Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Моят блог в Blog.bg
Автор: kolevdobri Категория: Политика
Прочетен: 3218640 Постинги: 6920 Коментари: 4321
Постинги в блога от 14.07.2014 г.
Събарят 8 къщи в циганския квартал Максуда във Варна. Там били регистрирани 77! души. Как е възможно общината да регистрира хора, които живеят в къщи, отчуждени от собствениците, които по план са за събаряне?

В Бургас също събарят незаконни къщи на циганите. Кметът върви с шефа на холицията и операцията е в ход. Циганите се възмущават и изтъкват много "сериозни" аргументи. Една циганка казва, защо не са й забранили да гради къщата, когато е започнало строителството. Което от самосебе си означава, че на тях не им пука за никакви процедури и разрешителни. Решават, вземат общински или държаве имот и струпват там бидонвилите си а след това някой е виновен, защото не ги е спрял навреме. Циганска логика. Къде щели сега да живеят, имали много деца - опитват се да те качат на махалото и да те накарат ти ма мислиш как да си решат проблемите, а не те да мислят преди да извършат поредната глупост или незаконосъобразно решение.

Тези хора са нарушили държавните закони, със сигурност не са плащали никакви пари на общината, така, както ние редовните граждани на България плащаме - такса смет, данък сгради и т.н. Защо нашето законодателство допуска до урните за гласуване хора, които явно и открито нарушават законите и не се съобразяват с правилата, наложени от обществото. Според последната информация, виновни за дадените жертви в кв. Аспарухово, Варна са самите жертви, направили си незаконни къщи в дерето. Това какво ви говори? Цяла България живя в стрес, доброволци се стичаха отвсякъде да помогнат на пострадалите, а работата отново била мангалска и несоциализираните ни съграждани отново са направили проблем, който вълнуваше България цяла седмица.

Аз също не се съгласявам с много от правилата в нашето общество. Критикувам правителството, народното събрание, всички държавни институции, фирми и учреждения. Не съм доволен, затова, че тези институции не се управляват достатъчно ефективно и постоявно давам предложения как да се променят нещата към по-добро. НО ДОКАТО КРИТИКУВАМ НАЛЯВО И НАДЯСНО И ПУСТОСВАМ УПРАВНИЦИТЕ, АЗ СИ ПЛАЩАМ ДАНЪЦИТЕ КАТО ДОБЪР ГРАЖДАНИН. ПЛАЩАМ ВСЯКА ГОДИНА ХИЛЯДИ ЛЕВА ДАНЪЦИ, ЗДРАВНИ И СОЦИАЛНИ ОСИГУРОВКИ И НИТО ВЕДНЪЖ ПРЕЗ ЖИВОТА СИ НЕ СЪМ СИ ПОЗВОЛИЛ ДА ПРИСВОЯ ЧУЖДО ИМУЩЕСТВО ИЛИ ДА СЕ НАСТАНЯ БЕЗ РАЗРЕШЕНИЕ В ЧУЖДА СОБСТВЕНОСТ, ПЪК МАКАР И ОБЩИНСКА, КАТО СЕ ОПРАВДАВАМ, ЧЕ СЪМ БЕДЕН И НЯМАМ ВЪЗМОЖНОСТ.

НЕ МОЖЕ ЕДНИ ДА ИМАТ САМО ПРАВА, А ДРУГИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ. Бедни, нямат работа, не искат да учат, не искат да се социализират, крадат на поразия, правят проблеми и постоянно създават работа на МВР, съда и прокуратурата, нищо не плащат на държавата и накрая трябва да им плащаме, че са бедни, да им плащаме, за да раждат деца, които още от самото си раждане вече са проблем на изтънялите ни джобове, постоянно посягат на имуществото ни и постоянно ни занимават със себе си и трява да правим какви ли не отстъпки, само и само да имат покрив над главата. Какво стана със всички жилищни блокове, които разни общини в България отстъпи на циганските семейства - пълна разруха и мизерия. Тези хора не искат да се социализират. Затова призовавам държавата, да спре всякакви парични помощи, да раздава само по един самун на семейство и да ги накара поне да си изчистят копторите и около тях, където живеят и отглеждат децата си. Нека докажат първо, че заслужават да са част от нашето общество и тогава ще ги допуснем до себе си.

Преди години Живков направи така, че във всеки блок настаниха по едно циганско семейство. Какво стана, всички видяхме. По-скоро ние се превръщаме в цигани покрай тях, отколкото циганите да станат на българи.

И защо след като не учат, не работят, крадат, строят незаконни къщи, получават парични помощи и постоянно създават проблеми, не плащат данъци и са в тежест на осигурителната, здравната, образователната и системата за сигурност, защо на тези хора ще им даваме права да гласуват и да ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НИ. Независимо от това, че образованието до 8-ми клас е безплатно и задължително, повечето от циганите нямат такова образование. Значи не могат да завършат 8-ми клас, а имат право да гласуват. Не са спазили закона и не са посещавали училище, но в същото време реват и искат да гласуват и да определят съдбата на България. Това е кощунство и искам да питам нашите политици, докога ще продължава това.


Ако от мен зависи, първият референдум който ще направя е за отмяна на паричната помощ на тези, които не са допринесли с нищо за обществото. На парична помощ ще има право на този, който предварително е внесъл пари в бюджета и една част от тях отива в специален фонд за подкрепа на нуждаещите се. Няма как да плащам детските на едно дете, което е на 14 години и в същото време да плащам детските и на неговото дете, защото циганките обикновено на 14 години раждат.
Категория: Политика
Прочетен: 974 Коментари: 7 Гласове: 2
Последна промяна: 14.07.2014 15:42
Търсене

За този блог
Автор: kolevdobri
Категория: Политика
Прочетен: 3218640
Постинги: 6920
Коментари: 4321
Гласове: 2406
Архив
Календар
«  Юли, 2014  >>
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031