Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.04.2018 07:51 - СИРИЯ - МНОГО ВЪПРОСИ, МАЛКО ОТГОВОРИ.
Автор: kolevdobri Категория: Политика   
Прочетен: 101 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 16.04.2018 08:42


 Наслушах се на какви ли не коментари, във връзка с поредното англо-американо-френско "въздействие" върху Сирия.

Ето въпросите:
  1. Тези три държави, САЩ, Британия и Франция, НАШИ СЪЮЗНИЦИ ЛИ СА ИЛИ НАС НИ ИМАТ КАТО НА ПЕТЕЛА ЧОВКА? АКО СА НАШИ СЪЮЗНИЦИ, ЗАЩО НЕ НИ ПРЕДУПРЕДИХА, ЧЕ ЩЕ "МЯТАТ" РАКЕТИ В СИРИЯ?
  2. Тези три държави, членове ли са на НАТО? Ако са членове на НАТО, не би ли трябвало да интервенират, само под егидата на НАТО? Но за да го направят, трябва някой член на НАТО да е нападнат. Кой член на НАТО е нападнат и от кого?
  3. Шефът на НАТО, г-н Йенс, "подкрепял" ударите. Вместо да се почувства засегнат, че никой не го ебава за нищо, той "подкрепял" ударите!!!Белопишковецът не зададе нито един въпрос, на основата на кой законодателен акт трите велики сили "мятат" ракети в Сирия. Ако е заради спазването на човешките права, които са нарушени в Сирия, веднага да започнат да "мятат" ракети в Саудитска Арабия. Там жените нямат и половината права, които имат в Сирия. Ето ти истинска цел за обстрелване. Още повече, че там поне ракетите има какво да ударят, за разлика от разрушена Сирия.
  4. Президентът Тръмп, спазил ли е американското законодателство, защото той няма оторизацията на Конгреса, да води война със Сирия. Изстрелването на ракети срещу тази държава е война, независимо, че тя не е обявена официално. Същото важи и за британците и французите.
  5. Какви са доказателствата, за да се изпратят ракетите към Сирия? Съобщение от френското разузнаване! Чудесно, френското разузнаване гледа ЮТубата и констатира някои "несъвпадения" и това е основание, да се изпратят ракети за въдворяване на "мира" в Сирия. В същото това време, международна организация, която следи за неразпространяването на химическото оръжие е изпратила специалисти в Сирия, за да установи кой е изпалзвал химическо оръжие. Не можаха ли поне да изчакат заключенията на тази организация, още повече, че тя е към ООН, а в ООН командват американците. Това да изпратиш свои хора да констатират кой е използвал химическо оръжие и в същото това време да "мяташ" ракети там, си е чиста проба глупост и някакво младежко изхвърляне на стари години, както се казва.
  6. Последно, колко ракети са хвърлени и колко от тях "постигат целта си"? Нищо не разбрахме. При толкова много сателити и милиарди, които са хвърлени за контрол над света, сега виждаме, че нищо не може да контролират. Или не искат да ни покажат какво е станало там. Тръмп прави някакви бомбастични изказвания, че целите били постигнати, но не казва какви цели - американските или неговите лични цели или някакви бог знае какви цели, непознати на нас, обикновените граждани на страна, членка на НАТО.
  7. Ако ракетите трябва да поразят сгради, в които има съмнение за наличие на химическо оръжие, ТОВА ЛИ Е БЕЗОПАСНИЯТ НАЧИН ЗА НЕГОВОТО УТИЛИЗИРАНЕ? Интересна логика, не мислите ли?
  8. На нас, българите, Соломон ни казва, кой трябва да е на власт в Сирия и кой не трябва да е на власт, все едно той е народът на Сирия. https://news.bg/int-politics/v-siriya-nyama-da-ima-mir-dokato-asad-e-nachelo-ubeden-solomon-pasi.html

Само можем да си мечтаем изглежда за демокрация. Властта не произтича и не зависи от народа. Този случай с ракетите, които полетяха срещу Сирия, без оторизацията на народите на тези страни, чиито правителства са наредили тази операция, е поредното доказателство, че някой друг командва парадите по света, а не народите. На тях само им дават сметката за плащане.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kolevdobri
Категория: Политика
Прочетен: 3236859
Постинги: 6936
Коментари: 4324
Гласове: 2406
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930