Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.12.2011 20:48 - „ВАШАТА” ПОЛИЦИЯ ОТНОВО НИ „ОПАЗИ”. ОСОБЕНО СНОЩИ В СОФИЯ. ТАКА ХУБАВО НИ „ПАЗЕШЕ”, ЧЕ МОЖЕХМЕ ДА СЕ ТОПЛИМ НА ГОРЯЩИТЕ АВТОМОБИЛИ В МЛАДОСТ.
Автор: kolevdobri Категория: Политика   
Прочетен: 1855 Коментари: 8 Гласове:
2



ПОДПАЛИХА ДЕСЕТКИ АВТОМОБИЛИ В СОФИЯ. КАКТО НА ВСИЧКИ НИ Е ЯСНО, НЯМА ЗАЛОВЕНИ ВИНОВНИ. БРАВО НА ПОЛИЦИЯТА! ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ!

 

 

ОТНОВО ВИ ГОВОРЯ ЗА ТОВА, ЧЕ РАЗПОЛАГАМЕ С ЕДИН ПОЛИЦАЙ НА 300 ДУШИ НАСЕЛЕНИЕ. ПРИ ТОЛКОВА МНОГО ЧЕНГЕТА, ВЧЕРА ПОДПАЛИХА ДЕСЕТКИ АВТОМОБИЛИ В СОФИЯ. И НИКОГО НЕ СА ХВАНАЛИ.

 

Какво прави полицията? Работели по различни версии. Ами ако са били на улицата, където им е мястото, а не в канцелариите или в жилищата си при семействата си, все едно са обикновени чиновници, нямаше нужда да работят по различни версии.

Имаме толкова много полиция, че ако искат могат за „ЗАЧИСЛЯТ” по един полицай на всеки престъпник, който да му „диша във врата” 24 часа в денонощието.

ПОЛИЦАИТЕ НИ СА ПОВЕЧЕ ОТ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ И ВЪПРЕКИ ТОВА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ВОДЯТ В РЕЗУЛТАТА.

Днес за кой ли път обиколих почти всички улици на Дианабад в София. Отново не видях нито един полицай. А тук живеят десетки хиляди души. И в други квартали не е по-различно.

 

РАЗБИРАМЕ КОЛКО МНОГО ПОЛИЦИЯ ИМАМЕ ТОГАВА, КОГАТО ТРЯБВА ДА ПОСРЕЩНЕМ НЯКОЙ ДЪРЖАВЕН ГЛАВА В СОФИЯ. ТОГАВА НА ВСЯКО КРЪСТОВИЩЕ ИМА ПОЛИЦАЙ.

ДРУГИЯТ СЛУЧАЙ, В КОЙТО ВИЖДАМЕ НАИСТИНА, ЧЕ ПОЛИЦАИТЕ СА ТВЪРДЕ МНОГО Е ТОГАВА, КОГАТО ПРОТЕСТИРАТ.

 

ИЗГЛЕЖДА, ЧЕ КОГАТО ТРЯБВА ДА РАБОТЯТ СА МАЛКО. ТОГАВА НЯМАТ НИ КОЛИ, НИ БЕНЗИН НИ ОБУВКИ. ЖЕЛАНИЕ НЯМАТ И ТОВА Е ВИДНО. СЪЩО ТАКА НЯМА И НА КОГО ДА СЕ НАТЯГАТ ЗА СЛУЖБАТА СИ ОСВЕН ПРЕД НАЧАЛНИКА. МНОГО ВАЖНО, ЧЕ НЯКОЙ НА НЯКОГО ЗАПАЛИЛ КОЛАТА ИЛИ ОБРАЛ АПАРТАМЕНТА. ПОЛИЦАИТЕ НЕ ОТГОВАРЯТ ПРЕД ПОТЪРПЕВШИТЕ, ТАКА ЧЕ НЯМА СТРАШНО. ВРЕМЕТО СИ ВЪРВИ, РАБОТАТА НЕ СЕ ВЪРШИ, А ВРЕМЕТО ЗА ПЕНСИЯ ЕЙ СЕГА ЩЕ ДОЙДЕ, КАКТО И ЗАВЕТНИТЕ 20 ЗАПЛАТИ. И ТОВА КАТО БЛАГОДАРНОСТ, ЧЕ СА НИ „ОПАЗИЛИ” КОЛИТЕ, АПАРТАМЕНТИТЕ, ВИЛИТЕ, МАГАЗИНИТЕ, СКЛАДОВЕТЕ  И Т.Н.

ДА РАЗБИРА СЕ, ТЕ СА ОПАЗИЛИ НАШЕТО ИМУЩЕСТВО...ОТ НАС САМИТЕ.

 

ЕЙ СЕГА ДА ПУСНАТ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА ПЕСЕНТА НА ВЕСКО „НАШАТА ПОЛИЦИЯ НИ ПАЗИ”, КАК МИСЛИТЕ, КОЛКО ПСУВНИ ЩЕ СЪБЕРЕ МВР ЗА ЕДНА НОЩ.

 



Гласувай:
2



1. kolevdobri - Избиране на шерифи по места
02.12.2011 20:55
Ако хората имаха право да избират местния шериф и неговите заместници, дали щеше да се случи това в Младост? ЦЕНТРАЛИЗАЦИЯТА НА ПОЛИЦИЯТА И РАЗМИВАНЕТО НА ОТГОВОРНОСТТА В МВР Е ГЛАВНАТА ПРИЧИНА ЗА БЕЗХАБЕРИЕТО И НИСКАТА СТЕПЕН НА ЕФЕКТИВНОСТ НА РАБОТА НА ПОЛИЦИЯТА. ДАЙ ИМ САМО АКТОВЕ ДА ПИШАТ ЗА ПРЕВИШЕНА СКОРОСТ И ЗА ЗАБРАНЕНО ПАРКИРАНЕ. ЗАТОВА НАШИТЕ ПОЛИЦАИ СТАВАТ, ЗА ДРУГО - НЕ.
цитирай
2. kolevdobri - Тази нощ, пак запалени коли
03.12.2011 21:08
Отново се работи по различни версии. Пострадалите са от добри семейства. Пироман вилнее из София. Върви си човека и ей така, като император Нерон, решава да подпали туй онуй, за да се кефи след това като гледа как пламъците поглъщат поредния автомобил. Дано не започне да пали и къщите, че тогава става страшно. Да кажем, по един жилищен блок всяка вечер, за наказание на собствениците, че не са застраховани.
цитирай
3. kolevdobri - Сега пък запалени коли в кв. Люлин на столицата.
05.12.2011 09:41
И отново никой нищо не е видял, освен пламъци. Да отбележа обаче нещо интересно. Вчера за пръв път видях полицейска кола в кв. Дианабад. Голям успех!
цитирай
4. kolevdobri - Сега е ред нещо в центъра на София да пламне. Само там не са горяли скоро време коли.
05.12.2011 09:46
Дано в центъра на София някой джандар види кой пали колите. Баси и Фантомасът е този пироман - застраховател. Даже и полицията не успява да го види!!! Може би трябва в търсенето да се включат ДАНС, НСО, Гранична полиция, Инспекторатът на МВР и Инспектората по образование. Да не забравим и охранителната полиция на съдебната система, Екоравновесие и Граждани за повече демокрация. Баси и държавата сме...
цитирай
5. kolevdobri - Тази вечер "Западен парк", да се готви Центъра.
12.12.2011 09:22
Тази нощ /12.12.2011г./ в София пак подпалиха коли - този път в квартал "Западен парк" в София. Както казах вече, да се готви центъра.
Да не си кривя душата, видях двама пешаци полицаи в моя квартал. Забележителен напредък! И то в края на работното време. Нашето работно време, разбира се.
Ако аз си върша толкова неефективно работата както това прави българската полиция, отдавна да бяха ме изхвърлили. Жалко, че тези, които получават заплати от данъкоплатците не работят в условията на конкурентното начало и няма никакви критерии за оценка на работата.
цитирай
6. kolevdobri - Снощи са изгорели 4 автомобила в охраняем паркинг в Студентски град в София
14.12.2011 16:58
В същото време, сигурен съм, че полицаи са писали акт на някой шофьор за превишена скорост или за неправилно паркиране. Вчера видях трима полицаи на кръстовището на Г.М. Димитров и Никола Габровски в София, как си подмятаха от ръка на ръка палките. Вероятно са очаквали да пламнат още автомобила на това кръстовище. И въпреки всичко, което се случва в София, не забелязвам засилено полицейско присъствие по кварталите. Все едно нямаме полиция. Така изглеждат кварталите.
цитирай
7. kolevdobri - Според премиера, отразяването на палежите от медиите стимулирало някого да пали още и още.
16.12.2011 23:05
Страхотна логика! Чудесно! Няма да отразяваме в медиите нищо, защото така се стимулират престъпниците да правят още повече престъпления. Няма да отразяваме палежите, няма да отразяваме корупционните схеми, няма да отразяваме срастването на престъпност с органите на МВР. Колкото по-малко информация и на без това шибания народ, толкова по-комфортно ще бъде на управляващите. Интересно какво би казал настоящият премиер, ако беше кмет, а някой друг от друга партия управляваше България. Дали щеше да каже същото? Разбира се че не. На това му казвам политическо лицемерие.
Между другото, тази вечер /17.12.2011г./ видях по-засилено полицейско присъствие по улиците на София. И пак познатия подход - ще проверяваме колите, кой с колко кара, кой има документи, кой има застраховки, кой колко е пил. Едно и също нещо. И ако по случайност хванат някого, то е по СЛУЧАЙНОСТ.
Стигна се дотам, че хората да дават дежурство, за да си опазят колите. При толкова много полиция!
цитирай
8. kolevdobri - Бургас, Исперих, Силистра...
20.12.2011 09:11
Кой град или село следва? Досега проблемът беше локализиран в София. Сега се национализира. Е няма как, полицията е твърде далеко от хората. Нито на полицаите им пука за хората, нито на хората им пука за полицията. Отчуждението е част от политическата система, която са ни наложили управляващите. Така най-лесно се краде. От всеки, от всичко и по много.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kolevdobri
Категория: Политика
Прочетен: 3195850
Постинги: 6870
Коментари: 4296
Гласове: 2398
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031