Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Моят блог в Blog.bg
Автор: kolevdobri Категория: Политика
Прочетен: 3194879 Постинги: 6869 Коментари: 4294
Постинги в блога от 18.10.2019 г.


Наркозависимите се нуждаели от подкрепа, а не от наказание. Толкова много празни приказки. Ако искате да няма наркозависими, не оставяйте хората без работа. Човек без работа е изгубена кауза. Едни започват да правят революции, а други да се друсат. Някои правят революции друсайки се, а други, друсайки се мислят за революция.


И СТИГА СТЕ ГИ СЪЖАЛЯВАЛИ. ИМА ХОРА БЕЗ РЪЦЕ, БЕЗ КРАКА, ПАРАЛИЗИРАНИ, УМИРАЩИ С РАЗЛАГАЩИ СЕ ТРУПОВЕ. ОНЕЗИ СА ПРОСТО НАРКОМАНИ ИЛИ ПРОСТИ НАРКОМАНИ. НАКАРАЙТЕ ГИ ДА РАБОТЯТ, ДА СЕ ИЗМОРЯТ, ДА СЕ ИЗПОТЯТ, ДА СИ ЛЕГНАТ ИЗМОРЕНИ, С МУСКУЛНА ТРЕСКА...ДА ИМ СЕ ЗАТВАРЯТ КЛЕПАЧИТЕ ОТ УМОРА. БЕЗРАБОТИЦАТА Е ЗЛО. ВСИЧКИ БЕДСТВИЯ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО ИДВАТ ОТ БЕЗРАБОТНИТЕ. ХИТЛЕР, ЛЕНИН, СТАЛИН, СВРЕДЛОВ, ТРОЦКИ, МУСОЛИНИ, МАО ДЗЕ ДУН И ХИЛЯДИ ЗНАЙНИ И НЕЗНАЙНИ САТРАПИ СА БИЛИ БЕЗРАБОТНИ. НИЩОНЕПРАВЕЩИ ХОРА. НЕ ОСТАВЯЙТЕ ХОРАТА БЕЗ РАБОТА. АКО СТОЯТ БЕЗ РАБОТА, ТЕ ЩЕ ПРАВЯТ ПРОБЛЕМИ.



 http://bnr.bg/post/101179538/ulia-georgieva-narkozavisimite-se-nujdaat-ot-podkrepa-ne-ot-represia







Категория: Политика
Прочетен: 95 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 20.10.2019 11:05
 Няколко безработни хулигани вдигали хитлеристки поздрав на мача България - Англия. Какъв е толкова проблема. Стоичков плакал и предложил българските отболи да бъдат наказани да не играят в Лига Европа поне 5 години. Вестниците бъкат с информация по темата.


Ако имаше държава на мястото, щеше да хване тези гамени и да ги накара да работят половин година в полза на обществото, за да им дойде акъла в главата. Междувременно да ги вкара в една газова камера и да им пусне малко газ, ей така, за осъзнаване, не да ги убива и ако продължат да се държат като новоизлюпени хитлеристи, нека да им пусне малко повече газ, докато най-после тъпите им кратуни разберат, че с това шега не бива да се прави.

А в същото това време, ПРАВИТЕЛСТВОТО И БЪЛГАРСКИТЕ ИНСТИТУЦИИ ИЗХАРЧИХА ПОЛОВИН МИЛИАРД ЛЕВА. ПОЛОВИН МИЛИАРД ЛЕВА, А ТЪПИТЕ МЕДИИ СЕ СПУКАХА ДА ГОВОРЯТ ЗА РАСИСТКИ СКАНДАЛ. ТАКА СЕ ОТВЛИЧА ВНИМАНИЕТО ОТ ВАЖНИТЕ НЕЩА. НЕ Е ВАЖНО ДАЛИ СМЕ РАСИСТИ ИЛИ НЕ. ВАЖНОТО Е ДА СМЕ УСПЕШНИ В ИКОНОМИЧЕСКИ ПЛАН. ВАЖНОТО Е ДА НЕ ДОПУСНЕМ ПОЛИТИЦИ И ЧИНОВНИЦИ ДА НИ КРАДАТ.

И нека да не се притесняваме толкова от обвиненията - нито сме измислили първия концлагер, нито сме превозвали столетия наред роби, нито сме избили 100 милиона индианци. Колкото и да сме гадни или расисти, точно тези, които ни сочат сега с пръст, нека да видят какво са техните бащи и дядовци са сторили на света и поне малко да се засрамят. 
Категория: Политика
Прочетен: 285 Коментари: 2 Гласове: 0
 Днес говорих с него. Работлив. Умен. Предприемчив. Не стои без работа. Питам го, защо напуска, дали е само заради парите. Не, каза, че го смущава ОБЩАТА КАРТИНА.

Разбирате нали? Когато някой циганин напуска страната, защото в Англия ще вземе повече подаяния, отколкото в България не е страшно. Страшното е когато напускат хора с доход от 4000 лева, защото сега кралицата ще започне да получава пари от този човек, а не българското правителство.

Социализмът - социализмът ни убива бавно и мъчително повече от 70 години, та и до днес. Тук всичко се случва трудно. Все има някой да пречи. В един момент човек си казва - аз колко живота живея? Защо да се трепя в тази тъпа страна, в която нищо лесно не се получава и все ще се намери някой НА ВСИЧКИ НИВА, който да ти сложи прът в спиците на колелото, което въртиш.

Не знам и аз. От една страна си казвам, че всички, които напускат страната са ПРЕДАТЕЛИ, затова, че не са останали тук и не са се опитали да променят страната си към по-добро. От друга страна обаче, съм склонен да се съглася с тях, защото и на мен ми минават тези мисли през главата - да продам всичко и да се махна в някоя по-цивилизована държава. 

Преди време държах спестяванията си в левове. Всичко се сриваше, но аз продължавах да упорствам и държах спестяванията си в левове. Загубих. Вярвах в народа си, в страната си, в правителството си. И ЗАГУБИХ. Но пак останах. Идиот ли съм, какво съм? Хората бягат от кораба, когато потъва, няма значение дали им казват че са плъхове или не. Спасяват кожата си, спасяват живота си. А аз съм тук.

Има ли и други идиоти като мен, искам да разбера? Ще останат ли свестни хора в тази страна, която да я възродят? Или да идват окупаторите. Както се е случвало преди столетия.
Категория: Политика
Прочетен: 97 Коментари: 0 Гласове: 0
Търсене

За този блог
Автор: kolevdobri
Категория: Политика
Прочетен: 3194879
Постинги: 6869
Коментари: 4294
Гласове: 2398
Архив
Календар
«  Октомври, 2019  >>
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031