Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.04.2018 09:19 - Правителството да каже точно каква раждаемост искаме.02
Автор: kolevdobri Категория: Политика   
Прочетен: 166 Коментари: 0 Гласове:
0



 Циганите имат нужда от българите, за да се възпроизвеждат. Те са като паразитите, които трябва да се "прикачат" към такъв приемник.

Българите нямат нужда от циганите, защото трябва да ги издържат.

Ако паразитите убият приемника, трябва да се търсят друг приемник. Като съсипят българите, те ще се нахвърлят на други народи, от които да смучат. Вече го правят, просейки из цяла Европа.


Всъщност, очаквам от финансовото министерство да ни каже: 
  1. КОЛКО ДАНЪЦИ ОТ ПЪРВИЧНОТО ПРОИЗВОДСТВО НА СТОКИ И УСЛУГИ ПЛАЩАТ ЦИГАНИТЕ? За пояснение, това че циганите купуват стоки и плащат ДДС на всяка покупка, всъщност означава, че те самите не плащат нищо, ако парите са добити от обществените фондове. Мен лично ме интересува, колко фирми на цигани има и какви данъци плащат на бюджета. Също така ме интересува, колко ДОД, данък здраве и социални плащания имат. Колко имуществени данъци плащат и колко данъци за прехвърлени имоти, тъй като тези данъци формират основните приходи на всяка една община.
  2. След това искам да знам, колко получават под различна форма от Републиканския бюджет, под формата на различни помощи и субсидии и колко получават от общинските бюджети. Към тези суми трябва да се прибавят и всички разходи, които се правят, за да може тази сган да се учи. Колко пари се харчат, за да се издирват децата им и да ги карат насила да посещават училище. Колко пари се плащат за охрана на гетата? Колко пари се плащат като разходи от обществото за насилието сред тях, за болничното лечение на пострадалите, за посещенията им в Бърза помощ и т.н.
  3. Накрая искам да знам, колко получават по различни европейски и неевропейски програми за интеграция и тем подобни глупости, от които видно е, че няма никаква съществена файда.
  4. Тоест искам да видя така нареченият цигански бюджет. Тоест колко пари внасят и колко получават от бюджета. БЕЗ ДА СЪМ ПРОРОК, ЩЕ СЕ УСТАНОВИ, ЧЕ ТАКА НАРЕЧЕНИЯТ ЦИГАНСКИ БЮДЖЕТ Е НА МИНУС С МИЛИАРДИ ЛЕВОВЕ, КОИТО ЕТНИЧЕСКИЯТ БЪЛГАРИН ПРЕДИ ВСИЧКО, ТРЯБВА ДА ПЛАТИ. ЗАЩО ЗА БОГА ДА ГО ПРАВИ? КАКВА БЛАГОДАРНОСТ ПОЛУЧАВА ЗА УСИЛИЯТА, КОИТО ПОЛАГА ЗА ИНТЕГРАЦИЯТА НА ТОЗИ ЕТНОСТ?
  5. Нека да започнем оттам. Първо да знаем за какви цифри става дума. След това да се питат самите български данъкоплатци, дали искат ТОЗИ МОДЕЛ ДА ПРОДЪЛЖАВА И ЗА В БЪДЕЩЕ И ДАЛИ ИСКАТ С ТЕХНИТЕ ПАРИ ДА СЕ ФИНАНСИРА ЦИГАНСКАТА РАЖДАЕМОСТ, ОТ КОЯТО НИКАКВА ФАЙДА ТЕ НЕ ВИЖДАТ. ВИЖДАТ САМО МРЪСНИ ГЕТА, НАСЕЛЯВАНИ ОТ ХОРА, КОИТО СА ХИЛЯДОЛЕТИЯ ИЗОСТАНАЛИ В СВОЕТО УМСТВЕНО И КУЛТУРНО РАЗВИТИЕ И НАЙ-ВАЖНОТО, НЕ ПРАВЯТ НИЩО, ЗА ДА ИЗЛЯЗАТ В ДУПКАТА, В КОЯТО САМИ СА СЕ НАТИКАЛИ. АКО ИМА НЯКОИ ОТ ТЯХ, КОИТО СА УМНИ, УПОРИТИ И НАЛОЖИЛИ СВОЕТО ИМЕ В ОБЩЕСТВОТО, ТЕ САМО ДОКАЗВАТ, ЧЕ СА ИЗКЛЮЧЕНИЯТА, КОИТО ПОКАЗВАТ ВЕРНОСТТА НА ПРАВИЛОТО - ЧЕ ТЕ НЕ МОГАТ ДА РОДЯТ, ОТГЛЕДАТ, ВЪЗПИТАТ, ОБРАЗОВАТ И ПОДГОТВЯТ ИНЖЕНЕРИ, ЮРИСТИ, ОТКРИВАТЕЛИ И НОВАТОРИ, КОИТО ДА ДАВАТ ТЛАСЪК НА ОБЩЕСТВОТО, ЗА ДА ВЪРВИ НАПРЕД.

Нямаме нужда от тяхната раждаемост, за да подобряваме демографските показатели на България. Аз поне нямам такава нужда, защото децата им не струват. Те нашите не струват, пък камо ли техните.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kolevdobri
Категория: Политика
Прочетен: 3218351
Постинги: 6920
Коментари: 4321
Гласове: 2406
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930