Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.07.2014 01:24 - Вашингтон, Москва, Лондон, Париж и Киев, уволнете лъжците, ако искате да ви вярваме.
Автор: kolevdobri Категория: Политика   
Прочетен: 867 Коментари: 2 Гласове:
4

Последна промяна: 30.07.2014 23:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Всички яко лъжат.

Спомняте ли си как ни лъгаха Буш и Блеър за оръжията на Садаам? След това какво стана - нито оръжия нито нищо. Обесиха диктатора и настана хаос в Близкия Изток. Ами Кадафи? Тамън да завърши онзи проект с водата в Сахара и го гръмнаха. Сега англичани и американци си изтеглят персонала на посолствата от Триполи, че арабеските нещо са ги награбили.  Всичко се покри. И за това как Саркози печели избори с парите на Кадафи и затова как англичани и американци се надяваха да спечелят повече парцели за добив на нефт в Либия.


Сега за пръв път в историята на ББС има цензуриран материал. Става дума за материал, във връзка с катастрофата на малайзийския самолет над Източна Украйна. Уж ББС бяха обективната медия. Ходят със скрити камери, разнищват корупцията по цял свят, но нещо напоследък не са служители на истината, а на политиците.


Спомняте ли си как през първата година от мандата на Путин, той ни гледаше в очите и ни лъжеше за случилото се с подводницата Курск. Всички, които казваха истината, че Курск е торпилирана от американска подводница - вероятно Мемфис, отидоха в запаса. И когато Лари Кинг му зададе въпроса какво стана с Курск, той се подхилкваше ехидно и се чу едно: "Она утанула". Всеки, който е гледал видеозаписите от извадената подводница ясно би могъл да види, ако иска разбира се, голямата дупка, която американското торпедо е направила в корпуса на подводницата така, че огъването на самия корпус е отвън навътре, което е логично при торпедна атака. Явно Путин е оттъргувал с Буш бъдещото си сътрудничество, оценявайки, че Русия е твърде слаба през 2000г., за да се репчи на САЩ. И изведнъж отношенията между Буш и Путин стават подозрително близки. Та как да повярваш сега, къде е истината за ролята на Русия при свалянето на самолета на Малайзия еър?

Ами лъжците от Киев. Да не забравяме и тях. През 2001г. украинците "думнаха" със С 200 руски самолет, който е изпълнявал полет от Тел Авив до Новосибирск. Първоначално властите в Киев отричаха да са замесени, но след това президентът Кучма направи изявление, в което каза, че това е инцидент и може да се случи на всеки и навсякъде. Как да им вярваш сега, че казват истината? Още повече, че тогава, когато сепаратистите  са се опитвали да осигурят присъствие на международните екипи на мястото на трагедията, украинците не са спрели военните действия в близост. Преди 2 дни са бомбардирали обекти, които се намират на 20 километра от зоната на падане на самолета, а в същото време Порошенко беше обещал да няма военни действие в радиус на 40 километра от мястото. На кого да вярваш?
На кого да вярваш, като руснаците са пуснали военни наблюдатели по границата с Украйна, а украинците не дават право на същите тези наблюдатели да видят от въздуха какво се случва на украинска територия.

Да не забравя и нещо друго - американците са бесни на Израел, че не ги подкрепя в ООН, когато става дума за резолюция срещу Русия. Как да ги подкрепят, като евреите не прощават на тези, които им избиват гражданите. В самолета от 2001г. имаше еврейски граждани. Затова евреите не обичат украинците. Още повече, че немалко украинци, колаборационисти,  са били служители в концентрационни лагери, където са избивани евреи.

Какво стана с ОССЕ? Ходиха в Луганск и Краматорск и Донецк. Снимаха пораженията на жилищни сгради и болници от снарядите на украинската армия. Снимаха и ранени цивилни. Те видяха с очите си потока от хиляди бежанци от Източна Украйна в посока Русия и накрая нищо. Къде отидоха докладите им?


Американците пък напоследък се държат като някакви тъпаци. Гледам глупавите изявления на говорителката на Държавния департамент Джен Псаки и прибързаните изказвания на Кери, който се позовава на социалните мрежи, за да обвини Русия в инцидента. Онази тъпа путка каза, че всички знаели, че газта се движела в посока от Европа към Русия и Русия била зависима по такъв начин от Европа. И това чудо е официален говорител на Държавния департамент разбирате ли?!
Да не забравяме за такива случаи в историята като Тонкинският залив, Плая Хирон или Заливът на прасетата, взривяването на собствения си кораб преди повече от столетие, което е послужило като предтекст за войната с Испания и много други авантюри.
Колко глупава е американската пропаганда се вижда от посланието - след като тъпоумните американци могат да бъдат заблудени, че правителството им постъпва правилно, защо да не заблудим и светът! Странна логика.

Излезе, че Виктория Ноланд имала лош език по отношение на Европа, защото прекарала 2 месеца с руски моряци на кораб, когато била малка и от тях се научила. Интересно е да се каже какво още друго е научила Виктория от руските матроси, освен лошият език.

Да се твърди, че нямало руски бежанци, а това били украински граждани от руски произход, които отивали да видят бабите си в Русия си е чиста проба типично американска простотия. Толкова им е паднало нивото на пропагандата, че не с бели конци - изобщо няма никакво зашиване с никакви конци. Карат я едно към гьотьоре и кестерме и това си е.
Баси и простотиите наистина. Та на кого да вярваш? И нашият президент в в рядкото често, прави едни изявления, ум да ти зайде и да не го намериш после къде си го захвърлил. Май е забравил, че нито един американец, англичанин, германец, французин, белгиец, италианец или испанец не са загинали за България. Защо да го правят сега? История ли не е чел или какво, та ги плещи без да мисли и къде си бута гагата в голямата политика, вместо да вземе да си сложи в ред собствената си държава!



Гласувай:
4



1. getmans1 - Пропагандата, новото добре забравено старо оръжие, по-мощно и от ядреното !
28.07.2014 01:43
Още един пример, камиона с 40-те /???/ ранени взривен от т.н. фашисти.
цитирай
2. kolevdobri - Нещо съм пропуснал.
28.07.2014 09:30
getmans1 написа:
Още един пример, камиона с 40-те /???/ ранени взривен от т.н. фашисти.


Бихте ли ми изпратили линк?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kolevdobri
Категория: Политика
Прочетен: 3216560
Постинги: 6920
Коментари: 4320
Гласове: 2406
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930