Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Моят блог в Blog.bg
Автор: kolevdobri Категория: Политика
Прочетен: 3196362 Постинги: 6870 Коментари: 4297
Постинги в блога от 16.03.2012 г.

Ей циганета, не се излагайте повече. Не излагайте и нас българите. Стига сте ходили като някакви коледари по света, с надеждата някой да се хване на циганските ви молби да инвестира в България. Всички знаят, че комбинацията - ниски данъци, евтини курви и алкохол и вечно намръщени и отрицателно настроени граждани, които те изяждат от завист, не е най-доброто нещо, което дава естествено негативно отражение на инвестиционния климат.

Няма смисъл да се мотаете по света. СЕДНЕТЕ СИ НА ДУПЕТАТА И НАЙ-ПОСЛЕ ЗАПОЧНЕТЕ ДА РАБОТИТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ.

НЕ НИ ТРЯБВАТ НИТО КАТАРСКИТЕ ИНВЕСТИЦИИ, НИТО МАТАРСКИТЕ ИНВЕСТИЦИИ. ТРЯБВА НИ ДА ОЗАПТИТЕ ВЕЧНО НЕНАЯЛАТА СЕ БЪЛГАРСКА АДМИНИСТРАЦИЯ И ДА РАЗКАРАТЕ ПОЛОВИНАТА ОТ НЕЯ НА ТРУДОВАТА БОРСА. ТРЯБВА ДА ГАРАНТИРАТЕ СВОБОДАТА НА ИКОНОМИЧЕСКАТА ДЕЙНОСТ, ДА НАМАЛИТЕ РОЛЯТА НА ДЪРЖАВАТА В ИКОНОМИКАТА, ДА НАПРАВИТЕ ДЪРЖАВНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ ПРОЗРАЧНА ЗА ГРАЖДАНИТЕ И ДА РАБОТИТЕ ЗА ТОВА, В НАЙ-КРАТКО ВРЕМЕ ДА ПРЕМИНЕМ ОТ ЛЪЖЕДЕМОКРАЦИЯТА КЪМ ИСТИНСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ. А ТЯ Е НАЛИЦЕ ТОГАВА, КОГАТО ВАЖНИТЕ ПРОБЛЕМИ НА ОБЩЕСТВОТО СЕ РЕШАВАТ НЕ ОТ ЕДИН ЧОВЕК, А ОТ СУВЕРЕНА.

ТАКА РАБОТАТА ЩЕ СТАНЕ. А НЕ КАКТО Я КАРАТЕ СЕГА. ВСЕ ЕДНО ЖИВЕЕМ ВЪВ ВРЕМЕТО НА ТОДОР ЖИВКОВ. СЪЩОТО ШМАТКАНЕ НАСАМ НАТАМ ПО ЧУЖБИНА И ТО ВЪВ ВРЕМЕ, КОГАТО НАЦИОНАЛНАТА ИКОНОМИКА АГОНИЗИРА ОТ ТЕРОРА НА АДМИНИСТРАЦИЯТА.


Категория: Политика
Прочетен: 1260 Коментари: 3 Гласове: 6

Само Иво Прокопиев може да ни донесе така мечтаната свобода на икономиката. Той е велик икономист от Сингапур и може само за няколко години да направи от България, Сингапур на Балканите.

 

Само Огнян Донев може да реформира министерството на здравепогазването, защото ако стане министър, ще го е срам да продава вече лекарствата с надценка и ще ги дава на фабрично заводски цени. За да спестят от пенсиите си, всички пенсионери ще бъдат допуснати да пазаруват илачите от самия завод. Това ще даде възможност на милиони хора да си купят със спестените пари, допълнително количество хляб и мляко. Между впрочем служителите на министерството спокойно могат да се преместят в сградите на Софарма, на бул. Драган Цанков. Така и така работят за Донев, поне да не им плащаме високите разходи в центъра на София.

 

Как не сме се досетили по-рано за такъв уникален ход, с който едновременно да оправим и икономиката и здравепогазването?


Категория: Политика
Прочетен: 651 Коментари: 0 Гласове: 1
Търсене

За този блог
Автор: kolevdobri
Категория: Политика
Прочетен: 3196362
Постинги: 6870
Коментари: 4297
Гласове: 2399
Архив
Календар
«  Март, 2012  >>
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031