Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.08.2015 09:27 - На този ден преди 20 години, 14 български войници изгарят като факли на околовръстното в София. Въпросът пак е Кой?
Автор: kolevdobri Категория: Политика   
Прочетен: 685 Коментари: 1 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Двадесет години разследването не можа да установи: Първо, каква е причината и второ откъде е идвал камионът им и къде е отивал.


Тази трагедия се случва по времето, когато лицето Жан упрваляваше България. Толкова противен човек! И толкова некомпетентен. Нищо не беше работил, освен книжен плъх в БСП. Поредната отрепка, която тогавашния кардинал на БСП - Лилов, спусна за председател на партията на конгреса. Та Жан в това време тропаше хоро в Копривщица, което беше главнаа новина на деня за продажната и проправителсвена телевизия БНТ.


Камионът естествено е руски и върви с бензин. Колко му трябва да се запали и да изгори бързо, особено, ако резервоарът е пълен.

И сега отново възникват въпросите, които не са получили отговор досега"
  1. Кой е наредил този транспорт на хора и дали са спазени указанията, съществуващи към момента. Тези, които сме били войници знаем, че по време на учение така ни превозваха - сядахме отстрани на пейки и така пътувахме. Но когао нямаше учение, нямахме право да се возим така по камионите;
  2. Откъде идва превоза - от казармата или от друго място. Толкова ли е трудно да се установи по документи. Ако е от казармата, то къде отиват тези войници. В камиона би трябвало да има пътен лист, а след като е изгорял, копие от него се пази в поделението, откъдето е излязъл. Значи тази информаиция е известна поне на армията.
Имайки опит, като човек, който е бил в казармата, ще ви кажа, за какво се използваше БЪЛГАРСКАТА НАРОДНА АРМИЯ, нали така се казваше онова нещо, в което губехме по 2 години от живота си, особено пък що се отнася за формированието, наречено строителни войски. Наред с плюсовете, които без съмнение има във всяко нещо, тези момчета се използваха за строителството на частни имоти, особено след прврата срещу Тодор Живков. След него даже и не се криеха и ходеха с униформите си по строежите. Всичко се беше разкапало.

То началниците използваха труда на младите още от училище, пък какво да кажа за армията. Колко частни лозя и ниви са изкопали студентите по това време, можете да се досетите сами. Та какво остава за армията, където принудата е още по-силна.



Единственото нещо, което искам да знам от тази случа е КОЙ Е БОГОПОМАЗАНИЯ ОТ ВЛАСТТА, НА КОГОТО ТЕЗИ ВОЙНИЦИ СА СТРОИЛИ КЪЩАТА. АКО ИЗОБЩО НЕ Е ПОЛУЧИЛ НАКАЗАНИЕ ОТ ВСЕВИШНИЯ, ЗАЩОТО ОТ СЪДА ЯСНО Е, ЧЕ НЯМА ДА ПОЛУЧИ.



Гласувай:
4



1. bojinkata - А дали не са били изпълнители и св...
11.08.2015 10:24
А дали не са били изпълнители и свидетели на нещо, което не е трябвало да се разчува!? Така и не се разбра, както си отбелязал, от КЪДЕ ИДВАТ?! Конспирацията говори за някакво злато, тонове! При всяко положение става въпрос за добре подготвена, организирана и проведена спецоперация за замитане на следи! Та едва ли са строили нечия къща!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kolevdobri
Категория: Политика
Прочетен: 3233879
Постинги: 6935
Коментари: 4324
Гласове: 2406
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930