Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.06.2019 11:23 - Поредно докторско изобретение - профилактиката срещу Алцхаймер трябвало да започне на 50г. възраст!!!03
Автор: kolevdobri Категория: Политика   
Прочетен: 121 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 16.06.2019 15:35


 
  1. Всяко дете трябва да получи достъп до детска ясла, където трябва да се предлагат грижи, в това число и 24 -часови, ако родителят настоява. Тези детски заведения трябва да бъдат напълно безплатни за родителите. Детето трябва да получава необходимите грижи, храна, лекарства и т.н., без за това да носи отговорност родителят.
  2. Всяко дете трябва да получи достъп до детска градина, където трябва да се предлагат грижи, в това число и 24 часови, ако родителят настоява. Отново това ще бъде безплатно за родителите. Дрехи, храна, медицинско обслужване, възпитание, образование и т.н., трябва да бъде грижа да обществото. Детето трябва да бъде научено да плува, да пада и става както трябва, да се защитава, да общува с природата и да се оправя, когато е сред нея, да бъде обучено как да се държи на улицата, как да се предпазва и как да предпазва околните от неблагополучия. Децата трябва да бъдат научени да общуват помежду си, да работят в екип и в същото време да изявяват своята индивидуалност. Децата трябва да бъдат научени да поддържат физическа и духовна хигиена на тялото и душата. 
  3. Всички плащания, които са правени досега, във връзка с раждането и отглеждането на децата, трябва да бъдат обезпечени като данъчни облекчения. Тоест, няма да се превеждат никакви пари на никого повече и ще се спре с практиката, възрастни хора да ползват субсидиите за деца, за свои цели. Всеки ще получи право на данъчни отстъпки в размер на същата сума. Тук целта е и да се изсветлят доходите, защото ако искаш да ползваш данъчни отстъпки, трябва да имаш легален бизнес или заплата, върху която да се правят съответните начисления и отчисления. Тоест от отстъпки ще се ползват само тези, които плащат данъци. РАЖДАНЕТО И ОТГЛЕЖДАНЕТО НА ДЕЦА Е И ОТГОВОРНОСТ. НЯКОИ ГО ПРЕВЪРНАХА В БИЗНЕС, НА КОЕТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ СЛОЖЕН КРАЙ. 
  4. Децата учат и се възпитават до 8-ми клас, като след това влизат в профилиран профил за обучение по професии. Няма смисъл да учат 12 години, а след това да не могат да държат отверка в ръцете си или да са функционално неграмотни.
  5. След това, продължаването на обучението в университета ще бъде за сметка да държавата, само ако по време на обучението, студентът поддържа успех най-малко много добър 5, при съществуването на надеждни и обективни критерии и методи за оценка, намаляващи до минимум субективният фактор в оценъчния процес. Тези, които имат пари сами да си плащат обучението, също трябва да постигнат успех много добър 5, ако искат да продължат напред. НЕ НИ ТРЯБВАТ ПОВЕЧЕ НЕГРАМОТНИ СТУДЕНТИ С КУПЕНИ ДИПЛОМИ. ВРЕМЕ Е ДА ПОМИСЛИМ НАЙ-ПОСЛЕ ЗА КАЧЕСТВОТО НА ОБРАЗОВАНИЕТО В ТАЗИ ДЪРЖАВА И ДА СЕ ЗНАЕ, ЧЕ АКО СИ ЗАВЪРШИЛ БЪЛГАРСКИ УНИВЕРСИТЕТ, ТО ОЦЕНКИТЕ СА ТИ БИЛИ НАЙ-МАЛКО МНОГО ДОБЪР 5, НЕЗАВИСИМО КОЛКО ПАРИ ИМАШ. Имаме нужда от добро име по света. Иначе сме загубени.
  6. Да не забравя - здравното обучение продължава до последната година на обучение, като се започне от детската ясла, та чак до завършване на университета. На това му викам здравно възпитание и профилактика. ТОГАВА НЯМА ДА ИМА НУЖДА ДА ПРАВИМ КОНФЕРЕНЦИЯ ЗА ВСЯКА ЕДНА БОЛЕСТ. ТОГАВА ЩЕ ПРАВИМ КОНФЕРЕНЦИЯ ЗА ВСИЧКИ БОЛЕСТИ, ЗАЩОТО ДАЛИ ЩЕ СЕ ОТКЛЮЧИ ЕДНА ИЛИ ДРУГА БОЛЕСТ, ПРИЧИНАТА Е В НАРУШАВАНЕ НА ИМУНИТЕТА НА ИНДИВИДА.
  7. Четете философия, дами и господа доктори. Казвате, че високото кръвно бил едва ли не главният фактор за Алцхаймер. На каква база правите това твърдене? Тъщата ми умря с тежка форма на Алцхаймер, като кръвното й цял живот е било ниско. Учете какво се случва с цялото тяло. Това е космос, за който засега ВИЕ НЯМАТЕ РАКЕТА. ВМЕСТО ДА ГЛЕДАТЕ НАГОРЕ, В НЕБЕТО, ВИЕ РОВИТЕ В ЗЕМЯТА. ПЪТЯТ, ПЪТЯТ СТЕ СБЪРКАЛИ, ЗАЩОТО СТЕ СЕ УЧИЛИ ДА СТРОИТЕ КЪЩА БЕЗ ОСНОВИ. ОСНОВИТЕ НА ОБЩЕСТВОТО Е ФИЛОСОФИЯТА. АКО НЕ РАЗБИРАТЕ ОТ ФИЛОСОФИЯ, НИКАКВИ ДОКТОРИ НЯМА И ДА СТАНЕТЕ. ВМЕСТО ДА ЛЕКУВАТЕ ПАЦИЕНТИТЕ, ВИЕ ЩЕ СЪЗДАВАТЕ ПАЦИЕНТИ.
КОГАТО ЕДНО ОБЩЕСТВО ВЪРВИ ПО ГРЕШНИЯ ПЪТ, И БОГ НЕ МОЖЕ ДА МУ ПОМОГНЕ.




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kolevdobri
Категория: Политика
Прочетен: 3223810
Постинги: 6933
Коментари: 4323
Гласове: 2406
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930