Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.07.2011 01:35 - В България се субсидира всичко - деца, крави, селски къщи и какво ли не. Произвеждаме гласоподаватели, но не и данъкоплатци!
Автор: kolevdobri Категория: Политика   
Прочетен: 491 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 04.07.2011 02:06


В БЪЛГАРИЯ СЕ СУБСИДИРА ВСИЧКО – ДЕЦА, КРАВИ, СЕЛСКИ КЪЩИ И КАКВО ЛИ НЕ.

За пагубната роля на субсидиите в икономиката много добре знаят новозеландците. Преди около 25 години и те имаха силно субсидирано земеделие, високи вносни мита и какви ли не бюрократични ужасии. Там обаче се намериха хора, които казаха „СТИГА”. Който иска да произвежда, който иска не. И следствие на това, новозеландската икономика днес е една от най-конкурентноспособните. Затова тяхното земеделско министерство работи с персонал, колкото една рота войници, а нашето е колкото два батальона. Познайте кое е по-ефективно.

 

Та, новина за миналата седмица беше как една циганка е родила тризнаци, след като до този момент е успяла да роди 9 деца. Значи простата сметка сочи – „произвела” е 12 деца досега и сметката вероятно няма да е завършена напълно.

Нека да позная – това са поредната порция деца, които няма да завършат и основно образование, ще ходят да просят по улиците, някои от тях ще ни пребъркват джобовете в градския транспорт, ще кандидатстват за работа във фирмите по сметосъбиране и ще се редят на опашки за социални помощи години наред. А, да не забравя - бащата, също циганин, не се е оженил за майката. Тя се е възползвала от статуса си на много "самотна" майка и "много самотно" продължава да "помпа" от нашите пари. Докато в същото време бащата, също така много самотно прави поредните самотни деца. Каква въртележка. Не мога да се примиря с факта, че необразовани хора ни въртят на пръста си - въртят на пръста си тъпата ни политическа класа и тъпата ни държавна и общинска бюрокрация.

 

ТОВА Е РЕЗУЛТАТЪТ ОТ СУБСИДИРАНОТО ДЕТЕРАЖДАНЕ В БЪЛГАРИЯ. НЕ ЗНАМ ДАЛИ ПРАВИТЕЛСТВАТА ДОСЕГА СИ ДАВАХА СМЕТКА ЗА ЧУДОВИЩНАТА ГАВРА, КОЯТО СИ ПРАВЯТ С ГЕНОФОНДА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. ОТ ЕДНА СТРАНА ПРАВЯТ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО, КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ БЪЛГАРИ ДАНЪКОПЛАТЦИ ДА ОТИДАТ В ИСПАНИЯ, ГЪРЦИЯ, ИТАЛИЯ, АВСТРИЯ, БРИТАНИЯ И ДРУГИ ДЪРЖАВИ И ОТ ДРУГА, ЧРЕЗ ПОЛИТИКАТА СИ ТОТАЛНО ПРОМЕНЯТ КАЧЕСТВЕНИЯ СЪСТАВ НА БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ. НАЦИЯТА НИ ТОТАЛНО ОЦИГАНЯВА.

НАЦИЯТА НИ ОЦИГАНЯВА, БЛАГОДАРЕНИЕ НА СУБСИДИРАНЕТО.

Нямам нищо против децата да се подпомагат – в детските градини, в училищата. Да получават адекватно образование и медицинско обслужване. АМА ДА ПЛАЩАМЕ НА НЯКОЙ ЗА ДА РАЖДА – ТОВА СИ Е ЧИСТА ПРОБА ПРОСТОТИЯ. ПРЕВЪРНАХМЕ ЦИГАНИТЕ ВЪВ ФАБРИКИ ЗА ДЕЦА. С НАШИТЕ ПАРИ – НА БЪЛГАРСКИЯ ДАНЪКОПЛАТЕЦ. РАЖДАТ СЕ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ, НО НЕ И ДАНЪКОПЛАТЦИ. ЖАЛКО, НАЛИ.





Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kolevdobri
Категория: Политика
Прочетен: 3194712
Постинги: 6869
Коментари: 4294
Гласове: 2398
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031