат очите на тълпата, която може да поиска освен това и други, по-важни работи, но за да им се отклони вниманието от важните неща, политическата класа или висшите ръководители казват на тълпата: Ето ви права, вие да ни избирате! Но не са им казали, че избирателите ще изберат този, който им предложат, а не този, който те самите искат. Защото такава е политическата система в своята същност и която същност не се е променила с нищо, откакто е измислена. Нека да не си мислим, че политическото инженерство е плод на съвремието ни. То е съществувало от както свят светува, само че при всеобщото избирателно право придобива невероятно чувствителен елемент, наречен, "ВГРАЖДАНЕ В ОБЩЕСТВЕНОТО СЪЗНАНИЕ, ИДЕЯТА, ЧЕ ОТ ОБЩЕСТВОТО ЗАВИСИ НЕЩО".


Именно заради тези процеси, аз изпращам в ЦИК недействителна бюлетина, като по този начин казвам: АКО МОЖЕТЕ ДА ИЗЛЪЖЕТЕ ТЪПИЯ НАРОД, КОЙТО ГЛАСУВА ЗА ТЕЗИ, КОИТО ВИЕ СТЕ МУ ПРЕДЛОЖИЛИ ДА ГЛАСУВА, АЗ НЯМА ДА СЕ ВЪРЖА НА ТАЗИ ЛЪЖА. ВЪПРОСЪТ Е В ТОВА, КАК ДА НАПРАВЯ ТАКА, ЧЕ ТЕЗИ ХОРА ДА СТАВАТ ВСЕ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ И ТОГАВА ВЕРОЯТНОСТТА ДА СЕ СМЕНИ ПОЛИТИЧЕСКАТА СИСТЕМА У НАС ЩЕ СТАНЕ ПО-ГОЛЯМА. ИСКАМ ДА ВИДЯ ЯСНА ПЛАТФОРМА В ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПОСЛАНИЯ НА ПАРТИИТЕ И КАНДИДАТИТЕ. ПОЛИТИЧЕСКИ ПОСЛАНИЯ, КОИТО ИСКАМ ПЪРВО ДА ГИ ВИДЯ ВЪВ ФОРМИРАНЕТО И РАЗХОДВАНЕТО НА ДЪРЖАВНИЯ И ОБЩИНСКИТЕ БЮДЖЕТИ, ЗАЩОТО ВСИЧКО ДРУГО ОСТАНАЛО Е ДРЪНКАНИЦА НА ДУМИ.


ВАЖНОТО Е КОЛКО ПАРИ И ОТ КОГО ДА СЕ ВЗЕМАТ И КОЛКО ПАРИ И НА КОГО ЩЕ СЕ ДАДАТ. ТОВА Е ПОЛИТИКАТА. ДРУГОТО Е "ЕБИ ВЕТЕР", КАКТО КАЗВАТ СЪРБИТЕ.

Но за да има ефективен контрол на политическата класа от страна на избирателите, трябва да имаме ЕВТИНА И БЪРЗА СИСТЕМА, КОЯТО ОГРАНИЧАВА РИСКОВЕТЕ ОТ ЗЛОУПОТРЕБИ С ГЛАСОВЕТЕ В РАМКИТЕ НА РАЗУМНОТО. ТАЗИ СИСТЕМА ТРЯБВА ДА НИ ДАДЕ ПРАВО В РАМКИТЕ НАЙ-МНОГО НА ЕДИН МЕСЕЦ ДА СИ ИЗБЕРЕМ ПРЕМИЕР,  ПРЕЗИДЕНТ, НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ, МИНИСТРИ И Т.Н., И В РАМКИТЕ СЪЩО НА ЕДИН МЕСЕЦ ДА МОЖЕМ ДА ГИ ОТЗОВЕМ, ЛИШАВАЙКИ ГИ ОТ ВЛАСТТА, КОЯТО СМЕ ИМ ДАЛИ. ТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯ.

За жалост, нито една политическа партия няма да подкрепи една такава система, защото нямат интерес от това, някой друг да взема решенията и да ги контролира. Навремето Илко Ешкенази казваше: "Колкото повече маймуната се изкачва по дървото, толкова по-хубаво се вижда големият й червен задник". Дова добре, констатирали сме, че задникът на политическата класа е хем голям, хем и червен. И той ще бъде вечно червен и голям, ако в един момент не откажем да играем тяхната игра и не започнем да играем нашата игра.
Категория: Политика
Прочетен: 326 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 27.07.2016 14:29
  Е ТАКОВА ДЕБЕЛОКОЖИЕ НЕ СЪМ ВИЖДАЛ. А ЗНАЕТЕ ЛИ ЗАЩО НА ХОРА КАТО ПЪРВАНОВ НЕ ИМ ПУКА ЗА НАШЕТО МНЕНИЕ? ЗАЩОТО НА НАС КАТО НАРОД, НЕ НИ ПУКА, ЧЕ ТОЙ Е БИЛ ДОНОСНИК. ЗАЩОТО ЩЕ ИЗЛЕЗЕ НАКРАЯ, ЧЕ ЦЕЛИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД Е НАРОД ОТ ДОНОСНИЦИ. НА ДОНОСНИЦИТЕ НЕ ИМ ПУКА, ЧЕ ПРЕЗИДЕНТЪТ ИМ Е ДОНОСНИК. ТО НАРОД ОТ ДОНОСНИЦИ КАКВО ДА ИЗБЕРЕ, ОСВЕН ДОНОСНИК ЗА ПРЕЗИДЕНТ.


В НЯКАКВА СТЕПЕН, ТОВА, КОЕТО СЕ СЛУЧВА В БЪЛГАРИЯ, СЕ СЛУЧВА И В РУСИЯ. ЧЕНГЕ УПРАВЛЯВА ТАМ - ЧЕНГЕТА УПРАВЛЯВАТ И ТУК. КАТО ГЛЕДАМ ИКОНОМИЧЕСКИТЕ ПОКАЗАТЕЛИ ОБАЧЕ, ВИЖДАМ, ЧЕ ЧЕНГЕТАТА В РУСИЯ СА ПО-КАДЪРНИ КАТО УПРАВЛЯВАЩИ ОТ БЪЛГАРСКИТЕ ЧЕНГЕНА.


НО СИ КАЗВАМ, ЧЕ ТОВА РАНО ИЛИ КЪСНО ТРЯБВА ДА СВЪРШИ. ДА, АМА НЕ. ПЪРВАНОВ ПАК ГО ПРЕДЛАГАЛИ ЗА ПРЕЗИДЕНТ. 

И СИ КАЗВАМ - АКО НЕГОВАТА КАНДИДАТУРА СЪБЕРЕ ПОВЕЧЕ ОТ 10 % ОТ ПОДАДЕНИТЕ ГЛАСОВЕ /ГЛАСОВЕ НА ПАРТИЙНИ ФУНКЦИОНЕРИ, СЕМЕЙСТВАТА ИМ, ЧЕНГЕТАТА И ЗАБЛУДЕНИ ПЕНСИОНЕРИ, КОИТО НЕ ЗНАЯТ НА КОЙ СВЯТ СА ВЕЧЕ/, ЩЕ ПРОДАМ ВСИЧКО, КОЕТО ИМАМ ТУК И ЩЕ СЕ МАХНА ОТ ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ. ПРОСТО ЩЕ ЗАЧЕРТАЯ БЪЛГАРИЯ КАТО СТРАНА, В КОЯТО ЩЕ ИМАМ НЯКАКЪВ БИЗНЕС.

АГЕНТ ГОЦЕ - ПРЕЗИДЕНТ!!!


ТОЛКОВА КЪСА Е НАИСТИНА ПАМЕТТА НА НАРОДА НИ. КАК ДОПУСКА ВСИЧКО ТОВА? АМИ КАКТО Е ДОПУСНАЛ ДА ЗАГИНАТ ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ ЗНАЙНИ И НЕЗНАЙНИ ГЕРОИ, КОИТО СА СИ МИСЛИЛИ, ЧЕ НАРОДЪТ ЩЕ ГИ ПОДКРЕПИ. ОТИШЛИ СА СИ БАДЕВА ОТ ТОЗИ ЖИВОТ ЗА НИЩО.

НАШИЯТ НАРОД ИСКА ДА ВИДИ ГЕРОИТЕ СИ МЪРТВИ, ЗА ДА ГИ ПРИЗНАЕ ЗА ГЕРОИ. НИЩО, КОЕТО МЪРДА И ШАВА, ЗА НЕГО НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ГЕРОЙ. НИМА НЕ СА ГО ВИЖДАЛИ ТАКИВА КАТО БОТЕВ И ЛЕВСКИ И НЕ СА УСЕЩАЛИ, ЧЕ ЩЕ СТАНАТ ЗЯН И НИКОЙ ПРЪСТА СИ НЯМА ДА МРЪДНЕ ЗА ТЯХ. УСЕЩАЛИ СА ГО И ВЪПРЕКИ ТОВА СА ЖЕРТВАЛИ ЖИВОТА, ИМЕННО ЗАЩОТО СА ИСКАЛИ ДА СЕ РАЗГРАНИЧАТ ОТ СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД, ОТ КОЙТО СА ПРОИЗЛЕЗЛИ. ИСКАЛИ СА ДА ПОКАЖАТ, ЧЕ ОСВЕН СТРАХЛИВЦИ, ТОЗИ НАРОД МОЖЕ ДА РОДИ И СМЕЛИ И ОТДАДЕНИ НА ОБЩАТА КАУЗА, ХОРА.

СЛОЖЕН ЖИВОТ. ПРЕДИ НЯКОЛКО ДЕСЕТИЛЕТИЯ НИ НАБИВАХА В ГЛАВИТЕ, ЧЕ ЛЕНИН, СТАЛИН, ДИМИТРОВ И ЖИВКОВ - ЧЕ ТОВА СА НАШИТЕ ГЕРОИ. СЛЕД ТОВА СЕ УСТАНОВИ, ЧЕ ПЪРВИТЕ ДВАМА СА БАНКОВИ ОБИРДЖИИ, ВТОРИЯТ С НИЩО НЕ СЕ Е РАЗЛИЧАВАЛ ОТ ТЯХ, А ПОСЛЕДНИЯТ, ПОСЛЕДНИЯТ СИ Е БИЛ ЕДИН СЕЛСКИ ХИТРЕЦ, НА КОГОТО РОБУВАХМЕ И ПРОДАВАХМЕ ЗА БЕЗ ПАРИ СВОБОДАТА СИ В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА 40 ГОДИНИ.

Категория: Политика
Прочетен: 781 Коментари: 3 Гласове: 5
Последна промяна: 28.07.2016 11:17
 Става дума за политиката, спрямо трети страни. Тук истинската демокрация изисква, да се ПРИЕМЕ ЕДНО РЕШЕНИЕ, АКО НИКОЙ НЕ Е ПРОТИВ НЕГО. Ако Унгария е против разселването на бежанци на квотен принцип, значи няма да има разселвате и точка.


Емиграцията е като бюджетния дефицит. НЕ БИВА ДА СЕ ПРЕКАЛЯВА НИТО С ЕДНОТО, НИТО С ДРУГОТО. Дори с емиграцията е по-рисково положението, защото засега НЯМА НИТО ЕДНА ДЕЙСТВАЩА СИСТЕМА ЗА ЕФЕКТИВНО ВРЪЩАНЕ НА ЕМИГРАНТИ. НЯМА КАК ОТ ЕДНА СТРАНА ДА "СПАСЯВАШ" ЕМИГРАНТИ, НАТОВАРЕНИ НА ЛОДКИ В СРЕДИЗЕМНО МОРЕ И ОТ ДРУГА СТРАНА, ДА ТРАНСПОРТИРАШ ТЕЗИ ЛОДКИ ОБРАТНО НА ЛИБИЙСКИЯ БРЯГ, НАПРИМЕР. Тук се нарушават едик куп закони, което трябва да бъде регулирано. 


ТОВА, ЧЕ ЕВРОПЕЙСКИ СИЛИ СПАСЯВАТ ЕМИГРАНТИ В СРЕДИЗЕМНО МОРЕ, НЕ ОЗНАЧАВА, ЧЕ ТЕЗИ ЕМИГРАНТИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ПУСКАНИ В ЕВРОПА. ТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ВРЪЩАТ ОБРАТНО В АФРИКА, ЗА ДА ПОМОГНАТ НА СВОИТЕ ДЪРЖАВИ ДА ПОДОБРЯТ ИКОНОМИКАТА СИ И ДА ЖИВЕЯТ ТАМ, КЪДЕТО СА СЕ РОДИЛИ.


Европа обаче не е това, за което се представя.. Ако отделни държави в Европа издигат граници помежду си, значи целият съюз е едно ФАЛШИМЕНТО, както се казва. Тъй като сме едно икономическо пространство, а в някаква степен и политическо такова, няма как една държава да приема бежанци, а друга да отказва. Ако НЯКОЙ НЕ ИСКА ДА ПРИЕМА БЕЖАНЦИ, НЕ МОЖЕШ ДА ИМ ГИ НАТРЕШЕС ЗОРЛЕМ. 

ТОГАВА ТРЯБВА ДА СЕ ПОМИСЛИ И ЗАТОВА, ДАЛИ И ДРУГАТА СТРАНА ЩЕ ИМА ПРАВО ДА ПРИЕМА БЕЖАНЦИ, ЗАЩОТО В КРАЙНА СМЕТКА, ЕДИННОТО ИКОНОМИЧЕСКО И ПОЛИТИЧЕСКО ПРОСТРАНСТВО, НАРЕЧЕНО ЕВРОПА, НЯМА ДА ИМА ПРАВО ДА ОГРАНИЧАВА ДВИЖЕНИЕТО НА ТЕЗИ БЕЖАНЦИ ОТ ЕДНА СТРАНА В ДРУГА. 


Ето и примерът - по договор, онзи изрод, който изпотрепа сума ти народ в Мюнхен, е трябвало да бъде депортиран в България. Бил болен, не знам си какво си и останал в Германия. Първо, никой не ни е питал, дали искаме или не, а ОНЕЗИ ОТ НАШИТЕ РЪКОВОДИТЕЛИ, КОИТО СА ПОДПИСАЛИ ОНОВА ПРЕДАТЕЛСКО СЪГЛАШЕНИЕ, ЧЕ ЩЕ ПРИЕМАМЕ ОБРАТНО ВСЕКИ, КОЙТО Е ПРЕМИНАЛ ПРЕЗ БЪЛГАРИЯ И Е ОТИШЪЛ В ТРЕТА СТРАНА НА СЪЮЗА, ДА ГИ ВЪРЖЕМ НА КОЛ В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ И ДА ГИ НАЛАГАМЕ С КОПРИВА. Това заслужават тези отрепки.


Европа НАИСТИНА Е ОБЕДИНЕНИЕ НА ИНТЕРЕСИ, А НЕ НА ИДЕИ. ЗАЩОТО ПРИ ПЪРВОТО ПО-ГОЛЯМО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО, КРАКАТА НА СЪЩАТА ТАЗИ ЕВРОПА СЕ РАЗКЛАТИХА. АНГЛИЧАНИТЕ ОТДАВНА ГОВОРЕХА ОНОВА, КОЕТО НИЕ ЗНАЕМ. ТОВА НЕ Е ЕВРОПА - ТА, ЗА КОЯТО ВСИЧКИ МЕЧТАЕХМЕ. ИСКАМЕ СВОБОДНО ДВИЖЕНИЕ НА ХОРА, СТОКИ, УСЛУГИ И КАПИТАЛИ. ИСКАМЕ ЗАКОНОДАТЕЛСТВО, КОЕТО ДА ЗАЩИТАВА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ И ДА НИ ПРЕДСТАВЛЯВА ПРЕД ТРЕТИ СТРАНИ В ТОВА НАПРАВЛЕНИЕ. ИСКАМЕ ЕДНАКВИ СТАНДАРТИ ЗА СИГУРНОСТ И ЗАЩИТА НА ТЕРИТОРИАЛНАТА ЦЯЛОСТ НА ЦЯЛА ЕВРОПА. НЕ ИСКАМЕ ГЛУПАВИ ЕВРОПЕЙСКИ ДИРЕКТИВИ, КОИТО ПРЕЧАТ НА СВОБОДНИТЕ ПАЗАРНИ СИЛИ ДА ОПРЕДЕЛЯТ КОЙ Е ДОБЪР И КОЙ НЕ. АКО ИСКАМЕ ДА СЕ ОЖЕНИМ ЗА НЯКОЙ, НЯМА ДА ДОПУСНЕМ ДА НИ ИЗБИРАТ ЖЕНАТА, ЗА КОЯТО ДА СЕ ОЖЕНИМ.  ЕВРОПА СЕ ПРЕВЪРНА В ИНДИЯ - ТАМ ДЕЦАТА ГИ ЖЕНЯТ ОЩЕ НА 10 ГОДИНИ, БЕЗ ИЗОБЩО ДА ГИ ПИТАТ ИСКАТ ЛИ ИЛИ НЕ. ТАКАВА ЕВРОПА НЕ ИСКАМЕ. НЕ ИСКАМЕ ПОВЕЧЕ ДИКТАТ. ИМАХМЕ СИ ГО ДОСТАТЪЧНО ДЪЛГИ ГОДИНИ, В КОИТО НА НЯКОИ ИМ МИНА МЛАДОСТТА, НА ДРУГИ - ЦЕЛИЯТ ЖИВОТ, А ТРЕТИ ИЗКАРАХА КЪСМЕТ, ЧЕ НЕ СА СЕ РОДИЛИ В УСЛОВИЯТА НА ПЛАНОВОТО СОЦИАЛИСТИЧЕСКО СТОПАНСТВО. ИСКАМЕ СВОБОДА - А СВОБОДАТА ОЗНАЧАВА РЕАЛИЗИРАНИ ПРАВА. ПРАВА, КОИТО ВСЕ ОЩЕ НЯМАМЕ.
Категория: Политика
Прочетен: 199 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 27.07.2016 14:32
Търсене

За този блог
Автор: kolevdobri
Категория: Политика
Прочетен: 3220438
Постинги: 6921
Коментари: 4321
Гласове: 2406
Архив
Календар
«  Юли, 2016  >>
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031