Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Моят блог в Blog.bg
Автор: kolevdobri Категория: Политика
Прочетен: 3220132 Постинги: 6920 Коментари: 4321
Постинги в блога от 26.04.2014 г.
Всеки се бори за нещо.
Всеки се бори срещу всеки.
Всеки се бори против нещо.
Всеки се бори със себе си.
Всеки се бори за някой.
Всеки се бори с някой.
Всички се борят помежду си.
Всеки се бори със живота, а животът се бори срещу нас.
Държавата се бори срещу всеки и всеки се бори с държавата.
Всеки търси съюзници, за да се бори с някой.
Ега ти и борбата е този живот.
Безсмислени усилия.
И когато за миг борбата приключи, стоиш като в небрано лозе и особено, ако си по-умен от онези, които крещят по стадионите бог знае за какво, си мислиш дали да се радваш или да плачеш. ЗАЩО ТРЯБВА ДА СЕ БОРИШ? НЕ МОЖЕШ ЛИ ПРОСТО ДА ЖИВЕЕШ ЖИВОТА СИ БЕЗ ДА СЕ БОРИШ В ТОЗИ СМИСЪЛ НА ДУМАТА. БАСИ И МЪЧЕНИЕТО Е, АКО ПОСТОЯННО ТРЯБВА ДА СЕ БОРИШ.


Вижте какво объркано място е светът. САЩ са се загрижили за Украйна, а си имат толкова много проблеми. Десетки милиони американци се друсат всеки ден. Правителството не е съгласно те да се друсат и разходва колосални суми пари, за да се БОРИ срещу тази тяхна зависимост. Харчи десетки и стотици милиарди долари за да упражнява натиск върху правителствата по света, за да контролират потоците от наркотици. Изпраща техническа помощ и специалисти в различни точки на планетата, но преди всичко в Латинска Америка, за да подпомогне местните правителства в тяхната БОРБА срещу наркотиците. Колумбия, Панама, Хондусас, Мексико....списъкът е дълъг и предълъг. Борбата за контрола над умовете на хората е безмилостна и жестока, както е казал поетът. Борбата е епична! БОРБАТА ЗА МОЗЪЦИТЕ НА ХОРАТА.
Когато един човек се е надрусал, той не слуша не само правилните новини, но и не слуша никакви новини. Той не се интересува за бюджетния дефицит на правителството, нито за мерките за борба с климатичните промени. Не му пука нито за трафикът нито за медицинските застраховки на бедните. Не му пука и за богатите, не му пука за абортите, за майките с деца или майките без деца. Не му пука нито за белите, нито за черните, нито за латиносите нито за бамбиносите.
ТОЙ Е ИЗВЪН КОНТРОЛ. Извън контрола на правителството. А, така не може. НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ИЗБЯГА ОТ КОНТРОЛА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НИТО ЗА МИГ. НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА ИЗБЯГА ОТ ТОЗИ КОНТРОЛ. Затова правителството забранява да се дрогирате. Тези, които се дрогират са се отказали от БОРБАТА, но правителството не се е отказало да се БОРИ за тях. Та това са послушни гласоподаватели. За кого да се грижи правителството, ако не се грижи за тях. Ето ти оправдание за бюрократите и политиците, да похарчат още стотици милиарди.

Сега да поговорим и за другата теза. Започнахме с "борбата", като начало. Сега нека да видим, защо няма никаква ФАЙДА от тази борба? Както е известно, борбата се води от професионалисти - полиция, стециални служби и административни звена, подчинени на различни министерства. Не би ли трябвало, ако институциите разполагат с такъв потенциал по целия свят и ако те наистина си сътрудничат, както ни казват на нас, ЗРИТЕЛИТЕ на това шоу, не би ли трябвало тази борба да се увенчае с успех най-после? Години наред гледаме кадри и четем съобщения за кървави наркоконфликти, за конфискувани наркотици за милиарди долари, за разгромени канали за трафик, че и цели правителства, свалени с помощта на тайните служби и на армията, за да се поставят в услуга на тази борба повече хора и средства. И процесът си продължава и продължава до безкрай. Прилича ми много на онези исторически поуки, които можем да си извадим, като четем историята на религиозните войни. Столетия се водят войни между протестанти и католици в Европа. Столетия се водят войни между сунити и шиити, предимно в Азия и Африка. Столетия са се водили войни между християни и мюсюлмани. И в един момент човечеството си е задало въпроса: Абе след като толкова столетия се изтребваме един друг и явно е, че не можем да успеем в тези си усилия, дали не бихме могли да не се изтребваме? Простичък въпрос нали. А следващият въпрос е също простичък: КАКВО ТОЛКОВА ДЕЛИМ? Човек има нужда от парче хляб през деня, послеля за през нощта и малко топлина през студените дни и нощи. Защо тогава се избиваме? Защо тези, които ни управляват ни настройват едни срещу други и защо усилията на правителствата са ялови откъдето и да ги погледнеш?

Защото сме тъпи и им се връзваме и на приказките.


Правителството няма сметка от наркоманите. Те умират бързо.
Правителството няма сметка от това някой да умре бързо.
Правителството има сметка хората да умират бавно и да плащат за това бавно умиране - да купуват измислените илачи от аптеките, да се лекуват дълго и с променлив резултат в измислените болници, да купуват измислените стоки от измислените магазини, които след консумация, да произвеждат все повече и повече пациенти. Кръгът се затваря и ние до живот плащаме на всеки от измислената и вечна верига на поощрявани от правителствата лоши практики. Лоши практики, които правят нелоши пари.

Та кой може да допусне, един човек да си отиде твърде бързо от този живот и кому е изгодно това. Наркотиците прекъсват веригата на зависимост от правителството, защото докато е дрогиран, човек е извън всякакъв контрол - той нито може да се "лекува" и за него да се изписват "лекарства" нито може да работи, нито може да плаща данъци. Той е АУТ от играта, диктувана от правителството.
Правителството не може да допусне това, още повече, че наркоманът излиза от играта ПРЕКАЛЕНО БЪРЗО, което не носи голяма изгода за правителството. Защо? Ами всички знаете, че човек може да се налива с алкохол дълги години, преди черният му дроб да стане на пихтия. Също така може и дълги години да пуши цигари. Някои доживяват с до 100 години с цигара в уста, въпреки всякакви предупреждения, както прадядо ми, лека му пръст. Трети преяждат дълги години, което си е също наркомания, но въпреки това живеят десетилетия, а някои прехвърлят и средната възраст за дадения регион.

С наркотиците обаче не е така. Ако започнеш да се боцкаш и го правиш много често, никой не може да доживее възрастта на човека с цигарата, човека, който душата му мирише на алкохол или този, който преяжда.

НАРКОМАНЪТ СИ ОТИВА ТВЪРДЕ БЪРЗО. Как така правителството ще допусне това? Та то е ИНВЕСТИРАЛО в този човек. Ами медицинските грижи по време на раждането, по време на детството, ами разходите по образованието, ами другите разходи? Как така ще си отиде от този свят, без да плати нито долар данък на правителството и как големите акули ще пропуснат такава възможност да му продадат измислени храни, цигари, алкохол и ред други ненужди за човека продукти - цяла плеяда от известни и неизвестни марки?

Правителството не може да допусне това и се започва една яка БОРБА срещу този порок. Но тази борба е против ЕСТЕСТВЕНИЯ ПОДБОР на човечеството. А всеки знае, че каквато и борба да се осъществява срещу естествени работи, тя е обречена на неуспех. Все едно е да се борим срещу въртенето на земята около оста й. Това е глупава кауза.

Значи наркотиците ще поразят слабите хора. Яките хора няма да посегнат към наркотиците. Просто защото нямат нужда от тях. Да сте видяли онези билдерите в залите, да посягат към наркотиците. Някои от тях прекаляват със стероидите, но това е не за да избягат от действителността, а за да я ПОКОРЯТ, което е малко по-различно. Лошо е и това, не ме разбирайте погрешно, но хората, които са силни тялом, почти никога не посягат към дрогата, просто защото тя ще ги лиши от ценността, която имат.

А ЗАЩО ПРАВИТЕЛСТВОТО НЕ Е СЪГЛАСНО, СЛАБИТЕ ХОРА ДА ГИ НЯМА? Защото слабите хора избират правителството и правителството има нужда от такава подкрепа, за да може да съществува. Силните хора нямат нужда от правителството. Точно обратното - то им пречи да живеят по силата на природните закони. Правителството има нужда от гласоподаватели и обикновено това са слабите хора, които подсъзнателно знаят ЧЕ ИМАТ НУЖДА ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО, за да оцелеят.

И така кръгът се затваря. Правителството има нужда от слабите хора, за да бъде избрано, а след това със силата на властта, оръжието и институциите принуждава силните хора да плащат данъци, за да издържат слабите хора. И тъй като хората трябва да живеят относително дълго, за да могат да плащат данъци и да издържат правителството, на хората ще им се позволява да приемат само такива наркотици, които да осигурят по-дълговечен приход за правителството и за управляващата клика - контролирано отровена храна ,вода и безалкохолни напитки, алкохол и цигари.
Всякакви други наркотици, които довеждат до бърза загуба на контрол над ума и носят голяма опасност за лесен край на живота са забранени. Ето това е истината.


Нека да поговорим и за други заинтересовани. Освен правителството и управляващата клика - политиците и бизнеса, има и още една каста, която е пряко заинтересовата и от която в голяма степен зависи управлението на целият процес на БОРБАТА в една или друга посока. Това са всички служби, които са пряко задължени за воденето на тази борба.

Дали имаме контрол над всички тях? Нямаме естествено. Дали някой със сигурост може да каже, къде отидоха онези 200 милиона долара, които специалните служби и местната полиция намериха зазидани в стените на къщата на Пабло Ескобар? Дали са отишли в бюджета на САЩ, надлежно описани, дали са в бюджета на Колумбия и колко от тях да прибрани без никакъв опис от тайните служби. В пресата нееднократно излизат публикации през последните десетилетия, че някои от операциите на ЦРУ са финансирани от търговия с наркотици. Да не си мислите, че всичко се отчита в бюджета.
В този бизнес участват твърде много хора - десетки милиони по цял свят. Те разполагат с огромна по обем информация, която никой не може да гарантира, че се използва само и единствено по предназначение. Тези хора нямат никакъв интерес борбата да приключи с неоспорван успех за тях, защото това означава да си търсят друга работа. Какво си мислите, че могат да правят хора, които са обучени да убиват без да се вдига много шум, да разработват планове за проникване в чужда държава и след това са натоварени със задачата да ликвидират хора или групи от хора и след това да се измъкнат незабелязано? Работата в една оранжерия за отглеждане на лалета в Холандия надали ще им се види прекалено привлекателна. Да не говоря за оранжериите за марули в Германия, поддържани от турски гастербайтери.
Така мрежата се оплита толкова здраво, че много трудно може да се разплете и примката да се отслаби. На практика, правителствата и службите вземат пари от силните, за да опазят слабите от наркозависимостта, но нямат достатъчно интерес цялата тази борба да приключи бързо и успешно. Особено това важи за службите. Както казахме, правителството няма сметка слабите да си отиват от живота твърде лесно и бързо. Членовете на цялата тази мафия има сметка консумацията на наркотиците да е умерена, че наркоманите да живеят по-дълго и да плащат по-дълго време за да удовлетворят страстта си. Но природните закони не можеш да ги излъжеш. Не напразно в Холандия преди години имаше /сега не знам как стоят нещата/ практика, наркоманите да бъдат водени на регистър и в точно определен ден, на точно определено място паркира един специален автобус, оборудван с медицинска апаратура и екип от специалисти, които контролирано слагат наркотик на всеки, който се е регистрирал в списъка. Това какво ви говори?

Категория: Политика
Прочетен: 446 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 26.04.2014 22:11
Търсене

За този блог
Автор: kolevdobri
Категория: Политика
Прочетен: 3220132
Постинги: 6920
Коментари: 4321
Гласове: 2406
Архив
Календар
«  Април, 2014  >>
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930