Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Моят блог в Blog.bg
Автор: kolevdobri Категория: Политика
Прочетен: 3187216 Постинги: 6846 Коментари: 4286
Постинги в блога от Август, 2012 г.
2 3  >  >>
Връщам се малко назад във времето.

Годините, в които разпитвах произволно срещнати хора на улицата в София, дали са чели Конституцията на страната и дали могат да ми цитират основните положения, заложени в нея, в годините, в които същото ми се случи в САЩ - още по-неграмотни и от нас, в същите тези години видях на филм, сниман в Каракас, столицата на Венецуела, конституцията на страната, лепната на място в хранителен магазин, където обикновено у нас стоят рекламите на чипсове, вафли, безалкохолни и на какви ли не гадости. А един човек разпалено цитираше своите права, на основата на текстовете на конституцията.


И за разлика от чилийци, аржентинци и други латино държави, през 2002г. не дадоха да се промени вота на народа, въпреки преврата на военните.

Въпреки това, венецуелците са също толкова бедни, като нас, българите. Не могат да прескочат 12 000 долара на глава от населението. Безработицата е същата като при нас - около 11-12%. Всеки четвърти жител на страната си има оръжие, но въпреки това, системата за опазване на правата на гражданите е под всяка критика. Инвестиционният климат зависи от това, в какво настроение ще се събуди лидера на държавата.

Колко объркано нещо е политиката.



Нищо не коментирам, само констатирам.

ИСКА МИ СЕ ОБАЧЕ, ДА ВЗЕМЕМ ОТ ВСЯКА СТРАНА ПОЛОЖИТЕЛЕН ПРИМЕР В НЯКАКВА ОБЛАСТ, КЪДЕТО СА ПОСТИГНАЛИ УСПЕХ И ДА СЕ ОПИТАМЕ ДА ГО ПРИЛОЖИМ В БЪЛГАРИЯ. В СЛУЧАЯ МИ ХАРЕСА ФАКТА, ЧЕ ЕДИНСТВЕНО ВЕНЕЦУЕЛСКИЯ НАРОД, БЕЗКРЪВНО ПРЕКРАТЯВА ЕДНА ХУНТА И ВРЪЩА ЗАКОННО ИЗБРАН ПРЕЗИДЕНТ НА ВЛАСТ. А КОНСТИТУЦИЯТА СЕ ЧЕТЕ НАРЕД С БИБЛИЯТА.

И тези констатации ги правя с чистото съзнание, че съм привърженик на Фон Хайек и Фридман...Доста шокиращо, нали?
Категория: Политика
Прочетен: 802 Коментари: 1 Гласове: 1
Последна промяна: 28.08.2012 11:26

Днес в супармаркета видях младеж на възраст около 25 години да купува вода на фирма HiPP. Бутилирана в Австрия. Беше наредил на лентата на касата 10-на шишета.
Полюбопитствах и видях какво пише на етикета. Първото нещо, което ми направи впечатление е, че няма дадена ОБЩА МИНЕРАЛИЗАЦИЯ НА 1 ЛИТЪР.

След това изчислих приблизително минералния състав на база на описаната минерализация по отделни химични елементи и се оказа около и малко повече от 70млгр. на литър. Цената беше малко под 3 лева за пластмасова бутилка.

След това ми направи впечатление надписът на български, който казваше, че тази вода е с "кристална чистота". Интересно ми е да науча как при 70 млгр. на литър вода се говори за "кристална чистота"? Има български води, които са под 50 млгр. на литър, но никой не си е позволявал да пише такива глупости. Вероятно трябва да напишат "супер кристална чистота". Да не говорим за това, че са с пъти по-евтини. Или поне да бяха бутилирали водата в стъклено шише - за такава цена трябва и златна капачка да сложат и екологична играчка в хартиена торбичка да дадат.

Поговорих с човека и той с патос ми обясни, че тъй като тази фирма е най-известна и реномирана, той има доверие на нейните продукти и мисли, че това е най-доброто за неговото дете.

Нямах си друга работа и отвърнах, че Кока кола е по-реномирана и известна, но аз нямам доверие на нейните продукти и с това се приключи.
Категория: Политика
Прочетен: 979 Коментари: 1 Гласове: 6

Ако я няма лъжата, няма да има благотворителност. Ако я няма лъжата, надали ще го има живота. Така сме устроени.

 

Излизам от Фантастико в Студентски град, София и веднага ми се наби на очи един мрънкащ циганин, който проси.

След това виждам един билборд, който ни подканя да станем дарители. Парите щели да отидат за децата.

 

Ето за тази лъжа ви говоря сега. От една страна, всички ние българските данъкоплатци издържаме циганите – плащаме им социалните помощи, помощите за деца и за самотни майки, даваме им енергийни помощи, а така също им плащаме и тока и водата. Да не говоря за това, колко пари даваме на тези неграмотници, след поредното сбиване в циганската махала, за да се оперират в нашите болници, пак за наша сметка. Да не говоря за това, как в отделни общини има неписана политика на кмета да назначава такива хора в общинските фирми за почистване и поддържане на паркове, градини и общинска собственост, защото са сигурни гласоподаватели по време на изборите. За разходите за охрана и озаптяване на тази общност също много се изписа. На всички е ясно, че там където има струпване на цигани, трябва да има повече служители на реда. Пак платени от нас – данъкоплатците.

 

Сега искат от нас да им плащаме и още пари, за да им издържаме децата, които раждат като хлебарки. Със сигурност трябва да знаете, че усмихнатите и красиви дечица на билборда СИ ИМАТ И СЕМЕЙСТВА И ВСИЧКО НЕОБХОДИМО, ЗА ДА СА ЩАСТЛИВИ. ТЕ ВЕРОЯТНО СА ДЕЦАТА НА СОБСТВЕНИЦИТЕ НА РЕКЛАМНАТА КОМПАНИЯ, КОЯТО ПРОМОТИРА ТОЗИ БИЗНЕС. И това е измамата, за която ви говоря.

 

ПРЕДСТАВЕТЕ СИ, КОЛКО ОТ ВАС ЩЕ СТАНАТ ДАРИТЕЛИ, АКО НА ПЛАКАТА БЯХА СНИМАЛИ ИСТИНСТИТЕ ПОЛУЧАТЕЛИ НА ВАШИТЕ СРЕДСТВА – ОНЕЗИ ОДЪРПАНИ И ОСТАВЕНИ НА ПРОИЗВОЛА ЦИГАНСКИ ДЕЦА, КОИТО ЦИГАНСКАТА ОБЩНОСТ ПРОИЗВЕЖДА КАТО НА ПОТОЧНА ЛИНИЯ И ПОСЛЕ ХИТРО ПРЕХВЪРЛЯ ОТГОВОРНОСТТА ЗА ТЯХНАТА ИЗДРЪЖКА ВЪРХУ ВСИЧКИ НАС. САМО СИ ПРЕДСТАВЕТЕ. ПОВЕЧЕТО БЪЛГАРИ СЕ ВЪЗДЪРЖАТ ДА ИМАТ ДЕЦА ЗАРАДИ ИКОНОМИЧЕСКАТА КРИЗА, НО ДЪРЖАВАТА НИ КРАДЕ ОТ НАШИТЕ ПАРИ, ЗА ДА ПРОДУЦИРА ЦИГАНСКАТА РАЖДАЕМОСТ. И ТО БЕЗ ДА НИ ПИТА. ЗНАЧИ НА ТОВА МУ ВИКАМ ЦИГАНСКИ ТАРИКАТЛЪК – ЕБАНЕТО И МУЗИКАТА ЗА ТЯХ, ИЗДРЪЖКАТА НА ДЕЦАТА ИМ - ОТ НАС. С ТАЗИ ПРОСТОТИЯ ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕСТАНЕ.


Категория: Политика
Прочетен: 1139 Коментари: 1 Гласове: 1
Него трябва да почитаме и защитаваме всеки ден. Да отстояваме свободата си.

Но за да сме свободни, трябва да сме ОБРАЗОВАНИ.

НЕОБРАЗОВАНИТЕ ХОРА СА МАНИПУЛИРАНИ ХОРА. ТЕ СА ОВЦЕ, СТАДО, КОЕТО ПОЛИТИЦИТЕ И УПРАВЛЯВАЩИТЕ СТРИЖАТ ВСЕКИ ДЕН. СТАДО, КОЕТО ЛЕСНО СЕ ЛЪЖЕ И ВКАРВА В КОШАРАТА.

ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАНИ В РЕЛИГИОЗНИ ХРАМОВЕ ДА ВЛИЗАТ ДЕЦА. ДЕЦАТА НЯМАТ МЯСТО В НИКАКВА ИНСТИТУЦИЯ. ВСЯКА ИНСТИТУЦИЯ ИМА ЗА ЦЕЛ ДА ТИ ОГРАНИЧИ СВОБОДАТА.

ДЕЦАТА ТРЯБВА ДА БЪДАТ НАУЧЕНИ НА ТРУД И МОРАЛНИ ДОБРОДЕТЕЛИ, А НЕ НА ТОВА, КОЙ ГОСПОД КАКВО КАЗАЛ И КОЙ ГОСПОД Е ПРАВИЯ И КОЙ КРИВИЯ. ТОВА СА ГРУПОСТИТЕ НА РЕЛИГИИТЕ, ОТ КОИТО ТРЯБВА ДА ПРЕДПАЗИМ ДЕЦАТА СИ.

ДЕЦАТА НИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ НАУЧЕНИ, ЧЕ НАЙ-ВАЖНОТО НЕЩО, ЗА КОЕТО СИ ЗАСЛУЖАВА ДА СЕ ЖИВЕЕ - ТОВА Е СВОБОДАТА - СВОБОДАТА ДА ТВОРИШ И СЪЗДАВАШ, СВОБОДАТА ДА СИ ЧОВЕК И ОТ ТЕБ ДА ЗАВИСИ РАЗВИТИЕТО НА СТРАНАТА, СВОБОДАТА ДА ИЗИСКВАШ КАКТО ОТ СЕБЕ СИ, ТАКА И ОТ ДРУГИТЕ.

ГЛЕДАХ НЯКАКЪВ ПРОТЕСТ НА МЮСЮЛМАНИТЕ В СОФИЯ. ИСКАХА ВТОРА ДЖАМИЯ В СОФИЯ, БУРГАС И ПЛОВДИВ. НЕ МОЖЕХА ДА ГОВОРЯТ. ФЪФЛЕХА КАТО НЯКАКВИ МАЛОУМНИЦИ. ЕДНИ БОКЛУЦИ ОТ СЪЩИТЕ ТЕЗИ МАЛОУМНИЦИ  ПЪК БЯХА СЕДНАЛИ НА ПАРАПЕТА НА "КОНЯ". А БЪЛГАРСКАТА ПОЛИЦИЯ, СЪЩАТА ТАЗИ, КОЯТО НИ "ПАЗИ" ГЛЕДАШЕ. ПО-ЛЕСНО Е ДА ПИШАТ АКТОВЕ ЗА ПРЕВИШЕНА СКОРОСТ. БОКЛУЦИ.

НЕ ИСКАМ "СВОБОДАТА" НА ПРОСТИТЕ ХОРА. ТЕ ДОБРОВОЛНО СА СЕ ОСТАВИЛИ ДА ГИ СТРИЖАТ И НЕ РАЗБИРАТ, ЧЕ СА РОБИ. НЕ МИ ТРЯБВАТ ТЕЗИ, КОИТО СА ОТИШЛИ ДА СЕ НАПЛЮСКАТ НА БАЙРАМА С ПЛАТЕНИ ОТ ДПС КОЧОВЕ И НЕ ЗНАЯТ КОЙ Е ЕНИХАН БАБА. ТОЛКОВА СА НЕОБРАЗОВАНИ, ЧЕ И СОБСТВЕНАТА СИ ИСТОРИЯ НЕ ЗНАЯТ. И  С ТЕЗИ ХОРА ВЛЯЗОХМЕ В ЕВРОПА.

ЖАЛКО ЗА ОТСЪСТВИЕТО НА БЪЛГАРЩИНА ПО ТЕЗИ ЗЕМИ. ЖАЛКО ЗА ПРОДАЖНИТЕ НИ ПОЛИТИЦИ, ЗА КОИТО ДАЛАВЕРАТА Е НАЙ-ВАЖНОТО НЕЩО. ЖАЛКО ЗА ВСИЧКИ НАС, КОИТО БЕЗУЧАСТНО ОСТАВЯМЕ ВСИЧКО ДА СИ ВЪРВИ ЕЙ ТАКА, НА САМОТЕК.


ИСКАМ СВОБОДАТА НА УМНИТЕ И ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ, НА ТЕЗИ, КОИТО МИЛЕЯТ ЗА ТАЗИ СТРАНА. ИСКАМ ДА ЖИВЕЯ СЪС СВОБОДНИ ХОРА, А НЕ С РОБИ! ИСКАМ МИНИМУМ 10% НАТРУПВАНЕ НА БВП ВСЯКА ГОДИНА. НЕ ИСКАМ ДА ЧУЯ ПОВЕЧЕ ЗА КРИЗА НЕЩАСТНИ УПРАВЛЯВАЩИ. КРИЗАТА Е КРИЗА ЗАРАДИ ВАС, ФЪШКИИ НЕДНИ!  ИСКАМ РЕФОРМИ И ТО ВЕДНАГА. ИСКАМ ПРОМЯНА В КОНСТИТУЦИЯТА И ПРАВО НА ГЛАС ЗА ВСИЧКИ ВАЖНИ РЕШЕНИЯ В ДЪРЖАВАТА. В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ЩЕ ВИ КАЖА: Я СИ ЕБЕТЕ МАЙКАТА И ЩЕ ОТИДА ДА ПЛАЩАМ ДАНЪЦИ НА ПО-ДОСТОЙНО УПРАВЛЕНИЕ ОТ ТОВА.

Категория: Политика
Прочетен: 843 Коментари: 1 Гласове: 2
Последна промяна: 26.08.2012 17:06
Сега очаквам следващата стъпка - паметник на Сюлейман паша на вр. Шипка.


Такава смотана държава сме, че няма повече накъде.
Категория: Политика
Прочетен: 999 Коментари: 0 Гласове: 3

Не съм против био продуктите. Против "био" продуктите със сигурност съм.


Опитах се да намеря основание за това, една храна да се нарича „био” или „органична”. Прерових сайта на българското министерство на земеделието и храните.

Има 12 броя Регламенти на ЕС във връзка с това.

Има и две български наредби на МЗХ.

Влязох в първия магазин за био храни, на ъгъла на Хр. Белчев и Парчевич в София. Купих си 3 продукта – меласа, чиа и хималайска сол. Според една от наредбите на министерството, НАРЕДБА № 22 ОТ 4 ЮЛИ 2001 Г. ЗА БИОЛОГИЧНОТО

ПРОИЗВОДСТВО НА РАСТЕНИЯ, РАСТИТЕЛНИ ПРОДУКТИ

И ХРАНИ ОТ РАСТИТЕЛЕН ПРОИЗХОД И НЕГОВОТО

ОЗНАЧАВАНЕ ВЪРХУ ТЯХ

ИЗДАДЕНА ОТ МИНИСТЕРСТВО НА ЗЕМЕДЕЛИЕТО И

ГОРИТЕ

Обн. ДВ. бр.68 от 3 Август 2001г., изм. ДВ. бр.13 от 10

Февруари 2006г.,

едно от условията за да бъде един продукт БИО  е: (изм. - ДВ, бр. 13 от 2006 г.) при етикетирането е посочен контролният орган

съгласно чл. 17, ал. 1.

Да, ама не. Дори и на меласата, която по етикет е произведена във Великобритания, на надписа на етикета на български това условие е пропуснато. Поинтересувах са дали така стои въпроса и с другите продукти. Никъде не е записан на етикета контролният орган.

Също така наредбата казва: Чл. 5. (1) Растенията, растителните продукти и храните от растителен произход, произведени по биологичен начин, носят знак за биологично производство съгласно

приложение № 6.

Да, ама не. Както вече се досещате – няма такъв знак на етикетите.

 

Да не говорим, че в приложение №6 на наредбата се допуска използването на сярна киселина, при производството на ЗАХАР. Това звучи толкова БИО, че няма повече накъде. Няма как, живеем в идеалната държава където БИО могат да бъдат класифицирани малко по-незамърсените продукти на нашите производители и търговци. Това са био глупостите, за които ви говоря.

НЕ ОЧАКВАЙТЕ ОТ НЯКОЯ БИОЯБЪЛКА ДА ВИ СЕ УСМИХНЕ ЧЕРВЕЙ. ТОВА ЩЕ БЪДЕ НЕ НЕПРЕМЕННО НЕПРЪСКАНА ЯБЪЛКА, А ПО-МАЛКО ПРЪСКАНА ЯБЪЛКА. НАПРИМЕР ВМЕСТО 16 ПЪТИ, КАКВИТО ЯДЕМ ВСИЧКИ НИЕ, А ДА КАЖЕМ 10 ПЪТИ. НА ТОВА МУ ВИКАТ БИО.


Категория: Политика
Прочетен: 920 Коментари: 2 Гласове: 1
Последна промяна: 25.08.2012 21:00
Следва текст.
Категория: Политика
Прочетен: 434 Коментари: 0 Гласове: 1
Това ли искаме наистина? Жени, които приличат на скумрии, изсъхнали отвсякъде. Други пък приличат на слонове.

Това ли искаме всички ние. Жените да хвърлят гюллета, да се бият на ринга, да се борят и т.н.?


Единствено женския спорт на олимпиадата това беше художествената гимнастика. Но какво общо има женския спорт с момичета по на 14-15 или 16 години? Това жени ли са или деца. Защо тогава не кръстим този спорт "детска олимпиада".

Бах ти и тъпотиите са сътворили наистина чиновниците. Значи могат да участват 35 годишни копиехвърлячи, но не могат да участват футболисти, по-големи от 23 години. В същото време участват 14 годишни деца. Какво става за бога и кой определя тези правила?

И дали наистина тези грозни създания, които видяхме на олимпиадата е нещото, което искаме да видим. Знаете ли, изобщо не ми пука дали една жена е хвърлила копието на 70 метра или гюллето на 21 метра. И не ми пука дали може да скочи 2 метра. Това не я прави за мен повече жена. Толкова криворазбрана еманципация, струпана на едно място. Грозни, изсъхнали, амбицирани да получат признание и то толкова далеко от онова нещо, за които ги е създал Всевишния. Да бъдат цветето в нашия живот.  А не скумрията.
Категория: Политика
Прочетен: 813 Коментари: 2 Гласове: 1
Сега поне няма да плащаме 200 000 лева премия, без да имаме каквато и да е гаранция, че това е добра инвестиция за България.

Нека пак да го напиша с главни букви, белким се разбере: БЪЛГАРИЯ НИЩО НЕ ПЕЧЕЛИ ОТ ТОВА, ЧЕ ПРОИЗВЕЖДА ОЛИМПИЙСКИ ШАМПИОНИ. МИНАЛОТО Е ДОСТАТЪЧНО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ТОВА. ТОВА СИ Е ПРОФЕСИЯ И Е ТЪПО ДЪРЖАВАТА ДА ПЛАЩА ПРЕМИИ ЗА ТОВА, ЧЕ НЯКОЙ СКАЧАЛ НАВИСОКО ИЛИ НАДАЛЕКО. ЧЕ НЯКОЙ МОЖЕЛ ДА ТЪРПИ КРОШЕТА НА РИНГА, А ДРУГ МОЖЕЛ ДА ПОСРЕЩА ОТПРАВЕНА СРЕЩУ НЕГО ТОПКА. ТОВА СИ Е ПРОБЛЕМ НА СПОРТИСТИТЕ, НЕ Е ПРОБЛЕМ НА НАЦИЯТА, НО ХИТРИТЕ МАНИПУЛАТОРИ - ЖУРНАЛИСТИТЕ УСПЯХА ДА ВТЪЛПЯТ НА ВСЯКА НАЦИЯ, ЧЕ ТЯХНАТА РОЛЯ И РОЛЯТА НА ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ СПОРТИСТИ Е ПОЛЕЗНА ЗА НАЦИЯТА. НИЩО ПОДОБНО. СЛЕД ТОЛКОВА МНОГО УСПЕХИ В СПОРТА, ДЪРЖАВАТА НИ ПРОДЪЛЖАВА ДА Е НАЙ-БЕДНАТА СТРАНА В ЕВРОПА. ЗНАЧИ НЯМА НИКАКВА ВРЪЗКА. ПРОСТО ЕДНА МАНИПУЛАЦИЯ, НА КОЯТО СЕ Е ХВАНАЛО ЦЯЛОТО ОБЩЕСТВО И ХРАНТУТИ ХИЛЯДИ И ХИЛЯДИ БОГАТИ И РАЗГЛЕЗЕНИ ХАЛОГЪЗНИЦИ.





Можем спокойно да дадем тези пари за развитието на материалната спортно-техническа база на училищата.

И сега какво? Дадохме 25 000 000 лева, за да могат нашите олимпийци да посетят за наша сметка Лондон и да се върнат с два медала. Значи единият медал и то не златен ни е излязъл 12 500 000 лева. Много прост народ сме това българите, щом търпим всичко това. При цялата мизерия и нищета на българското образование, здравеопазване, социално подпомагане, разкапана държавност и инфраструктура, приличаща на тази на страна от третия свят, плащаме на професионалисти да правят пари и слава за сметка на данъкоплатците.

Не стига другото, ами трябва да плащаме и на президента, да ходи да си прави популярност на олимпиадата. Каква държавна работа свърши там да го питам и него? Колко пари похарчи държавата за това тъпо мероприятие?
Категория: Политика
Прочетен: 494 Коментари: 0 Гласове: 2
Спомням си горещото лято на 1994г. Станахме четвърти на света по футбол. И какво стана? Българският футбол пропадна.

Не видях да се получи обратното - на фона на успехите на футбола да има много желаещи за спортуване. Ако има желаещи, то са за пиене на бира, кафе или алкохол, за плюскане и за пушене на цигари с различно съдържание. Ние сме единствената нация в Европа, в която активно спортуващите са под 10 % от населението. Отнасяме се с телата си като с харизани. И това е въпреки успехите ни в професионалния спорт през последните няколко десетилетия.

И друго.

Имахме няколко стажанти във фирмата за през лятото - деца на около 18 години. Като цяло вършеха работа, особено, ако им стоиш над главата. Имаше и малко негативи. Повече от половината пушеха. Всички ядяха банички и нито един не се втурваше да свърши работа, без да го накара някой, ей така от самоинициатива. Тоест добри са, но не толкова добри, че обществото да върви с ускорени темпове напред. Не е достатъчно да си добър, за да кюташ и да си на опашката на Европа.

Деградацията на българското общество няма да се оправи, дори и ако всички изпратени на олимпиадата се завърнат с медали.


Все пак се надявам българската държава да даде отчет за парите, които е похарчила за професионален спорт. Явно е, че има само изваждане - възвръщаемост - почти никаква. По-добре да бяха дали парите за училищата и детските градини.

На обществото ни липсват не олимпийски медали и рекорди, а държавна политика за образование и възпитание на всички, от пеленачето до пенсионера. Липсва ни отговорност и съзидателност за цялата нация. А тя не се постига с олимпийски медали.
Категория: Политика
Прочетен: 802 Коментари: 2 Гласове: 2


Всъщност карам на фарове и през деня повече от 20 години. Какви ли не проблеми имах с катаджиите. Най-малкият е, че през 90-те ме спираха просто от любопитство. Понякога се и заяждаха, но не намираха текст в закона, според който да ме глобят.

Всъщност тази практика вероятно знаете идва от един неприятен случай в Хасково, където преди доста години загинаха деца на спирка. Помете ги някакъв пияница. Оттогава има неформална инициатива в града да се включват фаровете и през деня и често се виждаха коли да се движат на фарове.

Македонците вече от 6 години са така. Само дано властта да не пропусне да ни даде обратна информация. Да ни каже, дали ще намалеят проишествията, като караме на фарове.
Категория: Политика
Прочетен: 899 Коментари: 2 Гласове: 2
Анкета на някаква агенция.


Защо не искат да станат предприемачи, а искат да станат чиновници?

Ха познайте де!

Преди 2 години предложих на един млад учител заплата от 1000 лева. Тогава той вземаше 550 лева учителска заплата. Отказа ми набързо, дори и не се замисли.


Какво означава това? Че 550 лева са повече от 1000 лева.


Според мен наистина това означава. Заплата за 550 лева за нищоправене е много по-голяма от заплата от 1000 лева за многоправене.


Вероятно имате и вие примери в такава посока.

Само да спомена, че БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА ПЛАЩА ЗАПЛАТИ НА 27% ОТ ВСИЧКИ ЗАЕТИ БЪЛГАРИ. И КАК ИСКАТЕ ТОГАВА НЕЩАТА ДА ВЪРВЯТ. КЪДЕ СЕ Е ЧУДО И ВИДЯЛО, ДЪРЖАВАТА ДА ПЛАЩА ЗАПЛАТИ ЗА НЕЩО И ТОВА НЕЩО В КРАЯ НА КРАИЩАТА ДА Е ЧИТАВО?
Категория: Политика
Прочетен: 628 Коментари: 0 Гласове: 2
2 3  >  >>
Търсене

За този блог
Автор: kolevdobri
Категория: Политика
Прочетен: 3187216
Постинги: 6846
Коментари: 4286
Гласове: 2393
Архив
Календар
«  Август, 2012  >>
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031