Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Моят блог в Blog.bg
Автор: kolevdobri Категория: Политика
Прочетен: 3214584 Постинги: 6916 Коментари: 4317
Постинги в блога от 26.08.2015 г.
 .

http://novanews.novatv.bg/news/view/2015/08/26/122097/%D1%88%D0%B0%D1%80%D0%B6%D0%B5-%D0%B4%E2%80%99%D0%B0%D1%84%D0%B5%D1%80-%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D0%B0%D1%89-%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B8%D1%86%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D1%87%D0%B0%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D0%B4%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%B8-%D0%BA%D0%BE%D1%80%D1%83%D0%BF%D1%86%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B0/?utm_source=news&utm_medium=link&utm_campaign=hot

Въпрос на недостатъчно добро възпитание е да говориш от името на народ, който не те е упълномощил затова. Не може американския посланник да ни казва, какво ние, българите, сме имали като усещане. Да не стане като в Сирия. Там също говореха от името на народа, когато снабдяваха с оръжие джихадистите и ги насъскваха против режима на Асад.

С какво бих казал, че този човек може да се кичи със званието или длъжността "негово превъзходителство"? Може, наистина. Превъзхожда ме с комунистическите си познания и пристрастия.

Като гледам г-н Мур е учил в университета в Роуд Айлънд. Не знам там да са пристрастни към марксическата идеология, още повече, че това е в района на Бостън, един от най-добрите градове за живеене в САЩ. Разбирайте, там живеят богати, охолни хора, като повече от жителите му са с висше образование. Влизането в университета на Браун не е лесна работа, а трябват и много пари. Та не мога да си обясня, как този човек говори със симпатия за "равномерност на разпределението на обществените блага"!  Да не би на г-н Кук да му е повлиял престоят в Македония и в каква посока? Чии интереси там е защитавал и чия страна е вземал? Като гледам, все са го пращали в скапани държави - Хаити, Македония, България. Не знам за награда ли или за наказание. Единственото по-цивилизовано място където е бил е Загреб и то точно по времето, когато американците помагаха на хърватите да понатупат сърбите и да им вземат Крайна. След Загреб е работил в Сараево. Значи е нещо като политбалканист, така да се каже и е по някакъв начин отговорен за това, което се случи в бивша Югославия, защото политическата му кариера на Балканите започва още от 1992г., в началото на югославските войни.

Може би трябва да му припомня, че в неговата родина, повече от 50 000 000 жители са класифицирани като бедни и получават от държавата социална помощ. В същото време Бил Гейтс е "оценен" на 80 милиарда долара. Явно г-н Кук трябва да преосмисли какво има предвид под " равномерно" разпределение на благата. Дали да му простим икономическата неграмотност, защото г-н Кук е преди всичко военен консултант, а не политически. Политическата му кариера е за прикритие.


Г-н Кук трябва да ни даде отговор на въпроса, до каква степен страната, на която той е посланик в България, е отговорна за милионите бежанци, които заливат Турция и Европа и какво прави САЩ, за да ограничи или поне да финансира с пари проблема, която американската администрация създаде, снабдявайки и подкрепяйки радикално сменяне на режима на Асад в Сирия или в Ирак, а да не говоря за изпитателния полигон за бомбардиране, наречен Афганистан. Същото е за Либия и за Мали, където пък французите си правят поредния експеримент по установяване на демокрация в поредната слабо развита държава. Над 90% от бежанския поток е от тези държави. Преди САЩ да се намесят във вътрешните работи на тези държави нямаше емигранти от тези страни. А ако са искали наистина да демократизират Сирия, защо първо не започнаха със Саудитска Арабия, защото Сирия в сравнение с Арабия беше много по-демократична страна.

Та очаквам от г-н Кук, преди да ни дава акъл какво да правим ние в собствената ни държава, поне да се извини пред нас, за глупостите, които натвори американската администрация през последните десетилетия и заради които глупости сега Европа трябва да се справи с онези потенциални 60 000 000 бежанци, открито са заявили, че искат да емигрират от страните си.

Категория: Политика
Прочетен: 297 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 27.05.2020 09:36
 http://btvnovinite.bg/article/bulgaria/incidenti/nova-avtomobilna-gonka-dovede-do-smartta-na-dvama-dushi.html


Двама млади мъже загиват в "зверска" катастрофа след поредната гонка в района на селото.


Многократно предупреждавани. Единият преди месец отново е имал катастрофа.


Въпросът ми е: Къде са спали полицаите в село Сталийска махала и защо не са предотвратили тази катастрофа. 


Но ако МВР отговори на този въпрос, ще се установи, че в селото няма полицаи. Селото има над 1400 души население, което и мен ме учуди. Така там се полагат  5-ма полицаи, а вероятно няма нито един, който да живее в селото и да познава местните. В това бъдете сигурни. 


За пореден път призовавам политиците - изкарайте МВР на улиците. Изкарайте книжните плъхове от канцелариите, за да си свършат основната работа, за която сме ги назначили - опазване на обществения ред. Спрете да ги карате да пишат безсмислени отчети за безсмислената си работа и ни покажете, че има в България полиция.


Тогава няма да има нито гонки, нито смъртни случаи като този, нито цигански набези, нито битова престъпност като тази. Няма да има и толкова нисък процент на разкриваемост на предстъпленията от общ характер - някъде към 30%. А като сложим и тези, които не са с обадили на МВР, може и под 10% да падне този показател.


Ако имахме перманентна пряка демокрация, нямаше да има нужда да пиша тази статия и да изразявам възмущението си от хаоса в МВР, просто защото нямаше да има МВР в сегашната му покъртително неефективна форма, пък и нямаше да има бъркотия в степента, в която я виждаме сега.
Категория: Политика
Прочетен: 268 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 08.11.2023 08:25


Съжалявам, но не си спомням, откъде съм копирал мнението, цитирано по-долу.



 "България няма социални помощи, няма, за безработни български граждани няма социални помощи. НО МОЖЕ И ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАНИ НА ТОЗИ КОЙТО НЯМА АДРЕСНА РЕГИСТРАЦИЯ ДА ГЛАСУВА, ТОЕСТ АДРЕСНА РЕГИСТРАЦИЯ В БЪЛГАРИЯ, И ТРАЙНО ЖИВЕЕЩИТЕ В ЧУЖБИНА НЯМА ДА МОГАТ ДА ГЛАСУВАТ - КОЕТО Е ОТЛИЧНО - ЩОМ НЕ ПЛАЩАШ ДАНЪЦИ - НЯМА ДА ГЛАСУВАШ. А необразованите имат фирми и плащат данъци, и всеки плаща акцизи и ДДС. Доброто отстъпва без кръв, но злото никога. Лявото отстъпи без кръв, което е доказателство, че е добро, а дясното зло. Няма да излезем от времето на капитализмът -елитаризмът-олигархия-насилие-дясното, без кръв, няма да пуснат кокалът без кръв. НЯМА ДА ПУСНАТ КОКАЛЪТ НА НАРОДИТЕ, БЕЗ КРЪВ, БЕЗ НАСИЛИЕ. Корупцията и връзкарството се борят чрез изобилие. Ако дадеш пари само за пет филма, ще имаш пет филма от връзкари обявили се за гении. Ако дадеш пари на всеки, примерно годишно - 5 милиона за пет филма, 5 милиона за 50 филма, и 5 милиона за 200 филма. Така ще се проявят конкурентите на връзкарите - тоест истинските таланти и можещите. По този начин се усмъртява корупцията и връзкарството, защото талантът и моженето смазват и заличават чрез истински блясък. И ТОВА ВАЖИ ЗА АДМИНИСТРАЦИЯТА, НАУКАТА, ИЗКУСТВОТО, АРХИТЕКТУРАТА.. ВСИЧКО. ВСИЧКО, САМО ТАКА СЕ УБИВА ЗЛОТО - НЕКАДЪРНОСТ-ВРЪЗКАРИ-КОРУПЦИЯ. И дори се чудя, че някой вярва, че с малко депутати, ще има качествени депутати. НЕ!! ВСЪЩНОСТ КОЛИЧЕСТВОТО СЪЗДАВА КАЧЕСТВОТО, ЗАЩОТО КОЛИЧЕСТВОТО Е ИЗБОР. ................................................... РАЗБИРА СЕ, ТОВА НЕ СЕ ОТНАСЯ ЗА ЧАСТНИТЕ МЕДИИ, ЕТО ЗАЩО: Обществената медия е зависима от над 240 шефове. Частната медия дори не е търговия. Къде сте видели търговец на сирене да ви дава безплатно сирене платено от други, както правят частните медии, продават "информация" платена от рекламодатели, спонсори - политически - Отворено общество и КАТОН.. Та значи частната медия не е свободен пазар с контрол от крайният потребител - като не я купува, а това е просто миши капан, с безплатно сиренце."


Ето и моето мнение по поставените въпроси:


  1. Не знам какво искате да кажете с първото изречение. Просто не го разбирам;
  2. Вие казвате, да се забрани на тези, които нямат адресна регистрация да гласуват и трайно живеещите в чужбина да нямат право да гласуват. Ето и моето мнение. Всички български граждани, които живеят в БГ трябва да имат реална адресна регистрация. Всяка една сграда трябва да си има домоуправител, който да е включен в национален регистър на сгради и домоуправители. Той да получава по закон възнаграждение от живущите, и това възнаграждение да бъде в зависимост от броя на живущите. Всяка смяна на регистрацията на отделен гражданин ще означава той да се отписва от една сграда и да се записва в друга сграда. Вие не сте определили, дали ограничаването на правото на глас да е в зависимост от това дали се гласува за национално или на общинско ниво, защото ако се гласува за национално ниво, какво значение има къде сте регистриран? Вие гласувате за национално ниво. Има значение къде сте регистриран, ако гласувате за кмет или общински съветници или участвате в местен референдум. Да, съгласен съм да се криминализира фиктивната регистрация и да се санкционират домоуправителите, ако не подават съответната информация за живущите коректно и навреме;
  3. Затова да се обвърже плащането на данъци с гласуването ще ви дам няколко примера. За 2012г. съм платил петцифрена сума данъци, нещо, с което малцина могат да се похвалят. За следващата година обаче ми се е случило нещо непредвидено и нямам доходи, които държавата да обложи. Не съм платил никакви доходи по ЗОДФЛ. Изключвам плащането на акцизите и ДДС, защото, ако се плъзнем по тази плоскост, никъде няма да отидем. Тези данъци, макар и в малки размери ги плащат дори и циганите, които нямат и един лев подоходен данък платен на държавата. Данъци не плащат и тези, които работят в чужбина и то трайно. Но тези хора изпращат около 1 милиард евро всяка година в България. Искате да ги лишим от правото на глас?
  4. Вие казвате, че "лявото отстъпи без кръв, което е добро". Наистина ли сте толкова наивен, че да смятате, че лявото е отстъпило без кръв? Вероятно ще се обидите, но защо сте учили толкова и защо толкова много информация сте изложили, след като не виждате, че "лявото" управлява и сега и никога не е имало дясно на нашата политическа сцена. Връзкарството и корупцията, за които вие говорите са елемент на лявото. Ако имаме истинско дясно и истинска пазарна среда, няма да има нито връзкарство и корупция в такива размери. Корупцията и връзкарството идват заради прекалената централизация на политическия и икономическия живот. Ако няма обществен бюджет в тези размери, няма да има и корупция в тези размери. Само социалистите са за това, държавата да акумулира и преразпределя 40 % от БВП на страната, за да могат да крадат, защото не им се работи и защото те нямат друга идея за правене на пари, освен чрез властта. Нито Стив Джобс е би комунист нито Бил Гейтс, а всъщност такива хора движат обществото напред;
  5. Правилно казвате че "корупцията и връзкарството се борят чрез изобилие", но вижте историята - изобилие има там, където пазарните условия имат шанс и където социализмът като система и като мислене е ограничен до минимум. Оставете моделът на Скандинавия, той е изключението, което потвърждава правилото.
  6. Какво означава това да "дадеш по 5 милиона за 5 филма". Кой е длъжен да дава пари за филми? Говорите за сегашната ни социалистическа действителност, където чрез парите от данъкоплатците БНТ финансира филми, естествено, чрез нагласени процедури и т.н. В една пазарна среда, обществото не трябва да финансира такива проекти, още повече без изричното съгласие на данъкоплатците. Затова примерът ви е не на място.
  7. Проблемите за обществената и частната медии могат да бъдат решени лесно и всички негативни неща, за които говорите ще изчезнат от само себе си. Първото е да се продаде БНТ и БНР - не сме длъжни да им издържаме тъпите предавания. Нека се оправят сами. След това да се приеме закон, с който да станат ясни всички собственици. Да се приложи правилото, че журналистите има право на глас в ОС на акционерите на медията, независимо от това дали имат акции или не. Да имат право да придобиват миноритарния пакет от акции и да влияят върху политиката на медията. Тогава всичко за което вие сте писали, ще остане в миналото. Обществото може да подпомага медиите само избирателно, само тогава, когато се докаже, че отделни предавания спомагат за увеличаване на свободата на гражданите. Нищо повече. Никакви пари за криминални филми, за пистолети, за убийства и ред подобни глупости.
  8. Ако има нещо друго, на линия съм да отговоря.

Категория: Политика
Прочетен: 368 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 08.11.2023 08:23
 http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1488829

Заглавието на статията е: "Връхлитат ни 3 грипа".


Толкова ли наистина са прости журналистите и какво очакваме ние от народа, ако журналистите му са такива? Как очакваме от този народ да направи нещо и ДА ВЗЕМЕ СЪДБАТА В СВОИ РЪЦЕ, СЛЕД КАТО ТЕЗИ, КОИТО ТРЯБВА ДА ГО ИНФОРМИРАТ ГО ПРАВЯТ ПО ТАКЪВ БЕЗОБРАЗЕН И МАНИПУЛАТИВЕН НАЧИН. КАКВА Е РАБОТАТА НА ЖУРНАЛИСТИТЕ - ДА БЪДАТ АДВОКАТИ НА ДОКТОРИТЕ ЛИ? ДА ПРОДАВАТ ВАКСИНИ?


ИМА ЛИ НЯКОЙ ЖУРНАЛИСТ, КОЙТО ДА Е НАПРАВИЛ РАЗСЛЕДВАНЕ, КОЯ Е ПРИЧИНАТА ЗА ПОЯВАТА НА ГРИПА И ЗАТОВА, ТОЛКОВА ХОРА ДА СА ИЗВЪН СТРОЯ ОТ НЕГО?


ЕТО ГОСПОДА ЖУРНАЛИСТИ КОИ СА ПРИЧИНИТЕ ДА НИ "ХВАЩА" ГРИП И ПОВЕЧЕ НЕ ПЛАШЕТЕ ХОРАТА, А ИМ ОБЯСНЕТЕ, КАК МОГАТ ДА СЕ ПРЕДПАЗЯТ. ВИЕ НЕ СТЕ ПРОСТИ РЕТРАНСЛАТОРИ НА ТЪПИ НОВИНИ, ПОЛУЧЕНИ ЧРЕЗ ОФИЦИАЛНИТЕ ПРАВИТЕЛСТВЕНИ И ОБЩЕСТВЕНИ САЙТОВЕ. ВИЕ НЕ СТЕ БЕЗМОЗЪЧНИ СЪЩЕСТВА, КОИТО ИМ ПЛАЩАТ, ЗА ДА НЕ РАЗСЪЖДАВАТ. КАКВА СЪВЕСТ НА ОБЩЕСТВОТО СТЕ ВИЕ, АКО НЯМАТЕ АКЪЛ И ЗА 5 СТОТИНКИ И НЕ ПОСТАВЯТЕ ПОД СЪМНЕНИЕ, ТОВА, КОЕТО СТЕ ЧУЛИ И СЛЕД ТОВА НЕ ИНФОРМИРАТЕ ЧИТАТЕЛИТЕ СИ ЗА ИСТИНАТА, ВЪВ ВРЪЗКА С ТОЗИ СЛУЧАЙ?


В ЧОВЕШКИЯТ ОРГАНИЗЪМ ИМА ХИЛЯДИ БАКТЕРИИ И ВИРУСИ. БЪКАНИ СМЕ С ТЯХ. В ЗАВИСИМОСТ ОТ ТОВА, ДАЛИ СМЕ СЪЗДАЛИ БЛАГОПРИЯТНА СРЕДА ЗА ТЯХНОТО РАЗВИТИЕ, ТЕ СЕ АКТИВИРАТ И ПРЕДИЗВИКВАТ ПОРАЖЕНИЯ В ОРГАНИЗМА.

НИЕ СМЕ ВИНОВНИТЕ, АКО ВИРУСИТЕ И БАКТЕРИИТЕ РАБОТЯТ ПРОТИВ НАС В НАШИЯ ОРГАНИЗЪМ. НИЕ, С НАШИТЕ ДЕЙСТВИЯ ИЛИ БЕЗДЕЙСТВИЯ. КОГАТО СЪЗДАВАМЕ КИСЕЛА СРЕДА В ОРГАНИЗМА СИ С ПРОСТОТИИТЕ, КОИТО ВСЕКИ ДЕН ВЪРШИМ, ПРИЕМАЙКИ АЛКОХОЛ, ЦИГАРИ, ДРОГА, ХИМИЗИРАНА ХРАНА, ГОЛЯМО КОЛИЧЕСТВО ХРАНА И НАПИТКИ, КОГАТО СМЕ ПОСТОЯННО НЕГАТИВНО НАСТРОЕНИ И КАРАМЕ НАШИТЕ КЛЕТКИ ДА АГОНИЗИРАТ ОТ ЗЛОСТТА, КОЯТО СЕ ИЗЛИВА ОТ НАС, ТОГАВА ЩЕ СЪЗДАДЕМ БЛАГОПРИЯТНИ ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА НЕГАТИВНОТО РАЗВИТИЕ НА ПРОЦЕСА ПО АКТИВАЦИЯ НА БАКТЕРИИТЕ И ВИРУСИТЕ. НАЙ-МАЛКОТО, КОЕТО ЩЕ НИ СЕ СЛУЧИ Е ДА ПОВИШИМ ТЕМПЕРАТУРАТА, ЗАЩОТО И ДЕЦАТА ЗНАЯТ, ЧЕ МНОГО ОТ ВИРУСИТЕ И БАКТЕРИИТЕ, НЕ ВИРЕЯТ ПРИ ПОВИШЕНА ЧОВЕШКА ТЕМПЕРАТУРА НАД НОРМАЛНАТА. ПРОСТИЧКО Е НАЛИ? В ТАКЪВ СЛУЧАЙ И ДА ПРЕПОРЪЧВАТЕ КАКВИТО СИ ИСКАТЕ ВАКСИНИ, НИЩО НЯМА ДА ПОСТИГНЕТЕ, ЗАЩОТО СЛАГАТЕ ЕДНА ОТРОВА, ЗА ДА ОТСТРАНИТЕ ДРУГА ОТРОВА. КЪДЕ, В КОЯ МЕДИЦИНА Е ЗАПИСАНО, ЧЕ ТАКА СЕ ПРАВИ, ЗАЩОТО ДОКТОРИТЕ СЕ КЪЛНАТ В ХИПОКРАТ, НО ХИПОКРАТ НИКЪДЕ НЕ КАЗВА, ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОТРОВИ ОРГАНИЗМА, ЗА ДА СЕ ИЗЛЕКУВА ОТ НЯКАКВА БОЛЕСТ.
Категория: Политика
Прочетен: 227 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 13.04.2021 10:08
 Много пъти съм говорил, че наложеният императив в Конституцията, според който образованието до 16 години е задължително, не върши никаква работа. ОТ НЕГО НЕ СЛЕДВАТ ИКОНОМИЧЕСКИ ПОСЛЕДИЦИ ЗА ТЕЗИ, КОИТО НЕ СА СПАЗИЛИ ТОВА УСЛОВИЕ. ЗА КАКВО ТОГАВА ДА ГО СПАЗВАТ? ОТ ДРУГА СТРАНА, ПРИ ПРИЛАГАНЕТО НА ТОЗИ ИМПЕРАТИВ ИМА ТОЛКОВА МНОГО ПРАКТИЧЕСКИ ТРУДНОСТИ, В РЕЗУЛТАТ НА КОЕТО ХИЛЯДИ И ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ СЛУЧАИ ИМАМЕ НА НАРУШЕНИЕ НА КОНСТИТУЦИЯТА.

КАКВО ОТ ТОВА, ЧЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, КАТО ИНДИВИДЪТ Е ОЩЕ ВЪВ ВТОРИ КЛАС, НАВЪРШВАЙКИ 16 ГОДИНИ? КОНСТИТУЦИЯТА НЕ ГО "КАРА" ДА ДОСТИГНЕ ОПРЕДЕЛЕНО НИВО НА ЗНАНИЕ!!! НИЩО ЧЕ НА 16 ГОДИНИ ТОЙ Е ВЪВ ВТОРИ КЛАС. ВАЖНОТО Е, ЧЕ "УЧИ". НО ТАКА Е, КОГАТО ЗАКОНИТЕ СА ТЪПИ. ДА МУ СЕ ОТЩЕ НА ЧОВЕК ДА ГИ ИЗПЪЛНЯВА.



НЕКА ДА ГО КАЖЕМ ОЩЕ ВЕДНЪЖ: НА БЪЛГАРИЯ НЕ Й ТРЯБВАТ НЕОБРАЗОВАНИ ИЛИ НАПРАВО КАЗАНО НЕГРАМОТНИЦИ.


ЕДНО ИЗСЛЕДВАНЕ В САЩ ПОКАЗВА, ЧЕ ГРАДОВЕТЕ С НАЙ-ДОБРИ УСЛОВИЯ ЗА ЖИВОТ СА ТЕЗИ, В КОИТО ЖИТЕЛИТЕ С ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ ПРЕВИШАВАТ ПОЛОВИНАТА ОТ ОБЩИЯ БРОЙ НА НАСЕЛЕНИЕТО.


ВИНАГИ СЪМ БИЛ ПРОТИВ ИЗПОЛЗВАНЕ НА ТОЯГАТА И ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА МОРКОВА. НЕ ЗНАМ КАК ЩЕ ПРОЗВУЧИ СЛЕДВАЩОТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ:


ТЕЗИ, КОИТО НЕ ИСКАТ ИЛИ НЕ УСПЯВАТ ДА ЗАВЪРШАТ СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ, ДА БЪДАТ ЛИШЕНИ ОТ ПРАВО НА УПРАЖНЯВАНЕ НА ГЛАС ДА ИЗБИРАТ, КАКТО НА НАЦИОНАЛНИ ИЗБОРИ И РЕФЕРЕНДУМИ, ТАКА И НА  МЕСТНИ.




ВСИЧКИ ДЕЦА ТРЯБВА ДА БЪДАТ НА ИЗДРЪЖКА И ПОД ГРИЖИТЕ НА ДЪРЖАВАТА. НИКОЕ СЕМЕЙСТВО НЕ БИВА ДА СЕ ЧУВСТВА ИКОНОМИЧЕСКИ ПРИТЕСНЕНО И ДА ОТЛАГА ПРАВЕНЕТО НА ДЕЦА, ЗАРАДИ ИКОНОМИЧЕСКИ ПРИЧИНИ.

АКО СЕМЕЙСТВОТО НЕ МОЖЕ ДА ОСИГУРИ НОРМАЛНИ УСЛОВИЯ ЗА ОТГЛЕЖДАНЕТО ИМ, ДА ИМ СЕ ОСИГУРИ ТАКОВА ОТ ДЪРЖАВАТА. ВСИЧКИ ЕСТЕСТВЕНИ РАЗХОДИ ЗА ДЕЦАТА - МЕДИЦИНСКО ОБСЛУЖВАНЕ, ХРАНА, ДРЕХИ, И ДОМ, ТРЯБВА ДА БЪДАТ ОСИГУРЕНИ ОТ ДЪРЖАВАТА, АКО СЕМЕЙСТВОТО НЕ МОЖЕ ДА СИ ГИ ПОЗВОЛИ.
ВСЯКА ЕДНА ПРОГРАМА, ПО КОЯТО СЕ ОТГЛЕЖДАТ И ВЪЗПИТАВАТ ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ, ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПРИЕТА СЛЕД ОБЩОНАРОДЕН РЕФЕРЕНДУМ.
НАЛИ КАЗВАМЕ, ЧЕ ДЕЦАТА СА НАШЕТО БЪДЕЩЕ? ЗАТОВА ТРЯБВА ДА ИМАМЕ ПРОГРАМА, ПО КОЯТО ТЕ ДА СЕ ПОДГОТВЯТ ЗА ЖИВОТА И КОЯТО ДА ГИ НАПРАВИ ПО-ДОБРИ ГРАЖДАНИ, ОТКОЛКОТО СМЕ НИЕ.






НЯМА ДРУГ НАЧИН ДА СПРЕМ ОГЛУПЯВАНЕТО, ОСКОТЯВАНЕТО И ИЗПРОСТЯВАНЕТО НА НАСЕЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ..
Категория: Политика
Прочетен: 571 Коментари: 2 Гласове: 1
Последна промяна: 07.07.2022 07:57
Търсене

За този блог
Автор: kolevdobri
Категория: Политика
Прочетен: 3214584
Постинги: 6916
Коментари: 4317
Гласове: 2406
Архив
Календар
«  Август, 2015  >>
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31