Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Моят блог в Blog.bg
Автор: kolevdobri Категория: Политика
Прочетен: 3195793 Постинги: 6870 Коментари: 4296
Постинги в блога от 19.03.2013 г.

А сега реклами.

За да продължат да изследват света, на децата им трябва Леатон

Тъпи реклами за цифровата телевизия. Оставам с впечатление, че ако няма реклама, няма да има цифрова телевизия.

Фон дьо тен - всички са възхитени от вас. Демек голяма работа.

Сникърс - за повече енергия, че има и далавера с гориво. Пълниш 20 литра - получаваш сникерс.

Ако не си готов винаги да подадеш ръка, значи не си за Шевролет Авео.

После едно пишман кашляне, ама направо си е пълна измама - но веднага на помощ идва Терафлу, усилена формула и отново си в играта.

Истинските приятели се познават, ако държат бира Каменица в ръка. Другите приятели, които държат примерно Загорка, не са истински приятели.

Само ако ползвате Олифлеим, само тогава могат да се сбъднат мечтите ви.

И още куп глупави и смазващи съзнанието реклами.

След това Илиян Илиев, сменил капитана на сините, защото кофти се държал в съблекалната. Боримиров бил станал някакъв началник там. Илиев пък подал оставка. Нещо шоково трябвало да се случи. На кой му пука за Левски Спартак?
Какво печели българския народ от футбола.

Станислав Манолев бил получил контузия, на тренировка на националния отбор. Следва интервю, как станала работата, трябвало да се играе без публика, имали нужда от 3 точки. Било важно за България, защото трябвало да се класираме за световното. Много важно.

Петър Стойчев заявил, че ще направи всичко възможно борбата да остане в програмата на олимпийските игри. Много важно, наистина. Това ще създаде нови работни места и ще дръпне икономиката напред.

Пак реклами.

Фаворито, някакви зърна, гаранция ...

Потребителски кредит - по ниски лихви, доверието било взаимно.

Възпалено гърло - но Стрепсилс решавал проблема.

Новите душ гелове Палмолив, не знам си какво правели. Вдъхновявали. Това не било просто душ. Някакво убежище.

Стар - някакво беконче, да се регистрираме и да запазим опаковката и да спечелим не знам си какви глупости.

Вергов обичал дъщеря си и ваксинирал дъщеря си с Царверикс, дози по схема, да се ваксинират всички женски личности, които са навършили 10 години. Простата сметка показва, че ако се ваксинират 4 милиарда жени, по 30 долара една ваксина, ето ти 120 милиарда бизнес. Пък последствията - я им еби майката на последствията, важни са парите.

Колгейт, голяма работа - бактериите - направо им ебава майката, почиства не само зъбите, но и мозъка.

Някаква реклама за кредити - намалява вноската наполовина. Прескача плащане, нямало такъв кредит - търчи в първата гръцка банка.

Супер оферта от Технополис - за 600 кинта, ама дай старата перална. Еко цена, без оскъпяване.

Богата на мазнини храна - киселини. Ама има Гавискон. Плюскаш каквото си искаш и след това - Гавискон. Премахва симптомите, ама само тях. Причините остават. Те са за ваша сметка.

След това Нокия с незнам си какво. За 50 стинки на месец.

Събуди се 5 минути по-рано. Нес кафе. Нещо ново, каймак...

Простатата - как ще забравим. Простанол уно. Някакъв екстракт.

Някакво семейство, което се радва на тризнаци. Гости, подаръци, дом, обзавеждане - кредит от някаква банка, с по-ниски вноски през първата година.

Някаква легенда на Прака - Тадеуш. Шматкал се насам натам и търсел злато. Ама хмелът бил по-голямата работа. Някакъв златен дух на Прага - Старонезнам си каква бира.

НАПРАВО СЕ ШАШАРДИСАХ.

А, Мукосолвант.

Ествествено вкусно филе.


И накрая нещо за времето. Ебати и шибаната телевизия.

Категория: Политика
Прочетен: 1411 Коментари: 1 Гласове: 4
Последна промяна: 20.03.2013 11:19
То не бяха поклони, то не беше чудо. Не разбрах, каква е далаверата на България от цялата тази дандания.
Категория: Политика
Прочетен: 561 Коментари: 1 Гласове: 3
Фейсбук - 900 000 000 последователи

Папата - 1 200 000 000 последователи.


На папата са му трябвали 2000 години за това постижение. Марк ще го направи значително по-бързо.
Категория: Политика
Прочетен: 593 Коментари: 3 Гласове: 2
Сл. текст.
Категория: Политика
Прочетен: 422 Коментари: 0 Гласове: 5
Иван живее 13 години в квартала. Застреляните цигани живеят 11 години там. Вероятно отношенията им не са прекрасни.

Чудя се, ако в съседния ми двор живеят цигани и постоянно си имам проблеми с тях, като в случая, да запалят гуми и аз трябва да дишам този пушек, как бих реагирал. Аз съм примерен гражданин, който ще се обади на полицията, която нама да направи НИЩО. Убеден съм в това.

И ако трябва да търпя цигания до моя двор в продължение на 11 години, не знам как бих реагирал. Едната ми реакция е да избягам. А другата....

Затова казвам, че истинският виновник е българската държава и неработещата система за ред и сигурност. Защото ако Иван знае, че Хасан няма да пали гуми в съседния двор, защото полицията и правосъдието ще го поставят на мястото му и ще го накарат да зачита законите и обществения ред,  вероятно няма да го застреля.

Не оправдавам постъпката. Само давам още един жокер за разсъждения, защото ако държавата продължава така да не си върши работата, този случай няма да е последен.
Категория: Политика
Прочетен: 510 Коментари: 0 Гласове: 5
  1. Облагане на депозитите в банките. Значи Дянков е бебе в пелени пред кипърските неокомунисти. Завайлията обложи само лихвите по депозитите;
  2. Следваща стъпка е - конфискация на всички неосновни жилища. Откъде накъде кипърците ще имат повече от един апартамент или една къща, а останалите ще ги отдават под наем на руснаци, германци и разна там сган? Конфискация в полза на държавата!
  3. Конфискация на всяко неосновно превозно средство - на всяко семейство ще се полага само по една кола и по един мотор. Велосипедите засега няма да се пипат, но ако се установи, че всеки от семейството се е оборудвал с колело, автоматично - конфискация на всяко второ колело.
  4. Конфискация на земята - защо кипърците да не плащат данък на комунистическата си държава, затова, че имат щастието да живеят на кипърска земя.
  5. Конфискация на всички яхти - да се даде правото на кипърците да притежават само рибарски лодки, без моторен двигател, само с весла да са тъпите лодки и да са не по-дълги от 3 метра и задължително да са произведени от евтина топола.
  6. Нещо друго?
Категория: Политика
Прочетен: 832 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 19.03.2013 11:04
  1. Ще продължавате ли да вярвате, че като гласувате за по-малкото зло, ще подкрепите демократизирането на страната си?;
  2. Ще  продължавате ли да вярвате, че трябва да гласувате по същия тъп начин, като вашите баби и дядовци от преди десетилетия или столетия?
  3. Ще продължавате ли да мислите, че можете да контролирате тези, които сте избрали?
  4. Ще продължавате ли да мислите, че изобщо познавате тези, които сте избрали?
  5. Ще продължавате ли да мислите, че тези, които сте избрали, ще работят за благото на обществото и че това е най-правилният ви избор?
  6. Ще продължавате ли да мислите, че като давате право на една или няколко личности, които няма как да контролирате през цял един мандат, ще участвате в създаването и развитието на демократично общество?
  7. Ще продължавате ли да мислите, че не е необходимо нито да познавате кварталния си полицай, нито да го избирате, нито да го сменяте, че е достатъчно някой незнаен чиновник от някое незнайно управление в някакво министерство ще му пука достатъчно за вас, че да ви осигури сигурността, която нямате?
  8. Ще продължавате ли да мислите, че някой съдия, който се намира на километри от вашето населено място и когото нито вие познавате, нито той познава вас, може да ви реши споровете със съседи и трети лица?
  9. Ще продължавате ли да си мислите като обикновен селски идиот, че четири години мандат са "достатъчно време", за да включи пилешкия ви мозък, че правят с вас каквото си поискат,  за да удовлетворят политическите си и икономическите си интереси?
  10. Ще продължавате ли да чакате МЕСИЯТА и да се доверявате на всеки нов лумпен, в който вие ще се влюбите толкова бързо, колкото и ще се разлюбите? Но трябва да чакате 4 дълги години на самозалъгване, че нещо зависи от вас.
  11. Ще продължавате ли да избирате бъдещето си, използвайки ГРЕШНАТА ГЛАВА ЗА ТАЗИ ЦЕЛ?
  12. Безпокоя се от едно - че за толкова години, вече свикнахме да ни ПРЕКАРВАТ. Това стана част от нашия живот. На някои от нас дори им е и хубаво. Приехме, че такива са нормалните събития в живота и искаме или не, ще ни се случват точно те, а не други.
  13. Докато всеки един от нас се държи като НИКОЙ, дотогава и ще бъде НИКОЙ.
  14. Решението е само едно - пряк избор и пряко отзоваване чрез електронно гласуване на всеки 3 или 6 месеца. По-добре е 10 години да имаме еднодневки министри, премиери, народни пратеници, прокурори, съдии и кметове, докато се научим да избираме, отколкото да живеем в тази прогнила и пропаднала политическа система. По-лошо не може да стане.
Категория: Политика
Прочетен: 592 Коментари: 1 Гласове: 2
Последна промяна: 19.03.2013 09:26
ЕДИН ГАМЕН, КОЙТО НЯКОЙ Е НАЗНАЧИЛ ЗА МИНИСТЪР, ЕДНА СУТРИН СЕ СЪБУЖДА И КАЗВА, ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОБЛОЖАТ ЛИХВИТЕ ПО ДЕПОЗИТИТЕ.

НА ДРУГИЯ ДЕН ТОВА Е ФАКТ.

ЗАКОНЪТ ВЛИЗА В СИЛА И ВСИЧКИ ЛИХВИ, ПОЛУЧЕНИ ПРЕЗ ГОДИНАТА, ОТ ДЕЙСТВИЕТО НА ДЕПОЗИТЕ В МИНАЛ ПЕРИОД, НА ПРАКТИКА ЧАСТ ОТ ТОЗИ ДОХОД СЕ ПРИВАТИЗИРА В ПОЛЗА НА ДЪРЖАВАТА. ЗНАЧИ ИМА ОБЛАГАНЕ НА ДОХОДИ ОТ МИНАЛИ ПЕРИОДИ ИЛИ ЗАКОН, КОЙТО ДЕЙСТВА РЕТРОАКТИВНО.

НО НАЛИ СМЕ "ДЕМОКРАТИЧНА" ДЪРЖАВА, ИМА АДВОКАТИ И ИНСТИТУЦИИ, КОИТО ОСПОРВАТ ТОВА РЕШЕНИЕ.

КОНСТИТУЦИОННИЯТ СЪД, СЛЕД НЯКОЛКОМЕСЕЧНО ДРЕМАНЕ ОТГОВАРЯ, ЧЕ ТОВА Е НЕПРАВИЛНО.

НО ТЪЙ КАТО РЕШЕНИЯТА НА СЪДА ИМАТ ЗНАЧЕНИЕ ЗА БЪДЕЩЕТО, А НЕ ЗА МИНАЛОТО, ВСИЧКИ ПОСТРАДАЛИ ОТ ТОВА АНТИКОНСТИТУЦИОННО ДЕЙСТВИЕ НА ТЪПИЯ МИНИСТЪР, ЩЕ ПИЯТ ЕДНА СТУДЕНА ВОДА.

ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО В "ДЕМОКРАТИЧНА" БЪЛГАРИЯ.
Категория: Политика
Прочетен: 363 Коментари: 0 Гласове: 3
ТОВА МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ В ЕДНО РЕТРОГРАДНО ОБЩЕСТВО

КАК СА ГЛАСУВАЛИ ПРЕДИ 100 ГОДИНИ И КАК ГЛАСУВАШ ДНЕС? НАЧИНЪТ Е ЕДИН И СЪЩ. И МАНИПУЛАЦИЯТА Е ЕДНА И СЪЩА.

ПЪРВО НЯКОЛКО МЕСЕЦА ПОРЕД ТИ ПРОМИВАТ ГЛАВАТА, ЗА ДА НЕ СИ ПОМИСЛИШ НЕЩО РАЗЛИЧНО ОТ ТОВА, КОЕТО ДОСЕГА Е БИЛО.

СЛЕД ТОВА ТИ НАБИВАТ "КАНЧЕТО", ЧЕ ТРЯБВА ДА ГЛАСУВАШ ЗА НЯКОЙ, НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ЗА КОЙ, ВАЖНОТО Е ДА СИ В СИСТЕМАТА.

ДАВАТ ТИ ЕДИН ДЕН ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ, ЗА ДА СЕ ОШАШАВИШ ДОПЪЛНИТЕЛНО, ЧЕ И ТИ ЗАБРАНЯВАТ ДА СЕ НАПИЕШ НА ПУБЛИЧНО МЯСТО, САКЪН ДА НЕ СТАНЕ НЕЩО НА "ВАЖНИТЕ" ИЗБОРИ.

НА ИЗБОРНИЯ ДЕН, ХИЛЯДИ ИЛИ МИЛИОНИ ХОРА ТРЯБВА ДА ИЗМИНАТ ХИЛЯДИ ИЛИ МИЛИОНИ КИЛОМЕТРА ДА ДА ПУСНАТ "ВАЖНАТА" ЗА ВЛАСТТА БЮЛЕТИНА. НИКОЙ НЕ МИСЛИ ЗА ТЕЗИ, КОИТО НАИСТИНА ТРЯБВА ДА РАЗХОДВАТ ОЩЕ И ОЩЕ СРЕДСТВА, ЗА ДА СЕ ДОВЛЕКАТ ДО МЯСТОТО, КЪДЕТО ТРЯБВА ДА ПУСНАТ ВЪПРОСНАТА БЮЛЕТИНА. ПОМИСЛЕТЕ ЗА НАШИТЕ СЪНАРОДНИЦИ В ЧУЖБИНА. КЪДЕ СА ИЗБОРНИТЕ УЧАСТЪЦИ? НЕ СА ТОЛКОВА БЛИЗО, КОЛКОТО В БЪЛГАРИЯ.

СЛЕД ТОВА ХИЛЯДИ И ХИЛЯДИ ХАЛОГЪЗНИЦИ, НА КОИТО ТРЯБВА ДА СЕ ПЛАТЯТ ПАРИ, ЗА ДА ВИСЯТ ЦЯЛ ДЕН НА ЕДНО МЯСТО. ХАРТИЯ, АВТОМОБИЛИ, ХИЛЯДИ ПРИНТЕРИ И ТОНОВЕ С ХАРТИЯ.

НАИСТИНА ВИЖДАМЕ ЕДНО РЕТРОГРАДНО ОБЩЕСТВО, ЕДНА РЕТРОГРАДНА СИСТЕМА ЗА ГЛАСУВАНЕ, ЦЕЛТА НА КОЯТО Е ДА ЗАПАЗИ СТАТУКВОТО НА ЕДНА РЕТРОГРАДНА СИСТЕМА, С ИЛЮЗИЯТА ЗА ДЕМОКРАЦИЯ.
Категория: Политика
Прочетен: 248 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 19.03.2013 08:11
Търсене

За този блог
Автор: kolevdobri
Категория: Политика
Прочетен: 3195793
Постинги: 6870
Коментари: 4296
Гласове: 2398
Архив
Календар
«  Март, 2013  >>
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031