Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Моят блог в Blog.bg
Автор: kolevdobri Категория: Политика
Прочетен: 3222809 Постинги: 6928 Коментари: 4323
Постинги в блога от 01.10.2014 г.
Впрочем става. Да яде помията, която му дават политиците. И да е доволен.


Вчера за пореден път наблюдавах домашните котки на село. Когато седнем на масата да се храним и те дотърчават и започват да мъркат и да се подмазват. Аз им изнасям "лекция". Говоря им като на хора.


"Уважаеми котки. Въпреки нашата привързаност към вас, и може би заради нея, аз ви призовавам да размърдате телата си и да изпълните своите природни задачи - идете и хванете по една мишка. Дори ще ви простя, ако не искате да я изядете. Просто я хванете и аз ще ви дам за награда саламче. Или нещо друго от нашата трапеза. Нали сте котки за бога, а не домашни свине, които се хранят от отпадъците, които вместо човек да изхвърля, е намерил по-добър начин да оползотвори. И като дойде Коледа, хоп - луканките са готови. Честна сделка - храниш някакво животно и след това той те храни. Та казвам на котките: Уважаеми котки, с какво вие допринасяте за просперитета на нашата общност? Нима направихте нашите загуби на земеделска продукция по-малки, като изгонихте сляпото куче, което изяжда голяма част от градинската продукция или намалихте броя на мишките, които оглозват царевицата и други растения, предназначени за изхранване на кокошките и прасето? Какъв е вашият принос? Има котки, които се подмазват на стопаните си не само, когато дойде време за ядене. А вие дори и това не правите. Кое е човещината в нашия случай - да ви оставим да бъдете котки или да ви превърнем в прасета, като ви храним с остатъците от трапезата си. Това, че храним две котки НЯМА ДА ПРЕДСТАВЛЯВА ИКОНОМИЧЕСКИ ПРОБЛЕМ ЗА НАС. МОЖЕМ ДА ХРАНИМ ЦЯЛА СЮРИЯ КОТКИ. ПРОБЛЕМЪТ НЕ Е ВЪВ ФИНАНСОВАТА ЧАСТ ИЛИ ПОНЕ НЕ Е В ПЪРВАТА ЧАСТ НА ЗАМИСЪЛА. ПРОБЛЕМЪТ Е, ЧЕ ПРИРОДАТА Е КАЗАЛА, ЧЕ ВИЕ СТЕ КОТКИ И ТРЯБВА ДА ЖИВЕЕТЕ КАТО КОТКИ. НО ТЪЙ КАТО НЕЩО СЕ Е СЛУЧИЛО - ДАЛИ НИЕ СМЕ ВИ РАЗГЛЕЗИЛИ, ДАЛИ ГЕНЪТ Е ПРОМЕНЕН - НО ВИЕ НЕ ИЗПЪЛНЯВАТЕ ПРИРОДНИТЕ СИ АНГАЖИМЕНТИ И НЕ СИ НАБАВЯТЕ САМИ ХРАНАТА, КОЯТО ЕДНО ДОМАШНО ПРАСЕ НЯМА КАК ДА СИ НАБАВИ САМО, ОСВЕН АКО НЕ ГО ПУСНЕШ В ЗЕЛЕНЧУКОВАТА ГРАДИНА, НО ТОГАВА ЗАГУБИТЕ ЩЕ СА ПОВЕЧЕ ОТ ПОЛЗИТЕ.

И така ден след ден, поколение след поколение, ние направихме от котките прасета. Променихме искаме или не, тяхната природна същност и нарекохме тази промяна ЧОВЕШКО ОТНОШЕНИЕ към животните.

Какво е да обичаш едно животно? Това означава ли, че трябва да го храниш и гледаш, да му направиш къщичка, като на птичките в някои паркове на страната, да го запознаеш с децата си, за да им прави компания, че дори и да му ушиеш и дрехи, каквито случаи виждам по софийските улици! Да обичаш котките си според човешките разбирания, е да ги превърнеш в прасета. Да ги накараш да забравят естествените си инстинкти. Такава гавра с природата си правим ние, хората.


И ето аналогията с политиците и държавата. Държавата е превърнала голяма част от народа в нещо като домашни котки. "Грижите" на нашата държава по отношение на народа са същите като нашите грижи за домашните котки. С израждане на поколенията, превръщаме котките в прасета, като в същото време държавата превръща народа си в нещо като безполезните котки - не му се работи, изтарикатил се е и чака само нещо да падне от масата, че да се нахрани и е склонен да изяде един "кютек" всеки ден, само и само да получи филийката хляб, натопена в остатъка от селската манжа. Не е ли противно всичко това?
Категория: Политика
Прочетен: 358 Коментари: 0 Гласове: 3
Последна промяна: 01.10.2014 16:43
Тази информация поражда много въпроси и заключения:
  1. Изборният ден е дълъг - цели 12 часа. Охраната включва мероприятия, които са поне 1 ден преди започване и 1 ден след приключване. Тоест, тези 20 000 полицаи ще работят на смени. Както всички знаем, престъпленията в такъв ден са малко. ЗАЩО ЛИ? Ами защото полицаите на на "терен", както се казва, а не изпълняват функциите на книжни плъхове по разни подразделения;
  2. Като изключим стандартните функции на гранична полиция и пожарната, всички други подразделения за оперативна работа са на улицата. За да се засили усещането за полицейско присъствие, в такива моменти пътната полиция се разполага предимно в населените места, като пренебрегва пътните участъци между населените места. Това е един от малкото случаи, в които ние, българските данъкоплатци, виждаме засилено полицейско присъствие. Малцина от нас обикновено си задават логичния в този случай въпрос: КАКВО ПРАВИ БЪЛГАРСКАТА ПОЛИЦИЯ, КОГАТО НЯМА ИЗБОРИ? ОТГОВОРЪТ Е - АМИ СКАТАВА СЕ;
  3. Нека зададем и още един важен въпрос: Какво правят останалите  37 000 служители на МВР? Защото въпросните 20 000 служители, които ще охраняват изборите включват оперативните служители и тези, които са така нареченият бек офис - тези, които поддържат и координират операциите в дирекциите на МВР. Ако в тези 3 дни ние можем да видим какво представлява истинско полицейско присъствие, възниква въпроса, защо всеки ден не е така? Вторият въпрос е, не е ли основното работно място на българския полицай - улицата и ако не е на улицата, къде е той в работното си време и не трябва ли работното време на полицията да е 24 часа в денонощието, както е преди, по време и веднага след приключване на изборния ден? Защо по време на такова събитие ние виждаме полицията, а през следващите дни МВР започва пак да се скатава, чак до някакво друго знаменателно събитие? И пак питам - какво правят онези останали 37 хиляди служители, които не са ангажирани с изборите? Ако допуснем, че 7000 са граничните полицаи и пожарникарите, какво правят останалите 30 000 служители? Това ли са чантаджиите в министерството? Които получават големите заплати, ще има претенции за 20 брутни заплати при уволнение и пенсия на 50 годишна възраст? Да си припомним на колко години се пенсионират полицаите в Норвегия - на 60 години. А на колко години се пенсионира полицаят, който не се занимава с охранителна дейност? На 63 години. Постоянно повдигам този въпрос, защото той струва на нас, българските данъкоплатци, стотици милиони левове всяка година. Пари, които можем да използваме по-рационално, вместо да ги даваме на МВР чантаджиите.
Категория: Политика
Прочетен: 197 Коментари: 0 Гласове: 1
Продължава политическата пошлост и няма шанс да спре.


Какво г-н Цветанов означава "разумно"? Според мен е напълно разумно, че ни излъгахте за френските парашутисти и досега не сме получили истинско и правдиво обяснение. Ако ни лъжете за това, как да ви повярваме, че не ни лъжете и за друго?


Докато бяхте на власт каква реформа направихте в МВР, така че тази институция да заработи както трябва? Влязохте в някакви разправии с доктори от Горна Оряховица и се забъркахте в някакви скандали с назначени съдии, които ви са приятели.



По ваше време МВР продължаваше да бъде онази централизирана институция, която само в министерството имаше приблизително 80 административни единици, повечето от които направени, за да се сложат наши хора или служители, навързани с други служители, така както са навързани свинските черва преди почистването им. Тогава си спомням, че доверието в МВР малко се повиши, благодарение на бясната ви пропаганда, че нещо се върши там. Да, ама нищо. Циганският терор продължава. Престъпността на белите якички - също. Жандармерия и полиция пази политици, а битовата престъпност е взела грандиозни размери.

За какво разумно гласуване става дума тогава?

За своя мандат не дадохте свобода на нас, гражданите на България. Понакупихте си това, онова, а ние си останахме също толкова бедни и несвободни.


България даже падна с две места по свобода на икономиката, по време на вашето управление. От 62-ро на 64-то. Значи "добре" сте ни управлявали. Централизирали сте ресурси и управленска мощ. Разпределяли сте държавни поръчки на точните фирми и лица. Административният тормоз не стана по-малък - поне аз не съм усетил такова нещо. Вместо да ни разрешите на нас да строим - лесно и бързо, вие направихте така, че вие самите да строите лесно и бързо - като физически лица или като държава, която харчи парите ни. Продължаваме да сме на жалкото 128 -мо място по достъп до строителни разрешения и на жалкото 113-то място по достъп до електричество. Не е ли срамно, по този показател да ни изпреварват страните от Африка? Какво е правил Плевнелиев в качеството му на строителен министър или Павлова, като негова заместничка, че не са се справили с това положение?


За какво "разумно" гласуване говорите г-н Цветанов? Нахвърлих ви само няколко щрихи, без да се напрягам и без да се подготвям предварително. Да не ви говоря затова, че нито една РЕФОРМА НЕ УСПЯХТЕ ДА ЗАПОЧНЕТЕ, КАМО ЛИ И ДА ЗАВЪРШИТЕ. Защо да ви се доверим пак? Защото другите са по-големи боклуци от вас ли? Страхотна логика наистина.




Категория: Политика
Прочетен: 190 Коментари: 0 Гласове: 1
http://www.dnevnik.bg/sport/2014/10/01/2390690_grigor_dimitrov_beshe_opredelen_za_nai-goliamata/?ref=rss


Форбс поставя в челната тройка на известните българи Григор Димитров, Кубрат Пулев и Димитър Бербатов.

Добре е да има успели българи. Но освен спортисти, НЕ МОЖЕМ ДА СЕ ПОХВАЛИМ С НИЩО ДРУГО.

Без да обиждам никого, единият от тях прехвърля едно празно топче от едната страна на корта към другата. Станал е много добър при това прехвърляне и благодарение на милиони хора без работа, които блеят и гледат как Григор прехвърля това топче насам натам, той става известен, богат, преуспял.


Другият е бияч от класа. Млати конкуренцията, та се не трае. Размахва юмруци и бие, та се къса. Страхотно нали? Успешен българин.


Третият рита празна топка по игрище с размери 100/50. Целта е тази празна топка да влезе в така наречената врата. Като влезе там, това е такова събитие, че все едно на пенсионерите са им дали по 20% увеличение на пенсиите.

НЕКА ТАКА ДА СИ ГО КАЖЕМ. БЪЛГАРИЯ ИМА ПОЛЗА ОТ ТАКИВА КАТО ГРИГОР, КУБРАТ И МИТКО. ТОВА СА ХОРА, КОИТО ПРАВЯТ ПАРИ, НЕЗАВИСИМО ОТ ТОВА, КАКВА Е ПОЛИТИЧЕСКАТА ОБСТАНОВКА В СТРАНАТА. ЗАЩОТО ПРАВЯТ ПАРИТЕ ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ. АКО ТРЯБВАШЕ ДА НАПРАВЯТ ТАЗИ СЛАВА И ТЕЗИ ПАРИ ТУК - В БЪЛГАРИЯ, ПИШИ ГИ "БЕГАЛИ".

ЗАЩО НЯМА ИЗВЕСТНИ БЪЛГАРИ ПРЕДПРИЕМАЧИ?

ЗАЩО НЯМА ИЗВЕСТНИ БЪЛГАРИ ПОЛИТИЦИ, НОСИТЕЛИ НА НОБЕЛОВИ НАГРАДИ И НА РАЗЛИЧНИ МЕЖДУНАРОДНИ ОТЛИЧИЯ?

ЗАЩО НЯМАМЕ ЖУРНАЛИСТ, НОСИТЕЛ НА ПУЛИЦЪР ИЛИ НА ДРУГА ПРЕСТИЖНА МЕЖДУНАРОДНА ЖУРНАЛИСТИЧЕСКА НАГРАДА?

ЗАЩОТО ВСИЧКО ТУК Е ОПОШЛЕНО ОТ ЦЕНТРАЛИЗИРАНАТА ПОЛИТИЧЕСКА СИСТЕМА, КОЯТО НЕ ДАВА ВЪЗМОЖНОСТ НА ОТДЕЛНИЯ ИНДИВИД ДА БЛЕСНЕ С КАЧЕСТВАТА СИ И С ВЪЗМОЖНОСТИТЕ СИ. ЗАТОВА.



ЗАЩОТО НИТО НА ГРИГОР, НИТО НА КУБРАТ, НИТО НА МИТКО ИМ ТРЯБВАТ РАЗРЕШЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА ИЛИ НА ПОЛИТИЧЕСКАТА КЛАСА, ЗА ДА УСПЕЯТ. ЗАТОВА.

НО ДОКАТО В СПОРТА Е ПО-ЛЕСНО, ЗАЩОТО ДА БЛЕСНЕ ЕДИН ЧОВЕК НЕ МУ ТРЯБВА ТОЛКОВА ПОЛИТИЧЕСКА ПОДДРЪЖКА, В БИЗНЕСА НЕ МОЖЕШ ДА СТАНЕШ НИЩО БЕЗ ТАКАВА ПОДДРЪЖКА. Е, ИМА И ИЗКЛЮЧЕНИЯ, НО ТЕ СА ТОЛКОВА МАЛКО, ЧЕ САМО ПОТВЪРЖДАВАТ ПРАВИЛОТО.
Категория: Политика
Прочетен: 256 Коментари: 0 Гласове: 0
Участници в него бяха: Йордан Цонев от ДПС, Янаки Стоилов от БСП, Радан Кънев от Реформаторите, някаква баба от Атака, госпожа от Герб, някакви младоци от АБВ и от някаква друга незначителна партия, Емил Димитров - ей него го забравих от кои е, ама кара да е весело.



Пълна бъркотия беше цялото предаване. Всеки приказва, всеки прекъсва другия - никакво уважение. Но да караме нататък. Освен неуважение към опонентите и към зрителите, имаше и такива залитания от ляво надясно и обратно. Говореха за какво ли не - за КТБ, хора, които нямат никакъв опит в банковите дела, за бюджета, за данъците и за какво ли още не.

Най-яростен беше Янаки Стоилов. Ако бях там, щях да му кажа - ти човече си от десетилетия в политиката. Беше подлога на кого ли не и ти си човекът, заради който трябваше цяла България да търпи онова комунистическо изчадие - Станишев, защото го подкрепяше през всичките му години, в които определяше приоритетите на България. Затова, покрий се някъде и поне имай малко чувство на срам.


Колкото и странно да звучи, най-подготвен беше Данчо Ментата. Какво нещо ей, да представляваш една крадлива партия и така успешно да защитаваш икономически и политически проекти. На него също бих му казал - ДПС е доказан играч на политическата сцена със схемите си за купуване на гласове. Етническият характер на партията не буди съмнение у никого. Задкулисието на агентите от ДС - Доган, Местан, Лютви и другите са показател за нечистоплътността както на хората, които ръководят партията, така и за политиките. Почистете си кочината г-да от ДПС или овчарника или както там му наричате вътрешния двор и тогава пречистени се появете пред електората. Знаем, че избирателите са ви доста прости и неграмотни, но освен тях има и други като нас, а ние засега все още сме повече. Не искаме повече тъпи номера от ваша страна.

Всеки от изказващите се имаше своите силни и слаби страни. Всеки казваше по някаква истина, но никой от тях НЕ ПОКАЗА СТРАТЕГИЧЕСКО МИСЛЕНЕ. ЕТО ВИ КАКВО Е СТРАТЕГИЧЕСКО МИСЛЕНЕ:
  1. Промяна в конституцията. Сега, единственото място, където в нашата конституция се използва думата "свобода" е свързано с текстове за лишените от свобода затворници. Представете си. Най-важната дума за просперитета на обществото се използва само за затворниците. ТОВА ПОКАЗВА, ЧЕ НИЕ НАИСТИНА СМЕ ЛИШЕНИ ОТ СВОБОДА, ДА УПРАВЛЯВАМЕ САМИ СЪДБАТА СИ И ЧЕ НАЙ-ПОСЛЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОТКЪСНЕМ ОТ ЗАДУШАВАЩАТА "ЛЮБОВНА" ПРЕГРЪДКА НА ДЪРЖАВАТА, КОЯТО НИ КРАДЕ ДЕСЕТИЛЕТИЯ НАРЕД, ОТНЕМАЙКИ НИ ПЪРВО СВОБОДАТА И ВТОРО, ПРАВОТО ДА ИМАМЕ ОПРЕДЕЛЯЩ ГЛАС ЗА ИЗБОР НА УПРАВЛЯВАЩИ И НА ВАЖНИ ЗА ОБЩЕСТВОТО ВЪПРОСИ;
  2. Промяна в Избирателния кодекс, който да въведе практиката на пряката демокрация на централно и местно ниво, чрез въвеждане на система за електронно гласуване. Тази нова система ще ни позволи да назначаваме и уволняваме висши държавни служители по всяко време на годината, без да се съобразяваме с нищо друго, освен с общата воля на избирателите;
  3. Няма и не може да съществува демокрацията, като форма на политическо устройство на едно общество при настоящата централизирана политическа, икономическа и фискална система. Държавата трябва да бъде децентрализирана, за да има шанс да се пребори за добро място в световното състезание между нациите. САМО ТОГАВА ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ КОЛКО МНОГО ПАРИ ИМАМЕ И КАК ТЕЗИ ПАРИ СЕГА СЕ КРАДАТ, БЛАГОДАРЕНИЕ НА ЦЕНТРАЛИЗИРАНАТА ДЪРЖАВНА МАШИНА И КАК ДО НАС СТИГАТ ТРОХИТЕ;
  4. СПРАВЕДЛИВОСТ - ВСИЧКИ ГОВОРЯТ ЗА СПРАВЕДЛИВОСТ. ЗА ЯНАКИ СТОИЛОВ СПРАВЕДЛИВОСТТА Е ДА СЕ ОБЛОЖАТ С ВИСОК ДАНЪК БОГАТИТЕ. ИНТЕРЕСНО ЗАЩО, СЛЕД КАТО НЕГОВАТА ПАРТИЯ НАПРАВИ ТОВА ОГРОМНО РАЗСЛОЕНИЕ В БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТВО? ЗА ХОРАТА ОТ НЕГОВАТА ПАРТИЯ СПРАВЕДЛИВОСТТА МИНАВА ПРЕЗ НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ, ТАКАВА, КАКВАТО ТЕХНИТЕ БАЩИ И ДЯДОВЦИ НАПРАВИХА ПРЕЗ 1949Г. В СЪВЕТСКА РУСИЯ ЗА СПРАВЕДЛИВО СЕ Е СЧИТАЛО ДА КОНФИСКУВАТ ЦЯЛОТО ИМУЩЕСТВО НА ЗЕМЕДЕЛСКИЯ СТОПАНИН, ЗАЩОТО СОБСТВЕНОРЪЧНО СИ Е НАПРАВИЛ МАШИНА ЗА МЕЛЕНЕ НА ФУРАЖ. ЗА НЯКОЙ СПРАВЕДЛИВОСТТА Е ДА ПОЛУЧАВАТ ПАРИ ОТ СОРОС И ДА ПРОКАРВАТ ИНТЕРЕСИТЕ МУ НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА. ЗА ДРУГИ СПРАВЕДЛИВО Е ЕДНИ ДА СЕ ИЗКЪРТВАТ ОТ РАБОТА, А ДРУГИ ДА СЕ СКАТАВАТ И ДА ПОЛУЧАВАТ ПОМОЩИ. ВСЕКИ СИ ИМА СВОИ РАЗБИРАНИЯ ЗА СПРАВЕДЛИВОСТ. ЗА МЕН СПРАВЕДЛИВОСТ ЩЕ ИМА ТОГАВА, КОГАТО НИЕ, ИЗБИРАТЕЛИТЕ ИЗБИРАМЕ ШЕРИФА, ПРОКУРОРА И СЛЕДОВАТЕЛЯ В НАШИЯ ГРАД. ТОГАВА, КОГАТО МОЖЕМ И ДА ГИ РАЗКАРАМЕ ОТ РАБОТА, КОГАТО ВИДИМ, ЧЕ ПРАВЯТ НЕЩО, КОЕТО НА НАС НЕ НИ ХАРЕСВА И СЕ ЗАИГРАВАТ С МАФИЯТА. ТОГАВА ТЕЗИ ХОРА ЩЕ РАБОТЯТ ЗА НАС, А НЕ ЗА СЕБЕ СИ И ЗА ПОЛИТИЦИТЕ ИЛИ МАФИЯТА, КАКТО ПРАВЯТ СЕГА. ТОГАВА ЩЕ ИМА СПРАВЕДЛИВОСТ. ВЧЕРА БЯХ НА СЕЛО И СИ ГУБИХ НЕРВИТЕ И ПАРИТЕ, ЗА ДА РАЗБЕРА, КОЙ Е ИЗСЯКЪЛ СЕМЕЙНИТЕ ГОРИ БЕЗ РАЗРЕШЕНИЕ И НЯМА ОТГОВОР НА ПОСТАВЕНИТЕ ОТ МЕН ВЪПРОСИ. ЗА МЕН НЕ Е НОРМАЛНО ВЪЗРАСТНА ЖЕНА ДА СИ СЛОЖИ НЕЗАКОННА ПУШКА ПОД ЛЕГЛОТО, ЗАЩОТО СЕ СТРАХУВА ОТ НАТРАПНИЦИ. ТОВА Е ПОКАЗАТЕЛ ЗА НЕСПРАВЕДЛИВОСТ, КОЯТО СЕ ПРОИЗВЕЖДА ОТ СЕГАШНАТА ЦЕНТРАЛИЗИРАНА СИСТЕМА НА МВР, ПРОКУРАТУРА, СЛЕДСТВИЕ, СЪДИИ И ИЗОБЩО ДЪРЖАВНИ И ОБЩИНСКИ СТРУКТУРИ. СЕГА НЕ МОЖЕМ ДА ВЛИЯЕМ НА ТЕЗИ ХОРА, ЗАЩОТО ТЯХНОТО НАЗНАЧЕНИЕ НЕ ЗАВИСИ ОТ НАШИЯ ГЛАС. СПРАВЕДЛИВО Е НИЕ ДА ИЗБИРАМЕ "КУЧЕТАТА" СИ, НИЕ ДА ГИ ХРАНИМ И НИЕ ДА ГИ НАПЪЖДАМЕ, АКО ТЕ НЕ НИ ВЪРШАТ РАБОТА. ТОГАВА ЩЕ ИМА СПРАВЕДЛИВОСТ. СПРАВЕДЛИВОСТТА ОЗНАЧАВА СИГУРНОСТ И ПОЧТЕННОСТ - В ЕЖЕДНЕВИЕТО, В РАЗМЯНАТА И ИЗОБЩО В ЖИВОТА. ТЪРЖЕСТВОТО НА СПРАВЕДЛИВОСТТА ЩЕ БЪДЕ ЗАБЕЛЯЗАНО ТОГАВА, КОГАТО ИЗЧЕЗНАТ ОГРАДИТЕ, КОИТО СМЕ ПОСТРОИЛИ, ЗА ДА СЕ ПРЕДПАЗИМ ОТ БАНДИТИТЕ;
  5. НЕКА ДА ПРЕСТАНЕМ ДА ПРОИЗВЕЖДАМЕ ХОРА - БОКЛУЦИ, ТАКА, КАКТО ПРОИЗВЕЖДАМЕ ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ. ВЧЕРА ГЛЕДАХ НАШИТЕ КОТКИ НА СЕЛО. ГОРКИТЕ, ЩЕ УМРАТ ОТ ГЛАД, НО НЯМА ДА ОТИДАТ ДА ХВАЩАТ МИШКИ, ЗАЩОТО ГЕНОМЪТ ИМ Е ПРОМЕНЕН ОТ НАС, ХОРАТА, КОИТО ГИ СЪЖАЛЯВАТ И ИМ ДАВАТ ХРАНА. СЪЩОТО НЕЩО НАПРАВИХА СОЦИАЛИСТИТЕ В ОБЩЕСТВОТО - НЯМА ГИ ДОБРИТЕ НРАВИ, ДОБРИТЕ МАЙСТОРИ И ХОРАТА, КОИТО СИ ВЪРШАТ ДОБРЕ РАБОТАТА. ВСИЧКО СЕ ПРАВИ ПРЕЗ ПРЪСТИ И ВСЕКИ ТРЯБВА ДА ГО ГЛЕДАШ В РЪЦЕТЕ. ДОБРЕ, ЧЕ НЕ ПРАВИМ С РЪЦЕ ДЕЦАТА СИ, ЧЕ НЕ ЗНАМ КАКВО ЩЯХМЕ ДА НАПРАВИМ. С ТОЗИ СОЦИАЛИЗЪМ ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕСТАНЕ. ЦЯЛАТА СИСТЕМА НА ОБРАЗОВАНИЕ И ВЪЗПИТАНИЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРОМЕНИ КОРЕННО. ДОКАТО ОСНОВЕН ЕЛЕМЕНТ В НАШЕТО ОБЩЕСТВО НЕ СТАНЕ ПОЛАГАНЕТО НА ВИСОКО ЕФЕКТИВЕН, СЪЗНАТЕЛЕН И КАЧЕСТВЕН ТРУД, ДОТОГАВА ЩЕ СМЕ ПОСЛЕДНАТА ДУПКА НА КАВАЛА НА ЕВРОПА.

СЕГА СТАНА ЛИ ВИ ЯСНО, ДАМИ И ГОСПОДА, КАНДИДАТИ ЗА НАШИЯ ГЛАС?
Категория: Политика
Прочетен: 370 Коментари: 0 Гласове: 3
Търсене

За този блог
Автор: kolevdobri
Категория: Политика
Прочетен: 3222809
Постинги: 6928
Коментари: 4323
Гласове: 2406
Архив
Календар
«  Октомври, 2014  >>
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031