Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.05.2011 02:17 - Доминик Строс Кан – толкова много глупост има в Америка, че се чудя, дали глупостта наистина не е един от критериите за икономически просперитет.
Автор: kolevdobri Категория: Политика   
Прочетен: 1101 Коментари: 5 Гласове:
2

Последна промяна: 24.05.2011 10:02


 

Бях в Америка преди години. Всичко чисто, подредено. Много дебели хора. Не се гледат в очите на улицата. Признак е на лошо възпитание. Не дай си може да погледнеш някаква жена. Смята се за посегателство спрямо личното пространство. Чудя се как се запознават тези хора, как се женят! Там жените правят избора, а мъжете чакат някоя булка да ги хареса. По-безопасно е. Няма как да осъдят жена за сексуален тормоз. Не е прието така. По-лесно е да осъдят мъж. Много адвокати. Като хиени дебнат да спечелят някой долар. Сами си търсят клиенти, като ги навиват да съдят някой, който им е крив. Ей така, за спорта.

И сега на темата. ДСК се къпе в банята, а камериерка му оправя леглото. И това се случва в скъп хотел! Живях за кратко в добър хотел във Вашингтон. Две седмици, но имам интересни впечатления. Камериерката ще ти влезе в стаята, само ако е 100 % сигурна, че няма никой вътре. Отвън трябва да има табелка с надпис - забранителният надпис е на червено картонче, а разрешителния за влизане е на зелено. Как пък на мен не ми се случи да изляза от банята и камериерка да оправя леглото! Повечето бяха баби мексиканки и не ставаха за друго, освен за оправяне на легла, ама както и да е. Със сигурност и дебелата африканка не е ставала за друго, ама явно шум може да вдига.

 

Всеки реномиран хотел би трябвало да знае, кога важен гост е напуснал стаята, за да може тя да се почисти. Такъв пунктаж досега не съм чувал. Наистина тези са изкукуригали. Чудесен начин за правене на кинти. Камериерката е разбрала, че това е знатният й шанс. Като не може да се изчука с ДСК, може да вземе мангизи като го оклевети. Имала брат, който бил свидетел. После се установи, че дебеланата се тъпче в неговия ресторант и той не бил нейн брат. Сега очаквам да отправят обвинение към ДСК, че е срал по непозволен начин в кенефа на хотела, като в същото време е изпитвал и сексуално удоволствие от срането. Американското обвинение трябва да го притисне и с въпроса, дали преди да си измие гъза е използвал тоалетна хартия. Това са важни въпроси за постигане на справедливост, които не бива да се пренебрегват. Все пак трябва да се изгради хармонично и демократично общество. И от друга страна, американците имат да връщат на поданиците на Де Гол, още от 68-ма година насам, затова, че си поискаха обратно златото, за това че ядат мазно и пият вино и не са дебели, за това, че здравеопазването им е безплатно и затова, че преди 200 години им са подарили една дебела склуптура, която американците са „боднали” на входа към пристанището на Ню-Йорк, без да подозират, че французите им се подиграват с това.

 

Но както и да е. Сега са на ход американците.





Гласувай:
2



1. pukamuli - Както и да си изиграят хода...
24.05.2011 12:52
ние,тъпаците от ЕС,ще им ближим дебелите задници!
цитирай
2. kolevdobri - Обява за търсене заместник на ДСК в МВФ
24.05.2011 16:24
"Търси се шеф на МВФ. Предпочитание имаме към педерастите или евнусите". Тъй като всички хотели ползват камериерки за оправяне на леглата, няма опасност да стане подобна грешка за в бъдеще. Възможно е да назначат и жена, преминала критическата възраст.
цитирай
3. kolevdobri - Пази боже от постановки.
05.07.2011 00:54
Както и предполагах - кучката от Гвинея била курва, решила да изкара малко повече пари, като натопи ДСК. Само орезилиха човека. Американска работа.
цитирай
4. kolevdobri - Като гледам кого избраха след това значи...
24.09.2012 22:02
kolevdobri написа:
"Търси се шеф на МВФ. Предпочитание имаме към педерастите или евнусите". Тъй като всички хотели ползват камериерки за оправяне на леглата, няма опасност да стане подобна грешка за в бъдеще. Възможно е да назначат и жена, преминала критическата възраст.


...са взели предвид моето предложение. Лагард ми изглежда точно такава.
цитирай
5. kolevdobri - И все пак...
01.12.2012 09:41
...черната маймуна ще вземе доста пари. Шантава работа - 6 милиона долара. Тази ще е най-скъпата проститутка на всички времена. И като похлупак на всичко, ДСК щял да вземе 3 милиона кредит и 3 милиона да заеме от бившата си жена!!! Установи се, че след като е бил финансов министър на света, трябва да иска пари на заем от бившата си жена!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kolevdobri
Категория: Политика
Прочетен: 3216728
Постинги: 6920
Коментари: 4320
Гласове: 2406
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930