Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Моят блог в Blog.bg
Автор: kolevdobri Категория: Политика
Прочетен: 3236812 Постинги: 6936 Коментари: 4324
Постинги в блога от 01.07.2019 г.
 https://www.24chasa.bg/novini/article/7536968


НАРОДЪТ НА ХОНГ КОНГ ПРОТЕСТИРА ЗА ДА ЗАЩИТИ СВОБОДАТА СИ. ФРАШКАНИ СА С ПАРИ И ВЪПРЕКИ ТОВА, ПРОТЕСТИРАТ.


НАРОДЪТ НА БЪЛГАРИЯ ПРОТЕСТИРА ЗА ПАРИ И ТО ТОГАВА, КОГАТО ЗАПЛАТАТА МУ ПАДНЕ ПОД 10 ДОЛАРА. НЕ МУ ПУКА ЗА СВОБОДАТА, НЕ МУ ПУКА ЗА ОКОЛНИТЕ, НЕ МУ ПУКА ЗАТОВА, КОЛКО ПАРИ КРАДЕ ОТ НЕГО ПРАВИТЕЛСТВОТО МУ.

НАРОДЪТ НА БЪЛГАРИЯ НЕ ЗНАЕ КАКВО Е СВОБОДАТА. НИКОГА НЕ Е ВИЖДАЛ СВОБОДА И НА КАРТИНКА. НЕ ГОВОРЯ ЗА ПОЛИТИЧЕСКАТА СВОБОДА. ГОВОРЯ ЗА ИКОНОМИЧЕСКАТА СВОБОДА. БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД СЕ Е НАУЧИЛ И Е СВИКНАЛ ДА СЕ МЪЧИ. ВСИЧКО Е МЪЧНО В ТАЗИ СТРАНА. ИМА КАКВО ДА НАУЧИМ ОТ НАРОДА НА ХОНГ КОНГ. АМА КАТО НИ МЪРЗИ ДА УЧИМ, НИЩО НЯМА ДА НАУЧИМ.


ТОВА Е ИКОНОМИЧЕСКИ НАЙ-СВОБОДНАТА ТЕРИТОРИЯ НА СВЕТА. НИЩО ДРУГО НЕ СЕ ИЗИСКВА ОТ НАС, АКО ИСКАМЕ ДА СМЕ БОГАТИ, ОСВЕН ДА ПРАВИМ ТОВА, КОЕТО ПРАВЯТ В ХОНГ КОНГ. АМА КАК ДА СТАНАТ ТАКА НЕЩАТА, КАТО КОРУМПИРАНИТЕ НИ  ПОЛИТИЦИ НЯМАТ СМЕТКА ОТ ТАКОВА УПРАВЛЕНИЕ, А ДЕБИЛИТЕ ОТ ДРУГА СТРАНА, ИЗОБЩО НЕ МОГАТ ДА "ВЪРЖАТ КЪНКИ", ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ. НИТО ИМ СЕ РАБОТИ, НИТО ИМ СЕ УЧИ. НИТО ИМ СЕ ПРОТЕСТИРА. И НЕ УСЕЩАТ, КАК ИМ СЕ ЗАВИРА. ГОВОРЯ ЗА МИЛИОНИТЕ ТЪПАЦИ, КОИТО ИЗОБЩО НЕ ЗНАЯТ КЪДЕ Е ХОНГ КОНГ, ПЪК КАМО ЛИ И КАКВО СТАВА ТАМ.




Категория: Политика
Прочетен: 124 Коментари: 1 Гласове: 0
Последна промяна: 01.07.2019 14:57
 https://www.24chasa.bg/novini/article/7537238


Когато френският президент или американския, отидат на някакво посещение в някаква държава, СМИ ни дават информация какви сделки за колко милиарда се сключват следствие на това посещение.


Каква е целта на посещението на българския президент в Китай? Българската икономика се влияе от решенията на българския премиер, а не на българския президент.

За мен, посещението си е една екскурзия. Безплатно за него и платена от нас. ВИНАГИ СЪМ ГО КАЗВАЛ, ЩЕ ГО КАЖА И СЕГА. НЯМАМЕ НИКАКВА ПОЛЗА ОТ ТОВА, НАШИ АДМИНИСТРАТОРИ ДА ХОЙКАТ ПО ЧУЖБИНА. ИМАМЕ ПОЛЗА ДА СИ СТОЯТ НА ГЪЗА В СОФИЯ И ДА НАПРАВЯТ ТАКА, ЧЕ ИКОНОМИКАТА НИ ДА ВЪРВИ С ПО-ВИСОКИ ТЕМПОВЕ ОТ СРЕДНИТЕ ЗА ЕВРОПА И СВЕТА. ИКОНОМИКАТА НИ НЯМА ДА ТРЪГНЕ СЛЕД ТОВА ПОСЕЩЕНИЕ. САМО ЩЕ НИ ПОИЗТЪНЕЕ ДЖОБЪТ, ЗАЩОТО ТОВА ХОЙКАНЕ СТРУВА ПАРИ. НАШИТЕ ПАРИ. НЕ СТИГА ДРУГО, АМИ И ЖЕНА СИ ПОВЕЛ НА ДЪРЖАВНА СМЕТКА И СОФРА.
Категория: Политика
Прочетен: 84 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 04.07.2019 15:03
 Ако е така, той би трябвало да се ЗАМИСЛИ, какво прави в центъра на Масква, онзи мумифициран кретен и масов убиец, калмикски сифилистик и пасивен педерас, който не е платил нито една рубла данък на руската държава и не е направил нищо друго в живота си, освен да обоснове и ръководи една насилническа организация като комунистическата партия на Русия,  заради която Русия е принудена да подпише Брест-Литовския мирен договор с Германия, като победена страна в Първата световна война. В СЪЩОТО ТОВА ВРЕМЕ Е БИЛ АГЕНТ НА КАЙЗЕРА НА ГЕРМАНИЯ. Нали предателството на Родината е голям грях? Литвиненко, който е един от онези, които през 2001г., в качеството си на агент на КГБ, информира обществеността на Руската федерация, че КГБ е извършила взривовете в жилищни сгради в цялата федерация, е предател на Родината, защото си позволи да избяга в Лондон, за да спаси живота си. Там обаче ГРУ го намери и го "спаси", като го отрови. Ленин обаче не е предател на Родината. Той е вода ненапита. Наистина се чудя на руските, тоест съвеЦките хора, които продължават да ходят на поклонение на този изрод, в центъра на Масква. Сега поне има достатъчно информационни източници, за да се разбере, какъв всъщност е бил този нещастен пигмей. Но какво искате от комунисти - те нямат мозък да мислят. Те просто обичат лидера си, пък бил той и педерунгел.


Боже в какъв скапан свят живеем. Лицемерието е съществена част от живота на лидерите, особено тези, които са лидери на тоталитарни държави. Но лицемерието е съществена част и от живота на онези милиони граждани, които мислят с гръбначния си мозък, ако изобщо има някакъв мисловен процес в тях.  Неизмеримостта на тяхното закостеняло мислене, мечтаещо за диктатурата на Сталин, е обобщеният продукт на комунистическата пропаганда и агитация.

Най-известните чужди агенти в историята на Русия са нейните социалистически управители. Какво ли не са способни да направет те, само и само да се докопат до властта. Тогава започват да говорят за Родината и така нататък. Какво прави изродът Сталин, седмица след като другият изрод - Хитлер, го е изпреварил и е започнал пръв войната помежду им? Нарекъл ги народа си "братя и сестри". Същият този народ, когото умишлено е оставил да умира от глад с милиони, в Украйна през 1932-33г. Същият народ, когото безмилостно е изпращал в лагерите в Сибир и е избивал също с милиони, в рамките на своето умопомрачение. Бандит и банков обирджия, взел властта и управлявал стотици милиони хора. Лицемерие от класа. И всичко е заради това, че народът е позволил всичко това да му се случва. И да го убиват и да го шибат и да му промиват мозъка. Сега му промиват мозъка пак, като насочват неговото внимание на тема: Чужди агенти, като искат да скрият факта, че най-големият враг на народа е собственото му правителство. Засега успяват.
Категория: Политика
Прочетен: 123 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 01.07.2019 13:26
Търсене

За този блог
Автор: kolevdobri
Категория: Политика
Прочетен: 3236812
Постинги: 6936
Коментари: 4324
Гласове: 2406
Архив
Календар
«  Юли, 2019  >>
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031