Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.02.2018 18:35 - ДЖЕНДЪРПАТРИОТЪТ СИДЕРОВ УДАРИ ДЪНОТО: БЪЛГАРИЯ Е МОСТ МЕЖДУ ТУРЦИЯ И ЕС
Автор: elahikari Категория: Политика   
Прочетен: 352 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Персоната, която обикаляше като хун софийските улици и истерично скандираше „Бойко – к…о“, днес цъфна в БНТ и облиза ръката на господаря като мазен пудел. От някогашният яростен туркофоб нямаше и следа. В студиото укротено стоеше подмененият Сидеров, за когото Варна е мост между Турция и ЕС, Борисов е най-великият дипломат за всички времена и името му ще остане със златни букви в европейската история.

„Не е лошо Борисов да постави въпроса за тракийските имоти на Ердоган“, смирено промълви атакистът и пътьом отбеляза, че България изобщо не е корумпирана, щото тук цъфтят само рози.

А само преди три лета същият крещеше като избягал от психодиспансер пред МС, където си пиеха кафето султан Ердоган и Бойко ефенди.

Наистина, не е лошо политиците да се подлагат на психиатричен преглед, за да сме сигурни, че не им хлопа дъската. Защото нормален политик не може да сменя табелата си през четири години и убедено проповядва това, срещу което страстно се е борил.

Не е лошо политиците, ударили дъното, да бъдат прогонени от медиите и се показват само като отвратителен символ на безчестието.

Не е лошо нахлулите със сила в НАТФИЗ да получават диплома за „народен артист“ и се реализират като комедийни актьори в киното и театъра. Иначе ни чакат драми, изиграни от бездарни политици, годни само за граждански арести на Орлов мост, блъскане на бабички по границата и депортация на евродепутати в камионетки до Капъкуле.

Водещият не посмя да го пита що е укрил от Сметната палата галерията си за милиони и откъде пари за пищна сватба на пъпа на София, но простено да му е. И той семейство храни.

Сидеровата пледоария завърши с гениално политпрозрение – атакистът се родил като националист, след бракосъчетанието си със Симеонов и Каракачанов се преродил в патриот, но скоро ще е консерватор. Щото такава е еволюцията на джендърпатриотизма – днес сме едни, утре-други, а в сряда – от третия пол

Велизар Енчев
image




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: elahikari
Категория: Политика
Прочетен: 1819942
Постинги: 2299
Коментари: 1477
Гласове: 1565