Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.01.2014 09:25 - Сценаристите на Слави не са много обиграни в политическите дебати.
Автор: kolevdobri Категория: Политика   
Прочетен: 630 Коментари: 0 Гласове:
0



Това пролича и вчера, когато оставиха Станишев да си развява байряка. Същото в голяма степен се случи и когато се опитваха да "настъпят" Мая Манолова преди около месец.

Господа сценаристи, не е ли по-лесно вместо да импровизирате, да си подготвите предварително въпросите. БСП има програма. Ами отворете програмата и писаните предизборни обещания и задавайте въпроси:
  1. Какво стана с предизборното обещание за откриване на нови работни места?;
  2. Какво стана с предизборното обещание за намаляване на бюрократичната тежест върху бизнеса;
  3. Какво стана с предизборното обещание за прозрачност на управлението - могат да се дадат десетки примери за непрозрачно управление - като се започне от избора на всеки един висш служител на държавата и се стигне до непрозрачния начин на формиране и разпределение на парите на данъкоплатците;
  4. По отношение на бюджета - задайте му въпрос с какво бюджетът за 2014г. се различава като принцип на формиране и разпределение, от бюджета за 1989г.?
  5. Задайте му въпрос дали знае кои са най-големите данъкоплатци в страната. Дали познава поне първите 10 от тях, защото именно заради такива хора, Станишев и компания могат да финансират социалистическите си глупости и могат да купуват гласове за изборите;
  6. След като свършите с глобалните въпроси задайте му въпроси от лично естество, като например, колко дни трудов стаж има, изключвам годините, в които е бил партиен номенклатурчик, колко данъци е платил на държавата преди да стане политик, как сегашната му жена получава от държавата пари за неясни мероприятия и то тогава, когато той е бил премиер. Как се получава подкрепа от лидери на ПЕС? Всички знаят, че преди това българския данъкоплатец е плащал вересиите на такива негови началници като Свобода, които сега търгат наровете в австрийски затвор.
Не виждам нищо положително, което това управление да е направило за изминалите 7 месеца. Дори и имаха наглостта да кажат, че електронното правителство не е приоритет. Може би защото то няма да им докара гласовете на пенсионерите или майките с деца или циганските гласове.
Сценаристите на Слави пропуснаха да наврат Станишев на "кучето в гъза", което означава, че или не са професионалисти или предварително са инструктирани, да не задават неудобни въпроси. Все пак и Слави е човек и нищо човешко не му е чуждо.




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kolevdobri
Категория: Политика
Прочетен: 3196600
Постинги: 6870
Коментари: 4298
Гласове: 2399
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031