Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Моят блог в Blog.bg
Автор: kolevdobri Категория: Политика
Прочетен: 3214789 Постинги: 6917 Коментари: 4319
Постинги в блога от 12.02.2017 г.
 Какво демократично има в това, една шайка бандити да сменя във властта друга шайка бандити? С подкрепата на част от народа, онази, немислещата, безмозъчната, простата и недостатъчно образованата, да не кажа, неграмотните тъпунгери и милионите изкуфели старци, за които свободата вече няма никаква стойност, пред алтернативата да гласуват за този, който им обещае увеличение на пенсиите с 10 лева.


България е недемократична страна. Изборите са имитация на демокрация. Всички го знаят и виждат, но промените стават трудно, защото знаещите, можещите, умните и способните се правят на интересни и не заявяват открито твоите претенции както го правят простите, бедните и неграмотните. ВЛАСТТА УГАЖДА НА ТЕЗИ, които вдигат ШУМ. Умните, интелигентните и образованите не вдигат шум и странят от политическия живот. Така те се прецакват, защото след това ги карат насила да издържат онези, шумнити прости и необразовани.

ДЕМОКРАТИЧНО ИЛИ НЕ, ПАРИ ВИНАГИ ЩЕ СЕ НАМЕРЯТ. РАЗЛИКАТА Е В ТОВА, ЧЕ В УСЛОВИЯТА НА ДЕМОКРАЦИЯ, КАКВОТО УСЛОВИЕ НИКОГА НЕ Е ИМАЛО В БЪЛГАРИЯ, ПАРИТЕ ПО ПРЕЗУМПЦИЯ СА ПОВЕЧЕ, ОТКОЛКОТО В УСЛОВИЯТА НА ЦЕНТРАЛИЗИРАНА ВЛАСТ, ТОТАЛИТАРИЗЪМ, СОЦИАЛИЗЪМ ИЛИ ТАМ В КАКВОТО ЖИВЕЕМ ОТ ДЕСЕТИЛЕТИЯ НАРЕД. О, НЕЩАСТНИ БЪЛГАРСКИ ИЗБИРАТЕЛЮ, РАЗБЕРИ НАЙ-ПОСЛЕ, ЧЕ В СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ДЪРЖАВА НАЙ-МНОГО ДА ПОЛУЧИШ ПАРИ, С КОИТО НЯМА ДА МОЖЕШ ДА СИ КУПИШ НИЩО, ЗАЩОТО САМАТА ИДЕЯ ЗА СОЦИАЛИЗМА СЛАГА НУЖДАТА ПРЕД ПАРИТЕ. ОСВЕН ТОВА, СОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА ДЪРЖАВА ИМА НУЖДА ОТ БУДАЛИ,  КОИТО ДА БАЧКАТ БЕЗ ДА ПИТАТ, ЗА ДА МОГАТ ФЮРЕРИТЕ ДА ЛАПАТ И ДА ДАВАТ САМО АКЪЛ.  ОТ ТАКОВА ЛИ ОБЩЕСТВО ИМАТЕ НАЛЕЖАЩА НЕОБХОДИМОСТ? 

По-голямата част от българското население получава пари, заради социалния си статус, а не за компенсация на нещо, което е предоставила на обществото. Десетки милиарди се акумулират със системата на принудата и десетки милиарди се получават без да има възмезден поток насреща. Разбирате ли защо политиците предлагат пари, а не свобода?  Защото е по-лесно да откраднеш от едни част от дохода им и то напълно "законно", да дадеш някакви трохи на бедните, за да ги залъжеш и да заделиш за себе си по-големия пай. Точно така е устроена политическата система у нас. Няма място за свобода, защото тогава парите ще трябва да се заслужат. Трябва да се работи за тях, а не да се стига до тях с власт, политическо влияние или с насилие.
Категория: Политика
Прочетен: 1000 Коментари: 2 Гласове: 2
Последна промяна: 12.02.2017 10:01
Търсене

За този блог
Автор: kolevdobri
Категория: Политика
Прочетен: 3214789
Постинги: 6917
Коментари: 4319
Гласове: 2406
Архив
Календар
«  Февруари, 2017  >>
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728