Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.10.2017 10:01 - Съзнателно и целенасочено, нашето правителство създава лоши хранителни навици в децата ни.
Автор: kolevdobri Категория: Политика   
Прочетен: 199 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 17.10.2017 17:28


 https://www.24chasa.bg/novini/article/6500117

Ето ви една публикация. Родител, загрижен за здравето на детето си, е публикувал снимка, в която са показани закуските, които се дават за една седмица на детето му - кифла, баничка, милинка и т.н.

Това е целенасочена политика на българското правителство, за ДЕБИЛИЗАЦИЯ на българския народ. Човек, който яде такива работи, рано или късно се превръща в дебил. Не знам дали сте ходили да гледате, как се произвеждат тези кифли и баници. Ако сте малко гнуслив, никога няма да си позволите да си ядете такова нещо. А още повече, да дадете и пари за него. Това е "храна", която може да спаси живота ви, ако не сте яли нищо две седмици, но не е храна за ежедневна употреба. Никъде по дърветата не растат кифли и баници, та да ги дават на децата ни. Защо го правят? ПОРАДИ СЪЩАТА ПРИЧИНА, ПОРАДИ КОЯТО ЦЪРКВАТА НИ ГОВОРИ ЗА "ХЛЯБ НАЩ, НАСУЩНИЙ!"

На повърхността излиза разбирането за страданието, включително и преживян глад в човешката история, като се свързва хляба с идеята за ситостта. Но тази ситост е измамна. Тя идва от обстоятелството за трудната смилаемост на глутена и от свръхкиселинността на пшеницата, като основен продукт, от който се произвежда хляба. И така се получава зависимостта от този продукт. Естествено е да се получи зависимост от неестествени неща. Хлябът е неестествено нещо. А още повече, хлябът, получен след процес на рафиниране на пшеницата. Вижте какво се получава - първо, пшеницата е продукт, който е на практика завладял света - най-масовата селскостопанска продукция е под формата на пшеница и след това на царевица. Пшеницата е продукт, който е неприемлив за по-голямата част от хората, независимо от тяхната кръвна група, именно заради киселите си качества. И това, в комбинация с глутена, който стои в основата на "слепването" на продуктите, направени от бялото брашно - ето ти краен продукт, под формата на различни производни - хляб, кифли, милинки, баници и т.н., които хем ни разболяват, хем ни пристрастяват...


Какво нещо е формирането на обществените възприятия! Казва се - "Хайде да отидем да пием кафе", което означава, покана за разговори, флирт и т.н. Никой не се концентрира върху съдържанието на фразата, а върху подтекста - възможността за среща. И така кафето се налага като нещо, без което не можем - ако няма кафе, няма да има срещи и разговори. Същото е и когато казваме: "Хайде да изпушим по една цигара". Как пък да му се не види не си казваме: "Хайде да изпием по една вода" или " Хайде да изядем по една ябълка"!!! Защо сме избрали да формулираме обект на нашите желания, прикрит под формата на лоши работи?


Същото е и с програмата за закуски в българското училище. Ще им дадат кифли, които да объркат с мляко, което толкова много са го преработвали, че не е останало нищо живо в него. И чакаме от тези деца да са здрави и да ни гледат, като остареем. Те не могат себе си да гледат като пораснат, а ние очакваме да гледат нас!


А че е целенасочена политика, в това няма спор. Наслоените в главите ни неправилни практики се разпростират с шеметна бързина сред народонаселението. Стереотипи, създадени от всички нас...Които ни убиват бавно и мъчително.


Какво да се направи ли: Без нашето участие няма да мине.
Първо, да се дава гласност на това престъпление срещу нашите деца и срещу бъдещето ни като нация. Колкото повече хора получат тази информация, толкова по-добре. Второ, това е още един пример на замазване на работата от страна на държавата - тази зла мащеха, която ни тормози с "грижите" си, включително и с "грижите" си, да осигури кифли и банички, произведени по съмнителен начин, от съмнителни продукти /няма да се изненадам, ако там има и палмова мазнина/, на най-скъпото ни - децата ни. Гадно, та гадно. ВИЖДАТЕ ЛИ КАК НИ ОБИЧА ДЪРЖАВАТА! ОСИГУРЯВА НА ДЕЦАТА НИ БЕЗПЛАТНИ КИФЛИ! ТРЯБВА ЛИ ДА СМЕ БЛАГОДАРНИ НА НАШАТА ДЪРЖАВА ЗА ТЕЗИ НЕЙНИ "ГРИЖИ" ИЛИ ТРЯБВА ДА ХВАНЕМ ЗА УХОТО ТЪПИЯ ДЪРЖАВЕН ЧИНОВНИК ИЛИ ПОЛИТИК, КОЙТО ПРАВИ БИЗНЕС ЗА СМЕТКА НА ЗДРАВЕТО НА ДЕЦАТА НИ И ДА ГО НАТИРИМ В МИША ДУПКА.

Но кога най-после, там горе, в правителството, ще избират или ще избираме хора, които съзнателно и целенасочено ни тровят и манипулират, лъжейки ни, че мислят за нас? Да, наистина мислят - как да ни вземат парите, как да ни прекарат, как да ни тровят, скрити зад привидно благородната идея, че се грижат за нас. Нали разбирате разликата: "ще изберат" или "изберем"? Разликата е от земята до небето или обратното. БЕЗ НАШЕТО УЧАСТИЕ, БЕЗ ДА МИСЛИМ КАКВО ПРАВИМ И БЕЗ ДА ИЗИСКВАМЕ И ОТ СЕБЕ СИ И ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО СИ, НИЩО НЯМА ДА МОЖЕМ ДА НАПРАВИМ и ще мрем млади като мухи...


ИМАМЕ НУЖДА ОТ ОБЩЕСТВО, ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО, НЕПРИМИРИМО ОБЩЕСТВО, КОЕТО ЩЕ ИЗБЕРЕ ЧИНОВНИЦИ И ПОЛИТИЦИ, КОИТО НЯМА ДА ТРОВЯТ ДЕЦАТА НИ И НАС, САМИТЕ.



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kolevdobri
Категория: Политика
Прочетен: 3219748
Постинги: 6920
Коментари: 4321
Гласове: 2406
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930