Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Моят блог в Blog.bg
Автор: kolevdobri Категория: Политика
Прочетен: 3197025 Постинги: 6871 Коментари: 4298
Постинги в блога от 15.05.2014 г.
Дали изобщо тази жена осъзнава какво казва?  Явно е, че в България не се обръща внимание на това, което някой върши. Важното е какво казва.


Приемаме, че министрите не вършат никакава работа за нас, а само за себе си.


В такъв случай не ни остава нищо друго, поне да ги слушаме какво говорят. Но тази е върхът. МОЖЕ ДА СЕ КОНКУРИРА ПО НЕРАЗБИРАЕМОСТ С КРАДЕЦЪТ ОТ МАДРИД.

Къде е учило това министерско чудо?

Кое училище и кой университет е спомогнал тази жена да превърти така?

И най-накрая, кой идиот политик или политическа партия е предложила тази пародия на служител за министър?


"Аз се старая всеки ден да бъда много прозрачна и абсолютно доблестна, смятам, че имам шанс, че някаква доволна степен успявам да държа такава линия на прозрачност и доблестност. Нямам различен режим към ЦСКА, "Левски", различните клубове."

"И понеже вие сте, как да кажа, всеки път сте на stand by и сте рицари на тема футбол и спорт, хеле пък на терена "Левски" - ЦСКА, дори когато си говорим за портиерката на някой от стадионите", добави тя, цитирана от Offnews.

"Аз трябва да съм тази, дето да върви по бръснача и да пали свещи, защото законът е навсякъде около мен, а над мен е капакът на налягането на феновете."

"Не знам как е станало преди 30 г., че едни от нас имаме банки, а други нямаме и заплата", каза тя като обясняваше действителността в България.

Спортният министър обясни и откъде идва интересът й към футбола и какво предизвиква играта у нея.

"Искам да ви кажа, че съм в пълно съзнание за високия адреналин на темата футбол, защото той и мене ме обзема от време на време. Адреналинът ме е хващал много яко още отпреди 94-а, от дете, откакто се помня и мене ме хваща адреналинът и ме докосва на тема футбол"


Ето източникът:http://www.dnevnik.bg/bulgaria/citat_na_deniia/2014/05/15/2300373_citat_na_denia_tova_koeto_vas_vi_vzriviava_men_me/?ref=rss
Категория: Политика
Прочетен: 278 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 15.05.2014 21:03
Всеки ден ще следя пресата, дали има статии, дискусии или предложения на тема СВОБОДА.

Днес прегледах пресата - НИТО ЕДНО ЗАГЛАВИЕ НЕ СПОМЕНАВА ДУМИЧКАТА СВОБОДА.

Е как да се промени системата, като не сме хванали правилния път? Приказваме си празни приказки - кой кого изчукал, кой на кого се изрепчил, кой кого претрепал, кой политик срещу кого и какво казал....


Само един пример - днес излезе съобщение, че България е на първо място по фалити на компании от региона на Централна и Източна Европа. Става дума за компании. Това са онези утрепали се от работа семейни фирми, които държава магазинчета, малки хотели, складове, фирми за услуги, малки строителни компании и т.н. На тяхно място идват монополите. Ето един пример за липсата на свобода.

Жалка картина. Целенасочена пропаганда за отклоняване на вниманието от най-важното нещо за човека - свободата.
Категория: Политика
Прочетен: 223 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 15.05.2014 20:40
Връхлитат ме стиховете на Вапцаров, за машините, за комините и за заводите. За "завода на живота". Сегашните синове и дъщери на комунистите, които управляват България ще въвеждат машинното гласуване. Те обичат машините. Особено големите!

Машините, мирисът на масла и конци с които се забърсват машините. Бензин, и сапун, от онази кафеникава смес, която идеално изчиства ръцете. Всяка фабрика и сервиз по време на социализма си спомнят за този сапун. Нямаше ръкавици. Всичко се вършеше с голи ръце. Мазолите и раните по ръцете бяха доказателството за мъжественост.

Машини, машини, машини.

Но нещата се промениха. Технологиите вървят напред. Машините ставаха все по-малки и все по-производителни. Все по-малко хора работят с машини в класическия смисъл на думата.

Сега комунистите възраждат идеята за машините. Идеята за "завода на живота".

Само си представете. Годината е 2014г. Извършват се колосални технологически и технически открития и приложенията им в живота. Въпреки кризата, всяка година излизат все нови и нови приложения, които използваме. Светът се превърна в единна информационна система, благодарение на жични и безжични мрежи, комуникатори, сървъри, компютри. Невиждани са възможностите на софтуера. Милиарди хора по света всеки ден са в "мрежата" и всяка година се налагат нови и нови направления за прилагане на този информационен бум.

И на целият този фон - ще говорим за машините. Ще гласуваме машинно. Ох Вапцаров, Вапцаров. На комунистите страстта им е в машините. Не могат да забравят, че именно машините са произвели пролетариата, а с това и възможността една тъпа партия, с едни тъпи хора, наречени с точното име - шумкари, са се възползвали от възможностите, които са им дадени от машините, да управляват тъпия пролетариат, който е затъпял именно заради машините. Абсолютен омагьосан кръг. Затова комунистите толкова държат на машините, защото знаят, че компютрите и мрежата са техни естествени противници - защото носят мириса на свободата и независимостта, на информираността и стесняват малко по малко онази тъпа маса хора, които гласуват за тях именно, защото са неинформирани, необразовани и технологично изостанали.
Категория: Политика
Прочетен: 247 Коментари: 0 Гласове: 0
Търсене

За този блог
Автор: kolevdobri
Категория: Политика
Прочетен: 3197025
Постинги: 6871
Коментари: 4298
Гласове: 2399
Архив
Календар
«  Май, 2014  >>
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031