Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.08.2014 23:56 - Всъщност медиите замазаха това, което направи Брайвик преди години.
Автор: kolevdobri Категория: Политика   
Прочетен: 618 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 27.08.2014 06:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
А какво е направил?


Взриви кола бомба в центъра на Осло и след това взе в ръка любимият си австрийски приятел Глог и изтрепа 69 лявоориентирани младежи на един остров край бреговете на Норвегия.

Сега норвежкия данъкоплатец харчи милиони, че да му осигури 3 килии. Човекът се жалвал, че няма интернет достъп и кореспонденцията му със света е затруднена.


Тогава СМИ не ни информираха за неговата реч на процеса. Според Брайвик, марксизмът и мултикултурализма на Западна Европа застрашава традиционните ценности. Имали някой, който може да възрази?

Половината от децата, които се раждат в Норвегия, не са деца, родени от коренните жители на страната.

В Норвегия се случват странни неща. Около 50 000 деца са отнети насила от родителите си поради наглед абсурдни причини. Някои от тях могат да бъдат:
  1. Детето не се храни добре;
  2. Детето е с разстроена психика;
  3. Родителите твърде агресивно настояват, детето да си учи уроците и да си напише домашното;
  4. Социалните служби са получили информация от съседи, че родителите не са толерантни към сексуално "различните".

Някои полски частни агенции са развили бизнес, като отвличат деца от Норвегия, които са били отнети от родителите им и ги връщат на тях в чужбина. Става дума преди всичко за родители с двойно гражданство. Подразбира се, че тук става дума за родители, които са родили бели и руси деца.

В някои издания се споменава, че Брайвик също е част от тази система, бил е отнет от биологическите си родители и е предоставен за отглеждане от друго семейство.

От една страна си казвам, това, което казва Брайвик съдържа голяма доза истина. Той пита, дали някой е отправил запитване до норвежкия народ, дали иска толкова бързо да бъде осъществена тази мултикултурална промяна. Представяте ли си, Брайвик говори за референдум!!! Че какво сложно има да се направи така, както го направиха швейцарците? Правителството да пита народа и в зависимост от неговото мнение, да съобрази бъдещата си политика по отношение на емигрантите и мултикултурализма изобщо. Да, ама не. Норвежкото правителство прави това, което сметне за добре и си мисли, че като осигури богатство на норвежките граждани, може да им подсигури и пакистански съседи, ей така, за разнообразие.


От друга страна, не приемам, че начинът да изразиш несъгласие с комунизацията на страната е да извадиш пистолета и да убиваш млади социалисти.

От години в Скандинавия араби, пакистанци и африканци правят проблеми. НЕЩО МНОГО СА СЕ ОТПУСНАЛИ ПОТОМЦИТЕ НА ДРЕВНИТЕ ВИКИНГИ. ПРЕДИ СА БИЛИ БЕДНИ, НО В СЪЩОТО ВРЕМЕ СИЛНИ И СМЕЛИ. СЕГА ЗАБОГАТЯХА И ЗАБРАВИХА ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕТО НА ДРЕВНИТЕ ИНДИАНЦИ В САЩ - "ВНИМАВАЙТЕ С ЕМИГРАНТИТЕ".

ЧУДНО Е ОБАЧЕ, ЧЕ БРАЙВИК НЕ ОТИДЕ ДА УБИВА ПАКИСТАНЦИ ИЛИ ИРАКЧАНИ В ОСЛО, А УБИ БЕЛИ НОРВЕЖЦИ, С ЯСНОТО СЪЗНАНИЕ, ЧЕ С ТОЗИ СИ АКТ, НОРВЕГИЯ ЩЕ СТАНЕ ПО-МАЛКО ХРИСТИЯНСКА И ПОВЕЧЕ МЮСЮЛМАНСКА СТРАНА. НАЙ-МНОГО СЕ ПРИТЕСНЯВА ОТ ТОВА, ЧЕ 95% ОТ СТУДЕНТИТЕ В УНИВЕРСИТЕТИТЕ СА С ЛЕВИ УБЕЖДЕНИЯ. ТОВА НАИСТИНА СИ Е ЗА ПРИТЕСНЕНИЕ.

Явно твърде много сигнали има, които политиците не искат да четат.





Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kolevdobri
Категория: Политика
Прочетен: 3195647
Постинги: 6870
Коментари: 4296
Гласове: 2398
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031