Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Моят блог в Blog.bg
Автор: kolevdobri Категория: Политика
Прочетен: 3222396 Постинги: 6928 Коментари: 4323
Постинги в блога от 19.08.2015 г.
 Символът на комунизма може да се подари на чужд инвеститор, който да възстанови сградата. Необходимо е да се направи вертолетна площадка и държавата да осигури съответните лицензи за дейност. 


Тази комунистическа гадост е толкова безполезна, толкова глупава като идея и като изпълнение, че само казино и елитни курви могат да й вдъхнат нов живот.


Ако комунистите имат друг концепт, могат да го изложат и да дискутираме. Само че комунистите освен да искат пари от бюджета нямат друга идея. В главите им няма нищо друго, освен да прецакат данъкоплатците.


Мислех си, през лятото по топлото време, горе има пасбища, могат да вкарат в чинията и то без да е необходимо да се влагат каквито и да са средства, могат да вкарат една тарга /стадо/ овце. Със сигурност може да побере повече от хиляда "оФци". Гледането на "оФци" там ще има един плюс - ще намали в значителна степен пристигането на другите "оФци", онези, които всяка година се събират на Бузлуджа, та да ядат безплатен курбан и кебабчета, платени от такива като Георги Гергов и други като него.
Категория: Политика
Прочетен: 427 Коментари: 2 Гласове: 1
 http://www.kmeta.bg/intervu/conko-conev-55-7-ot-investiciite-v-dobrichka-oblast-sa-vlojeni-v-obshtina-kavarna-50539.html
  1. Ниво на безработица, по-ниско от средното за страната;
  2. Недостиг на работна сила в Каварна;
  3. Над 55% от инвестициите в област Добрич да вложени в община Каварна;
  4. Няма етническо напрежение /циганите работят/.

Цонко направи изявление, че след 3 мандата, има да свърши нещо в личен план и няма да се кандидатира за кмет. Това си е загуба, като се има предвид какъв "разтропан" човек е. Време е да помислим да му дадем да пробва с България.

Я министър, я премиер, я нещо друго като длъжност, от която зависи пряко състояниетона националното стопанство.

В страната ще гърми рок, ще има етнически мир и ако има безработни, то това ще са мързеливите хора, които не им се работи. Със сигурност ще се увеличат и чуждите инвестиции.



Ако не Цонко, можем да направим проба и с Димитър Николов - кмета на Бургас. И той си върши работата добре, на фона на общата мизерия в България.


Само да не е онзи мошеник - Николай Ангелов, кмета на Балчик. Преди няколко месеца ходих до Балчик и останах разочарован от това, как изглежда града. Скапана работа. След това видях репортажа на Нова, че си е купил за сметка на данъкоплатците, кола за 150 хиляди лева и най-нагло се опитваше да ни залъже, че щял да ходи на срещи и скъпата кола щяла да му свърши по-добра работа отколкото някоя по-евтина кола. Типично мутренска философия. Така разбрах защо не вървят работите в Балчик - защото населението е избрало селски тарикат да управлява града.


На както се казва, да не забравяме за какво сме се събрали - или Цонко Цонев или Димитър Николов. 




Категория: Политика
Прочетен: 545 Коментари: 0 Гласове: 0
Дори ако се наложи след това да ги изхвърлите на бунището.

И второ, девойки, "пускайте" и на неудачниците, че иначе може да стане страшно. 
Хитрел е имал проблеми и с рисуването и с жените. Не му е вървяло и с двете. Ева се е появила до него тогава, когато са се появили властта и парите.


Затова: дайте шанс на бездарните художници и заложете на публичните домове, защото няма по-страшен човек от неоценения в художествено отношение бездарник, в комбинация с комплексарщина, от гледна точка на общуването с нежния пол.




Така ще предотвратим, на власт  да дойде нов Хитлер.
Категория: Политика
Прочетен: 388 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 19.08.2015 16:56
Търсене

За този блог
Автор: kolevdobri
Категория: Политика
Прочетен: 3222396
Постинги: 6928
Коментари: 4323
Гласове: 2406
Архив
Календар
«  Август, 2015  >>
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31