Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.09.2014 09:35 - Държавата произвежда лумпени, тарикати на дребно, професионални безработни и измамници, със скорост, опасна за бъдещето ни.3
Автор: kolevdobri Категория: Политика   
Прочетен: 356 Коментари: 0 Гласове:
1



  1. Създаване на сигурния кръг от гласоподаватели, които гласуват редовно на всякакви избори в подкрепа на политическите партии на статуквото. Това са циганското малцинство и турското малцинство, значителна част от пенсионерите и твърдия електорат, свързан пряко с партиите, заради привилегиите, които получава след изборите. Това са приблизително 50% от електората на България или около 3 милиона души. Статистиката показва, че в следващите години тази маса от неграмотни и лумпенизирани същества ще расте, като се има предвид нарастващия брой цигани, спрямо другото население в България, което нарастване се дъжи на социалните помощи за раждане и отглеждане на деца, както и на помощите за бедни, които под различна форма получава тази общност. БЕДНИТЕ ЛЕСНО СЕ ЗАЛЪГВАТ И УПРАВЛЯВАТ, ЗАЩОТО СА НЕИНФОРМИРАНИ, НЕГРАМОТНИ И ТЯХНОТО РАЗБИРАНЕ ЗА СВОБОДАТА Е КОЛКОТО Е РАЗБИРАНЕТО НА ПРАСЕТО ОТ КЛАДЕНЧОВА ВОДА;
  2. Другият сигурен кръг гласоподаватели са хората, които получават заплата от държавата. В България това са 600 000 души или малко под 1/3 от работещите. Това е голям потенциал за политици и бюрократи. Само хората, които са заети с поддържането на националната НЕСИГУРНОСТ са над 100 000 души. Това са верните кучета на властта. Там се влиза трудно и за всяко място се кандидатират над 150 кандидати. След като се влиза трудно, тези хора са лоялни на системата, защото могат и да изхвърчат от нея, ако проявят неблагоразумието да покажат надпартийна позиция или просто покажат, че законите трябва да важат за всички, включително и за управляващите. Направо си е подписал присъдата и всеки дръзнал да иска промяна на правилата бива изхвърлян от системата завинаги. А като те изхвърлят оттам няма привилегии - големи заплати, които дори частният сектор не може да даде, пълна липса на отговорност пред обществото, ако не си свършиш работтата както трябва, възможности за нерегламентирани връзки с престъпни лица и организации, които плащат за покриване на техните дейстивя и накрая, черешката на тортата - уволнение на 50 годишна възраст и изплащане на 20 брутни заплати за сметка на глупавите данъкоплатци. Затова тази общност от хора е сигурна от гледна точка на поддържане на статуквото. Те нямат интерес статуквото да се промени, защото ще трябва да започнат да работят за обществото, а това явно за тях не е особено привлекателно.
  3. И така, всички тези 600 000 души са против промяна на статуквото. Има още около 4 милиона души, които са комбинацията между уплашени за бъдещето възрастни хора и хора, които държавата ги е докарала до ситуация да не могат да живеят без нейната "помощ", както и масивното присъствие на неграмотните малцинства в избирателните списъци, като всички те вкупом нямат интерес от промяна на статуквото.

КАК ДА БЪДЕ ИЗВЪРШЕНА ТОГАВА ПРОМЯНАТА, ЗА КОЯТО ГОВОРЯ, СЛЕД КАТО СТОТИЦИ ХИЛЯДИ БЮРОКРАТИ, ПОЛИЦАИ, ВОЕННИ, СЪДИИ, ПРОКУРОРИ, РАЗНИ ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ, УЧИТЕЛИ, ЛЕКАРИ И ДРУГИ НА ДЪРЖАВНИ ЗАПЛАТИ, МИЛИОНИ ЛУМПЕНИЗИРАНИ ЦИГАНИ И БЕДНИ И ИЗСТРАДАЛИ ХОРА ОТ МАЛЦИНСТВАТА, МИЛИОНИ ПЕНСИОНЕРИ И ДРУГИ ТАКИВА, КОИТО ДЪРЖАВАТА СЪЗНАТЕЛНО Е ЛУМПЕНИЗИРАЛА И ПОДДЪРЖАЛА И УМНОЖАВАЛА ПРЕЗ ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ ГОДИНИ, ЯВНО НЯМАТ НИТО ИНТЕРЕС, НИТО ЗНАНИЯ, НИТО ЕНЕРГИЯ, ЧЕ ДА УЧАСТВАТ В ПРОМЯНАТА НА СТАТУКВОТО?


ЗНАЧИ ПОЛОЖЕНИЕТО Е БЕЗНАДЕЖДНО - НЯМАМЕ АРМИЯ, КОЯТО ДА НАПРАВИ ПРЕВРАТ, КАТО ПО ВРЕМЕТО НА КИМОН ГЕОРГИЕВ И В СЪЩОТО ВРЕМЕ ИМАМЕ СОЛИДНА ДЪРЖАВНА ПОЛИТИЧЕСКА КЛАСА И БЮРОКРАТИ И МИЛИОНИ ЛЕСНО МАНИПУЛИРУЕМИ ЛУМПЕНИ, ЗА КОИТО СОЦИАЛНАТА ПОМОЩ ОТ 110 ЛЕВА Е НАЙ-ВАЖНОТО УСЛОВИЕ ЗА ИЗКАРВАНЕ НА МЕСЕЦА.
Следваща статия.



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kolevdobri
Категория: Политика
Прочетен: 3217976
Постинги: 6920
Коментари: 4320
Гласове: 2406
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930