Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.01.2013 12:16 - БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД НЕ МОЖЕ ДА РАЗБЕРЕ КОЛКО ТРУДНО Е ДА СТАНЕШ И ДА БЪДЕШ НАРОДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ.
Автор: kolevdobri Категория: Политика   
Прочетен: 834 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  1. 1.     Трудно е да заблудиш избирателя. Хем го представляваш, хем и не го представляваш. Хем искаш подкрепа от него, хем и никак не ти пука за него, след като получиш подкрепата.
  2. 2.     Трудно е да станеш народен представител, защото всички тези хора не са работили нищо кой знае колко и нищо кой знае какво в живота си. Те просто са политици по призвание. За друго не стават и ако не станат народни представители ще трябва да ходят на трудовата борса.
  3. 3.     Трудно е първо да намериш пътя към лидера, на който смяташ да си продадеш душата. Дали си направил правилен избор? Ами ако си сгрешил и този лидер се провали, а заедно с него повлече и теб? Затова казвам, че това е един много труден избор, от който зависи съдбата ти.
  4. 4.     Как, по какъв начин да засвидетелстваш неговото доверие? Такива качества като раболепие и послушание явно не са достатъчни. Трябват пари, връзки, влияние. Трябва ти спонсор, на който после да служиш и да заделяш от приходите си, за стореното ти добро. Трябва ти як спонсор.
  5. 5.     След това, ако все пак се озовеш в листите, ще трябва едно да говориш, друго да мислиш, трето да правиш. Само така се постига успех. Ако пък наистина си вярваш на лъжите, които плямпаш и накараш и избирателите да ти повярват, значи си изпечен политик и мястото ти е в Парламента.
  6. 6.     Като те изберат, ще трябва да се съобразяваш с много хора, да не кажа с всички. Ще трябва да лижеш и мажеш, да казваш по команда „да” или „не” в зависимост от предпочитанията и желанията на лидера или неговите протежета.
  7. 7.     За пред хората ще се караш с политическите си опоненти, но след препирнята в Събранието, ще отидете и ще се почерпите като колеги в ресторантчето зад сградата на Парламента и даже и ще спорите кой да плати сметката накрая. След това с чиста съвест пак можете да отидете да се „дърляте” един друг пред камерите по всякакви въпроси, които засягат изстрадалото ни отечество.
  8. 8.     Ще трябва да балансираш между личните си интереси и тези на интересите на лидерите. Може някой политически кръг да ти обещае власт и пари, ако подкрепиш други лидери или чужди идеи. Тогава трябва да внимаваш до каква степен това може да те злепостави пред тези, на чиято хранилка си сега. Това също е много труден избор, който се прави всеки ден, защото идват избори и трябва да имаш едно наум.
ИМЕННО ЗАРАДИ ТЕЗИ ТРУДНОСТИ, АЗ СЪЧУВСТВАМ НА НАРОДНИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ ЗА ТЕЖКОТИИТЕ, С КОИТО СЕ СБЛЪСКВАТ И КОИТО НЕ СТАВАТ ДОСТОЯНИЕ НА ИЗБИРАТЕЛИТЕ. ЗАТОВА, ПО ПОЧИНА НА ВЪТРЕШНИЯ МИНИСТЪР, КОЙТО ВЕЧЕ ЧЕТВЪРТА ГОДИНА ПРАВИ РЕКЛАМНА КАМПАНИЯ НА НИЩОНЕПРАВЕЩОТО ЗА НАС МВР И ПОСТИГНА НЯКОЙ И ДРУГ ПРОЦЕНТ НА „ПОВИШАВАНЕ” НА ДОВЕРИЕТО КЪМ ИНСТИТУЦИЯТА, ПО СЪЩИЯТ НАЧИН И НАРОДНИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ ТРЯБВА ДА СПОДЕЛЯТ СВОИТЕ ТРУДНОСТИ ПРЕД ИЗБИРАТЕЛИТЕ, ЗА ДА ПОЛУЧАТ ПОРЦИЯ СЪПРИЧАСТНОСТ И ДОПЪЛНИТЕЛНА ПОДКРЕПА ОТ ИЗБИРАТЕЛИТЕ. ВСЕ ПАК АКО ПОДКРЕПАТА ЗА ПАРЛАМЕНТА СЕ УВЕЛИЧИ ОТ „СМАЙВАЩИТЕ” 6% НА „НЕВЕРОЯТНИТЕ” 7%, ТОВА ЩЕ БЪДЕ ЯРКО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА СИЛАТА НА МОИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ.

ВСЕКИ, КОЙТО НЕ Е РАЗБРАЛ ТОВА ПОСЛАНИЕ ИЛИ СИ Е ПОМИСЛИЛ, ЧЕ ГО Е РАЗБРАЛ, НЕКА ПРОЧЕТЕ ТОЗИ ПОСТИНГ ОЩЕ ВЕДНЪЖ.АМИН!



Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kolevdobri
Категория: Политика
Прочетен: 3195249
Постинги: 6870
Коментари: 4296
Гласове: 2398
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031