Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Моят блог в Blog.bg
Автор: kolevdobri Категория: Политика
Прочетен: 3223929 Постинги: 6933 Коментари: 4323
Постинги в блога от 20.03.2012 г.

Страхотен подбор имат в американската армия! Да не ги приемат в зависимост от това кой колко дългове има? Идеално, в условията на криза американската армия не би трябвало да има проблеми с набирането на персонал – толкова много заборчняли има.

Бил брокерче човекът, амо не му спорял бизнеса. Не стига, че загазил, ами и повлякал и други хора, като им похарчил парите за едното нищо. Решил, че това, което не е могъл да направи с акъл, може да го направи с пушка. За негова радост, приемната комисия в американската армия не е толкова прецизна в избора си и го приема. Изкарва някакъв курс и го хвърлят в чукарите на Афганистан, за защитава мирните американци от надвисналата терористическа заплаха, скрита дълбоко в планинските чукари на тази дива пустош.

 Една вечер превъртял, заради чувството за вина и е решил да поизтрепе малко хора, белким му олекне. Не е ясно обаче, защо не е изтрепал от своите, след като се опитват да го изкарат психар? Значи може да различи своите от чуждите.  И също не е ясно, защо поне не е постъпил като истински криминален тип, да потърси някой богаташ авганец и да му свети маслото, като му прибере пендарите или парите от дрогата, защото с какво друго да се занимават там хората, освен с наркотици. Вместо да постъпи като разумен бандит, той излиза от базата въоръжен до зъби и започва да убива наред. Че не му стигнал самият факт, че отнема живот, ами и започнал да пали телата.

Напомня ми за често случващото се в Америка - психясване на отделни хора, които ей така, заради собственото си его или разочарование могат да изтрепят една детска градина деца, да влязат в супермаркет и да стрелят наред, да влязат в службата и да пръснат черепа на първия срещнат, защото не са задоволни от работата на климатика там и ред такива глупости. Плюскат като прасета, дебелеят, стоят пред телевизорите, където всекидневно ги облъчват с какви ли не предавания, мързи ги една метрична система да изучат, пък камо ли нещо друго. Нацията с най-голям брой дебели хора /около 240 милиона/, издържа още 50 милиона бедни, които се хранят с купони, предоставени от американското правителство. Парадоксалното в случая е, че купони за храна получават и хора, които са прекомерно дебели, с НАДЕЖДАТА ДА СТАНАТ ОЩЕ ПО-ДЕБЕЛИ. И после се чудят, защо Америка има проблеми.

Мисля си, че Америка е толкова много хормонизирана, толкова много затлъстяла, толкова много отровена от некачествена и излишна храна, че хората лесно могат да превъртят. Американците започват да приличат на колите си – големи, тромави и нискоефективни. И перкулясали. Време е да им се отнеме евтината хормонизирана и консерванизирана храна, и да им се отнемат оръжията, че злоупотребяват както с едното, така и с другото. Че както е тръгнало ще изтрепят още много хора.

Колкото и да сме зле ние българите, надали сме способни на такава дивотия.


Категория: Политика
Прочетен: 953 Коментари: 3 Гласове: 0
Търсене

За този блог
Автор: kolevdobri
Категория: Политика
Прочетен: 3223929
Постинги: 6933
Коментари: 4323
Гласове: 2406
Архив
Календар
«  Март, 2012  >>
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031