Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Моят блог в Blog.bg
Автор: kolevdobri Категория: Политика
Прочетен: 3195647 Постинги: 6870 Коментари: 4296
Постинги в блога от 21.05.2014 г.
Как ви се струва, да има вътрешна неписана заповед в Бърза помощ в областен град, да не се изпраща линейка при хипертонична криза?


Как ви се струва, докторът от бърза помощ да каже на възрастния ви родител, че винаги трябва да идва в бърза помощ с поне 100 лева в джоба?

Как ви се струва, педераст таксиджия, да иска по 10 лева на километър, защото е нощно време и вижда, че човек е закъсал и няма как да се прибере в дома? И проблемът не е в това, че иска 10 лева на километър, а в това, че на стъклото му е отбелязано, че километърът струва 79 ст. Затова казвам, педераст - таксиджия, за да го отлича от "боклук-таксиджия" и така нататък в широкия спектър изразни средства за бакшишите. Затова казвам, че в тази гилдия мародерството е в кръвта им.

Градът е Хасково, така че моля ви се, не се "разболявайте" там. Нищо хубаво не съм видял в тамошните болници. Дано не ви се наложи да вземате някой от моргата. Преди това се надрусайте, за да оцелеят здравите ви мозъчни клетки от комбинацията - мъртъв човек - заобикаляща обстановка. Гробищата имат по-позитивно излъчване.

Бягайте в друг град, по възможност. Не е наложително да загубите близък човек, за да разберете, колко струват докторите там. Не стига друго, ами нямат и скенер в бърза помощ. Пълна трагедия е. Когато аз бях там, имаше един скитник, който спеше на пейката вътре в болницата, пред спешния кабитен. Там си намерил място човека и там се настанил. А в бърза помощ - никаква организация, ако не нахалстваш, ще си умреш чакайки на съсъдната пейка, до тази, на която се беше пльоснал бездомникът.
 А вътре само цигани пациенти и доктори, които ако не връхлетиш в кабинета им, дори и не си правят труда да попитан в коридора има ли някой да чака за помощ.

Хайде таксиджиите си ги знаем. Не са много по-различни от майсторите - строителни работници или ченгетата по пътищата - по-голямата част от тях са дребни тарикати и няма да пропуснат момента, да те прекарат, когато могат.

Но докторите, нали клетва дават! Може би трябва да променят клетвата и да има дял подобен на следния: "И не посещавайте "бърза помощ", без да имате поне 100 лева в джоба, особено когато става дума за Хасково".

Категория: Политика
Прочетен: 249 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 21.05.2014 22:09
Украинската икономика е взела - дала, както се казва, но украинците заделят едни 5 милиарда долара за армията. И когато се наложи нещо да свърши, бива ги само, когато трябва да атакуват някоя барикада, изградена от гуми и стари мебели. Оправданието, че Швейцария е малка територия и население спрямо Украйна не е много силно, защото в същото време САЩ харчат 8 пъти повече от Китай, въпреки, че е по население е 4 пъти по-малка.


Интересно ми е, ако кантонът Женева гласува за отделяне от Хелветия и населението гласува да се присъедини към Франция какво ще се случи. Дали жителите на Женева ще построят барикади, а швейцарската армия ще ги атакува с БТР-и, защото хората там искали да се отцепят от държавата. Как мислите, дали швейцарските резервисти ще атакуват Женева, дори и тогава, когато някой техен изкуфял началник им нареди да го направят? Бъдете сигурни, няма да си мръднат гъза от къщите си, за да вкарат жителите на кантона Женева в "правия път", каквото нещо правят сега онези тъпунгери, които управляват Киев.

Примерът, който дадох в началото на поста беше затова, че няма значение колко пари плащаш за отбрана, а как тези пари са използвани и доколко ефективно този разход ще се отрази на повишаване на външната сигурност за държавата. Явно в Украйна някой яко краде, след като при 5 милиарда долара бюджет, имат два кораба на кръст и то повредени и министърът на отбраната моли гражданите да финансират военните с СМС-и. Вече са събрали 1 милион евро дарения. При 5 милиарда бюджет! Срещу толкова пари изкараха на показ 40 хилядна армия и то по зле екипирана и мотивирана и от нашата армия, да ме прощават тези, които биха се почувствали засегнати.

Яко крадене - това е Украйна. И не е за съжаляване. Горе долу в един кюп сме с украинците - нещастни и бедни.
Категория: Политика
Прочетен: 488 Коментари: 1 Гласове: 1
Последна промяна: 21.05.2014 20:20
Без коментар. Само ги слушайте как говорят и се поинтересувайте какво са правили преди да станат депутати и след това. Жалка картина. 

Но още по-жалка картина са тези, които са гласували за тях, оторизирали са ги с власт и да им дали пари в ръцете - от онези нашите пари, трудно изкараните.
Категория: Политика
Прочетен: 230 Коментари: 0 Гласове: 0
...настоящото ни политическо и икономическо състояние.

Когато изпя песента "Комунизмът си отива....и след това ...спете спокойно деца", малцина са установили каква голяма поразия за установяването на по-голяма демократичност в нашето общество носи това послание.

Какво всъщност е "съществената" разлика между сегашния режим и този през 1989г.? Само не ми казвайте такива приказки, че сме били членове на ЕС и ред подобни политически послания. По онова време бяхме членове на СИВ и тогава и сега, решенията не се вземаха в София, за жалост.

Та какво всъщност се промени. Чиста козметика. БКП се нарои на различни други партии - БСП, СДС, НДСВ, ГЕРБ и т.н. И тогава и сега не избираме тези хора, които ние сме си избрали, а тези, които някой друг е избрал вместо нас. И тогава и сега, държавата е майка хранилница. И тогава и сега, наследниците на Партията владеят основните икономически и политически лостове в страната. И тогава и сега, няма деокрация и правото на избор е ограничено до правото да избереш поредният мафиот, който изглежда малко по-добре от другия мафиот.

Но най-показателни са приликите във финансовата сфера.

И тогава и сега, бюджетът се прави от едни и същи хора, по едни и същи критерии и показатели. И тогава и сега, държавата преразпределя основната част от БВП на страната. И тогава и сега, основният бизнес се контролира от държавата - здравеопазване, образование, социално обезпечаване, комунални услуги, производство, търговия и продажба на енергия, транспорт и комуникации и т.н. и т.н.

Та, да се върнем на основния въпрос. Ако Васко е пич и може да прозре това, което мнозина анализатори казват, че никаква демокрация никога не е имало и никакво загиване на комунизма не е имало, би трябвало да се отчете пред обществото с друга песен, която обективно да покаже това, което се е случило през годините след 1989г. и да се извини на всички, които окрилени от силния и патетичен текст са повярвали и са приели казаното в нея за чиста монета. Всичко у нас е субсидирано, като се почне от раждането на деца и се стигне до житото, тока и къщите за гости в Етрополския балкан. Нищо не е естествено и нищо не е оставено на естествените закони за развитието. И след това се чудим, защо няма растеж. Ами защото баламите, които бачкаха за другарите умряха и сега са на мода тарикатите, които мечтаят да цоцат от обществените средства. Дори стана и по-зле. При комунизма нямаше толкова болни, толкова цигани на социални помощи и толкова измислени инвалиди. Тоест, вместо комунизмът да си отиде, той толкова яко се е окопал в нашето общество, че краят му не се види.  Само при комунизмът неосведомените и манипулираните избиратели осигуряваха преизбирането на другарите. Нещо да ви говори това? Основният електорат, който избира кандидатите на тази или онази издънка на партията кърмилница, е имено необразован, лумпинизиран и уплашен до смърт народ. Народ, който разчита на подаяния, за да преживява и е тогов за парчето хляб и главата лук, да се откаже от собствената си свобода и най-лошото, да отнеме свободата на ближния. Та така за Васко и неговата песен.
Категория: Политика
Прочетен: 426 Коментари: 1 Гласове: 2
Едни 110 милиона евро били отпуснати по някакви измислени европейски програми за намаляване на безработицата.

Ще отчитаме намаляване на безработицата - явно това искат бюрократите. Ей, няма да ни оставят на мира, докато не ни вземат всичките пари и докато не започнат те да ги разпределят и преразпределят.

В същото време, не мога да намеря един свестен майстор, за ми оправи бъркотиите, които друг майстор натвори в  дома ми. Къде е тази безработица, не мога да я видя? Над 90% от безработните са неинициативни и безидейни хора, с лоша физическа и духовна хигиена, нискограмотни и недостатъчно образовани или просто са хора, които ги мързи. И като са безработни защо по-голямата част от тях пушат цигари или пият алкохол, ако не и двете заедно? Да сте видяли интелигентен, възпитан, образован, инициативен и отговорен човек да е безработен? Е случва се, но не повече от времето, необходимо да смени една работа с друга. И толкова.

Страната ни е затънала едновременно в мръсотия и безработица. Това не е ли майтап? Имаш на разположение 500 000 официално регистрирани безработни, а сме затънали в боклуци!  В стопанската камара има регистрирани искания за 12 500 незаети работни места за квалифициран персонал - инженери, софтуеристи и т.н. Това какво ви говори? Че държавата хабер си няма понятия от това, че не трябва да осигурява работа за хората, а трябва да осигури сигурност и правов ред за бизнеса. Не държавата, а бизнесът осигурява работа. Държавата само може да харчи безконтролно парите на данъкоплатците. И като краен резултат, всички виждаме какво се получава - оскъден растеж, че чак да те е срам да кажеш, че е растеж, маргинализация на обществото, монополизация и политизация на бизнеса, ниско качество на основните услуги - образование, здравеопазване и социално обезпечаване, които са под контрола на държавата. Политическа класа и свързани с тях олигарси, липса на свобода на икономиката, на словото и на политическия избор. И въпреки, че всичките неудачи на това общество се дължат на тъпите политически решения на така нареченият български политически елит, същите тези кукловоди се опитват да ни внушават, че правят нещо за намаляване на безработицата. Това е все едно вълк да се грижи за овца.
Категория: Политика
Прочетен: 164 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 21.05.2014 17:05
Какво щеше да стане, ако ние гласувахме за Катрин Аштън? Дали щяхме да я изберем?

Какво щеше да стане, ако ние гласувахме за Барозу? Дали щяхме да го изберем?

Какво щеше да стане, ако ни предложат онзи мишок с извинение - Ромпой, за президент? ВИЕ ИСКАТЕ ЛИ ДА ИМАТЕ ТАКЪВ ПРЕЗИДЕНТ? АМИ ТОЙ НА НИЩО НЕ ПРИЛИЧА БЕ ХОРА, КОЙ ГО ИЗБРА? При всички случаи, не сме ние.

Какво щеше да стане, ако нас ни питаха, дали ЕС да изсипва европейски пари в Украйна? Каква ни е далаверата от Украйна? Какво получаваме оттам? Кюмюр или нещо друго? Защо не оставим хората сами да си живеят живота, а се бъркаме на принципа "на всяка манджа мерудия"?

Какво щеше да стане, ако трябваше да избираме еврокомисарите с пряко гласуване?

Какво щеше да стане, ако трябваше да одобряваме с пряк вот европолитиките?

Какво щеше да стане, ако трябваше да гласуваме за военна намеса в Ирак, Афганистан, Мали, Сомалия,  Либия и къде ли още не по света?


Разбирате ли в какъв демократичен свят живеем?  Не трябваше ли наистина да се установи кои са снайперистите на Майдана и кой ги е накарал да избиват хора и от двете страни? Не трябваше ли някой да потърси отговорност от естонския министър и от Ангела Меркел, за разговора, в който са дискутирали точно тези събития в Киев. И за бога, каква работа има ЕС в Киев? Каква работа има ЕС да се меси във вътрешните работи на Беларусия и Русия? Какво всъщност представляват европейските ценности и защо има различни тълкувания за тях?

И накрая да задам най-важния въпрос: ЕС НЕ БЕШЕ ЛИ ОБЕДИНЕНИЕ НА ДЪРЖАВИ, С ЦЕЛ ПРЕМАХВАНЕ НА ПРЕЧКИТЕ ЗА СВОБОДНОТО ПРИДВИЖВАНЕ НА СТОКИ, УСЛУГИ, ХОРА И КАПИТАЛИ? ЗАЩО ВЛОЖИХТЕ ТОЛКОВА ПОЛИТИКА И ТОЛКОВА БЮРОКРАЦИЯ В ТОВА ПОНЯТИЕ, ЧЕ ЧАК ВЕЧЕ ЗАПОЧНА ДА МИРИШЕ? ЕВРОСРЕДСТВАТА КАТО ПОНЯТИЕ СЕ ПРЕВЪРНА В НАРИЦАТЕЛНО ЗА ПРАХОСВАНЕ НА ПАРИТЕ НА ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ. ЕВРОБЮРОКРАЦИЯТА Е ПОРЕДНАТА ВЪРХУШКА, КОЯТО УЗУРПИРА ВЛАСТТА И КОЯТО ОТТУК НАТАТЪК ЩЕ НИ КАЗВА КОГА, КАК И ЗАЩО ДА ЖИВЕЕМ. ЗАЩОТО НЯМА НУЖДА ОТ НАШЕТО МНЕНИЕ.

КАКВО ЩЕШЕ ДА СТАНЕ, АКО БЯХМЕ ИСТИНСКИ ЕВРОПЕЙЦИ? ПОВЕЧЕ ОТ 99% ОТ БЪЛГАРИТЕ НЕ МОГАТ ДА НАПРАВЯТ РАЗЛИКА МЕЖДУ СЪВЕТ НА ЕВРОПА И ЕВРОПЕЙСКИ СЪВЕТ. ЗА КАКВА ЕВРОПА ГОВОРИТЕ. ВМЕСТО ДА СЕ ВЗЕМЕМ РЪЦЕ, ДА ПРОИЗВЕЖДАМЕ И ДА ПРОДАВАМЕ, ДА СМЕ СИЛНИ И С НАС ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАТ, НИЕ ПЕРЕМ ГАЩИТЕ НА СТАРЦИТЕ В ИСПАНИЯ И ИТАЛИЯ И БЕРЕМ ЯГОВИ В БРИТАНИЯ! ЧАКАМЕ НА ЕВРОПА ДА НИ ДАДЕ НЯКОЕ ПОДАЯНИЕ...ЖАЛКА КАРТИНА НАИСТИНА.

Категория: Политика
Прочетен: 507 Коментари: 1 Гласове: 2
Последна промяна: 21.05.2014 15:00
И ТОЧНО ЗАТОВА, НИЩО ПОЛОЖИТЕЛНО НЕ СЕ СЛУЧВА.


ЖИВЕЕМ В ЕДНА ТЪПА ПОЛИТИЧЕСКА СИСТЕМА, В КОЯТО ПОЛИТИЧЕСКАТА КЛАСА И БЮРОКРАТИТЕ СА ПО-ВАЖНИ ОТ ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ.
А НА НАРОДЪТ НЕ МУ ПУКА

ВСЕКИ ДЕН ОТ ДЖОБОВЕТЕ НА СЪЩИЯТ ТОЗИ НАРОД МУ КРАДАТ МИЛИОНИ ЛЕВОВЕ.
А НА НЕГО ИЗОБЩО НЕ МУ ПУКА.

ВСЕКИ ДЕН СРЕДСТВАТА ЗА МАСОВА ДЕЗИНФОРМАЦИЯ БЪЛВАТ КАКВА ЛИ НЕ БЕЗСМИСЛЕНА ИНФОРМАЦИЯ - СЪЛЗЛИВИ ТУРСКИ ИЛИ ЛАТИНО СЕРИАЛИ, ИГРИ НА КЪСМЕТА, КЪРТИЦИ, МЪРТИЦИ, РИАЛИТИ ШОУТА И КАКВА ЛИ ОЩЕ НЕ ГМЕЖ, ОСНОВНАТА ПРИЧИНА НА КОЯТО Е ДА НИ ВЗЕМЕ ПАРИТЕ И ДА НИ ОБЛАДАЕ ДУШИТЕ. ТЕЗИ ИНФОРМАЦИОННИ СЛУЖБИ ПРАВЯТ ТВЪРДЕ МАЛКИ УСИЛИЯ ДА НИ ИНФОРМИРАТ ЗАТОВА, КАК ДЪРЖАВАТА НИ ХАРЧИ ПАРИТЕ И В МНОГО МАЛКА СТЕПЕН НАРУШАВАТ КОМФОРТА НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ. ТОЕСТ НЕ САМО, ЧЕ СА АБСОЛЮТНО НЕНУЖНИ ЗА НАС, НО СА И В ГОЛЯМА СТЕПЕН ВРЕДНИ ЗА БЪДЕЩЕТО НИ, ЗАЩОТО НИ ПЪЛНЯТ ГЛАВИТЕ С ИЛЮЗИИ И ПРЕДВАРИТЕЛНО ГОТОВИ ЗА СМИЛАНЕ ИНФОРМАЦИИ, КОИТО НИЕ ТРЯБВА ДА ПРИЕМАМЕ КАТО ИСТИНА ОТ ПОСЛЕДНА ИНСТАНЦИЯ.
А НА НАРОДЪТ НЕ МУ ПУКА.

ОСВЕН, ЧЕ ДЪРЖАВАТА И ОБЩИНИТЕ ВСЕКИ ДЕН НИ ГРАБЯТ И НЕ НИ ДАВАТ ИСТИНСКИ ОТЧЕТ ЗА ПОХАРЧЕНИТЕ ПАРИ, ГРАЖДАНИТЕ НА ТАЗИ СТРАНА ВСЕКИ ДЕН СА ПОДЛОЖЕНИ НА АДМИНИСТРАТИВЕН ТОРМОЗ ОТ СТРАНА НА СЪЩАТА ТАЗИ ДЪРЖАВА И ОБЩИНИ.
А НА НАРОДЪТ НЕ МУ ПУКА.

ВСЕКИ ДЕН СЕ ИЗВЪРШВАТ СТОТИЦИ КРАЖБИ И НАСИЛИЕ. ОФИЦИАЛНИТЕ ВЛАСТИ, НА КОИТО ИМ ПЛАЩАМЕ ПАРИ, ЗА ДА ПРЕДОТВРАТЯТ ТЕЗИ КРАЖБИ И НАСИЛИЕ СА СЕ ПРЕВЪРНАЛИ В ЕДНИ РЕГИСТРАТОРИ НА СЪБИТИЯТА.
А НА НАРОДЪТ НЕ МУ ПУКА

Всеки ден, излизайки от дома си, би трябвало да видим, че някой общинар е откраднал от тротоара ни, от улицата ни, от детската градина и училището в квартала, от парка и т.н. Пътувайки между две населени места, би трябвало да видим как държавата ни е откраднала от асфалта, от отводнителните съоръжения покрай пътя, от електропреносната мрежа и от всяко нейно действие или бездействие.

А НА НАРОДЪТ НЕ МУ ПУКА.
ДЪРЖАВАТА НИ Е ПРЕД ДУХОВНА И МАТЕРИАЛНА РАЗРУХА. ДЕСЕТИЛЕТИЯ НАРЕД ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА ПРЕЖИВЯВАМЕ, А НЕ ДА ЖИВЕЕМ, ДА КЮТАМЕ, А НЕ ДА СЕ ИЗПРАВИМ СРЕЩУ ПРОБЛЕМИТЕ И ДА ГИ РЕШИМ. ДЕСЕТИЛЕТИЯ НАРЕД ОЧАКВАМЕ НЯКОЙ ДА НИ ОПРАВИ, ПЪК И ПРЕЗ УМ НЕ НИ МИНАВА, ЧЕ В СЪЩИТЕ ТЕЗИ ДЕСЕТИЛЕТИЯ НЕ СМЕ ИЗДИГНАЛИ НИТО ЕДНА СВЯСТНА КАНДИДАТУРА НА ЧОВЕК, ДОСТОЕН "ДА НИ ОПРАВИ".

ВСЪЩНОСТ ДОКАТО НЕ РАЗБЕРЕМ, ЧЕ НЯМАМЕ СМЕТКА "ДА НЕ НИ ПУКА", ДОТОГАВА ЩЕ СИ БЪДЕМ ОТРЕПКИТЕ НА ЕВРОПА. ПРЕДИ НЯКОЛКО ДНИ ГЛЕДАХ ПРЕДАВАНЕ В НЕТА ЗАТОВА, КАК БЪЛГАРИТЕ БЕРАТ ЯГОДИ В БРИТАНИЯ И ГЛЕДАТ ВЪЗРАСТНИ ХОРА В ИСПАНИЯ И ИТАЛИЯ. ХОРАТА ТАМ БЯХА ДОВОЛНИ ОТ ПАРИТЕ, КОИТО ИЗКАРВАТ, А НА МЕН МИ Е ТЪЖНО, ЗАЩОТО НА НАРОДЪТ НЕ МУ ПУКА ОТ ТОВА.

ВСЪЩНОСТ ОТ КАКВО МУ ПУКА? НИСКОТО ИНТЕЛЕКТУАЛНО И ДУХОВНО РАЗВИТИЕ НА БЪЛГАРИНА НЕ МУ ДАВА ВЪЗМОЖНОСТ ДА ПРОЗРЕ ИСТИНСКАТА СТОЙНОСТ НА СВОБОДАТА. И ЗАТОВА НЕ МУ ПУКА.  НАРОДЪТ СЕ Е ПРИМИРИЛ, ЧЕ Е ПО-ЛЕСНО ДА НЕ МУ ПУКА, ОТКОЛКОТО ДА МУ ПУКА. НА МЕН ОБАЧЕ МИ ПУКА, КОГАТО ОТИДА В ЧУЖБИНА, ЗАЩОТО В ПОНЯТИЕТО "БЪЛГАРИН" ХОРАТА ТАМ ВЛАГАТ МНОГО ПО-МАЛКО СЪДЪРЖАНИЕ, ОТ ПОНЯТИЕТО "ГЕРМАНЕЦ". НЕМЦИТЕ СА ВИНОВНИ ЗА СМЪРТТА НА 100 МИЛИОНА ДУШИ САМО ПРЕЗ 20-ТИ ВЕК, НО ДА СИ ГЕРМАНЕЦ Е ПО-СТОЙНОСТНО НЕЩО, ОТКОЛКОТО ДА СИ БЪЛГАРИН. ЗАЩО СТАНА ТАКА, ЧЕ ДА ПРАВИШ НЕЩО ГРЕШНО, КАКТО СА ПРАВИЛИ ГЕРМАНЦИТЕ ПО ВРЕМЕ НА ДВЕТЕ СВЕТОВНИ ВОЙНИ, ПО-МАЛКО УНИЖАВА АВТОРИТЕТА, ОТКОЛКОТО ДА НЕ ПРАВИШ НИЩО И ДА НЕ ТИ ПУКА, КАКТО НА НАС БЪЛГАРИТЕ? ЗА ЖАЛОСТ НЯМАМЕ ПРОГРАМА ЗА РАЗВИТИЕ НА ЛИЧНОСТТА, СЕМЕЙСТВОТО, ОБЩНОСТТА, НАРОДНОСТТА, ДЪРЖАВНОСТТА И Т.Н. И ЗАТОВА СМЕ КАТО ИЗГУБЕНИ В ТОЗИ СВЯТ. ОТИВАМЕ И СЕ КЛАНЯМЕ НА ДРУГИ ДЪРЖАВИ И НАРОДНОСТИ, УНИЖАВАМЕ СЕ ПРЕД ЧУЖДИ И СОБСТВЕНИ ПОРОБИТЕЛИ ИМЕННО ЗАЩОТО НЕ НИ ПУКА НИТО ЗА НАС САМИТЕ, НИТО ЗА ДЪРЖАВАТА, КОЯТО УЖКИМ СЕ ВОДИ НАША.

САМО СИ ПОМИСЛЕТЕ, НА КАКВО НИ ВЪЗПИТАВА СЕМЕЙСТВОТО?

ПОМИСЛЕТЕ СИ НА КАКВО НИ ВЪЗПИТАВА УЧИЛИЩЕТО И УНИВЕРСИТЕТЪТ?

НА КАКВО НИ ВЪЗПИТАВА РАБОТНОТО МЯСТО?
КАКВИ ЦЕННОСТИ ИЗПОВЯДВАМЕ? ДА СМЕ ПРИМИРЕНИ. ДА СМЕ ПОСЛУШНИ.

НЯКОЙ ОТ РОДИТЕЛИТЕ НИ НЯКОГА ДА НИ Е КАЗАЛ, ЧЕ СВОБОДАТА Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ЧОВЕШКИ ДАР?

НЯКОЙ УЧИТЕЛ ДА НИ Е КАЗАЛ НЯКОГА, ЧЕ СВОБОДАТА Е НАЙ-ГОЛЯМАТА ЧОВЕШКА ЦЕННОСТ?

НЯКОЙ ДЪРЖАВЕН СЛУЖИТЕЛ ИЛИ ПОЛИТИК ДА НИ Е КАЗВАЛ НЯКОГА, ЧЕ ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО РАЗЛИЧАВА ХОРАТА ОТ ЖИВОТНИТЕ, ТОВА Е СВОБОДАТА?

РОБИ, РОБИ СМЕ НИЕ, А НЕ СВОБОДНИ СЪЗДАНИЯ. ЗАЩОТО НЕ НИ ПУКА, КОГАТО НИ ЛЪЖАТ, КРАДАТ И ПОРОБВАТ. И ЗАТОВА ВСИЧКО В БЪЛГАРИЯ СЕ СЛУЧВА ТОЛКОВА ТРУДНО И ТЕЖКО. ВСЯКО НЕЩО СТАВА С РОДИЛНИ МЪКИ И ЦЕЗАРОВО СЕЧЕНИЕ. НИЩО НЕ СТАВА ЛЕСНО И ЕСТЕСТВЕНО. ЗАЩОТО НЕ НИ ПУКА.
Категория: Политика
Прочетен: 337 Коментари: 0 Гласове: 4
Последна промяна: 21.05.2014 14:29
Търсене

За този блог
Автор: kolevdobri
Категория: Политика
Прочетен: 3195647
Постинги: 6870
Коментари: 4296
Гласове: 2398
Архив
Календар
«  Май, 2014  >>
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031