Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Моят блог в Blog.bg
Автор: kolevdobri Категория: Политика
Прочетен: 3224144 Постинги: 6933 Коментари: 4323
Постинги в блога от 25.08.2014 г.
А какво е направил?


Взриви кола бомба в центъра на Осло и след това взе в ръка любимият си австрийски приятел Глог и изтрепа 69 лявоориентирани младежи на един остров край бреговете на Норвегия.

Сега норвежкия данъкоплатец харчи милиони, че да му осигури 3 килии. Човекът се жалвал, че няма интернет достъп и кореспонденцията му със света е затруднена.


Тогава СМИ не ни информираха за неговата реч на процеса. Според Брайвик, марксизмът и мултикултурализма на Западна Европа застрашава традиционните ценности. Имали някой, който може да възрази?

Половината от децата, които се раждат в Норвегия, не са деца, родени от коренните жители на страната.

В Норвегия се случват странни неща. Около 50 000 деца са отнети насила от родителите си поради наглед абсурдни причини. Някои от тях могат да бъдат:
  1. Детето не се храни добре;
  2. Детето е с разстроена психика;
  3. Родителите твърде агресивно настояват, детето да си учи уроците и да си напише домашното;
  4. Социалните служби са получили информация от съседи, че родителите не са толерантни към сексуално "различните".

Някои полски частни агенции са развили бизнес, като отвличат деца от Норвегия, които са били отнети от родителите им и ги връщат на тях в чужбина. Става дума преди всичко за родители с двойно гражданство. Подразбира се, че тук става дума за родители, които са родили бели и руси деца.

В някои издания се споменава, че Брайвик също е част от тази система, бил е отнет от биологическите си родители и е предоставен за отглеждане от друго семейство.

От една страна си казвам, това, което казва Брайвик съдържа голяма доза истина. Той пита, дали някой е отправил запитване до норвежкия народ, дали иска толкова бързо да бъде осъществена тази мултикултурална промяна. Представяте ли си, Брайвик говори за референдум!!! Че какво сложно има да се направи така, както го направиха швейцарците? Правителството да пита народа и в зависимост от неговото мнение, да съобрази бъдещата си политика по отношение на емигрантите и мултикултурализма изобщо. Да, ама не. Норвежкото правителство прави това, което сметне за добре и си мисли, че като осигури богатство на норвежките граждани, може да им подсигури и пакистански съседи, ей така, за разнообразие.


От друга страна, не приемам, че начинът да изразиш несъгласие с комунизацията на страната е да извадиш пистолета и да убиваш млади социалисти.

От години в Скандинавия араби, пакистанци и африканци правят проблеми. НЕЩО МНОГО СА СЕ ОТПУСНАЛИ ПОТОМЦИТЕ НА ДРЕВНИТЕ ВИКИНГИ. ПРЕДИ СА БИЛИ БЕДНИ, НО В СЪЩОТО ВРЕМЕ СИЛНИ И СМЕЛИ. СЕГА ЗАБОГАТЯХА И ЗАБРАВИХА ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕТО НА ДРЕВНИТЕ ИНДИАНЦИ В САЩ - "ВНИМАВАЙТЕ С ЕМИГРАНТИТЕ".

ЧУДНО Е ОБАЧЕ, ЧЕ БРАЙВИК НЕ ОТИДЕ ДА УБИВА ПАКИСТАНЦИ ИЛИ ИРАКЧАНИ В ОСЛО, А УБИ БЕЛИ НОРВЕЖЦИ, С ЯСНОТО СЪЗНАНИЕ, ЧЕ С ТОЗИ СИ АКТ, НОРВЕГИЯ ЩЕ СТАНЕ ПО-МАЛКО ХРИСТИЯНСКА И ПОВЕЧЕ МЮСЮЛМАНСКА СТРАНА. НАЙ-МНОГО СЕ ПРИТЕСНЯВА ОТ ТОВА, ЧЕ 95% ОТ СТУДЕНТИТЕ В УНИВЕРСИТЕТИТЕ СА С ЛЕВИ УБЕЖДЕНИЯ. ТОВА НАИСТИНА СИ Е ЗА ПРИТЕСНЕНИЕ.

Явно твърде много сигнали има, които политиците не искат да четат.


Категория: Политика
Прочетен: 622 Коментари: 0 Гласове: 5
Последна промяна: 27.08.2014 06:32
Спомням си детството. Тогава хората не бяха така тактични, както сега. Караха директно.

Когато едно дете се усамоти някъде по ъглите в къщата, веднага започва да буди подозрение. Гледа виновно и мълчи като пукъл. Спомних си тази знаменита фраза, която в голяма степен на точност познаваше източникът на това поведение при детето - просто се е изпуснало детето. Но това изпускане от психологическа гледна точка носи явно видимо чувство за вина. Човек, който иска да се доказва и да бъде център на вниманието, никога няма да се навре в ъгъла като както казваха по мое време - "като наказан".


Та днес Лавров пита какво става с черните кутии. Дали международната разследваща комисия е свършила някаква работа в Холандия.

СПОРЕД МЕН ВСИЧКИ, КОИТО ТРЯБВА СЕГА ДА КРЕЩЯТ, МЪЛЧАТ КАТО НАСРАНИ.


ЗА ПЕТКО ОТ ЛЯСКОВЕЦ СЪЩО ЧАКАМ ИНФОРМАЦИЯ. ТАМ НАШЕТО МВР И РАЗСЛЕДВАЩИ ОРГАНИ ПЪК МЪЛЧАТ СЪЩО КАТО НАСРАНИ.

ДА ПИТАМ И ЗАМЕСТНИКА НА БОРИСОВ В ПАРТИЯ ГЕРБ - КО СТАНА С ПАРАШУТИСТИТЕ ОТ КОИЛОВЦИ ВЕ? И НЕ САМО ТОВА - ОЧАКВАМ ДА ЗАСТАНЕ ЧЕСТНО И ОТКРОВЕНО ПРЕД НАС, БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ И ДА КАЖЕ: "СЪЖАЛЯВАМ, ИЗЛЪГАХ. АЗ СЪМ ЛЪЖЕЦ. МОЛЯ, ПРОСТЕТЕ МИ."


ПЪК НИЕ ЩЕ ПРЕЦЕНИМ ДАЛИ ДА ПРОСТИМ ДЪРТАТА ЛЪЖА, С КОЯТО НИ ПРАТИ "В КАРТОФИТЕ", ЧЕ ТОВА БИЛИ ФРЕНСКИ ТУРИСТИ, СКОЧИЛИ С ПАРАШУТИ НАД РУМЪНИЯ, ДОНЕСЕНИ ОТ ВЯТЪРА ДО ПЛЕВЕН. БАСИ И ВЯТЪРА Е ИМАЛО РАЗБИРАШ ЛИ.

СЛУЖИЛ СЪМ В АВИАЦИЯТА КАТО МЕХАНИК НА ВОЕННИ САМОЛЕТИ. ТЪЙ КАТО РАБОТАТА НИ БЕШЕ ДА ПОЗНАВАМЕ РАБОТАТА НА ВСИЧКИ СИСТЕМИ НА САМОЛЕТИТЕ, КОИТО ОБСЛУЖВАХМЕ,  С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА ЧЕРНИТЕ КУТИИ, ТОВА БЕШЕ ИНФОРМАЦИЯ, КОЯТО ПОЛУЧАВАХМЕ В ПРОЦЕС НА РАЗГОВОРИ С ПИЛОТИТЕ. ТЕ НИ КАЗВАХА, ЧЕ ОЩЕ НА ПЪРВИЯ ДЕН СЛЕД НАМИРАНЕТО НА КУТИИТЕ, МОЖЕ С ГОЛЯМА ТОЧНОСТ ДА СЕ НАПРАВЯТ ЗАКЛЮЧЕНИЯ. ВЕЧЕ ПОЧТИ 40 ДНИ СЛЕД КАТАСТРОФАТА НА БОИНГА - ПЪЛНО МЪЛЧАНИЕ, НА КОЕТО МУ ВИКАМ:  "МЪЛЧАТ КАТО НАСРАНИ".

ВСЪЩНОСТ НИЕ ЗНАЕМ КАКВО В СЛУЧАЯ ОЗНАЧАВА МЪЛЧАНИЕТО. АКО СЕПАРАТИСТИТЕ СА ВИНОВНИ, С ТЯХНАТА КАУЗА Е СВЪРШЕНО. АКО УКРАИНСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО Е ВИНОВНО - УКРАЙНА ЩЕ ЗАГУБИ ОКОНЧАТЕЛНО ИЗТОЧНАТА ЧАСТ НА СТРАНАТА. НАТАМ ВЪРВЯТ РАБОТИТЕ ИЗГЛЕЖДА. КАКВО ДА СЕ ПРАВИ - ПРИ ЛИПСА НА ДОСТОВЕРНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА, ЗАПОЧВАШ ДА МИСЛИШ И ДА СЕ СЪМНЯВАШ. ДОТАМ НИ ДОКАРАХА НАШИТЕ КУКЛОВОДИ.
Категория: Политика
Прочетен: 566 Коментари: 1 Гласове: 3
Последна промяна: 26.08.2014 00:25
Съюзът е най-мощната икономика на света. А се държи като малко дете.


Веднъж видяхме това по време на Косовската криза.


Сега го гледаме в Украйна. Това се случва на границата на Европа. И нямаме сила да накараме всички да сложат оръжие на земята и да седнат на масата на преговорите.
Категория: Политика
Прочетен: 647 Коментари: 2 Гласове: 2
Нека да опитаме с няколко изречения:
  1. Със сила и с пари;
  2. Чрез манипулация и купуване на гласове;
  3. Чрез кампания по очерняне на противника;
  4. Чрез помощ отвън - парична или рекламна - не е ли достатъчно американския посланик да каже, че предпочита Бойко пред Миков, дори и без да дава пари;
  5. Чрез чужда армия, която може да те окупира, като червената армия през 1944г. Дали комунистите биха взели властта, ако на 4-ти септември руснаците не бяха форсирали Дунав и не бяха влезли в БГ?;
  6. Чрез преврат, финансиран примерно от ЦРУ, като Чили през 1973г. и в десетки други държави;
  7. Значи всички приказки се въртят около две неща - пари, няма значение откъде идват - вътрешни от мафията или външни и от чужда подкрепа - армия, изказвания на известни политици от чужбина в полза на един или друг кандидат, финансиране на неправителствени организации, целта на които е да свалят един и да фаворизират друг кандидат.

Всичко това може да спре, ако се направи система, КОЯТО ПОЗВОЛЯВА ВСИЧКИ НИЕ, ГРАЖДАНИТЕ НА БЪЛГАРИЯ, АКО ИМАМЕ НЕОБХОДИМИЯ ЦЕНЗ И ПОЗНАНИЯ, ДА СЕ КАНДИДАТИРАМЕ ЗА ВСЕКИ ЕДИН ПОСТ В ДЪРЖАВАТА НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО ПО ЕЛЕКТРОНЕН ПЪТ. ТОГАВА НЯМА ДА ИМА МОНОПОЛ НА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПАРТИИ, ТОЕСТ НА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ МАФИИ, ВЪРХУ ВЛАСТТА.

И АКО СЕ ЗАБРАНИ ВСЯКАКЪВ ВИД ПУБЛИЧНА РЕКЛАМА НА ПОЛИТИЧЕСКИ ПАРТИИ И КАНДИДАТИ ЗА СЛУЖБА - ВЕСТНИЦИ, ТЕЛЕВИЗИЯ, ЕЛЕКТРОННИ МЕДИИ, ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ И БРОШУРИ И Т.Н., ТОГАВА ВСИКИ КАНДИДАТИ ЩЕ ИМАТ ЕДНАКВИ ШАНСОВЕ. ВСЕКИ ИЗБИРАТЕЛ МОЖЕ ДА ВЛЕЗЕ НА САЙТА НА ЦИК И ДА СИ ХАРЕСА ЕДИН КАНДИДАТ И ДА ГЛАСУВА ЗА НЕГО - ЩЕ ПРОЧЕТЕ БИОГРАФИЯТА МУ, ЩЕ ПРОЧЕТЕ МНЕНИЯТА ЗА НЕГО, НАПИСАНИ ОТ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ В СВОБОДЕН ФОРУМ, ПРИКРЕПЕН КЪМ БИОГРАФИЯТА НА ВСЕКИ ЕДИН КАНДИДАТ И ТАКА СТИГАМЕ ДО ГЛАСУВАНЕ.


САМО СИ ПРЕДСТАВЕТЕ - ВЧЕРА ПРОУЧИХ ОТКЪДЕ МОГА ДА СИ НАМЕРЯ КАШКАВАЛ НА ПРИЛИЧНО КАЧЕСТВО И ДНЕС ВЕЧЕ СИ ИМАМ ДОСТАВЧИК - ПРОЧЕТОХ МНЕНИЯ ВЪВ ФОРУМИТЕ И СИ НАПРАВИХ ИЗВОД. МНЕНИЯТА МИ ПОМОГНАХА ДА НАПРАВЯ ТОЧНА ПРЕЦЕНКА, ВМЕСТО ДА ОБИКАЛЯМ ПО МАГАЗИНИТЕ И ДА ОПИТВАМ ТОЗИ ИЛИ ОНЗИ КАШКАВАЛ. СЪОБРАЗИХ СЕ С ПОЗИТИВНОТО МНЕНИЕ НА ФОРУМЦИТЕ, А СЪЩО И ОТРИЦАТЕЛНИТЕ ОТЗИВИ. МИСЛЯ, ЧЕ НАПРАВИХ ПРАВИЛЕН ИЗБОР СЛЕД ТЕЗИ "КОНСУЛТАЦИИ" В МРЕЖАТА. ЗАЩО ТОВА ДА НЕ МОГА ДА ГО НАПРАВЯ И КОГАТО ТРЯБВА ДА ИЗБЕРА МОЙ ФАВОРИТ ЗА ВАЖЕН ДЪРЖАВЕН ПОСТ?


АКО ТОВА СЕ СЛУЧИ, МОЖЕ ДА СЕ КАЖЕ, ЧЕ ВЛАСТ ВЕЧЕ НЯМА ДА СЕ ВЗЕМЕ СЪС СИЛА ИЛИ С ПАРИ, А НА БАЗА НА ПРЕЦЕНКАТА НА СУВЕРЕНА ЗА ВСЕКИ ЕДИН КАНДИДАТ ЗА ПОСТА. ТОГАВА НЯМА ДА ИМА ЗНАЧЕНИЕ ОТ КОЯ ПАРТИЯ Е КАНДИДАТЪТ, ЗАЩОТО В САЙТА НА ЦИК ТОВА НЯМА ДА СЕ ОТБЕЛЯЗВА. НЯМА ДА ИМА ВЛИЯНИЕ ВЪРХУ ГЛАСОВЕТЕ НА ИЗБИРАТЕЛИТЕ. ТОГАВА НЯМА ДА ИМА НУЖДА И ОТ ПАРТИИ.


Категория: Политика
Прочетен: 993 Коментари: 5 Гласове: 5
Последна промяна: 25.08.2014 00:31
Ако аз бях на мястото на Чуркин, представителя на Русия в ООН, бих задал този въпрос на американците.


Представете си, че под южните граници на САЩ има 9 милиона граждани на Мексико, които се определят като американаци - основният им език е английския и са от англо-саксонски произход.

Та как би постъпило американското правителство, ако  мексиканското правителство им наложи испанския за официален език и за всеки случай им изпрати армията, че ако решат да направят някаква глупост, да ги вразуми навреме?


Вероятно англите и саксите в Мексико ще искат да са независими от Мексико или ще искат да се присъединят към САЩ. Но тогава ще се появи гадната Русия и ще предупреди САЩ да не се намесва във вътрешните работи на Мексико. Руски сенатори ще отидат в Мексико и ще накарат нагласения от тях президент да изпрати войска срещу англите и саксите на северната граница. Ще започне война. Англите и саксите ще получават оръжие и подкрепа от САЩ, а Русия ще настоява да се възцари мир в Мексико, да не се нарушават границите, като за целта САЩ ще трябва да спрат подкрепата си за сепаратистите и Обама да ги накара да сложат оръжие и да се подчинят на законната мексиканска армия. Междувременно мексиканската ПВО ще гръмне един перуански граждански самолет, който нарочно е отклонен от курса си от мексиканските диспечери и е насочен към "правилното" място - там където се водят бойни действия. Мексиканското правителство веднага ще обвини сепаратистите, че са свалили перуанския самолет. Черните кутии се намират и се изпращат в Холандия за разследване. Но руснаците използват своите връзки и потулват разследването. Вече два месеца няма никаква информация по случая. Междувременно се организира пропагандна кампания, като се обвиняват сепаратистите за сваления самолет. Американското правителство изважда на показ снимки от Космоса, които доказват, че самолетът е свален от мексиканските ПВО, които притежават такива ракети и показват снимки къде са били разположени тези ПВО. Руснаците имат по-достоверни снимки от своите сателити, защото те контролират инфрмационно света, но не ги показват на света. Никой не смее да им ги поиска, за да не им се случи "случка".

Как ви изглежда този казус?
Категория: Политика
Прочетен: 613 Коментари: 0 Гласове: 3
Последна промяна: 25.08.2014 12:00
Търсене

За този блог
Автор: kolevdobri
Категория: Политика
Прочетен: 3224144
Постинги: 6933
Коментари: 4323
Гласове: 2406
Архив
Календар
«  Август, 2014  >>
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031