Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Моят блог в Blog.bg
Автор: kolevdobri Категория: Политика
Прочетен: 3197058 Постинги: 6871 Коментари: 4298
Постинги в блога от 07.09.2012 г.
Според мен доходите им са намалели, защото вече не може да се пуши марихуана в заведенията. Все пак забраната е за тютюнопушене, но покрай тютюна всички знаят, че се пушеше и марихуана. Сега проблемът е, че пушекът си е пушек, независимо от това дали е от тютюн или от хашиш. Интересна идея на правителството. Да забраниш тютюна, но и да намалиш консумацията на наркотици. С един куршум, два заека.

Сега трябва да се пуши в къщи. Не е като да се гъзарееш пред толкова хора, че пушиш пура или скъпи цигари. Обикновено най-глупавите и далаверджийските разговори се правеха на фона на облаци дим.

Винаги съм се питал - от какво всъщност живеят тези заведения? Не ти предлагат нещо, което е важно за теб. Предлагат ти алкохол, за да се натряскаш и да бъдеш не такъв, какъвто си, а нещо по-велико. Предлагат ти илюзията на "освобождението". За допълнение ти предлагат и дрога. И накрая, неофициално за какво отиват толкова много хора там - за да намерят нещо за изчукване. Алкохолът и цигарите помагаха този процес да мине "по-гладко". Сега трябва да говориш с дамата без да се криеш в облак от дим. Става по-трудно.
Категория: Политика
Прочетен: 1309 Коментари: 1 Гласове: 1

Колко пъти сте си задавали въпроса, как така млада и хубава руса госпожица на 20 години може да си позволи нов Мерцедес СЛК?

Вариантите не са много. Татко е купил колата на младата девойка. Или вторият вариант – чичкото или мафиотчето или някой политик или бизнесмен е купил колата на любимата си. А, да не забравя - има и трети. Може точно днес любимият да се е размечтал и да е предоставил собственото си возило на девойката, заради прекрасния минет, направен сутринта.

Колко жени сами са си купили скъпите возила? Какъв бизнес имат, за да си позволят кола от 50 хиляди лева нагоре? Вероятно имат вериги от салони за красота или салони за манекенки, които продават като проститутки всеки божи ден. Или са собственици на редица предприятия, прехвърлени им от любящите ги мъже, за да прикрият далаверите им.

През годините съм видял какво ли не. Навремето комунистите и особено тези от висшите етажи, чукаха за без пари. Властта беше в тях, а така и хубавите жени не им липсваха.

 

След време нещата се промениха. Сега курвите струват скъпо. Някои успяват да сключат брак с човека с власт или с пари и доста умело започват да се бъркат в работи, които по принцип не са за пилешките им мозъци. Някои получиха салон за красота или салон за танци или фитнес зала, като подарък за красотата им и за това, че тази красота е споделена с точния човек. Няма да получат софтуерна фирма я, та да се чудят какво да правят с нея.

 

През последния месец разбрах за една млада жена, която по скоро бих нарекъл девойка, заради крехката й възраст, която заема най-високият пост в една от най-големите държавни фирми. И си мисля, колко минета и колко чукане струва това назначение. И какво ни струва всичко това на нас данъкоплатците, след като едно чукане е определящият фактор за правене на кариера. В противен случай, щеше да си остане поредния експерт или счетоводител в някое министерство или фирма.

 

Та, дами и господа. Преди години един известен човек ми каза, че изчукал жената на свой колега, за да го унижи и подчини на своята воля, защото човекът се беше нещо разбунтувал срещу него, но склонността му към алкохолни изяви му е попречила да направи този протест ефективен. Та известният тогава човек стана още по-известен след тази си случка и стигна много високо стъпало в служебната йерархия. Толкова високо, че дори и премиерът няма власт над него. Та същият този човек ми каза, че чукането си струвало, но устата й миришела. Беше пълна отврат, признавам си. Та велитият ебач, ако мога така да го нарека, помагаше най-откровено на всяка жена, която е минала през леглото му. Много от тях станаха началнички. Надявам се разбирате за какво става дума. За чукането, като основание за правене на кариера.

 

 

Толкова неща знам за директорки на различни институции и големи фирми, за това как се става изпълнителен директор, след добро представяне в кревата, че се питам за какво всъщност ни е това висше образование, магистратури или докторски дисертации, след като едно хубаво изчукване може да те изстреля към върховете, за разлика от години упорит труд.

Познавам жени, които се изчукаха с директори и собственици на банки, българи и чужденци. Сега тези дами са на ръководни постове – в България и извън нея. Чудесен старт на трудовата кариера!

 

Започвам да си мисля, че това е някаква висша форма на проституция, която се осъществява обикновено без сводник, а заплащането е ужасно високо. В много случаи е за сметка на нас – данъкоплатците.

Ще спра дотук, засега...


Категория: Политика
Прочетен: 1234 Коментари: 2 Гласове: 3
Така той ще има проблеми не с Цветанов, а с нас - избирателите. Ще работи не за Цветанов, а за нас - избирателите. Толкова ли е сложно?


Няма значение кой ще го предложи, важното е всички ние да го изберем или всички ние да го свалим от длъжност, ако не си върши добре работата. Става лесно. Имаш компютър и електронен сертификат. Влизаш в сайта и гласуваш. Работа за минута време.

Сега човекът не знае на кого служи. На Дянков ли, че му е началник. На Цветанов ли или на Бойко.

А ВСЪЩНОСТ ТРЯБВА ДА СЛУЖИ НА ВСИЧКИ НАС - ИЗБИРАТЕЛИТЕ. СЕГА ШЕФЪТ НА МИТНИЦИТЕ НЕ СЛУЖИ ЯВНО НА НАС, А НА ОТДЕЛНИ ЛИЧНОСТИ. ЯДЕ ГО ОТВЪТРЕ ЧОВЕКА, НО НЯМА СМЕЛОСТ ДА ИЗЛЕЗЕ ПРЕЗ МЕДИИТЕ И ДА СИ КАЖЕ ВСИЧКО. КОЙ, НА КОЯ ФИРМА ПОСТАВЯ ЧАДЪР И КОЙ ОЩЕТЯВА БЮДЖЕТА С МИЛИАРДИ. ЗНАЕ, ЧЕ АКО КАЖЕ ТОВА, ВЕРОЯТНО ЩЕ ГО НАМЕРЯТ НЯКЪДЕ В БЕЗПОМОЩНО СЪСТОЯНИЕ И ЩЕ КАЖАТ, ЧЕ СЕ Е САМОУБИЛ. НЕЩО КАТО МИШО БИРАТА.
Категория: Политика
Прочетен: 795 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 11.09.2012 00:15
За какво ни е да имаме физически шофьорска книжка. Не може ли най-после КАТ да направи регистър на шофьорите и при всяка проверка да вкарва данните от личната карта и ПС-то да казва дали имаме издържан изпит или не?

Аман от нови книжки, аман от подмяна и плащане на пари. Аман от приближени на властта фирми и лобисти, които трябва да приберат милиони от джобовете ни. Направиха ни на луди. Едно наказателно постановление пътува от Берковица до София точно 8 месеца!!!  За каква държава говорим?

"Според Димитър Георгиев - зам.-министър на вътрешните работи българските граждани, които са с такова свидетелство не могат да управляват тяхното МПС, защо то е с изтекъл срок на валидност. От 30 до 200 лева е глобата, ако управлявате автомобил с невалидна книжка, или пък я използвате за легитимация вместо лична карта, допълни той. От МВР обещават за сега да налагат най-ниската глоба на нередовните, за да не ги натоварват с излишни разходи." Цитат от Дир.бг.

Хайдееееее, книжката е важна, не е важен човекът. Толкова пари открадна от нас тази държава, сега ще ни глобява и за това, че се легитимираме с шофьорска книжка, а не с лична карта. Утре ще иска от всички нас да имаме и свидетелство за съдимост в джоба си.

Категория: Политика
Прочетен: 887 Коментари: 1 Гласове: 3
Последна промяна: 07.09.2012 22:28
http://www.kznpp.org/index.php?lang=bg&p=about_aec&p1=company_staff




Да ме прощавате, ама си представих какъв тест е издържало момичето, за да я назначат на такава длъжност. От такива неща се разтуптява сърцето. Доста е тежко и отговорно. Но в същото време носи наслада и приятни чувства и изживявания. Вероятно си струва да се отдадеш поне тялом, заради такава кауза.


Всъщност тя е била в рамките на само две години след дипломирането консултант в няколко компании, даже и ИСО стандартизация е правила. Успяла е да работи дори и в две министерства. Била е такъв добър експерт, че само няколко месеца експертна работа са били достатъчни, за да стане съветник на политическия кабинет на министъра и веднага след това началник на политическия кабинет. След още няколко месеца и хоп, председател на съвета на директорите на най-голямата българска фирма.


Уважаеми дами и господа, мисля, че е редно да поздравим бъдещият министър председател на България и то жена с невероятни умения, които вероятно само настоящият министър оценява истински.

Категория: Политика
Прочетен: 1250 Коментари: 2 Гласове: 2
Последна промяна: 08.09.2012 09:16
ХОРА, КВО СТАВА В ТАА ДЪРЖАВА ВЕ?


ДВЕ ГОДИНИ СЛЕД ЗАВЪРШВАНЕТО СИ....

БАСИ МАЙКАТА, НАИСТИНА НЯМА КАКВО ДА НАПИША ПОВЕЧЕ.
Категория: Политика
Прочетен: 4099 Коментари: 2 Гласове: 3
Последна промяна: 08.09.2012 09:12
Защо тогава ченгетата не слагат колани? Или може би тази разпоредба е предназначена за нас смъртните, които катаджиите разглеждат като подвижни портфейли.

Преди много години слагах колан, дори тогава, когато не беше законово изискване. Ама това си беше мой избор. Защо това да бъде задължително сега?

Нека да ни дадат статистика, колко хора са умрели на задната седалка, защото не са си сложили колан. Ама истинска статистика, а не измислена.

Тези направо ни взеха за мезе...
Категория: Политика
Прочетен: 789 Коментари: 2 Гласове: 4
"В момента трябва да се концентрираме в създаването на работни места, защото това е единственият проблем пред правителството и, разбира се, пред хората", казва Борисов.

"Едно работно място да създадеш днес е успех", смята министър-председателят, според когото "това е едно семейство, един човек, който се чувства добре".

Това са думи на вожда, копирани от "Дневник".

ПРАВИТЕЛСТВОТО ЩЯЛО ДА СЪЗДАВА РАБОТНИ МЕСТА. ВМЕСТО ДА СЕ СПРАВИ С НЕЕФЕКТИВНАТА СИ АДМИНИСТРАЦИЯ, С НЕРАБОТЕЩИТЕ ИНСТИТУЦИИ, КОИТО ПРЕЧАТ НА БИЗНЕСА ДА ФУНКЦИОНИРА НОРМАЛНО, ТОЙ АНГАЖИРА ПРАВИТЕЛСТВОТО ДА СЪЗДАВА РАБОТНИ МЕСТА!!! СИСТЕМАТА ЗА РЕД И СИГУРНОСТ ТОТАЛНО НЕ РАБОТИ. ДЪРЖАВАТА НИ Е КОРУМПИРАНА ДО НЯМАЙ КЪДЕ, ОБРАЗОВАНИЕТО НИ Е КЪРШ, ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО Е ПОДЧИНЕНО НА ИДЕЯТА ЗА ФИЗИЧЕСКОТО УНИЩОЖЕНИЕ НА БЪЛГАРИТЕ, СОЦИАЛНОТО ОБЕЗПЕЧАВАНЕ Е ПО-ЛОШО И ОТ ТОВА НА ЖИВКОВ, А ТОЙ ЩЯЛ ДА ОТКРИВА РАБОТНИ МЕСТА. ОСТАВА И ТЪПИЯТ НАРОД ДА МУ ПОВЯРВА.

БОЖЕ ОПАЗИ. ВСЕ ЕДНО ЖИВЕЯ ПО ВРЕМЕТО НА ЖИВКОВ.

ГОСПОДИН БОРИСОВ. ДЪРЖАВАТА СЪЗДАВА РАБОТНИ МЕСТА КАТО НАЗНАЧАВА ЧИНОВНИЦИ. ОЩЕ ЧИНОВНИЦИ ЛИ ЩЕ НАЗНАЧАВАТЕ???

ГОСПОДИН БОРИСОВ, ДЪРЖАВАТА МОЖЕ ДА ПОМОГНЕ БИЗНЕСЪТ ДА СЪЗДАДЕ РАБОТНИ МЕСТА, АКО НАПРАВИТЕ ТАКА, ЧЕ ИКОНОМИКАТА НИ ДА Е ПО-СВОБОДНА, БЮРОКРАЦИЯТА ПО-МАЛКА И ЕФЕКТИВНА. РАБОТНИ МЕСТА ИМА ТАМ, КЪДЕТО ВЛАСТВА ПРАВОТО, А НЕ БЕЗЗАКОНИЕТО И ИЗКЛЮЧЕНИЯТА. РАБОТНИ МЕСТА ИМА ТАМ, КЪДЕТО ОБРАЗОВАНИЕТО, МЕДИЦИНСКОТО ОБСЛУЖВАНЕ И СОЦИАЛНОТО ОБЕЗПЕЧЕНИЕ СА НА НИВО.

СВЪРШЕТЕ СИ РАБОТАТА НА ДЪРЖАВНИК И ОПРАВЕТЕ ШИБАНАТА НОРМАТИВНА БАЗА. ДАЙТЕ НИ ГАРАНЦИЯ, ЧЕ ХРАНИТЕ, КОИТО ЯДЕМ СА ПРОВЕРЕНИ И НЕ СЪДЪРЖАТ БОКЛУЦИ, ЧЕ ВОДАТА, КОЯТО ПИЕМ НЕ Е ОТРОВЕНА С ХИМИКАЛИ ИЛИ ФИЗИЧЕСКИ ПРИМЕСИ, ЧЕ ДЕЦАТА НИ ЩЕ УЧАТ ПО ЕДНА РАЗУМНА ПРОГРАМА, КОЯТО ЩЕ ГИ НАПРАВИ ГОДНИ ЗА БИЗНЕС ОЩЕ ОТ ПЪРВИЯ ДЕН СЛЕД ЗАВЪРШВАНЕ НА ОБУЧЕНИЕТО ИМ И НЯМА ДА СЕ НАЛАГА ДА УСВОЯВАМЕ ЕВРОПЕЙСКИ И КАКВИ ЛИ НЕ СРЕДСТВА ЗА КВАЛИФИКАЦИИ И ПРЕКВАЛИФИКАЦИИ. ТОВА САМО ПОКАЗВА КАКВО ОБРАЗОВАНИЕ ИМАМЕ. КОНТРОЛИРАЙТЕ ПО-ДОБРЕ МОНОПОЛИТЕ, ЗАЩОТО СИ ПРАВЯТ КАКВОТО СИ ИСКАТ И НИ ПРЕЦАКВАТ С ВИСОКИ ЦЕНИ, КОИТО ВИЕ ИМ ПРИЗНАВАТЕ СЪС СИЛАТА НА АКТ НА ДЪРЖАВЕН ОРГАН. ПРОМЕНЕТЕ ЗАКОНИТЕ, ЗАЩОТО СЛЕД НЯКОЛКО ГОДИНИ НЯМА ДА ИМА ДРЕБЕН И СРЕДЕН БИЗНЕС И ВСИЧКИ ЩЕ РАБОТИМ ЗА КОРПОРАЦИИТЕ, А ТОВА НЕ Е ДОБРЕ КАКТО ЗА НАС, ПОТРЕБИТЕЛИТЕ, ТАКА И ЗА ИКОНОМИКАТА КАТО ЦЯЛО. СЕГА ЕНЕРГИЙНАТА СИСТЕМА Е ТОТАЛНО МОНОПОЛИЗИРАНА И ПРЕРАЗПРЕДЕЛЕНА. ТЕЛЕКОМУНИКАЦИИТЕ СЪЩО. ЖЕЛЕЗНИЦИТЕ - СЪЩО. АКО НЕ ЧЕТЕТЕ КАКВО КАЗВАТ ХОРАТА В БЛОГОВЕТЕ, ПОНЕ ЧЕТЕТЕ ДОКЛАДИТЕ НА ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ. ТЕЗИ НЕЩА ВИ ГИ КАЗВАТ ХОРАТА ОТ СЪЩАТА ТАЗИ ЕВРОПА, КОЯТО ПОСТОЯННО НИ ТИКАТЕ В ОЧИТЕ, ЧЕ ОДОБРЯВА ВАШИТЕ ДЕЙСТВИЯ.
ПОДОБРЕТЕ СИГУРНОСТТА КАТО ЦЯЛО В СТРАНАТА, ЗАЩОТО С ПОСТОЯННИТЕ СИ СПИРАНИЯ, КОИТО ДЕМОНСТРИРА КАТ САМО ПУНКТИРАТЕ АКТИВНОСТ И ОТЧИТАТЕ ДЕЙНОСТ. ПАРАМЕТРИТЕ НА СИГУРНОСТТА ТАКА НЕ СЕ ПОДОБРЯВАТ. НАЗНАЧИЛИ СТЕ ХИЛЯДИ ХАЛОГЪЗНИЦИ ДА НИ ПРОВЕРЯВАТ ДОКУМЕНТИТЕ КАТО ПО ВРЕМЕТО НА ЖИВКОВ.

МОГА ДА ИЗБРОЯ И ДРУГИ РАБОТИ, КОИТО СА ВАША РАБОТА. ХВАНЕТЕ СЕ ЗДРАВО И РАБОТЕТЕ. НЕ ИСКАМ ДА МИ СЪЗДАВАТЕ РАБОТНИ МЯСТА. ИСКАМ ДА НЕ МИ ПРЕЧИТЕ, АЗ ДА СЪЗДАВАМ РАБОТНИ МЕСТА. НЕ Е РАБОТА НА ДЪРЖАВАТА ДА СЕ БЪРКА В ИКОНОМИКАТА. СВЪРШЕТЕ ТОВА, КОЕТО Е ЛОГИЧНО ДА ВЪРШИ ДЪРЖАВАТА.

ВСИЧКО ДО КОЕТО СЕ Е ДОКОСНАЛА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА ГО Е РАЗВАЛИЛА. НИМА БОРИСОВ ОЧАКВА, ЧЕ МОЖЕ ДА СЪЗДАДЕ РАБОТНИ МЕСТА? ТОЙ АКО Е МОЖЕЛ, ДА БЕШЕ ГИ СЪЗДАЛ ДОСЕГА. КОЙ МУ Е ПРЕЧИЛ?
Категория: Политика
Прочетен: 580 Коментари: 2 Гласове: 2
Последна промяна: 07.09.2012 20:49
Търсене

За този блог
Автор: kolevdobri
Категория: Политика
Прочетен: 3197058
Постинги: 6871
Коментари: 4298
Гласове: 2399
Архив
Календар
«  Септември, 2012  >>
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930