Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.04.2015 09:47 - Обществото изпълнява безропотно програмата за собственото си идиотизиране.
Автор: kolevdobri Категория: Политика   
Прочетен: 456 Коментари: 0 Гласове:
1



Какво жалко бъдеще ни очаква. На няколко пъти давам за пример филмът "Идиокрация". Това ни очаква. Неграмотно и затъпяло население с безличен поглед, смачкано от по-висши от него създания /политици и бюрократи/, обзето от страх за бъдещето си, обладано от овчедушие и конформизъм.


И тази тенденция малко или много я виждам и в други страни, не само в нашата. Виждам същите автомобили, които се движат по улиците, същите тъпи реклами на същите тъпи продукти, които се опитват и успешно ни продават, същите тъпи храни по супермаркетите, същите домакински уреди, компютри, телефони, таблети, същите измислени политически герои и същото обществено стадо, което като че ли се кефи на това, че го прекарват.

Виждам същите тотални идиоти като нас, българите, че някъде и по-големи от нас. Тотално идиотизиране.

НАРОДИТЕ СА ДОВЕДЕНИ ДО СТЕПЕН ДА ПОВЯРВАТ, ЧЕ НАИСТИНА НЯКОЙ ДРУГ ТРЯБВА ДА ВЗЕМА РЕШЕНИЯТА ВМЕСТО ТЯХ. КОЛКОТО ПОВЕЧЕ КОНФОРМИЗЪМ ОБЛАДАВА ДУШИТЕ НИ, ТОЛКОВА ПО-РОБСКИ И СТРАХЛИВИ СТАВАМЕ.

Искаме сигурност и спокойствие, но получаваме несигурност... ТОВА Е РЕЗУЛТАТ НА НЕОСЪЗНАТАТА ПРОДАЖБА, КОЯТО СМЕ НАПРАВИЛИ НА СВОБОДАТА СИ. ПРОДАЛИ СМЕ НЕЩО НА БЕЗЦЕНИЦА. И ТО НАЙ-ВАЖНОТО НЕЩО - СВОБОДАТА СИ. ОТТЪРГУВАЛИ СМЕ Я ЗА ПАРЧЕ ХЛЯБ И ЧУВАЛ С КЮМЮР.





Поверяваме парите на държавата си и не държим сметка за какво тя ги харчи;
Поверяваме здравето и живота си на измислени от същата тази държава доктори и приемаме, че е нормално едни 100 хиляди българи да си отидат преждевременно от тази земя заради болести;
Поверяваме децата си на учители, без да се замисляме дали тези учители самите нямат нужда от учители;
Поверяваме нашата безопасност в ръцете на органите на реда, на които на практика изобщо не им пука за нашата безопасност;
Поверяваме грижата за старините си на измислени от държавата социални институции, които отдавна са изхарчили парите, които сме им поверили за тази цел.


ИМА ЛИ НЕЩО, КОЕТО НЕ СМЕ ПОВЕРИЛИ НА ДЪРЖАВАТА И НА ДЪРЖАВНИТЕ ИНСТИТУЦИИ. МОЖЕ БИ ТРЯБВА ДА Й ПРЕДОСТАВИМ ВЪЗМОЖНОСТ И ДА НИ РАЗМНОЖАВА. КОЕТО ВСЪЩНОСТ ВЕЧЕ СЕ СЛУЧВА...



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kolevdobri
Категория: Политика
Прочетен: 3219607
Постинги: 6920
Коментари: 4321
Гласове: 2406
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930