Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.11.2011 17:01 - Станишев: Политиката на десните правителства не работи
Автор: kolevdobri Категория: Политика   
Прочетен: 1290 Коментари: 6 Гласове:
2



Къде г-н Станишев управлява дясно правителство? Правителствата на Франция, Великобритания, САЩ, Италия, Испания, Португалия и други държави са ЛЕВИ правителства. Понятията „дясно” и „ляво” се използват от политиците по съвсем недобронамерен начин. Дали са републиканци или демократи, няма никакво значение за САЩ. И едните и другите харчат парите на данъкоплатците на поразия и изземват функциите на частните лица. Демократите в Конгреса на САЩ са по-богати от републиканците. За какви десни правителства става дума тук?

Дори и най-богатият човек на Апенините – Берлускони, управляваше като типичен социалист и затова Италия е затънала в дългове. Това е комунистическо отношение към бюджета.

 

 

Правителствата и на Костов и на царя и на Станишев и на Бойко са ЛЕВИ правителства.

30% от всички, които получават заплата в БГ, получават заплата от правителството. Над 4 000 000 души от общо 7 000 000 население получава пари от правителството под различна форма. И ако това не е ляво управление!!!

 

Дясно управление има в Хонг Конг. Там всеки сам се осигурява за старини и си плаща здравни застраховки в различни фондове. Там има ИКОНОМИЧЕСКА СВОБОДА, която нашето ляво управление никога не ни е давало. Там има дясно правителство и затова са ДОБРЕ, за разлика от нас. Дясното правителство осигурява богатство и просперитет, защото се уповава на природни закони, а лявото правителство е дошло на власт за да краде, прикрито зад социални лозунги за справедливост в разпределението на благата.

 

Това г-н Станишев са фактите.  Социализмът в САЩ и Европа се провали, а не дясното управление. Дясно управление има Естония и Хонг Конг, които уверено вървят напред, за разлика от социалистическа Западна Европа.





Гласувай:
2



1. alchemist - Браво!
27.11.2011 17:19
Това е истината. Продължавайте напред.
цитирай
2. kolevdobri - Благодаря!
01.12.2011 23:47
Ама като гледам колко души са прочели този постинг и какво "внимание" е предизвикал, си давам ясна сметка, че комунизираните плебеи са взели превес у нас. Изобщо не им пука от нищо, важното е да стигнат до държавната заплата, държавната пенсия, държавните помощи, държавните субсидии. Все още не мога да определя, дали народът ни е достатъчно шибан, за да възприеме това държавно учение, че всичко зависи от държавата или държавните бюрократи са намерили страхотна машина за манипулиране на масите и създаването на една безплодна на идеи и действия маша, която за жалост обхваща милиони български граждани.
цитирай
3. alchemist - kolevdobri,
02.12.2011 20:29
добавям , вашият блог в любими. Ще се радвам поне малко да отворите очите на комунетата в блога.
цитирай
4. kolevdobri - Благодаря!
02.12.2011 21:05
Да отбележа, че дясно управление има и в Южна Корея. Затова е 14-та икономика в света, защото държавата плаща заплати само на 5% от всички заети, за разлика от нашите почти 30%. В голяма степен също е положението и в Япония.
Едно голямо изключение прави бюрокрацията на скандинавските държави, която е многобройна, но върши добра работа. Но това е малко по-друга тема.
цитирай
5. kolevdobri - Даже и в Хонг Конг няма капитализъм в чистия му вид.
08.12.2011 14:52
Четох някъде, че близо 50 % от жилищата в Хонг Конг са субсидирани пряко или косвено от държавата. Дори и там идеята за комунизиране на бюджета не е чужда, при положение, че този град със специфично управление на територията на Китай е постоянно даван за пример заради първото място, което неизменно печели в класацията за икономическа свобода. Дори и в най-свободните в икономическо отношение държави, призракът на комунизма витае в пространството. Също така не вярвах, че Великобритания също ще се комунизира в някаква степен, особено след управлението Тачър, но и това видях да се случва. Деликатното състояние на обществените взаимоотношения в случая може да ни изиграе лоша шега, когато конструираме краткосрочни цели. Да дадем пари сега на определени социални групи е най-лесният начин да спечелим избори и да загубим в бъдеще икономически предимства. Западните държави отдавна забравиха най-важния принцип, че капитализма не е толкова жесток, че да отказва парче хляб на нуждаещите се, особено, ако те не са станали твърде много. Парадоксалното състояние на проблема у нас е, че въпреки 350 хилядите безработни в страната, цялата ни държава е заровена в мръсотия и боклуци. За пример могат да се посочат отбивките на първокласните пътища, които са се превърнали в място за изхвърляне на какви ли не отпадъци. Да не говоря за хилядите незаконни сметища, така че се наложи една национална медия да организира доброволна кампания за почистването им. Какво излиза, че след като не можем да накараме безработните да почистят тези боклуци, ще трябва ние, работещите, да запретнем ръкави и да ги почистим. Е това е идиотска държава. За какво ни са тогава всички тези безработни?
цитирай
6. kolevdobri - Според Станишев, еврото било слабо, защото десните управлявали от 2 години в Европа.
17.12.2011 18:31
Какво друго да му кажа, освен, че мозъкът му е слаб. Ето, ще го запиша с големи букви, белким го прочете:
СТАНИШЕВ, В ЕВРОПА НЯМА ДЯСНО УПРАВЛЕНИЕ. БРИТАНСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО СТРОИ КЪЩИ ЗА БЕДНИ. БЕРЛУСКОНИ УВЕЛИЧИ ДЪЛГА НА СТРАНАТА, КАТО ХАРЧЕШЕ НА ПОРАЗИЯ ЗА КАКВИ ЛИ НЕ ГЛУПАВИ ПРОГРАМИ. СЕГА ЧЕТА, ЧЕ ИСПАНИЯ СЪЩО УВЕЛИЧИЛА ДЕЛА НА ДЪЛГА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО, СПРЯМО БРУТНИЯ ВЪТРЕШЕН ПРОДУКТ ДО БЛИЗО 80%. ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ Е СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ОРГАНИЗАЦИЯ, НЕЩО ПОДОБНО НА СИВ ОТ БЛИЗКОТО МИНАЛО. ТОВА, ЧЕ СЕ ДАВАТ ПАРИ ЗА РЕГИОНАЛНО РАЗВИТИЕ, ДА СЕ ПОСТРОИ ПЪТ ИЛИ МОСТ, ТОВА НЕ Е ЛОШО НЕЩО. ЛОШОТО Е КОГАТО ЦЕНТРАЛНАТА ВЛАСТ В БРЮКСЕЛ ПОЗВОЛЯВА ИКОНОМИЧЕСКИТЕ АГЕНТИ ДА СЕ ПОСТАВЯТ В РАЗЛИЧНИ УСЛОВИЯ - НА ТОЗИ ЩЕ ПОМОГНАТ ДА СИ ПРИБЕРЕ КАРТОФИТЕ, НА ОНЗИ ДА СИ НАПРАВИ КЪЩА, НА ДРУГ ДА СИ ИЗМАЖЕ ДОМА ОТВЪН, А НА ТРЕТИ, ДА СИ КУПИ СОФТУЕР. И СТАВА ТАКАВА ОБЪРКВАЦИЯ, ЧЕ МАЙКА ПЛАЧЕ. И ЗАПОЧВА ЕДНО КРАДЕНЕ И НАДКРАДВАНЕ И ЕДНА БЮРОКРАЦИЯ, ЧЕ ХОРАТА ВМЕСТО ДА ПРАВЯТ БИЗНЕС, ХАБЯТ ТВОРЧЕСКАТА СИ ЕНЕРГИЯ ЗА ДА УСВОЯВАТ ЛЕСНИТЕ ПАРИ ОТ БРЮКСЕЛ. Е КАК ДА ВЪРВЯТ ТОГАВА РАБОТИТЕ. И НА ТОВА ТИ, ГОСПОДИН СТАНИШЕВ, ДЕСЕН МОДЕЛ ЛИ МУ ВИКАШ. ТОВА СИ Е ЖИВ СОЦИАЛИЗЪМ, УПАДЪЧНА ИКОНОМИКА И АКО ДЪРЖАВИТЕ НА ЗАПАД НЕ ЗАПОЧНАТ ДА СЕ РАЗПРОСТИРАТ СПРЯМО ЧЕРГАТА СИ, ДЕПРЕСИЯТА ЩЕ СТАНЕ ХРОНИЧНО ЯВЛЕНИЕ КАТО ЧУМНАТА ЕПИДЕМИЯ ПО ВРЕМЕ НА СРЕДНОВЕКОВИЕТО - ХЕМ ДЪЛГО ПРОДЪЛЖАВА, ХЕМ И МНОГО ЖЕРТВИ ВЗЕМА.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kolevdobri
Категория: Политика
Прочетен: 3196449
Постинги: 6870
Коментари: 4297
Гласове: 2399
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031