Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Моят блог в Blog.bg
Автор: kolevdobri Категория: Политика
Прочетен: 3214357 Постинги: 6906 Коментари: 4316
Постинги в блога от 16.06.2019 г.
 

Хонг Конг има 60 депутати и главен управител. Там живеят повече хора, отколкото в България. Защо ни са тогава 240 депутати? Все още няма равно и пряко избирателно право, такова каквото съществува у нас. Но какво от това? Може да имат някои политически ограничения, но икономиката им е свободна и затова са богати. 



В бъдеще, или Китай ще заприлича на Хонг Конг или Хонг Конг ще заприлича на Китай.
А ние на кого ще приличаме?

Данните за Хонг Конг са за 2017г.


Външни резерви -               430 милиарда американски долара.
Балансови излишъци -       5,2% от БВП
Ръст на БВП                        3,8%
Публичен дълг /дълг на правителството/ 0,1% от БВП
Няма ДДС
Данък върху печалбите -   16,5%
Данък върху доходите на гражданите - 15%


Това са икономическите данни на една държава, която се води от чисто капиталистически принцип в своето развитие. Прогресът е в обратна пропорция от социализма и комунизма. Там, където има много администрация, там няма достатъчно свобода на бизнеса. Там, където държавата "участва" в преразпределителни процеси, надхвърлящи 20% от БВП, там икономиката се задушава от чиновниците и напредъкът е под въпрос.

Колкото и чиновниците са повече и преразпределят по-голямата част от богатството на едно общество, толкова повече намаляват стимулите на хората да работят, произвеждат и създават. Колкото повече държавата се меси в пазара на труда, като определя минимални ставки и ангажира за свои дейности служители, които в противен случай биха участвали в пазара на труда, толкова трудът като основна ценност става все по-недооценен, защото съзидателния труд отстъпва на "сигурната" работна позиция, гарантирана от държавата. Не ви ли звучи познато това? Не бяхми ли почти всички ние, които сме живели при социализма, работници и служители на държавата? И какво постигнахме? Някакви временни успехи. А след това? Никоя социалистическа система не може да се приспособи към изменящите се обстоятелства по света. Само пазарната икономика може да прави това. Капитализмът създава блага, а социализмът - средства за разрушения.

Свободната икономика на Хонг Конг ни показва пътя. Дали ще го извървим, зависи от нас самите и от нашите управители. С корумпирано правителство и корумпирани местни власти, с неработеща система за вътрешен ред и сигурност и съмнителни съдебни решения, надали като общество ще преуспеем в бъдеще. Топим се и физически и духовно. Властта е твърде заета със себе си, за да прави това, за което й плащаме. Нужна е нова власт. Навремето, комунистите в Русия са издигнали лозунга "Вся власт советам". Сега трябва да издигнем лозунга - "Всичката власт на народа", защото такова чудо досега не сме виждали. Съветите в Русия нямаха нищо общо с народа. И затова всичко пропадна. Рано или късно, власт, отделена от народа пропада. А заедно с него пропада и държавата и народа.

Категория: Политика
Прочетен: 280 Коментари: 2 Гласове: 2
Последна промяна: 18.06.2019 10:34
 Колко смешна беше тази история за спора между двамата президенти - Радев и Плевнелиев, "кой е по-по-най". И единият и другият твърдяха, че водят преговори на най-високониво, разбирайте по-скоро лобиране, Фолсваген да отвори завод за коли в България.

Но нека да бъдем обективни. Ето фактите:
  1. Досега няма нито един успешен проект за производство на автомобили в България. Преди около 6 десетилетия се правеха опити в Пловдив да се произведе Булгар Рено. Да, произведе се, но нещата не потръгнаха и производството беше спряно. След това беше опитът с Москвич, край Ловеч. Наричаха го Алеко. Правеха го, но търсенето беше малко. След това беше Ровер край Варна. Колата беше здрава, но морално остаряла и клиентите не много. После последва китайския проект в Баховица. Пак нищо не стана, въпреки, че колите не бяха лоши, пък и цените бяха сравнително ниски. Но концептът беше изначало сбъркан. Румънците наложиха на Логан и утрепаха образно казано пазара, а нашите заложиха на малолитражки и на пикапи. При първите има огромна конкуренция, а пикапи в България не се продават по принцип. Това да не ти е Америка. Както и да е, пропадна работата.
  2. Второ, откъде ще се намерят хора за работа. Който е търсил напоследък работници знае - трудно се намират. Тук само пияниците и пройдохите нямат работа. С такива коли не можеш да произведеш. Заводите край Пловдив и по Розовата долина изпращат автобуси, да събират работници от десетки километри разстояние;
  3. Проблемът с нямането на квалифициран персонал се е превърнал в по-тежък за решаване, отколкото е корупцията. Това е проучване на БСК, направено през миналия месец. Да не говорим за заплащането. Очаквам скоро време заплащането на персонала в заводите в България да настигне това в Унгария. Тогава за каква конкурентност ще става дума?
  4. Германците загърбиха Чехия и Словакия за новия завод, заради нездравословно ниската безработица в тези държави и повишаване на цената на труда там. Районът на София, около Кремиковци, е идеален за такава инвестиция. Има на разположение всякаква инфраструктура, но и тук възниква въпроса - да се разположиш край столицата, където безработицата е под 1% си е голям риск за инвеститорите. Трябва да се биеш за работници, а оттам и да си готов да платиш поне 1000 евро заплати.
  5. Не знам дали знаете, но България се намира на 111-то място по трудова етика. На българина много не му пука нито за работниците, ако е капиталист, нито за това какво излиза от ръцете му, ако е работник. Още повече, че самите работници се ядат помежду си. Българинът е индивидуалист и затова тези конвейрни производства нещо не са му по вкуса.
  6. България е малък вътрешен пазар. 
  7. Да, фолсвагени може да се произвеждат от български граждани, но край Измир, примерно. Това е второто най-голямо турско пристанище, милионен град, работна ръка колкото щеш, инфраструктура и готовност на турското правителство да прави отстъпки, само и само да привлече инвестиции. Там правителството така постъпваше преди няколко десетилетия, когато едновременно с това привличаше на своя страна такива фирми като Форд, Пежо и когато правеше инфарструктурата, за да могат турските хотели да станат притегателна сила за туристите от цял свят. Така процедира и да превърне Турция в дестинация за здравен туризъм... Така ще постъпи и сега. Пък и погледнете каква магистрала имат от града до морето. Никога не стават задръствания. 3 ленти във всяка посока и локално платно за всяка посока.
  8. Вагени могат да се произвеждат и край Бурса. Обясненията са същите, като по-горе. Кметът е роден в България, а покрай града се намира най-хубавата планина в Турция. Като гледам Бурса, все едно гледам София, с тази разлика, че планината край Бурса е по-висока от Витоша и скиорите имат повече възможности за ски.
Не ме разбирайте погрешно. Аз също бих искал да видя Фолсваген в България, но засега е реалистично да очакваме, че ще произвеждаме кабели за вагените, отколкото цели коли. Опитът досега показа, че нещо ни липсва, за да имаме такова производство. Поне засега. Така че, мили родни президенти. Не се карайте за нещо, което няма да стане. По-скоро лобирайте през следващите 5-10 години, България да произведе 100 000 програмисти. Те ще правят повече принадена стойност от който и да е завод по света. Дайте възможност българинът да работи това, за което е най-добър - нещо, в което се чувства свободен и важен. ПОТОЧНАТА ЛИНИЯ НЕ Е ЗА НЕГО. НЕ Е В СИНХРОН С ДУШАТА МУ И С МАНТАЛИТЕТА МУ.

Категория: Политика
Прочетен: 216 Коментари: 1 Гласове: 1
Последна промяна: 13.07.2019 09:38
 http://www.dotbg.bg/article/7502081


"Да има дотация, докато се строи" .


"Но когато се купят новите влакове и бъдат готови новите ж.п. линии, тя трябвало да е нула".
Ето на това му се вика Бойкономика. Купуваш нови влакове на една продъдена система като БДЖ, правиш нискоскоростни ж.п. трасета /къде в Европа строят трасета за скорост от 160км.час?/ и след като всичко това е готово, казваш хоп - няма вече дотации. Сега остава да опрадели и нормата на печалба и новият обществен строй - Бойколизъм, ще стане факт.


И тогава ще има "Елате хиляди младежи" и т.н. и т.н. глупости. Абе Влади, ти поне си завършил икономика. Няма ли най-после да му обясниш какво означава икономика!!!


Добре е някой все пак да покаже на премиера какво е ОПР и баланс. Вероятно е подписвал такива, като собственик на Ипон. Поне малко да се вгледа и да види как работи икономиката. Особено пазарната икономика. Някаква баба го попитала ще има ли и за нея влак и той разбирате ли обещал. Страхотна тема за размисъл.


ЕТО НА ТОВА МУ ВИКАМ БОЙКОНОМИКА - ПОСТОЙННО СЕ РАЗХОЖДА НАСАМ НАТАМ, Я КАРА ВЛАК, Я ДЖИПКА, Я НЕЩО ДРУГО. ВМЕСТО ДА СЕДНЕ НА ГЪЗА СИ И ДА ПОДХВАНЕ РЕФОРМАТА ВЪВ ВСИЧКИ СЕКТОРИ НА ОБЩЕСТВЕНИЯ ЖИВОТ, ДА НИ ОСВОБОДИ ОТ ЯРЕМА НА ЧИНОВНИЦИ И ПОЛИТИЦИ, ДА СПЕСТИ 5 МИЛИАРДА ЛЕВА ОТ БЮДЖЕТА, С КОИТО ДА СЕ РЕШАВАТ НАБОЛЕЛИТЕ ПРОБЛЕМИ НА ОБЩЕСТВОТО, ТОЙ СЕ РАЗХОЖДА КАТО ПАЗАВАНТИН ИЗ БЪЛГАРИЯ И ПО СВЕТА.


А ИКОНОМИКАТА СИ ВЪРВИ. ВЪРВИ СИ ВЪПРЕКИ УСИЛИЯТА НА ПРЕМИЕРА.

И ПРЕСТАНЕТЕ ДА СРАВНЯВАТЕ ГЕРБ С БСП. ТОВА Е ВСЕ ЕДНО ДА СРАВНЯВАТЕ ПЛЪХА С ЯЗОВЕЦА. ЯЗОВЕЦЪТ РАЗБИРА СЕ Е ПО-ГОЛЯМ И ПО-СИЛЕН ОТ ПЛЪХА, НО ОТ ТОВА НА НАС НЕ НИ СТАВА ПО-ДОБРЕ.


Сега ще се лишим от поредните пари. Това са 600 милиона, които ще потънат в онази яма БДЖ. Защото се държим така, че все едно тези пари не са нашите. Просто не ни пука за тях. Такива сме си.
Категория: Политика
Прочетен: 83 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 16.06.2019 18:17
 За пример, разгледах отчетите на ПП ГЕРБ, като партията, която ръководи се страната. Отчетите са толкова наивни, толкова формални, че наистина съжалявам, че си изгубих времето да ги чета.


Особено одиторския доклад. Одиторите, както и навсякъде, независимо дали одитират фирма, банка или НПО, я карат "отгоре -отгоре". Витиевати слова, от рода на, че управителите на партията носят отговорност да представените данни, а те само правели заключение, на базата на тези данни. Дано ми се отдаде случай да имам власт, за да разгоня тази пасмина от икономическия хоризонт на България. Търгаши на блудкави слова. Това са българските одитори.


Във всички отчети се вижда, че няма никакво значение, дали отчетите са дадени от частна фирма или от партия. Частната фирма обаче харчи своите пари и формалната информация която дава е затова, евентуалните партньори и обществеността, да преценят риска от това дали да работят или не с тази фирма. 


Защо обаче и отчетите на политическите партии са също така формални? НИМА НЕ ХАРЧАТ НАШИТЕ ПАРИ И НИМА НИЕ, ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ, НЕ ИСКАМЕ ДА ЗНАЕМ ВСИЧКИ РАЗХОДИ, КОИТО СА НАПРАВИЛИ? НЕКА НИ ДАДАТ СПИСЪК НА РАЗХОДИТЕ, ПОЕДИНЕЧНО - КОЙ Е ПОЛУЧИЛ ПАРИ, КОЛКО И ЗА КАКВО?

ДРУГОТО Е КАКТО КАЗАХ В ЗАГЛАВИЕТО "ПУНТА МАРА", КОЛКОТО ДА СЕ КАЖЕ, ЧЕ ИМА ОТЧЕТНОСТ И КОНТРОЛ. АМА КАКВИ, НЯМА ЗНАЧЕНИЕ, ВАЖНОТО Е ТАМ ФОРМАЛНО ДА СЕ ДАДАТ НЕЩАТА, ПЪК КОЙ ЛИ ОТ НАРОДА ЩЕ СЕ ДОСЕТИ ДА ПОГЛЕДНЕ, ПЪК И ДА НЕДОВОЛСТВА, ЧЕ ИНФОРМАЦИЯТА Е НЕДОСТАТЪЧНА. ТАКА ОБИКНОВЕНО ПРОЦЕДИРА ПОЛИТИЧЕСКАТА КЛАСА - ФОРМАЛНО. ЗАНИМАВАТ НИ С ДРЕБНОТЕМИЕ. ТАКА НИКОЙ НЕ ПИТА ЗА МИЛИОНИТЕ - КЪДЕ СЕ ХАРЧАТ, КОЙ ГИ ВЗЕМА И ЗА КАКВО.

А ако искате да видите цялата тази формалност, която аз видях, ровейки в сайта на Сметната палата, ето ви линка: http://erik.bulnao.government.bg/egfonew/s1.aspx#

Вероятно ще възникнат много въпроси:
  1. Откъде накъде партии ще си купуват сгради? Ами като се разпадне партията, сградата на кого ще остане? Дали българските данъкоплатци са помислили за това?
  2. Защо данъкоплатците да плащат за концерти, организирани от политически партии? Защо да плащат за билборди и за клипове, промиващи съзнанието на избирателите? Да не би да сме дали пари, за да ни заливат с търговски предложения, все едно ни продават вафли, коли или козметика?
  3. Засега не видях да има нормативна уредба, която да урежда за какво могат и за какво не могат да се харчат партийните пари. Да не се разчуе случайно, че някои партии си организират екскурзии в чужбина с нашите пари! Допускам, че и проститутки се поръчват с нашите пари. Допускам, защото при този разграден двор, всичко може да се очаква. Защо да не си поръчат и по някой масаж в сауната. Като няма прокопсия, нали знаете приказката за орисията?




Успех, в губенето на време.
Категория: Политика
Прочетен: 81 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 16.06.2019 16:00
 
  1. Всяко дете трябва да получи достъп до детска ясла, където трябва да се предлагат грижи, в това число и 24 -часови, ако родителят настоява. Тези детски заведения трябва да бъдат напълно безплатни за родителите. Детето трябва да получава необходимите грижи, храна, лекарства и т.н., без за това да носи отговорност родителят.
  2. Всяко дете трябва да получи достъп до детска градина, където трябва да се предлагат грижи, в това число и 24 часови, ако родителят настоява. Отново това ще бъде безплатно за родителите. Дрехи, храна, медицинско обслужване, възпитание, образование и т.н., трябва да бъде грижа да обществото. Детето трябва да бъде научено да плува, да пада и става както трябва, да се защитава, да общува с природата и да се оправя, когато е сред нея, да бъде обучено как да се държи на улицата, как да се предпазва и как да предпазва околните от неблагополучия. Децата трябва да бъдат научени да общуват помежду си, да работят в екип и в същото време да изявяват своята индивидуалност. Децата трябва да бъдат научени да поддържат физическа и духовна хигиена на тялото и душата. 
  3. Всички плащания, които са правени досега, във връзка с раждането и отглеждането на децата, трябва да бъдат обезпечени като данъчни облекчения. Тоест, няма да се превеждат никакви пари на никого повече и ще се спре с практиката, възрастни хора да ползват субсидиите за деца, за свои цели. Всеки ще получи право на данъчни отстъпки в размер на същата сума. Тук целта е и да се изсветлят доходите, защото ако искаш да ползваш данъчни отстъпки, трябва да имаш легален бизнес или заплата, върху която да се правят съответните начисления и отчисления. Тоест от отстъпки ще се ползват само тези, които плащат данъци. РАЖДАНЕТО И ОТГЛЕЖДАНЕТО НА ДЕЦА Е И ОТГОВОРНОСТ. НЯКОИ ГО ПРЕВЪРНАХА В БИЗНЕС, НА КОЕТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ СЛОЖЕН КРАЙ. 
  4. Децата учат и се възпитават до 8-ми клас, като след това влизат в профилиран профил за обучение по професии. Няма смисъл да учат 12 години, а след това да не могат да държат отверка в ръцете си или да са функционално неграмотни.
  5. След това, продължаването на обучението в университета ще бъде за сметка да държавата, само ако по време на обучението, студентът поддържа успех най-малко много добър 5, при съществуването на надеждни и обективни критерии и методи за оценка, намаляващи до минимум субективният фактор в оценъчния процес. Тези, които имат пари сами да си плащат обучението, също трябва да постигнат успех много добър 5, ако искат да продължат напред. НЕ НИ ТРЯБВАТ ПОВЕЧЕ НЕГРАМОТНИ СТУДЕНТИ С КУПЕНИ ДИПЛОМИ. ВРЕМЕ Е ДА ПОМИСЛИМ НАЙ-ПОСЛЕ ЗА КАЧЕСТВОТО НА ОБРАЗОВАНИЕТО В ТАЗИ ДЪРЖАВА И ДА СЕ ЗНАЕ, ЧЕ АКО СИ ЗАВЪРШИЛ БЪЛГАРСКИ УНИВЕРСИТЕТ, ТО ОЦЕНКИТЕ СА ТИ БИЛИ НАЙ-МАЛКО МНОГО ДОБЪР 5, НЕЗАВИСИМО КОЛКО ПАРИ ИМАШ. Имаме нужда от добро име по света. Иначе сме загубени.
  6. Да не забравя - здравното обучение продължава до последната година на обучение, като се започне от детската ясла, та чак до завършване на университета. На това му викам здравно възпитание и профилактика. ТОГАВА НЯМА ДА ИМА НУЖДА ДА ПРАВИМ КОНФЕРЕНЦИЯ ЗА ВСЯКА ЕДНА БОЛЕСТ. ТОГАВА ЩЕ ПРАВИМ КОНФЕРЕНЦИЯ ЗА ВСИЧКИ БОЛЕСТИ, ЗАЩОТО ДАЛИ ЩЕ СЕ ОТКЛЮЧИ ЕДНА ИЛИ ДРУГА БОЛЕСТ, ПРИЧИНАТА Е В НАРУШАВАНЕ НА ИМУНИТЕТА НА ИНДИВИДА.
  7. Четете философия, дами и господа доктори. Казвате, че високото кръвно бил едва ли не главният фактор за Алцхаймер. На каква база правите това твърдене? Тъщата ми умря с тежка форма на Алцхаймер, като кръвното й цял живот е било ниско. Учете какво се случва с цялото тяло. Това е космос, за който засега ВИЕ НЯМАТЕ РАКЕТА. ВМЕСТО ДА ГЛЕДАТЕ НАГОРЕ, В НЕБЕТО, ВИЕ РОВИТЕ В ЗЕМЯТА. ПЪТЯТ, ПЪТЯТ СТЕ СБЪРКАЛИ, ЗАЩОТО СТЕ СЕ УЧИЛИ ДА СТРОИТЕ КЪЩА БЕЗ ОСНОВИ. ОСНОВИТЕ НА ОБЩЕСТВОТО Е ФИЛОСОФИЯТА. АКО НЕ РАЗБИРАТЕ ОТ ФИЛОСОФИЯ, НИКАКВИ ДОКТОРИ НЯМА И ДА СТАНЕТЕ. ВМЕСТО ДА ЛЕКУВАТЕ ПАЦИЕНТИТЕ, ВИЕ ЩЕ СЪЗДАВАТЕ ПАЦИЕНТИ.
КОГАТО ЕДНО ОБЩЕСТВО ВЪРВИ ПО ГРЕШНИЯ ПЪТ, И БОГ НЕ МОЖЕ ДА МУ ПОМОГНЕ.

Категория: Политика
Прочетен: 121 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 16.06.2019 15:35
  1.  Двама млади хора, решават да направят семейство.
  2. Те трябва да бъдат изследване за наличието на антитела, които евентуално има единият, спрямо другия. Ако всичко е ОК, продължаваме нататък;
  3. Те трябва да бъдат пречистени и физически и духовно, за да правят дете. От личен опит знам това. Ако правиш дете, когато си болен, след това не очаквай здраво дете. Разбира се, че има изключения, но те само потвърждават правилото;
  4. Те трябва да бъдат обучени да бъдат родители. Трябва да положат изпит, който да удостовери, че знаят и могат да отглеждат деца;
  5. Ако всичко се направи както трябва и естествеността в живота преобладава, трябва да се роди здраво дете или деца, напълно естествено, без докторски интервенции, сечения и т.н.;
  6. Преди да се направи каквато и да било неестествена химическа интервенция, например ваксинации, трябва да има голям процент вероятност, че детето няма създадени специфични антитела срещу определена болест. Няма как да ваксинираме децата си срещу всички възможни болести, та дори и срещу най-известните, така да се каже. Имунната система трябва да се изгаржда на база на естествени процеси, а не на изкуствено вкарване в организма на чужди тела, които да предизвикват ответна реакция на имунната система и оттам евентуално да се създават имунни тела срещу определен вид заболяване. Тази юрголешка система на ваксиниране сериозно трябва да бъде преценена и огледана отвсякъде и като организаци и най-вече, като философия на здравеопазването.
  7. Имунитетът на децата е в голяма зависимост от кърменето. Ако една майка не може да кърми, значи нещо е сбъркала месеци и години, преди да се появи детето. Това не би следвало да се допусне. Лишаването на детето от кърма трябва да бъде разглеждано като висша форма на неглижиране на майчинската грижа за подрастващите;
Следваща статия.

Категория: Политика
Прочетен: 89 Коментари: 0 Гласове: 0
 https://www.24chasa.bg/zdrave/article/7508227

Страхотно откритие. Ако обаче започне на 45 годишна възраст, няма ли да е по-добре?

Ами ако започне още на 30 годишна възраст?

Ами ако започне на 15 годишна възраст?

Моля да се концентрирате. Изобщо не се шегувам.

Статията говори за това, че министър Ананиев стартирал концепция за борба с Алцхаймер. Били включени общопрактикуващи лекари, специалисти, служители на министерството, омбудсмана, социални организации, пациентски организация.

НЕНАПРАЗНО ПИША ОТ ТОЛКОВА ГОДИНИ, ЗАТОВА, ЧЕ В БЪЛГАРИЯ, ЗА ДА ПРАКТИКУВАШ ЕДНА ПРОФЕСИЯ, КОЯТО ИСКА ВЛАГАНЕ НА ИНТЕЛЕКТ, НЯМА КАК ДА СЕ МИНЕ БЕЗ ФИЛОСОФИЯ.


АКО ФИЛОСОФИЯТА НА СЪДЕБНАТА И ОХРАНИТЕЛНА СИСТЕМА Е СГРЕШЕНА, КОЛКОТО И ПАРИ ДА Й ДАДЕШ, ФАЙДА НЯМА ДА ИМА.

АКО ФИЛОСОФИЯТА НА СИСТЕМАТА НА ОБРАЗОВАНИЕ Е СГРЕШЕНА, КОЛКОТО И ПАРИ ДА Й ДАДЕШ, ПРОВАЛЪТ Е НЕМИНУЕМ.

АКО ФИЛОСОФИЯТА НА ЗДРАВЕОПАЗВАЩАТА СИСТЕМА Е НЕПРАВИЛНА, МИЛИАРДИ ДА ИЗСИПВАШ ТАМ, ПОЛЗА НЯМА ДА ИМА.

ФИЛОСОФИЯТА НА ЗДРАВЕОПАЗВАЩАТА СИСТЕМА Е СБЪРКАНА.

САМО СИ ПОМИСЛЕТЕ, АКО ЗА ВСЯКА ЕДНА БОЛЕСТ СЕ ПРАВЯТ КОНФЕРЕНЦИИ И СЕ СЪБИРАТ ТОЛКОВА МНОГО СПЕЦИАЛИСТИ, ЛЕКАРИ, ОБЩЕСТВЕНИЦИ, ПОЛИТИЦИ И Т.Н., ТО КОНФЕРЕНЦИИТЕ ТРЯБВА ДА СА 24 ЧАСА В ГОДИНАТА, 365 ДНИ В ГОДИНАТА И ПАК НЯМА ДА СТИГНЕ ВРЕМЕТО. ЕТО ТОВА ОЗНАЧАВА ДА ТИ Е ГРЕШНА ФИЛОСОФИЯТА НА МЕДИЦИНАТА. ТЯ СЕ СЪСРЕДОТОЧАВА ВЪРХУ ЕДНА БОЛЕСТ, СЛЕД ТОВА ВЪРХУ ДРУГА БОЛЕСТ И ТАКА, ДО КРАЯ НА СВЕТА. И НАКРАЯ КАКВО - ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО, ИЛИ НАПРЕДЪКЪТ НЕ ОТГОВАРЯ НА ОЧАКВАНИЯТА.

ЕТО ПАК ЩЕ ГО КАЖА И НА ДОКТОРИ И НА НЕДОКТОРИ - ПРОЦЕСЪТ НА ПРЕДПАЗВАНЕ И ЛЕЧЕНИЕ ЗАПОЧВА ОЩЕ ПРЕДИ НА НАПРАВИТЕ ДЕТЕ, ОЩЕ ДЪЛГО ПРЕДИ ТОВА, ОЩЕ ОТ ВРЕМЕТО, КОГАТО ВАШИТЕ РОДИТЕЛИ СА ПЛАНИРАЛИ ДА ВИ НАПРАВЯТ ИЛИ ПРОСТО СЕ Е СЛУЧИЛО. ТО Е ЕДИН КРЪГОВРАТ. КОЛКОТ ПО-РАНО, ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ. НАКРАТКО ПРОЦЕСЪТ Е СЛЕДНИЯ:
Нова статия.
Категория: Политика
Прочетен: 93 Коментари: 0 Гласове: 0
Търсене

За този блог
Автор: kolevdobri
Категория: Политика
Прочетен: 3214357
Постинги: 6906
Коментари: 4316
Гласове: 2406
Архив
Календар
«  Юни, 2019  >>
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930