Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Моят блог в Blog.bg
Автор: kolevdobri Категория: Политика
Прочетен: 3217757 Постинги: 6920 Коментари: 4320
Постинги в блога от 02.04.2015 г.
Днес ще напиша няколко неща за Троландия. Днес гледах едно предаване по бТВ, в което ясно и категорично се казваше, че всички партии използват армия от тролове, за да се представят пред обществеността такива, каквито не са.


Също така водещите споменаха, че в Британия такива хора носели наказателна отговорност - мисля, затвор до 2 години.


Водещите бяха поканили представители на 3 водещи политически партии и както винаги се случва в БГ, всички имаха своите истини и бяха прави сами по себе си.

По едно време една от участничките каза на водещите: АКО МАХНЕТЕ ОНЕЗИ НЕЩА ОТ УШИТЕ СИ И ВИЕ ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ КАКВО ЗНАЧИ ДА НЕ СТЕ ТРОЛОВЕ.


Та, живеем в една държава наричата по различен начин - Държава на циганите, Булгаристан, а сега има и друго име - Троландия. Държава с много имена и нито едно от тях не излъчва позитивизъм.

Вижте за какво става дума:
  1. Партиите печелят избори чрез явно и скрито купуване на гласове, въпреки законите, които същите тези партии са приели против купуването и продаването на гласове;
  2. Няма свободна журналистика и всичко онова, което ни казват журналистите е предварително одобрено от техните началници. Нищо, което излиза от тях, от тяхната душа, от техните разбирания за журналистика. Тоест пълна манипулация на общественото мнение, както всички разбирате;
  3. Животът ни е една манипулация и една лъжа. Основната задача на манипулаторите е да се докопат до държавния и общинските бюджети. Да се докопат до огромните пари, които всички ние, данъкоплатците на България заделяме всеки ден, всеки месец и всяка година от доходите си. Няма чест, няма достойнство. Важното е да се докопат до парите.

Преди време ни казваха, че комунистите печелели, защото вярвали в идеята и работели безкористно. След това се разбра, че цялата им дейност е финансирана чрез кражби или финансиране директно от Коминтерна. Има толкова много доказателства с изплатени пари на толкова много хора, участвали пряко в подготовката и осъществяването на атентата в църквата "Света Неделя" в София, през 1925г!!! Тези хора не са работили безплатно за някаква клауза. Те са нямали право да убиват дори и да са работили безплатно, а камо ли ако са им плащали. Каква всъщност е разликата между наемните убийци на мафията и убийците, платени от Коминтерна или от ЦРУ например? Никаква.



Какви могат да бъдат троловете?
1. Тролове, които хвалят системата или определена политическа партия, действие или някакви факти;
2. Тролове, които правят точно обратното.
Може да изглежда недостатъчно демократично, но си мисля, че мярката, която приеха в Русия, за подвеждане под наказателна отговорност на всеки, който в публичното пространство пласира клеветническа и невярна информация, е справедлива мярка. Трябва да се забрани използването на недействителни имена и затова да се носи наказателна отговорност. Каква демокрация сме, ако не можем да ползваме собствените си имена, когато изразяваме своето мнение? Никаква, каквато сме сега.

Но всичко това има своето обяснение. Ако държавата ни е ЕДИН ГОЛЯМ ТРОЛ, КАКВО ОЧАКВАМЕ ЗА ХИЛЯДИТЕ ПЛАТЕНИ ДРАСКАЧИ ПО ФОРУМИТЕ ИЛИ КАКТО СЕ КАЗВА ПО СТАРОМУ, ПО СБОРОВЕ И ПО СЕДЕНКИ.

ДЪРЖАВАТА НИ Е ТАЕН ИГРАЧ - ХАРЧИ НАШИТЕ ПАРИ СКРИТО, УРЕЖДА БЛИЗКИ ДО ВЛАСТТА ФИРМИ С ДЪРЖАВНИ ПОРЪЧКИ, НАДПИСВА РАЗХОДИ И ЯКО НИ КРАДЕ. В ТАКАВА ОБСТАНОВКА НЯМА КАК ДЪРЖАВАТА ДА НЕ СЕ ПРЕВЪРНЕ В ТРОЛАНДИЯ. ВСИЧКО ТОВА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОБЯСНЕНО ПО "ПРАВИЛНИЯ" НАЧИН И СКРИТО ОТ ОЧИТЕ НА ОБЩЕСТВОТО.



КОГА НЯМА ДА ИМА ТРОЛОВЕ В БГ?


ОТГОВОРЪТ Е - КОГАТО ТОЗИ ЗАСПАЛ НАРОД СЕ СЪБУДИ, НАДЯВАМ СЕ ТОВА ДА СТАНЕ В СЛЕДВАЩИТЕ 1000 ГОДИНИ И КОГАТО СИ ИЗВОЮВА ПРАВОТО ДА ИЗБИРА И ДА СМЕНЯ СВОИТЕ УПРАВНИЦИ КОГАТО СИ ПОИСКА И ТОЛКОВА ЧЕСТО, КОЛКОТО СИ ПОИСКА. ТОГАВА УПРАВНИЦИТЕ ЩЕ СЛУЖАТ НА ИЗБИРАТЕЛИТЕ И ТРОЛОВЕ КАТО СЕГАШНИТЕ НЯМА ДА ИМА. ТОГАВА ВСЕКИ МОЖЕ И ЩЕ ИМА ПРАВО ДА ПУБЛИКУВА СВОЕТО МНЕНИЕ, ПОДПИСАНО С ЛИЧНОТО СИ ИМЕ, НЕЩО ОТ РОДА НА:

"Този управник ми харесва" или

"Този управник не ми харесва" ,


като няма да има задължението да обяснява защо му харесва и защо не му харесва. Той просто ще гласува "за" или "против", ще го прави толкова често, че ще се обезсмисли понятието "трол", защото няма нищо по-ефективно за управлението на едно общество, от това, всички да участват в него, чрез пряк избор за назначаване или за сваляне от длъжност на някой обществен управител. Да, ще се намерят платени драскачи и тогава, но те ще бъдат пренебрежимо малко, в сравнение с масата, която ще определя сама съдбата си. Сега тези 10 000 трола могат да окажат съществено влияние върху нашето бъдеще, чрез промиването на мозъците на милиони избиратели. А ако тези избиратели не стоят настрана от политическия живот, а УЧАСТВАТ пряко в него, тези 10 000 трола ще бъдат капка в морето и тяхната съдба е предопределена - да останат в историята като малката армия, която преди години е постигала големи успехи именно заради отсъствието на терена на голямата армия - армията на българските данъкоплатци и избиратели.
Категория: Политика
Прочетен: 397 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 06.04.2015 15:45
Търсене

За този блог
Автор: kolevdobri
Категория: Политика
Прочетен: 3217757
Постинги: 6920
Коментари: 4320
Гласове: 2406
Архив
Календар
«  Април, 2015  >>
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930