Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Моят блог в Blog.bg
Автор: kolevdobri Категория: Политика
Прочетен: 3196449 Постинги: 6870 Коментари: 4297
Постинги в блога от 02.05.2016 г.
 НАИСТИНА ЩЕ НАСТАНЕ ГОЛЯМА БЪРКОТИЯ, АКО ПРЕЗИДЕНТЪТ ДАДЕ ОБЯСНЕНИЕ КОИ СА СТРАДАЩИ И КОИ СА ОНЕПРАВДАНИ, И ПОСЛЕ ДА ГОВОРИ ЗА "ОТВАРЯНЕ" НА СЪРЦА. 

Господин президент,  дайте списък на страдащите и неоправданите -- ПОИМЕННО, АКО ОБИЧАТЕ! За да знаем все пак към кого да отваряме сърцата си.


Ето ви един пример - Андреш Брайвик е подал жалба срещу норвежкото правосъдие, че интернетът му е слаб. Това г-н президент, пример за онеправдан човек ли е и трябва ли да му се помогне?


Да помогнем ли на онзи 82 годишен дядо, който хвърли 28 хиляди лева на телефонен измамник? Да му дадем още пари, за да ги хвърли пак през балкона?

Да помогнем ли на стотици хиляди фалшиви инвалиди, такива, които са излъгали социалната система и получават пари от нея, на основата на подкупени ТЕЛК комисии?

Да помогнем ли на онази пенсионерка, иначе прекрасна жена, моя позната, която много уважавам, която пръска и последните пи пари от пенсията да играе на бингото, с надеждата да забогатее на стари години?

Аз г-н президент също съм от страдащите. Страдам от наднормено тегло. Просто не мога да си затворя тъпата уста и постоянно слагам нещо в нея. Ще "отворите ли сърцето си", г-н президент, за мен, страдащия от затлъстяване? И не се шегувам - това е национален и световен проблем, от който страдат 1 милиард хора по света. Ако вие отворите сърцето си за такива като мен, може и да ни помогнете да се справим с проблема. Г-н президент, отвреме на време имам и запек. Демек пак съм страдалец. Ще отворите ли пустото сърце и за този проблем? Г-н президент, не бъдете лицемер, а бързо отваряйте сърцето си за страдащите и онеправданите. Кажете го на роднините на онези баби и дядовци, които станаха зян на село от цигански набези и загубиха кой живота си, кой имущество, кой пари...Отворете сърце и за тези хора. Отворете сърце за всички онези българи, които политическата класа и бюрокрацията в България успяха да съсипят през последните 70 години.


След като г-н президент установим на кого да помагаме, след това трябва да се разберем и с какво да помагаме - с пари, храни, дрехи, имуществени права, с труд или с нещо друго. Г-н Плевнелиев, вие не сте папата, за да приказвате общи приказки. Папата се е специализирал да говори общи фрази, но не е помогнал на никого. Вие сте президент и трябва да говорите конкретно, защото имате конкретни задължения, които да изпълнявате. Така че, не надхвърляйте правомощията си. Работа на президента не е да помага на "онеправданите" и на "страдащите", а да спазва закона и да прави така, че да се опита да го променя, ако прецени, че законът пречи на развитието на страната.


ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ, ВМЕСТО ДА СИ "ОТВАРЯТЕ СЪРЦЕТО" ЗАРАДИ НАС, ВЗЕМЕТЕ, ЧЕ СВЪРШЕТЕ РАБОТАТА, ЗА КОЯТО СМЕ ВИ ИЗБРАЛИ, ЗАЩОТО ЗА ВАШИЯ МАНДАТ, БЪЛГАРИЯ НЕ СТАНА НИТО ПО СВОБОДНА, НИТО ПО-БОГАТА ДЪРЖАВА. И ТОГАВА И СЕГА ПАК СМЕ НА КОЙРУКА НА ЕВРОПА. НЯМАМЕ НУЖДА НЯКОЙ ДА ОТВАРЯ СЪРЦА. ИМАМЕ НУЖДА ВИЕ, УПРАВЛЯВАЩИТЕ ДА СИ СВЪРШИТЕ РАБОТА ИЛИ ДА СЕ ОМИТАТЕ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПО-БЪРЗО ОТ КАНЦЕЛАРИИТЕ, КОИТО СТЕ УЗУРПИРАЛИ БЕЗ НАШЕ СЪГЛАСИЕ.
Категория: Политика
Прочетен: 241 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 02.05.2016 22:39
 И Е ПРАВ ДА ЗНАЕТЕ. ИНКВИЗИЦИЯТА И "НАРОДНИЯ СЪД" НЕЩО МНОГО СИ ПРИЛИЧАТ.
Категория: Политика
Прочетен: 265 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 02.05.2016 08:07
 Той може да трепе наред, без да се притеснява за някакви си божии заповеди. Лицемерието на църквата е безгранично.
Какво е това чудо - да канонизираш за светец най-големия главорез в българската история. След като не е спечелил нито една война, решил да изколи насред площада в Плиска цветът на българските родове. Направил го е в името на църквата. Затова е канонизиран. Защото е праведно да убиваш в името на църквата.
Категория: Политика
Прочетен: 294 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 02.05.2016 08:12
Търсене

За този блог
Автор: kolevdobri
Категория: Политика
Прочетен: 3196449
Постинги: 6870
Коментари: 4297
Гласове: 2399
Архив
Календар
«  Май, 2016  >>
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031