Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.11.2014 08:11 - В нито едно българско училище не учат как да се опази живота и здравето.
Автор: kolevdobri Категория: Политика   
Прочетен: 305 Коментари: 0 Гласове:
0



Нито какво е това свободата и как да я пазим, за себе си и за останалите.


Не ни учат на съзнателно и отговорно отношение към всяко нещо и към всичко.


Според моите наблюдения и практически опит, не повече от 3 % от българите са в много добро здраве. Останалите са в някаква степен на разстройство - физическо и психическо. НИЕ ЖИВЕЕМ В БОЛЕСТНО СЪСТОЯНИЕ, КАТО ЗА ПОВЕЧЕТО ХОРА, ТОВА Е СЪСТОЯНИЕ ОТ РАЖДАНЕТО ДО СМЪРТТА.

Къде е българското училище, да ни научи, КАКВО ДА ПРАВИМ, ЗА ДА БЪДЕМ ОТНОСИТЕЛНО ЗДРАВИ ФИЗИЧЕСКИ И ПСИХИЧЕСКИ? НИКЪДЕ ГО НЯМА. МНОГО ВАЖНО, ЧЕ МОЖЕМ ДА ЧЕТЕМ И ДА ПИШЕМ, СЛЕД КАТО НЕ МОЖЕМ ДА РАЗБИРАМЕ ТОВА, КОЕТО ЧЕТЕМ И НЕ ОСМИСЛЯМЕ, ТОВА КОЕТО ПИШЕМ. ДА НЕ ГОВОРЯ, ЧЕ НИТО ОБИКНОВЕНОТО ЧЕТЕНЕ НИ Е КАТО ЧЕТЕНЕ, НИТО ПИСАНЕТО НИ Е ПИСАНЕ.

САМО СЕ ОГЛЕДАЙТЕ И ВИЖТЕ КОЛКО ХОРА ГОВОРЯТ ЯСНО И ОТЧЕТЛИВО. ПОВЕЧЕ ОТ ПОЛОВИН БЪЛГАРИЯ ФЪФЛИ И НЕ Й СЕ РАЗБИРА КАКВО КАЗВА.

За да се преподава физическо и духовно здраве, е необходимо да има такова министерство на образованието, каквото никога сме нямали. Необходимо е да се направят такива планове за образование, каквито никога сме нямали. Необходимо е да имаме такава организация на образователния процес и контрол, къквито никога сме нямали. Необходимо е да имаме такива учители и директори на училища, каквито никога сме нямали. НЕОБХОДИМО Е ДА СМЕНИМ ПОСОКАТА НА ОБРАЗОВАНИЕТО, ЗАЩОТО СЕГА ТЯ Е ГРЕШНА И УЧИ ДЕЦАТА НА ГРЕШНИ НЕЩА. Но как да направим това, след като официалното здравеопазване е в дупка и докторите не са доктори? Нали те трябва да подготвят заедно с просветното министерство, програма за здравно възраждане на българския народ? На какво ще ни научат докторите, които за монополизирали правото да убиват гражданите на тази страна, без да носят последици за своите действия? На това, че още като се роди човек, трябва да му "хакнат" толкова ваксини, че да го направят жив труп през целият му останал живот? Затова, че трябвало да се пие много вода и тази рецепта си я казват като мантра небесна, без дори и да предполагат, че хората могат да са различи, както е различно всичко, което ни заобикаля? ТОВА НЕ ЗНАМ, ОТ ХИПОКРАТ ЛИ ГО ЗНАЯТ, ЗАЩОТО АЗ НЕ ЗНАМ ХИПОКРАТ ДА Е КАЗАЛ ТАКОВА НЕЩО, НИТО ПЪК ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ БИЯТ ВАКСИНА СЛЕД ВАКСИНА, ПРЕВРЪЩАЙКИ ЧОВЕШКОТО ТЯЛО В ХИМИЧЕСКА ЛАБОРАТОРИЯ.


УСЕЩАТЕ ЛИ КОЛКО БЕЗНАДЕЖДНО Е ПОЛОЖЕНИЕТО. ОСТАВЕНИ СМЕ ДА РАЗЧИТАМЕ НА СВОЯ ГЕН, КОЙТО ДА СЕ СПРАВИ С ТОВА НЕНАУЧНО И ВАРВАРСКО ОТНОШЕНИЕ КЪМ ТЕЛАТА НИ. УСЕЩАТЕ ЛИ, ЧЕ НЯМА КРИТИЧНА МАСА, КОЯТО ДА НАПРАВИ ТАЗИ ПРОМЯНА В БЛИЗКИТЕ ДЕСЕТИЛЕТИЯ. УСЕЩАТЕ ЛИ, ЧЕ СПАСЕНИЕТО Е В ИНДИВИДУАЛНОТО РЕШЕНИЕ, ИЗБЯГВАЙКИ СИСТЕМАТА ИЛИ ЗАОБИКАЛЯЙКИ НАЛОЖЕНИТЕ ОТ НЕЯ ГЛУПАВИ ПРАКТИКИ И РЕШЕНИЯ.



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kolevdobri
Категория: Политика
Прочетен: 3220084
Постинги: 6920
Коментари: 4321
Гласове: 2406
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930