Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.07.2014 14:41 - Ако държавата ти е измислила Епъл и Форд, Мерцедес и Ролс Ролс - всичко ти е позволено. Ако е измислила Москвич - винаги си виновен.
Автор: kolevdobri Категория: Политика   
Прочетен: 550 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 26.07.2014 14:45

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Забелязвам такава тенденция.

Германия произвежда мерцедеси. Колко от вас още винят Германия за десетките милиони жертви и за избухването на ВСВ? Всичко се забравя тогава, когато седнеш в мерцедеса, нали? Същото е с американците - ако си измислил Епъл, можеш да хвърляш бомби във Виетнам и още да не си се извинил затова, че джунглата там не е джунгла, да не говоря за милионите избити виетнамци.

Ако си произвел Форд Мустанг, можеш да си позволиш да нахълташ в Ирак и да объркаш страната за десетилетия напред и можеш да финансираш ислямски бунтовници в Сирия, че сега да се чудиш как да ги озаптиш. Също като талибаните в Афганистан.

Ако си страната на Хюлед Пакард, ИБМ или Майкрософт, можеш да си позволиш да точиш от петрола на Саудитска Арабия и хич да не ти пука, че там правата на жените са много по-ограничени, отколкото в Иран, например, но която страна е под мушката ти по ред причини.

Ако произвеждаш Кадилак, можеш да бомбардираш Белград, само защото смяташ, че сърбите са мръсници и никой да не може да ти държи сметка затова.

Ако произвеждаш Филипс пък, можеш да предоставиш правото на сърбите да изтребят хиляди босненци, само защото религиозните им представи се различават от твоите и да няма никакви последици. За какъв кур са били изпратени онези педераси, "сините" холандски каски в Босна, след като не са могли да предотвратят този масакр? И не само не са се опитали, направили са всичко възможно да предадат хиляди босненски мюсюлмани на паравоенни сръбски формирования, демек изпратили са ги на смърт с ясното съзнание, какво ще се случи. Или може би са изпратени там, да задоволяват хомосексуалните си потребности с нова "кръв", тъй като са разкрепостена нация и не се знае кой с кого се чука. Като гледам, вече се говори затова, че могат да се чукат и с децата си, ей така, за да ги възпитат по-добре за живота в полово отношение.


Време е Русия да престане да дънка водка като за световно и да намери друга идея за развитието си. Китай показа правилния път. Да седнат там и да намерят своето място в света на производството и търговията и да станат по-заможни и да произвеждат и да продават продукция, която няма да гледаш с отвращение, защото е произведена в Русия. Виждали ли сте кадри от мрежата, за Тойоти, произведени в заводите на компанията в Петербург. Ами те не приличат на нищо. Разлепена пластмаса, парчета плат, които стърчат отвсякъде, незавинтени болтове /това ми е познато отпреди години, когато си купих онзи таралясник - Лада/. Даже и фирма като Тойота, не са успели да ги накарат да бъдат внимателени, когато произвеждат. Нещо трябва да се направи, за да може светът да приеме руснаците като нация, която се старае и която може да прави продукти, които да се харесват на света.

Само тогава Русия може да бъде приета по света така, както приема Европа и САЩ. Само тогава тя може да прави глупостите, които през годините са правили европейските държави в Азия, Африка и Америка, без да има последствия за нея. Докато руснаците произвеждат не коли, а боклуци и докато правят само танкове и ракети, няма да получат "евалла" от света. Дотокава педераският свят ще им се присмива, ще ги посочва с пръст и ще им налага санкции.



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kolevdobri
Категория: Политика
Прочетен: 3195946
Постинги: 6870
Коментари: 4296
Гласове: 2398
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031