Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.06.2015 09:05 - Журналистите трябва да насочат своята енергия да лекуват дебилността на българския народ.
Автор: kolevdobri Категория: Политика   
Прочетен: 391 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 29.06.2015 12:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
http://www.adwainstruments.com/site/component/content/article/150#bench

Народът ни е тотално ИЗдебилчен. Не го стряскат никакви прегрешения на управляващите. Нищо. Не е поискал сметка нито за далаверите на Иван Костов, нито за сделката с външния дълг и БТК и ЕРП-тата, нито далаверите на тройната койлиция, нито какво, колко и кой е похарчил парите ни в Белене, Цанков камък и къде ли още не. Не го интересува кой "набута" НЕК с милиарди дългове. Не го интересува какво става в БДЖ. Не го интересуват кражбите за милиарди в последните десетилетия. Дори и когато частници го ограбваха по най-примитивния начин, като КТБ, отново нищо не се случи. Протестите на вложителите от КТБ не бяха подкрепени от българските избиратели. Дори и от кумова срама. Дебилна работа ви козвам. Просто не иска да види тези дела завършени, не иска да види кой е виновен за тези милиардни кражби. Не иска нито политическа нито икономическа или друга сметка.

Навел се е достатъчно силно напред и си е отворил бузите отзад. Тук вече не говоря за КОНФОРМИЗЪМ, защото няма нищо конформистко, ако някой те чука отзад, а на теб не ти е хубаво и за да избегнеш срама си казваш, че това не е чукане, а илюзия за чукане.
Свикнахме да слушаме за далавери за милиони и в същото време за кокошкарските изпълнения на кметовете и други оторизирани от нас лица, които сипват по един тон бензин и дизел на служебната си кола в рамките на 24 часа /кметът на Девня, предаването на Валя Ахчиева по БНТ/.

Вчера гледах поредния резил на властта. Нова ТВ правят репортаж за кметове, които са си купили скъпи коли с парите на данъкоплатците. Кметовете на Хитрино, Неделино, Балчик и т.н.

Никой от тях не прояви капчица срам, поне за пред телевизията. Всички бяха нагли.
ЗАЩО СА НАГЛИ? Защото избирателите им са дебилни и НЯМА ДА ИМ ПОТЪРСЯТ СМЕТКАТА.

Ненаправени пътища, скапани тротоари, прахоляк и мизерия - това цари в българските населени места. А кметовете си купуват коли за шестцифрена сума.

Екипът отиде и до съседна Румъния, за да види в каква кола се вози градоначалника на град Мангалия. Вози се в Дачия за 7 хиляди евро!


Вижда се, че управляващите нямат срам. Независимо дали се казва Ахмед Доган, дали става дума за кмета на Неделино или за кмета на Балчик. На всички ни е ясно, че БЪЛГАРСКИЯТ ИЗБИРАТЕЛ ИМА МНОГО НИСКА ИЗБИРАТЕЛНА КУЛТУРА, А ТАКА СЪЩО И ЧЕ НЕ СИ МЪРДА ПРЪСТА СЛЕД ТОВА ДА ИЗИСКА ОТ СВОИТЕ ИЗБРАННИЦИ ДА СИ ВЪРШАТ РАБОТАТА КАКТО ТРЯБВА И ДА НЕ КРАДАТ. НА НАШИЯ НАРОД НЕ МУ СЕ ЗАНИМАВА С ТАКИВА РАБОТИ. ВИЖ АКО ИМА НЕЩО ЗА ЕБВАНЕ ИЛИ ДА СЕ СЪБЕРЕ НА КОМПАНИЯ ПО БИРА ПРЕЗ ЛЯТОТО ИЛИ НА РАКИЙКА ПРЕЗ ЗИМАТА, ЗА ДРУГО НЕ МИСЛИ. МИСЛИ ЗА ТЪРБУХА СИ. ЗАТОВА ТОЛКОВА МНОГО ПЪТИ ТОЗИ НАРОД Е ПОРОБВАН И ШИБАН. ЗАЩОТО ПОНЕ ЗАСЕГА НЕ Е ДОКАЗЪЛ, ЧЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ИСТИНСКИ СВОБОДЕН. ЗАЩОТО НЕ Е ИЗЛЯЗЪЛ ОТ "КОРЕМНАТА" ДЕМОКРАЦИЯ, КОЯТО УПРАЖНЯВА.


Браво на Нова телевизия за тези репортажи, но препоръчвам следващия път да ходят при обикновените избиратели и да ги питат: Искате ли вашият кмет да си купи с вашите пари кола за 153 хиляди лева. И да му го набива в простата кратуна този въпрос, докато дебилът се събуди.




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kolevdobri
Категория: Политика
Прочетен: 3194560
Постинги: 6869
Коментари: 4294
Гласове: 2398
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031