Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.12.2018 08:51 - "Визия за България" на БСП - страхотна комбинация между лицемерие...18
Автор: kolevdobri Категория: Политика   
Прочетен: 99 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 04.12.2018 08:52


 

Всеки обаче ще пита, защо все пак някои от приказките на социалистите, така да се каже, ХВАЩАТ ДИКИШ"? Защото звучат красиво, като в приказките. Всеки знае, че такива програми няма да могат да се осъществят, защото са НЕПРИРОДНИ, НЕЕСТЕСТВЕНИ и не се съобразяват с ПРИРОДАТА НА ЧОВЕКА.


Ето например какво казват за развитието на изостаналите региони:

"УКРЕПВАНЕ НА МЕСТНАТА ИКОНОМИКА

  • Нови инвестиции – в индустриални паркове, в бизнес инфраструктура, в социални предприятия;

  • Привлекателна икономическа среда – преференции за местния бизнес по смисъла на ЗКПО и преференции от „Местни данъци и такси“ за първите пет години от съществуването на нова стопанска единица. Целеви инвестиционен фонд за МСП (осигуряващ безлихвени заеми);

  • Селско стопанство – подкрепено зеленчукопроизводство, овощарство, биоземеделие и животновъдство;

  • Туризъм – подкрепа на регионални туристически продукти."

    Кой за бога не иска да види в изостаналите региони, "нови инвестиции" и то в "индустриални паркове", нова "бизнес инфраструктура", че и инвестиции в любимите на социалистите "социални предприятия". На колко хора им текат лигите като им кажат, че могат да получат ПРЕФЕРЕНЦИИ, тоест някакви предимства пред другите. Хората се лъжат. Те не могат да направят връзка с централния мозък и да разберат, че в една икономика ще има справедливост, когато с цената на обществения ресурс се дава предимство на някого, друг ще остане без тези предимства. А ако в идеалния случай всички получат предимство, то предимството за някой вече няма да е предимство и няма да има смисъл. Щели да намаляват данъците за първите пет години. Щели да правят инвестиционни фондове, които да осигуряват безлихвени заеми...Пак възниква въпроса - ако има някой да дава безлихвени заеми на някой, всички ли ще могат да получат такъв? Ако да, то СОЦИАЛИСТИТЕ ПРЕДЛАГАТ ДА СЕ ЗАКРИЕ БАНКОВАТА СИСТЕМА. 

    И пак ще подкрепят. ТЕ КАТО ЧЕ ЛИ СА РОДЕНИ ДА ПОДКРЕПЯТ НА ДУМИ. ЩЕ ПОДКРЕПЯТ ГРАЖДАНИТЕ, СЕЛЯНИТЕ, ФИРМИТЕ, БИОЗЕМЕДЕЛИЕТО, ТУРИЗМА, НО НА ВСИЧКИ Е ЯСНО, ЧЕ НАКРАЯ ЩЕ ПОДКРЕПЯТ КОМУНИЗМА, ЗАЩОТО ДРУГО НЕ МОГАТ ДА ПРАВЯТ, ОСВЕН ДА КРАДАТ ОТ ВСИЧКИ НАС, ДА ПОДХВЪРЛЯТ ТРОХИ НА МАЛОУМНИЦИТЕ, КОИТО СА ТОЛКОВА ОГРАНИЧЕНИ УМСТВЕНО, ЧЕ НИКОГА НЯМА ДА РАЗБЕРАТ, КАК ГИ ЛЪЖАТ И МАНИПУЛИРАТ.


    ПИТАМ СЕ, КАКВО ЩЕ ПРАВИМ С ТОЛКОВА МНОГО ПОДКРЕПА, КОЯТО НИ ОБЕЩАВАТ СОЦИАЛИСТИТЕ!!! НИЕ ЩЕ БЪДЕМ НАЙ-ПОДКРЕПЕНИТЕ ГРАЖДАНИ И СЕЛЯНИ НА СВЕТА. КОЛКО МАЛКО НИ ОСТАВА ДА КАЖЕМ: ЗАПОВЯДАЙТЕ, ДАМИ И ГОСПОДА СОЦИАЛИСТИ, УПРАВЛЯВАЙТЕ НИ!!! НИЕ ТАКА И ТАКА СМЕ СВИКНАЛИ ДА НИ ПРЕЦАКВАТЕ ВИЕ И ПАРТИИТЕ, РОДЕНИ ОТ ПАРТИЯТА - МАЙКА,  ЗАПОВЯДАЙТЕ!





Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kolevdobri
Категория: Политика
Прочетен: 3217825
Постинги: 6920
Коментари: 4320
Гласове: 2406
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930